aldatanı affeder miydiniz?(canınızdan cok sevseydiniz)

ilk cümlenizde '' güzel kadınlar aldatır'' yazmışsınız ama sanırım ''aldatılır'' yazmak istemişsiniz okunduğu ilk anda yanlış anlaşılıyor

hoş ve normal bişi deil farkındayım ama önyargılı davranmayın davulun sesi uzakdan hos gelir.umarım aynı şeyleri yasamazsınız..ama dısardan konusması öle kolay kii.basına gelen bilir ancak...zaten bende su an inat ugruna sözlenmenin cezasını cekiorum.

önyargılı değilim, seni anlamaya çalışıyorum, gerçekten zor bir durum ama diğer kişinin yerinde olmak istermiydin başka bir erkek eski kız arkadaşına nispet olsun diye senle sözlenseydi ne hissederdin... biraz empati lütfen ve kendi meselelerimiz için 3. şahısları kullanmayalım . neyse yanlışının farkına varmışsın en azından... üstüne gelmek istemiyorum, her olay bir tecrübedir ders çıkarmak lazım.

ya haklısın gercekden hos deil ama bu onu hiç bilmediki yani eski sözlüm bunu hiç bilmedi..öle bi farkına vardımkii emin ol hatalarımın hamallığını yapıorum su an..ama gercekden allah kimsenin basına vermesin bana asla yanlıs yapmaz dediğiniz kişi tarafından darbe alınca işte böle oluyor ne yazıkki..berbat bi psikoloji.insan yapdıgınn dogrumu yanlısmı oldugunun farkında dahi deil o an..cok sonra anlıo..

Aldatılan insanın çok sevdiği için affetmesi doğru değil.Aldatan kişinin hatasını gerçekten anlayıp aslında çok sevdiğini ve kaybetmemek istemesi ve affedilmek için yalvarması önemli olan.Sen çok severken aldatıldın zaten,bundan sonra devam edip etmemek sana kalmış durum olur,karşındaki gerçekten pişman değilse yine aldatır senin sevginden emin olduğu için ihtimal dahada yüksek.Ben yaşadım biliyorum,aldatıldıktan sonra sevgi kıskançlıktan belkide daha fazla artıyor buna kapılıpta tekrar acı çekmemek için güçlü olup daha gerçekçi karar vermeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…