Sevgi öyle kolayca söküp atılan birşey olsaydı insanlar aldatıldıklarını öğrendikleri andan itibaren neden acı çeeksinler ki ..
Tabi insan yine istemesede bi süre sevmeye devam eder ve o sevgiyi içinden acı da olsa gün gün atmaya çalışır ..
Ben canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var ve eğer aldatılsaydım Allah korusun .. Asla affetmezdim .. Aşkımdan gebersem gene de affetmezdim . Zaten daha önce başıma gelmişti affetmedim de ..
araya sevgi girdiği zaman insan kalbine söz geciremior işte.bazen insan mantığıyla deil duygularıyla hareket edior.aask acısı ne zoorr.
Aldatıldınız mı ? neden böyle bir konu açtınz ? Aldatılan iinsann ilişkisi affetse bile bi daha eskisi gibi olmaz ki o güven sevgiden bile önemli ..
başa gelmeyince cevaplaması zor bir soru normalde affetmem derdim hemen ama aslında çok çok seversem ve bir hata olduğuna beni inandırırsa ,normal dede iyi bir insansa ve kendini affetmem için çok büyük bir çaba harcarsa belkide affederdim ama devamı için bir şey söylenmez gönül kırıklığıyla ilişki eskisi gibi olur mu ? nasıl bir yol alır bilinmez ,belkide denemek lazım bir şans vermek lazımdır,sevgiler....
sevgi insanı mahvedio işde yanlıs üstüne yanlış yaptırıo.insanın içinde sevgi olunca affedebilio.ama gercekden seven aldatmazki..değil mi?
evet ne yazıkki aldatıldım.su an o kadar mutsuzumki.sıkıntımdan ağlıorum .beenim uğruma ölecek biri tarafından aldatıldım..beni sevdiğini o kadar iyi hissediyordumki.ne kadar tartıssakda beni hiç bırakmadı.bende onu..ama aldattığını öğrendim dünya basıma yıkıldı.beni aldattığını bile bile 2 ay daha devam ettim.cünkü itiraf etmiordu.sevgim tükensin die bekledim .onun inadına gidip baskasıyla sözlendim.sözlümle ayrıldık.sözlüyken bile o hep aklımdaydı.su andada cıkmıor aklımdan.bi an ona msj atıp arasam die düsündüm.cok mutsuzum o benim herseyimdi((((
en büyük hatayı sözlenerek yapdım ne yazıkki.zaten numaram yok onda.facede kullanmıorum.onun bi baskasının olcagını düşünmek beni deli edior nefesim giidio düsününce yaBaşkasını severken başkasıyla sözlenip unutacağını sanmak daha büyük hata .. Kafanı dinlemek en güzeli bence .. Hattını değiştir facen varsa dondur ve yenisini aç onu engelle .. Bi daha ona hiç bi şekilde ulaşaama o da sana ulaşamasın .. Her ağladığında sonunda hep o artk benim değğil diye tekrar et ve kabul etmeye çalışş .. Ama bidaha ona asla geri dönme .. Mesaj atma hiç bi şekilde knşma ancak bu şekilde daha hızlı atlatırsın durumu .. Sen affetsen yine yapar yine yapar yine yapar karakterinde var sonuçta ..
Çok acı verici bir durum ama devam edip konuşursan daha acı br hal alır .. Ne zzaman onun başkalarıyla olduğu düşüncesi canını yakmıyo o zaman acın hafiflemiş ve artık onu umursamıyorsun demektir o zaman da yeni bi ilişkiye başlayabilirsin ama şuan başlamamanı kafanı dinlemeni ve onunla hiç bi şekilde iletişim kurmamanı tavsiye ediyorum aksi taktirde daha çok üzülürsün lütfen beni dinle ..Benim başıma gelmişti ve deneyimlerimden yola çıkarak anlatıyorum bunları . Başka yolu yok knştukça sen iyice laçkalaşır saçma bi hal alır karşndaki dahada yüzsüzleşir .. Hatasını hiç bi şekilde anlamaz asla pişman olmaz .. Yüzsüz yüzsüz bi de yanaşmaya çalışır bidaaha asla muhattap olmamalsn o karakter yoksunuyla .. ne kadardır çıkıyodunuz ?
