- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi Leylaguven
-
Bosanmadan önce dava açabilirsiniz 3 şahısa ama Boşandıktan sonra olmaz onlar evlenmiş artık sizde önünüze bakın.Merhaba arkadaslar, 1 yil once esimle anlasmali bosandim beni aldattigi icin 2 cocugum var suan o 3. Sahisla evli bi cocugu var ondan da 3. Sahisa manevi tazminat davası açmak istiyorum bu mümkün mü başına gelen bilen varsa yazsın lütfen
Dava et o zaman ama önce iyi bir avukata danış.Edebilirim evlenmeden önce kadın hamileymış şimdi 4 aylık çocukları var ama 10 aydır evliler
Cocuklarin babasi dedi anlaşmalı boşanalım davayı da sen aç dedi ben açtımNeden anlaşmalı boşandınız peki ? Bu dava için diğerini de inceliyeceklerdir diye düşünüyorum
İşte hatayı burda yapmıssınız ozaman aldatma olayını açıp kabul etmemeliydiniz.Onun dışında bence profillerini incelemeyin kendinize yeni bir hayat kurun üzerinden çok zaman geçmişCocuklarin babasi dedi anlaşmalı boşanalım davayı da sen aç dedi ben açtım
Evet bu buyuk bir hata olmuş. Kazanacaginizi sanmıyorum. Siz istemiş gibi görünüyor boşanma. Hukuk hiç hata kabul etmez. Birsey çıkmaz bu davadan. Bir de dalga gecerler sizle eski eşiniz ve eşi.Cocuklarin babasi dedi anlaşmalı boşanalım davayı da sen aç dedi ben açtım
Neden bu davayı daha önce açmadın onlar evlenmedenMerhaba arkadaslar, 1 yil once esimle anlasmali bosandim beni aldattigi icin 2 cocugum var suan o 3. Sahisla evli bi cocugu var ondan da 3. Sahisa manevi tazminat davası açmak istiyorum bu mümkün mü başına gelen bilen varsa yazsın lütfen
Hayır etmiyor her hafta görüyor çocukları 2 bin₺ nafakada veriyor
bosanırken yapsaydın cnm suan ıspatlayabılecek mısın?Merhaba arkadaslar, 1 yil once esimle anlasmali bosandim beni aldattigi icin 2 cocugum var suan o 3. Sahisla evli bi cocugu var ondan da 3. Sahisa manevi tazminat davası açmak istiyorum bu mümkün mü başına gelen bilen varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?