- 27 Ocak 2016
- 8
- 4
- 16
- Konu Sahibi Leylaguven
-
Sosyal medyaya çocuğula kocasıyla resimler atıp nispet yapıyor sonra iki çocuğumda onun yüzünden babasız kaldı psikolojileri bozulmuş psikolojik destek alıyorlarNeden açmak istiyorsun onu anlamadım
Eski eşinizinin sizi o kadınla aldattığını ispat edebilir misin?Merhaba arkadaslar, 1 yil once esimle anlasmali bosandim beni aldattigi icin 2 cocugum var suan o 3. Sahisla evli bi cocugu var ondan da 3. Sahisa manevi tazminat davası açmak istiyorum bu mümkün mü başına gelen bilen varsa yazsın lütfen
İyide siz bu taleple giderseniz size gülerler bırakın insanları rahat ne halleri varsa görsünler siz kendisize yeni bi yol çizin çocuklarınız için çok zor anlıyorum ama bu cok sacma olur..Sosyal medyaya çocuğula kocasıyla resimler atıp nispet yapıyor sonra iki çocuğumda onun yüzünden babasız kaldı psikolojileri bozulmuş psikolojik destek alıyorlar
Edebilirim evlenmeden önce kadın hamileymış şimdi 4 aylık çocukları var ama 10 aydır evlilerEski eşinizinin sizi o kadınla aldattığını ispat edebilir misin?
Eşinle anlaşmalı boşanırken, neden sadece o kadına manevi tazminat davası açıyorsun demezler mi?
Bilmiyorum elinize bişey geçer mi ama tekrar yıpratıcı bir süreç içine girersiniz gibi duruyor.
Hayır etmiyor her hafta görüyor çocukları 2 bin₺ nafakada veriyorSadece kadın yüzünden değil eşinde istediği için bu aldatma olayı gerçekleşmiş.
Neden anlaşmalı boşandın peki. Çocuklarını ihmal mi ediyor.
Tamam teşekkür ederimArkadasimin teyzesi okuldaki hademeyle esini aldatti. Adam vu durumu ogrenince karisinida oteki adamida hastanelik edene kadar dövdü, ustune bosanma davasi acti. Hademeden tazminat, karisindan cocuklari icin nafaka aliyor.
Asil onemli nokta su. Dava zaman asimi diye bisey var. Bu olay in ustunden belli sure gectikten sonra dava acma hakkini kaybediyorsun. Türk hukuk sitesinin kahdem platformunda hukuki destek almak isteyen kadinlarin sorularına avukatlar cevap veriyor. Google a turk hukuk sitesi yaz goreceksin. Oradan daha net bilgi alabilitsin
Hayır etmiyor her hafta görüyor çocukları 2 bin₺ nafakada veriyor
Hayır etmiyor her hafta görüyor çocukları 2 bin₺ nafakada veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?