• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatanda mı aldananda mı suç

Karadenizincisi

anneyim ben!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
339
0
96
Ankara
Çok samimi bir arkadaşımın başına maleseef böyle birşey geldi 8 yıllık evli ve eşi tarafından aldatıldığını öğrendi ailesiyle paylaşamamıs bana anlattı 5 yasında bir kızıda var ve yaklaşık 3-4 aydır aldatılıyormuş ve işin cinsel boyutuda olmus aldattığı kişide sır işyerınden mı baska yerden mi bilmiyorum . arkadaşım bir müddet şüphelenmiş eve gec gelmelerınden falan ama gözüyle görmediği için birşey söyleyememiş en son eşinin maillerini kontrol etmeye başlamış ve kredi kartı ekstresınde süphelendiği bişiyler olmus otel ödemeleri yapılmış bir kaç defa ünlü bir iç çamaşır mağazasından bişiyler alınmış cep telefonu falan derken arkadaşım iyice şüphelenmiş tabi ... arkadaşımda eşine karşı bebek dogduktan sonra ilgisini kesti dışardan gözle görülecek kadar şahit oldugum bir kaç şey oldu eminim şahit olmadığım daha neler olmuştur işten gelir yemeği hazırlamaz çamaşırlarını ütülemez bir tatlı söz cıkmaz ağzından istediği yemek oldugunda annen yapsın der arkadasım iştende cıktı cocugumu büyütücem diye iyice bozuldu psikolojisi tek derdı kızı gerısı boş her defasında da uyarırdım kocana ilgi göster biraz erkek milleti gözü dışarda olur anlamazdı onun için herşey cocugu ki cok ta severek evlendıler

neyse bizde dertleşiyoruz kendımce dogru oldugunu düşündüğüm seyleri arkadaşıma anlatıyorum ama asla boşan demedim çoçugu var sonucta.dedim ki en büyük hata sende sana kocanla ilgilen dışarı yönelmesin diye kendimi paraladım çok mu iyi oldu şimdi böyle en büyük hata senin dedim bir erkek dışarda bişiyler arıyosa sorumlusu evdeki hanımdır dedım derken girdik birbirimize güzel bir kavga ettik ama benim içimde hiç bir art niyet yok aklı başına gelsın diye söyledim ama doğrumu söyledim bilmiyorum bildiğim kadarıyla bebek olmadan önce cinsel sorunlarıda yoktu eşine kesınlıkle hak vermıyorum ama erkekler bu tür konularda malesef kadınlar kadar duygularını bastıramıyor ve kaçınılmaz son anlatamadım derdimi nasıl arkadassın sen falan dedi 4 gundur görüşmüyo benımle arıyorum cevap vermıyo evındemı baska bi yerdemı bilmiyorum endişe ediyorum ama acaba ağır birşey mi söyledim bilmiyorum eşinide arayamadım benim bildiğimi bilsin istemedim daha dogrusu eşine bunları anlattımı onuda bilmiyorum acaba hatamı yaptım?

şimdi size sorum aldatan mı aldatılan mı ya da evli oldugunu bile bile araya giren (bu konuda emin değil evli olup olmadığını bilip bilmediğinden) insanmı

valla evdeki kadındada hata olabilir belki bu anlattıklarına bakılırsa...
ama diğerlerini al birini vur ötekine............

tabi ki hepsinde suç var...

ama erkeğin aldatması gerekmiyor.

istemiyor sa karısını başka birini istiyor ise boşanıp başka biri ile birlikte olsun kimse onu yargılamaz.. ama evli iken birlikte oluyor ise bütüb suç erkekte bence..

ve onunla birlikte olan kadında bu evli erkeklerle birlikte olan kadınlardan nefret ediyorum.

elimden gelse bir kaşık suda boğarım..:20::47:

bence yanlis yapmissiniz.
aldatilan bi bayana kendini suclu hissetme psikolojisini yuklemissiniz.
muhtemelen ayni seyi kocasi da soylemistir yada soyleyecektir,
boyle bisey soz konusu dahi olamaz.
milyonlarca kadin var kocasina isveyle cilveyle yaklasan,evdeki duzenini dort dortluk saglayan.bu kadinlar da aldatiliyor.
kesinlikle aldatan erkekdedir olay.
biseylerden haz alamiyorsan,evliligin mutlu etmiyorsa bosan!!
bence bu hatanizi telafi etmeye calisin...

erkek dışarda bişiyler arıyosa sorumlusu evdeki hanımdır dedım

doğru okudum değil mi? kimleeerrr kimlerrr aldatıldı. erkek dışarda bir şeyler arıyorsa nedeni uçkurunu tutamamasıdır!

Aferim çok iyi düşünüp çok güzel teskin etmişsin arkadaşını.

Zaten katil değil maktul suçlu,hırsız değil ev sahibi suçlu, hortumlayan değil hortumlanan suçlu.

Aferim çok iyi düşünüp çok güzel teskin etmişsin arkadaşını.

