Aldatilan bayanlar

Aldatmanın erkeği kadını olmaz karaktersizliği kişiliksizliği olur. Evli bir insan aldatıyorsa en büyük suçlu odur. Eşine sadık kalması gereken odur. Aldattığı kişi masum mu o da karaktersiz. Kısacası tencere kapak misali iki ahlaksız, vicdansız ve kişiliksiz bir araya gelip bir başka insanı aptal yerine koymuş oluyorlar akıllarınca. Ama Allah'ın adaleti herşeyin üzerindedir. Elbet birgün yapılanlar ortaya çıkar, eden ettiğini çeker. Dünya zevkine kendini kaptırıp da ahiretini satacak kadar gaflet içinde yaşayan insandan da kimseye hayır gelmez. Allah hakettiklerini versin inşallah.

Allahim ya ben tüm kadinlar olarak mi dedim neden hic anlattığım gibi kadın yok mu yoksa sizin gözünüz mu kör neyse daha fazla kirilmam istemiyorum @Margarikotin konum kapansin lutfen benim zaten burda ne işim var ki ben aldatilan siddet gören gurursuz haysiyetsiz ezik cocugumu bahane eden koca meraklisi bes para etmeyen birisiyim dogru bu konuyu acmaya bile hakkım yok hadi siz ikinci uyeliginizi alip orda acin konularinizi milleti de bir konu actigi zaman hic bir şekilde kucuk düşürmeye hakkiniz yok kimse kimseden üstün değildir kimin ne olacağı da Allahdan baska kimse bilemez burda herkes birşeyler paylaşıyor derdini anlatıyor ama bazıları derdine bin kat dert katıyor sagolun iyiki varsınız yoksa nasil dert sahibi olup kalbimiz kırılacak ti
abla ne diyosun ya kafan mı güzel?

Back
X