Guzel kadınlar aldatır cunku erkekler guzel kadınların once peşlerinden koşar elde etmek ıcın canlarını dişlerine takarlar elde ettıkte. Sonrada gözleri dışarıya kaçar. Cunku guzel kadın elde edilmiştir ve kadında derkı benım pesımden cok koştu benı ölümüne seviyor ve cok güzelim asla başkasına bakamaz. Araştırmalara bakarsanız guzel kadınlar çirkin kadınlarla aldatılıyor cunku çirkin kadın erkeğe yapışıyor geysası oluyor kaba tabirle. bu şekilde aldatılma her zaman oldugu ıcın guzel kadın bunu hazmedebılırse affetsın. Guzel kadınım benı aldata aldata çirkin bıseyle aldattı bunu kolayca sindiren bayan varsa affeder. Sevgi herşey demek değildir. Sevgılıyken aldatma affedilmez olsa nolur olmasa nolur. Evlıyken aldatma hazmetmeye baglı. Bıraz geniş mide ister yada zorunluluk (ekonomik bagımsızlık olmaması aile baskısı vs)
Kendi dusunceme gelirsem sevgılıyken nısanlıma tek bir cümle dedım. Benı aodatabılırsın serbestsın ancak aldattığın gun benı kaybetmiş olursun. Kaybetmeyi göze aldığın gun ben zaten senin ıcın bıtmısımdır dedım. Su an nısanlıyım hala aynı şeyi dıorum evliykende diyeceğim.
Arkadaşım sevgi geçer biter yıne seversın ama devam edersen o acı içini yer hazımsızlık seni bitirir. ...
Sen bilirsin...
aldatılmak kolay değil üzüldüm senin adına ama sen de ona inat bi başkasıyla sözlenerek çok ama çok büyük bir hata yapmışsın sen de o sözlendiğin insanı kullanarak onu aldatmış olmuyormusun sözlüyken bile seni aldatan kişinin aklından çıkmaması... bunlar hiç hoş değil ve çok normal bişey gibi anlatıyorsun. bu yaptığınız bencillik ve bir tür aldatmadır bence....
hoş ve normal bişi deil farkındayım ama önyargılı davranmayın davulun sesi uzakdan hos gelir.umarım aynı şeyleri yasamazsınız..ama dısardan konusması öle kolay kii.basına gelen bilir ancak...zaten bende su an inat ugruna sözlenmenin cezasını cekiorum.
hoş ve normal bişi deil farkındayım ama önyargılı davranmayın davulun sesi uzakdan hos gelir.umarım aynı şeyleri yasamazsınız..ama dısardan konusması öle kolay kii.basına gelen bilir ancak...zaten bende su an inat ugruna sözlenmenin cezasını cekiorum.
önyargılı değilim, seni anlamaya çalışıyorum, gerçekten zor bir durum ama diğer kişinin yerinde olmak istermiydin başka bir erkek eski kız arkadaşına nispet olsun diye senle sözlenseydi ne hissederdin... biraz empati lütfen ve kendi meselelerimiz için 3. şahısları kullanmayalım . neyse yanlışının farkına varmışsın en azından... üstüne gelmek istemiyorum, her olay bir tecrübedir ders çıkarmak lazım.
önyargılı değilim, seni anlamaya çalışıyorum, gerçekten zor bir durum ama diğer kişinin yerinde olmak istermiydin başka bir erkek eski kız arkadaşına nispet olsun diye senle sözlenseydi ne hissederdin... biraz empati lütfen ve kendi meselelerimiz için 3. şahısları kullanmayalım . neyse yanlışının farkına varmışsın en azından... üstüne gelmek istemiyorum, her olay bir tecrübedir ders çıkarmak lazım.
ya haklısın gercekden hos deil ama bu onu hiç bilmediki yani eski sözlüm bunu hiç bilmedi..öle bi farkına vardımkii emin ol hatalarımın hamallığını yapıorum su an..ama gercekden allah kimsenin basına vermesin bana asla yanlıs yapmaz dediğiniz kişi tarafından darbe alınca işte böle oluyor ne yazıkki..berbat bi psikoloji.insan yapdıgınn dogrumu yanlısmı oldugunun farkında dahi deil o an..cok sonra anlıo..
Aldatılan insanın çok sevdiği için affetmesi doğru değil.Aldatan kişinin hatasını gerçekten anlayıp aslında çok sevdiğini ve kaybetmemek istemesi ve affedilmek için yalvarması önemli olan.Sen çok severken aldatıldın zaten,bundan sonra devam edip etmemek sana kalmış durum olur,karşındaki gerçekten pişman değilse yine aldatır senin sevginden emin olduğu için ihtimal dahada yüksek.Ben yaşadım biliyorum,aldatıldıktan sonra sevgi kıskançlıktan belkide daha fazla artıyor buna kapılıpta tekrar acı çekmemek için güçlü olup daha gerçekçi karar vermeli.