Zaten katil değil maktul suçlu,hırsız değil ev sahibi suçlu, hortumlayan değil hortumlanan suçlu.

daha öncede aynı şeyleri defalarca söylemiştim evet dozumu aşmış olabilirim farkındayım ama başka ne diyebilirdim ki ben onun arkadasıysam hatalarınıda söylemek durumundayım aa canım boşver boşanırsın ya da üzülme senın hatan yok onda bütün hata mı demeliydim ya da nasıl teselli etmeliydim tamam üslubum yada ağzımdan cıkanların ölçüsü dogru olmayabilir a eşindede sonuna kadar hata var asla savunulacak bişiy yapmadı o ayrı ama tek taraflı hata olmaz kanımca

Son düzenleme:
daha öncede aynı şeyleri defalarca söylemiştim evet dozumu aşmış olabilirim farkındayım ama başka ne diyebilirdim ki ben onun arkadasıysam hatalarınıda söylemek durumundayım aa canım boşver boşanırsın ya da üzülme senın hatan yok onda bütün hata mı demeliydim ya da nasıl teselli etmeliydim tamam üslubum yada ağzımdan cıkanların ölçüsü dogru olmayabilir a eşindede sonuna kadar hata var asla savunulacak bişiy yapmadı o ayrı ama tek taraflı hata olmaz kanımca

Bu bir hata değil ki onun hatasını yüzüne vurasınız. Ne kadar bakımlı, ilgili sevgi dolu sevgi pıtırcığı olursa olsun bir adamın aklına aldatma fikri düşmüşse aldatılır bu kadar basit.

Tek bir suclu var "aldatan". Aldatılan en masum olanı.

Bence arkadaşınızdan özür dileyin, onu sucluluk psikolojisine soktugunuz icin....

hepimiz bayanız..çocuğum olduğunda bende uzun bir süre kendime bakamadım hiç..kızımla evdeydim izin kullanmıştım bir sene..hele o ilk dönemler doğum sonrasını hatırlamak dahi istemiyorum..
ama evlenirken biz iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta demedik mi? eşler bu gibi halimizi görüp kaçacaklarsa..o zaman çocuk yapmayalım madem ki...daha bu işin yaşlılık boyutu var hep sağlıklı mı kalacağız...
kadında suç görüyorum dersek kadın kadını da anlamayacaksa yazıktır derim ben..

Çok samimi bir arkadaşımın başına maleseef böyle birşey geldi 8 yıllık evli ve eşi tarafından aldatıldığını öğrendi ailesiyle paylaşamamıs bana anlattı 5 yasında bir kızıda var ve yaklaşık 3-4 aydır aldatılıyormuş ve işin cinsel boyutuda olmus aldattığı kişide sır işyerınden mı baska yerden mi bilmiyorum . arkadaşım bir müddet şüphelenmiş eve gec gelmelerınden falan ama gözüyle görmediği için birşey söyleyememiş en son eşinin maillerini kontrol etmeye başlamış ve kredi kartı ekstresınde süphelendiği bişiyler olmus otel ödemeleri yapılmış bir kaç defa ünlü bir iç çamaşır mağazasından bişiyler alınmış cep telefonu falan derken arkadaşım iyice şüphelenmiş tabi ... arkadaşımda eşine karşı bebek dogduktan sonra ilgisini kesti dışardan gözle görülecek kadar şahit oldugum bir kaç şey oldu eminim şahit olmadığım daha neler olmuştur işten gelir yemeği hazırlamaz çamaşırlarını ütülemez bir tatlı söz cıkmaz ağzından istediği yemek oldugunda annen yapsın der arkadasım iştende cıktı cocugumu büyütücem diye iyice bozuldu psikolojisi tek derdı kızı gerısı boş her defasında da uyarırdım kocana ilgi göster biraz erkek milleti gözü dışarda olur anlamazdı onun için herşey cocugu ki cok ta severek evlendıler

neyse bizde dertleşiyoruz kendımce dogru oldugunu düşündüğüm seyleri arkadaşıma anlatıyorum ama asla boşan demedim çoçugu var sonucta.dedim ki en büyük hata sende sana kocanla ilgilen dışarı yönelmesin diye kendimi paraladım çok mu iyi oldu şimdi böyle en büyük hata senin dedim bir erkek dışarda bişiyler arıyosa sorumlusu evdeki hanımdır dedım derken girdik birbirimize güzel bir kavga ettik ama benim içimde hiç bir art niyet yok aklı başına gelsın diye söyledim ama doğrumu söyledim bilmiyorum bildiğim kadarıyla bebek olmadan önce cinsel sorunlarıda yoktu eşine kesınlıkle hak vermıyorum ama erkekler bu tür konularda malesef kadınlar kadar duygularını bastıramıyor ve kaçınılmaz son anlatamadım derdimi nasıl arkadassın sen falan dedi 4 gundur görüşmüyo benımle arıyorum cevap vermıyo evındemı baska bi yerdemı bilmiyorum endişe ediyorum ama acaba ağır birşey mi söyledim bilmiyorum eşinide arayamadım benim bildiğimi bilsin istemedim daha dogrusu eşine bunları anlattımı onuda bilmiyorum acaba hatamı yaptım?

