aldatanı affeder miydiniz?(canınızdan cok sevseydiniz)

neeeyy?ciddi misiniz ya?aslında basda yüzünü görmeniz cok daha iyi deil mi?evlenmeden olması?peki özel olmazsa şimdi hayatınızda biri varmı hani iyiki ondan kurtulmusum diebilior musunuz?

evlenmeden önce gerçek yüzünü göstermesi daha iyi ama yine de yıkılıyorsun sonuçta hayallerim vardı benim..hayatımda kimse yok eylülde ayrıldım,uzun bir sürede olmayacak gibi çünkü güvenemiyorum artık,hayallerim yine yıkılacak diyorum bu psikolojiden kurtulamadım daha ayrıldıktan sonra duyduğum ve yaşadığım şeylerden sonra çok şükür kurtuldum diyorum tabiki ama yine de içten içe yıkılıyorsun rabbim kimsenin başına vermesin çok zor toparlandım çünkü millet düğünüme gelince şunu mu giyeyim diye düşününce sen ayrılıyorsun çok çok kötü bir durum....

kıyamam yaa(bu erkeklerin bu kadar acımasız olmasını anlayamıyorum ben.haklısın taa evlilik derecesine gelmişin bu hayatımda en güvendiğim insan demişin işte oda insanın hayallerini yıkınca insan güvenemior.en kısa sürede iyi olursun inşallah.bende güvenemiorum kimseye..bana en son yanlış yapar dediğim kişi beni aldattıkendinden baska kimseye güvenmeyeceksin aslında!

ilk aşk da mı?üniye gidicem inşallah başka türlü kafamı dağıtamamki zaten.dürüst iyi biri çıksında başka bişey istemiorum allahdan .inşallah dediğin gibi olur cnm:)

Yaşanılanlar unutulmaz ama o kişiyi unutursun :) tecrübe ile sabit

Allahtan iste zaten hayırlı bir insan mutlaka çıkacaktır karşına ve hatta o zaman eskiden hiç mutlu olmamışım diyeceksin inşallah :)

güzel dileklerin için çookk saol cnm.ben mutluluğu en son onda bırakdım.ruhum o kadar yaslanmıski yarından bi umudum yok.ama olurda baska biri ondan cok severse beni o zaman onda bırakdıgım mutlulugu geri alabilirim ancak...

Ünv git fikirlerim değişecek örneği o kadar çok ki anlatamam. Bak arkadaşımın birisinin 4 yıllık ilişkisi vardı liseden beri. Aynı şehiri aynı ünv kazandılar. Çocuk sonra sıkıldı arkadaşımı bıraktı. Arkadaşım çok üzüldü. Sonra birisiyle tanıştı ve aslında o geçen dört yılın ne kadar boş olduğunu anladı bir buçuk yıllık ilişkisi var şimdi ve çok çok mutlu, darısı başına :)

Şu anda sanki dünyanın merkezinde o varmıs gibi gelior bana.sanki dünyanın en iyi insanınıda getirseler onun gibi olamaz die düşünüyorum.ama dediğin gibi belki ünide fikirlerim degişir...amiiiinnn.inşallaahhh.arkadasında cok sevior muydu peki canını verecek kadar cok yani?nası unuttu ?o cocuk mu unutturdu?cok soru sordum ama :)))

Üzülme. Emin ol birşey kaybetmedin sen. Çok klasik gelecek belki ama O kaybetti. Şimdi beni çok ama çok seven, bunu her fırsatta gösteren, belli eden, gözü benden başkasını görmeyen, bir an ayrı kalsak özleyen, hep yanımda olmak isteyen, her derdime koşan bir adam var hayatımda. Tam 9 aydır benimle birlikte ve sanki tüm yaşama gayesi beni mutlu etmek gibi. Ve çok mutluyum. Emin ol mutlaka karşına biri çıkıyor. Sadece acele etme. Bırak içindeki acıyı bi sindir. Ve sakın ola ki geri adım atma. Sonrasında mutluluk ve huzur seni bulacak zateen:)

