- Konu Sahibi Karadenizincisi
Çok samimi bir arkadaşımın başına maleseef böyle birşey geldi 8 yıllık evli ve eşi tarafından aldatıldığını öğrendi ailesiyle paylaşamamıs bana anlattı 5 yasında bir kızıda var ve yaklaşık 3-4 aydır aldatılıyormuş ve işin cinsel boyutuda olmus aldattığı kişide sır işyerınden mı baska yerden mi bilmiyorum . arkadaşım bir müddet şüphelenmiş eve gec gelmelerınden falan ama gözüyle görmediği için birşey söyleyememiş en son eşinin maillerini kontrol etmeye başlamış ve kredi kartı ekstresınde süphelendiği bişiyler olmus otel ödemeleri yapılmış bir kaç defa ünlü bir iç çamaşır mağazasından bişiyler alınmış cep telefonu falan derken arkadaşım iyice şüphelenmiş tabi ... arkadaşımda eşine karşı bebek dogduktan sonra ilgisini kesti dışardan gözle görülecek kadar şahit oldugum bir kaç şey oldu eminim şahit olmadığım daha neler olmuştur işten gelir yemeği hazırlamaz çamaşırlarını ütülemez bir tatlı söz cıkmaz ağzından istediği yemek oldugunda annen yapsın der arkadasım iştende cıktı cocugumu büyütücem diye iyice bozuldu psikolojisi tek derdı kızı gerısı boş her defasında da uyarırdım kocana ilgi göster biraz erkek milleti gözü dışarda olur anlamazdı onun için herşey cocugu ki cok ta severek evlendıler
neyse bizde dertleşiyoruz kendımce dogru oldugunu düşündüğüm seyleri arkadaşıma anlatıyorum ama asla boşan demedim çoçugu var sonucta.dedim ki en büyük hata sende sana kocanla ilgilen dışarı yönelmesin diye kendimi paraladım çok mu iyi oldu şimdi böyle en büyük hata senin dedim bir erkek dışarda bişiyler arıyosa sorumlusu evdeki hanımdır dedım derken girdik birbirimize güzel bir kavga ettik ama benim içimde hiç bir art niyet yok aklı başına gelsın diye söyledim ama doğrumu söyledim bilmiyorum bildiğim kadarıyla bebek olmadan önce cinsel sorunlarıda yoktu eşine kesınlıkle hak vermıyorum ama erkekler bu tür konularda malesef kadınlar kadar duygularını bastıramıyor ve kaçınılmaz son anlatamadım derdimi nasıl arkadassın sen falan dedi 4 gundur görüşmüyo benımle arıyorum cevap vermıyo evındemı baska bi yerdemı bilmiyorum endişe ediyorum ama acaba ağır birşey mi söyledim bilmiyorum eşinide arayamadım benim bildiğimi bilsin istemedim daha dogrusu eşine bunları anlattımı onuda bilmiyorum acaba hatamı yaptım?
şimdi size sorum aldatan mı aldatılan mı ya da evli oldugunu bile bile araya giren (bu konuda emin değil evli olup olmadığını bilip bilmediğinden) insanmı
neyse bizde dertleşiyoruz kendımce dogru oldugunu düşündüğüm seyleri arkadaşıma anlatıyorum ama asla boşan demedim çoçugu var sonucta.dedim ki en büyük hata sende sana kocanla ilgilen dışarı yönelmesin diye kendimi paraladım çok mu iyi oldu şimdi böyle en büyük hata senin dedim bir erkek dışarda bişiyler arıyosa sorumlusu evdeki hanımdır dedım derken girdik birbirimize güzel bir kavga ettik ama benim içimde hiç bir art niyet yok aklı başına gelsın diye söyledim ama doğrumu söyledim bilmiyorum bildiğim kadarıyla bebek olmadan önce cinsel sorunlarıda yoktu eşine kesınlıkle hak vermıyorum ama erkekler bu tür konularda malesef kadınlar kadar duygularını bastıramıyor ve kaçınılmaz son anlatamadım derdimi nasıl arkadassın sen falan dedi 4 gundur görüşmüyo benımle arıyorum cevap vermıyo evındemı baska bi yerdemı bilmiyorum endişe ediyorum ama acaba ağır birşey mi söyledim bilmiyorum eşinide arayamadım benim bildiğimi bilsin istemedim daha dogrusu eşine bunları anlattımı onuda bilmiyorum acaba hatamı yaptım?
şimdi size sorum aldatan mı aldatılan mı ya da evli oldugunu bile bile araya giren (bu konuda emin değil evli olup olmadığını bilip bilmediğinden) insanmı