neeeyy?ciddi misiniz ya?aslında basda yüzünü görmeniz cok daha iyi deil mi?evlenmeden olması?peki özel olmazsa şimdi hayatınızda biri varmı hani iyiki ondan kurtulmusum diebilior musunuz?
evlenmeden önce gerçek yüzünü göstermesi daha iyi ama yine de yıkılıyorsun sonuçta hayallerim vardı benim..hayatımda kimse yok eylülde ayrıldım,uzun bir sürede olmayacak gibi çünkü güvenemiyorum artık,hayallerim yine yıkılacak diyorum bu psikolojiden kurtulamadım dahaayrıldıktan sonra duyduğum ve yaşadığım şeylerden sonra çok şükür kurtuldum diyorum tabiki ama yine de içten içe yıkılıyorsun rabbim kimsenin başına vermesin çok zor toparlandım çünkü millet düğünüme gelince şunu mu giyeyim diye düşününce sen ayrılıyorsun çok çok kötü bir durum....
ilk aşk da mı?üniye gidicem inşallah başka türlü kafamı dağıtamamki zaten.dürüst iyi biri çıksında başka bişey istemiorum allahdan .inşallah dediğin gibi olur cnm:)
Yaşanılanlar unutulmaz ama o kişiyi unutursun :) tecrübe ile sabit
ayy inşallah yaa.başka ne isterimki allahdan(iyi biri dısında)):)))
Allahtan iste zaten hayırlı bir insan mutlaka çıkacaktır karşına ve hatta o zaman eskiden hiç mutlu olmamışım diyeceksin inşallah :)
güzel dileklerin için çookk saol cnm.ben mutluluğu en son onda bırakdım.ruhum o kadar yaslanmıski yarından bi umudum yok.ama olurda baska biri ondan cok severse beni o zaman onda bırakdıgım mutlulugu geri alabilirim ancak...
Ünv git fikirlerim değişecek örneği o kadar çok ki anlatamam. Bak arkadaşımın birisinin 4 yıllık ilişkisi vardı liseden beri. Aynı şehiri aynı ünv kazandılar. Çocuk sonra sıkıldı arkadaşımı bıraktı. Arkadaşım çok üzüldü. Sonra birisiyle tanıştı ve aslında o geçen dört yılın ne kadar boş olduğunu anladı bir buçuk yıllık ilişkisi var şimdi ve çok çok mutlu, darısı başına :)
gercekden duygularıma tercüman oldun.bende hep düşündüm"onun gibi cok seven biri cıkmazsa karsıma ..ya onun kadar kimseyi sevemezsem.o olmazsa ben biterim.mahvolurum "die düşündüm hep.ama yine en sonunda gitmeyi secdim.cünkü hep yalan yalan yalan ...sürekli bana yalan sölemesi beni mahvetti.üstünede aldatma gelince işte insanın baska caresi kalmıor.gitmekden baska.bizim ilişkimizde saygıda yokdu.herseye sevgi ugruna katlanıorduk biz.ama ayrı sehirlerde oldugumuz için onun aldatması daha kolay oldu.ve ben kendi kendime hep diordumki herkes bana yanlıs yapar o yapmaz yanıldımmm...cookk yanıldımm.
evet işte benimde en cok zoruma giden buu.sevdiği halde aldatması.ben hiç kimsenin sevgisini bu denli hissetmedim.diorum ya herseye ragmen yanımda oldu vazgecmedi benden hiç.sevmese ne bileyim herhangi bi zorlukda cekse gitse dicem tamam zaten sevmiodu ama biz iyisiyle kötüsüyle 2.5 yıl beraber yasadık.bide ben o arada babamı kaybettim.tek sığınağım o oldu en zor günlerimde.ve bu şekilde körü körü bağlandım.sevgim daha çok arttı.ama aldatışı üstüne yetmior gibi benden gili actığı face oradaki kızlar ne biliim daha cok mahvoldum ben.nefesim kesildi günlerce.zaten sevmese benim hiç umurumda olmazdıkı sevmior der cıkardım işin içinden ama sevdiği için işte bu beni yakıor.ve en son bana basakla evlencem(en yakın arkadasım)demesi beni öldürdü...
Sevememıstır oynamıştır yada doyumsuz maymun ıstahlının birisidir her çiçekten bal almak ister. Yada sıkılmıstır ve ya seni cepte bılıyodurçok doğru. . .ama bi insan neden aldatır ben bunu cok merak ediyorum.heleki bu denli sevdiğini hissettiriyorsa...oofff oooff
Tam tersi sevinmen lazım. Eğer gerçekten evlenecekse başakla emin ol asla mutlu olamayacaklar. Başak sürekli şöyle düşünecek; Bu adam sevgilisini benimle aldattı. Beni acaba kiminle aldatacak?? Ve hiçbir arkadaşını bile tanıştıramayacak korkusundan:) Eski sevgilin de şöyle düşünecek; Bu kadın enn yakın arkadaşına kazık attı, benimle birlikte oldu.. Kesin bana da kazık ataar:) Yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş:) Sen kendini başka işlere ver. Kurslara katıl, arkadaşlarınla gez, mesela ehliyetin yoksa araba kullanmayı öğren bir hobi edin. Bunlarla uğraşırken hem kafan dağılacakk hem de yeni bir çevre edineceksin.
Sevememıstır oynamıştır yada doyumsuz maymun ıstahlının birisidir her çiçekten bal almak ister. Yada sıkılmıstır ve ya seni cepte bılıyodur
Üzülme. Emin ol birşey kaybetmedin sen. Çok klasik gelecek belki ama O kaybetti. Şimdi beni çok ama çok seven, bunu her fırsatta gösteren, belli eden, gözü benden başkasını görmeyen, bir an ayrı kalsak özleyen, hep yanımda olmak isteyen, her derdime koşan bir adam var hayatımda. Tam 9 aydır benimle birlikte ve sanki tüm yaşama gayesi beni mutlu etmek gibi. Ve çok mutluyum. Emin ol mutlaka karşına biri çıkıyor. Sadece acele etme. Bırak içindeki acıyı bi sindir. Ve sakın ola ki geri adım atma. Sonrasında mutluluk ve huzur seni bulacak zateen:)
evet ne yazıkki aldatıldım.su an o kadar mutsuzumki.sıkıntımdan ağlıorum .beenim uğruma ölecek biri tarafından aldatıldım..beni sevdiğini o kadar iyi hissediyordumki.ne kadar tartıssakda beni hiç bırakmadı.bende onu..ama aldattığını öğrendim dünya basıma yıkıldı.beni aldattığını bile bile 2 ay daha devam ettim.cünkü itiraf etmiordu.sevgim tükensin die bekledim .onun inadına gidip baskasıyla sözlendim.sözlümle ayrıldık.sözlüyken bile o hep aklımdaydı.su andada cıkmıor aklımdan.bi an ona msj atıp arasam die düsündüm.cok mutsuzum o benim herseyimdi((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?