Aldatilan es

Leylaguven

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
8
4
16
Merhaba arkadaslar, 1 yil once esimle anlasmali bosandim beni aldattigi icin 2 cocugum var suan o 3. Sahisla evli bi cocugu var ondan da 3. Sahisa manevi tazminat davası açmak istiyorum bu mümkün mü başına gelen bilen varsa yazsın lütfen

Manevi tazminat davasinda hukuken tamamen madur olmaniz karşı tarafın tamamen haksiz olmasi gerekir
Acabilirsiniz
De madem hincinizi alamadiniz neden 1 yil beklediniz?

Eski eşinizinin sizi o kadınla aldattığını ispat edebilir misin?

Eşinle anlaşmalı boşanırken, neden sadece o kadına manevi tazminat davası açıyorsun demezler mi?

Bilmiyorum elinize bişey geçer mi ama tekrar yıpratıcı bir süreç içine girersiniz gibi duruyor.

Sosyal medyaya çocuğula kocasıyla resimler atıp nispet yapıyor sonra iki çocuğumda onun yüzünden babasız kaldı psikolojileri bozulmuş psikolojik destek alıyorlar
İyide siz bu taleple giderseniz size gülerler bırakın insanları rahat ne halleri varsa görsünler siz kendisize yeni bi yol çizin çocuklarınız için çok zor anlıyorum ama bu cok sacma olur..

Edebilirim evlenmeden önce kadın hamileymış şimdi 4 aylık çocukları var ama 10 aydır evliler

Senden sonra Mutlu olmasını ve olmalarını cekemiyorsun, kim olsa çekemez ama çocuklarımın psikolojisi lafının ardına sığınma. Bir yıl gecmis bir yılda sular durulur. Bu durumda anne çocuklarının dünyasını olumlu yönde değiştirebilir. Sizin elinizde bu açacağınız davanın elinde degil.

Arkadasimin teyzesi okuldaki hademeyle esini aldatti. Adam vu durumu ogrenince karisinida oteki adamida hastanelik edene kadar dövdü, ustune bosanma davasi acti. Hademeden tazminat, karisindan cocuklari icin nafaka aliyor.

Asil onemli nokta su. Dava zaman asimi diye bisey var. Bu olay in ustunden belli sure gectikten sonra dava acma hakkini kaybediyorsun. Türk hukuk sitesinin kahdem platformunda hukuki destek almak isteyen kadinlarin sorularına avukatlar cevap veriyor. Google a turk hukuk sitesi yaz goreceksin. Oradan daha net bilgi alabilitsin

Tamam teşekkür ederim

sizi aldatan eski eşiniz ve iki çocuğunuzun babası o kadın değil. Tabi ki bir erkeğin evli olduğunu bile bile onunla birşeyler yaşamak kötü. size ve çocuklarınıza yapılan haksızlık var ama öncelikle size bunu yapan çocuklarınızın babası tazminatı ondan alsaydınız. üzerinden bir yıl geçmiş enerjinizi çocuklarınıza ve kendinize harcayın tekrar tekrar kendinize o işgenceyi reva görmeyin.

Ayrıca dava açsanız bu para yine eski kocanızdan çıkacak, eğer ki durumu yerindeyse çıkacak parayı da iplemez, size daha fazla nispet ederler... Umursamazlar bile.

Önceden ikinci kadın/erkek de dava edilebiliyordu ama yasa değişti diye biliyorum, evlilik kurumuna karşı sorumluluğu olanların sadece eşler olduğuna karar verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…