Tam tersi sevinmen lazım. Eğer gerçekten evlenecekse başakla emin ol asla mutlu olamayacaklar. Başak sürekli şöyle düşünecek; Bu adam sevgilisini benimle aldattı. Beni acaba kiminle aldatacak?? Ve hiçbir arkadaşını bile tanıştıramayacak korkusundan:) Eski sevgilin de şöyle düşünecek; Bu kadın enn yakın arkadaşına kazık attı, benimle birlikte oldu.. Kesin bana da kazık ataar:) Yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş:) Sen kendini başka işlere ver. Kurslara katıl, arkadaşlarınla gez, mesela ehliyetin yoksa araba kullanmayı öğren bir hobi edin. Bunlarla uğraşırken hem kafan dağılacakk hem de yeni bir çevre edineceksin.

çok doğru. . .ama bi insan neden aldatır ben bunu cok merak ediyorum.heleki bu denli sevdiğini hissettiriyorsa...oofff oooff
Sevememıstır oynamıştır yada doyumsuz maymun ıstahlının birisidir her çiçekten bal almak ister. Yada sıkılmıstır ve ya seni cepte bılıyodur

ya yok basagın haberi bile yok:)beni aldattığı kızlar kendi ünisinden :)sölediklerin için bana destek oldugun için cok tesekkür ederim.eve tıkıldım kaldım hiç dısarı cıkasım yok.ama bu sekilde daha cok bunalıma girdim ya

ahh keskeee.seytan kulagına kursun mutlulugun hep devam etsin inşallaah:)darısı basıma.bende cok isterim öle biri olsun canı pahasına sevsin beni.ama ben cok kez darbe yedim.artık insan herkesden süphe edior.zaten onu unutmadan bi baskasını alamam hayatıma..zaman vercem kendime belki gercekden cok iyi biri cıkar karsımaa..

Canımdan çok sevdiysem yüzüne bile bakmazdım öldürmeyen acı güçlendirir..
Affetmek te tanrıya mahsustur ben affetmem...

affedip affetmemek sana kalmıs ama sunu unutma affettiğin zaman güven bitio, her kavgada bu olay acılıyo, temcit pilavı gibi ister istemez adamın yaptıgnı kafaya vuruyosun ve kavga cıkıyo; paranoya baslıo acaba nerde kımle .yanında kım var yalan mı soyluo dogrumu... vs vs... ya sen kafayı yıyosun adam bırakıo senı yada adam bı daha aldatıo... iyisimi yeni bi sayfa... nerden mi biliyorum; yasadım!

ben affederdim. keza aldatıldm affetmeyede hazırdım cok sevdiğimden . ama bnmki okdr kötü biri cıktıki aldatıkktan snr diğer kızı tercih etti. yani özürler dileyip bnmmle olmak istemedi. istese devam ederdim affederdim( ask sanırım mantıklı dusundurtmuor

Nihayetinde beni sevenin yanında olurum. Benim ne kadar sevdiğim boş, adam beni sevmiyor, ya da artık sevmiyor ki aldatıyor. Beni sevmeyen adamın yanında bir dk durmam.

'Yok zaten o kadını sevmiyormuş, erkek işte tahrik olmuş.Hala beni seviyor, şeytana uymuş.' bunlar hikaye...

Son düzenleme:

aldatılmak kolay değil üzüldüm senin adına ama sen de ona inat bi başkasıyla sözlenerek çok ama çok büyük bir hata yapmışsın sen de o sözlendiğin insanı kullanarak onu aldatmış olmuyormusun sözlüyken bile seni aldatan kişinin aklından çıkmaması... bunlar hiç hoş değil ve çok normal bişey gibi anlatıyorsun. bu yaptığınız bencillik ve bir tür aldatmadır bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…