şimdi size sorum aldatan mı aldatılan mı ya da evli oldugunu bile bile araya giren (bu konuda emin değil evli olup olmadığını bilip bilmediğinden) insanmı
Kusura bakmayın ama arkadaşınız haklı. Aldatılan kadına "sen de kocana sahip çıksaydın" demişsiniz alenen. "Hırsızın hiç mi suçu yok" denie ya hani, o hesap olmuş. Bir erkek dışarıda birşeyler arıyorsa bunun evdeki kadınla ilgisi yoktur, erkeğin şerefsizliğidir bu.

Allah korusun sizin de basiniza ayni sey gelirse siz de kendinizi bu sekilde avutursunuz artik...
siz de aldatilmayi haketmis mi olacaksiniz o zaman?

Son düzenleme:
Arkadaşınız kırılmakda haklı..
Sizden rahatlatıcı,destek sözler beklerken bir de üstüne suçlanmak çok üzmüş onu.
Zaten aldatılmak çok ağır ve yıkıcı bir olay,yaşadım biliyorum Allah kimseye yaşatmasın.

Madem telefonlarınızı açmıyor mesaj yazın özür dileyin,kek yapın götürün sarılın ona,beraber kuaföre gidin,yeni giysiler alın,temiz havada bir çay için,size çok ihtiyacı var ,ailesine de söyleyemiyormuş,onun yanında olun.

kadının hatası kesinlikle,sonuçta eşine ilgi göstermiyorsa ,eşi dışarda aramış ve bulmuşda şimdiide vahvahlanmasın,,çoğu bayanlarda böyle birşey çocuk olduktan sonra sadece çocua ilgi gösteriliyor,çok yanlış bişe,eşine ilgi göstermiş olsaydı bu durumla yaşanmazdı...

Son düzenleme:
yanlış yapmışsınız. burda tek sebep erkeklerin uçkuruna sahip olamamasıdır.
büyük konuşmayın derler ya başınıza gelirse ki ben ne zaman buyuk konuşsam başıma gelir. korkun derim bundan sonra hayat bu

Kusura bakmayın ama arkadaşınız haklı. Aldatılan kadına "sen de kocana sahip çıksaydın" demişsiniz alenen. "Hırsızın hiç mi suçu yok" denie ya hani, o hesap olmuş. Bir erkek dışarıda birşeyler arıyorsa bunun evdeki kadınla ilgisi yoktur, erkeğin şerefsizliğidir bu.

ben size hiçbir şekilde katılmıyorum,kadından ilgi görmeyince adamda dışarıda aramış ilgiyi yani,kadın ütü yapmaz,eve gelince yemek haırlamaz,bişey istese annen yapsın diyorda karısı mı bunun annesi ?eşe hiçbir şekilde ilgi göstermesin etmesin ,birde konu sahibini kırılıyor,tamam normal bir durum değil yaşaanaa,ama kadının hatası bu .

konu sahibi arkadaşım doğru söyleyeni dokuz kçyden kovarlar diye boşyere söylememişler..

Bir restaurantta yemek yediginizi dusunun. Doymussunuz, cayinizi iciyorsunuz artik.

Yan masaya birileri gelip oturuyor. Yemek siparisi veriyorlar ve yemekleri geliyor.

Onlarin tabagina bakip, karniniz tok oldugu halde yemekleri tekrar yemek ister misiniz?

ben sanırım kendimi anlatamadım tam olarak bu olaylar olmadan arkadasımı defalarca uyardım başına gelecekleri hissetmiş gibi ben istermiyim arkadaşıma kötülük yapmak o davranıslarını gördüğüm vakıt aa iyi yapıyorsun devam et diyemezdim erkekler kadınlar kadar duygularını bastıramıyor malesef ama belki eşine bu şekil davranmasaydı böyle şeyler olmaz dı ha bu sorunların olması demek ılla aldatıcak anlamına gelmez onunda içinde varmış o ayrı ama bu hale gelmesınden birazda arkadasımın payı var diye düşünüyorum sırf arkadasım suclu demıyorum kı arkadasımda konusmamızdada evet kabul edıyorum yanlıs cumleler cıktı ağzımdan daha yumuşak söyleyebilirdim ama bir anlık birşey hemen kötü arkadas durumuna düşürmeyin beni lütfen

kadının hatası diyenler, bir evlenin, çocuk yapın, sora konuşalım olur mu? hırsızın hiç suçu yok yani. evli erkeğe yapışan kadının, karısını ikiyüzlüce aldatanın hiç suçu yok!

yanlış yapmışsınız. burda tek sebep erkeklerin uçkuruna sahip olamamasıdır.
büyük konuşmayın derler ya başınıza gelirse ki ben ne zaman buyuk konuşsam başıma gelir. korkun derim bundan sonra hayat bu

büyük konusmuyorum ben bende eşimle ılgılenmesen eşim dışarı yönelir yapmayın arkadaslar aldatma olaylarına bakın adam durup dururken gitmiyor hatalar tek taraflı olmaz hata hatayı doguruyor malesefffff

Back
X