Ben mantığımla hareket ederdim. Ne kadar zor bir durumda olsa duygularımı kontrol edebilirim ben böyle bir durumda. Affetmezdim. Evli değilim, çocuğumun babası değil, babamın oğlu değil. Ne diye ihanetini kabulleneceğim yahu.
ben açıkçası evlisiniz gibi algıladığım için bu mesajı yazmıştım ,evli değilsen, ayrısın madem hiç arama derim ama gönül ferman dinlemiyor galiba yinede mantıklı düşünmeni sonra pişman olmamanı dilerim ,umarım huzur bulacağın doğru insana kavuşursun ,sevgiler....
2.5 yıl cıktık.Başkasını severken başkasıyla sözlenip unutacağını sanmak daha büyük hata .. Kafanı dinlemek en güzeli bence .. Hattını değiştir facen varsa dondur ve yenisini aç onu engelle .. Bi daha ona hiç bi şekilde ulaşaama o da sana ulaşamasın .. Her ağladığında sonunda hep o artk benim değğil diye tekrar et ve kabul etmeye çalışş .. Ama bidaha ona asla geri dönme .. Mesaj atma hiç bi şekilde knşma ancak bu şekilde daha hızlı atlatırsın durumu .. Sen affetsen yine yapar yine yapar yine yapar karakterinde var sonuçta ..
Çok acı verici bir durum ama devam edip konuşursan daha acı br hal alır .. Ne zzaman onun başkalarıyla olduğu düşüncesi canını yakmıyo o zaman acın hafiflemiş ve artık onu umursamıyorsun demektir o zaman da yeni bi ilişkiye başlayabilirsin ama şuan başlamamanı kafanı dinlemeni ve onunla hiç bi şekilde iletişim kurmamanı tavsiye ediyorum aksi taktirde daha çok üzülürsün lütfen beni dinle ..Benim başıma gelmişti ve deneyimlerimden yola çıkarak anlatıyorum bunları . Başka yolu yok knştukça sen iyice laçkalaşır saçma bi hal alır karşndaki dahada yüzsüzleşir .. Hatasını hiç bi şekilde anlamaz asla pişman olmaz .. Yüzsüz yüzsüz bi de yanaşmaya çalışır bidaaha asla muhattap olmamalsn o karakter yoksunuyla .. ne kadardır çıkıyodunuz ?
ya cok güzel söylüyorsunuz da geinde bunu kalbinize anlatın.en zoru bu. affedilince karsıdaki yine aynı seyi yapmaya devam edior.gerci bazılaıda hatasını anlayıp asla yapmıor.ah bu kalp yok mu ya işte insanın mantığını kaybettiriyor.
Boş yapmıyorum, daha önce başıma geldi, aldatılmış biri olarak söylüyorum. Evet tabi ki üzüldüm ama kabullenmedim aldatılmayı. Yine olsa yine öyle yaparım. Kalbime de çok rahat anlatmıştım. Mantığını kullanmanı öneririm.
peki seni aldatan kişiye karsı sevgin nasıldı yani canını verecek kadar cok seviyor muydun?
hayır o zaman sevdiğimden bahsetmiordum.eski sözlümden bahsetmiştim.neden ayrılır ayrılmaz facesini acmıs die konusmusdum ve gercekdende sevmiordum onu.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682319
Bu konundada sevmiyorum diyodun ama umursuyordun .. Ben demiştim sevmesen umursamazdnda diye sen kabul etmemiştin ..
Dediğim gibi onu takip edip onunla konuşmayı bırak hiç bi şekilde haberleşme anvcak böyle geçer acın ..
Tabi ki. Sevmediğim biriyle beraber olmam ben zaten. Bir de ilk aşkımdı. Gözüm kapalı bağlıydım. Ama geçiyor merak etme. Yerini başkası dolduruyor bile. Kimse vazgeçilmez değil. Şu an 3 yıldır bir başkası ile birlikteyim. Çok mutluyum. Çok daha fazla seviyorum. Ama mantıklı davranmayı öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?