Aldatilan es

Hayatınızı yaşayın gezin tozun. Bırakın ne halleri varsa görsünler.

Ne sebeple dava açacaksınız ki?? Sosyal medyada fotoğraf paylaştıkları için mi? Çocuklarınızı sosyal medyadan uzak tutun. Ve hayatınıza dönün, bırakın kim ne yaparsa yapsın. Siz hayatınıza devam edin, mutlu olun ki çocuklarınızda mutlu olsun. Güçlü olun ve kimseden de bir şey beklemeyin.

Bosanmadan önce dava açabilirsiniz 3 şahısa ama Boşandıktan sonra olmaz onlar evlenmiş artık sizde önünüze bakın.

Anlaşmalı bosanmissin madem şimdi niye bozuyorsun anlaşmayı. Adam tabiki büyük kazık atmış ama sen de anlasmissin adamla. Cocuklarla da ilgileniyormus nafaka da veriyormus ne istiyorsun anlamadimki. Diyelim kazandın 20 bin. Gerci sanmıyorum. Neyse eee adam bu sefer iyice gıcık olup ayağını çocuklardan keserse nafakayi iki ödeyip bir odemesse ne olacak. Dertsiz başına dert arama.

Edebilirim evlenmeden önce kadın hamileymış şimdi 4 aylık çocukları var ama 10 aydır evliler
Dava et o zaman ama önce iyi bir avukata danış.
Umarım sen mahkemelere gidip gelmek zorunda kalmazsın. Her halukarda ikisi de çok çirkeflik yapacaktır; inşallah sinirleriniz iyice yıpranmaz.

Neden anlaşmalı boşandınız peki ? Bu dava için diğerini de inceliyeceklerdir diye düşünüyorum

Çocuklarınızı hırpalayacak bir adım atmayın. Kendi hırslarınıza kapılıp onlarda daha derin yaralar açabilirsiniz.

Mrk etme onlar 2 sene sonra patir patir dökülür
Hiç görülmedi mutsuzluga sebep olup üstüne mutlu yuva kurmak..adamın kicindan kan alır koca adalet !!!

Bknz : Ceren hindistan

Neden bu davayı daha önce açmadın onlar evlenmeden

acamazsiniz acsaniz da kazanamazsiniz
çünkü öküz olmuş ortaklık bozulmuş herkes kendi hayatını baştan kurmuş
şu yaptığınız kıskançlık cekememezlik oluyor bu durumda

Canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum.Hazmetmesi çok zor.Ama burada düşüneceğin bir çok şey var. Evli iki çocuklu bir adam başkasını hamile bırakıyorsa karakter bozukluğu vardır.yeni eşi de inan içten içe rahatsız bir evlilik yaşıyor şu an.yeniler birkaç zaman böyle geçer Ama inan nerdesinle ne yaptın la geçecek çok tedirgin günler bekliyor hatunu..
Sonra gereksiz anlamlar yükleme adama..kendi değerini bil.bakımını yap zevk alacağın şeyler yap gerekirse takıntı için ilaç Al destek al.
Lütfen takip etme.seni üzen bu eylemden uzak dur.
Mutlu olacaksın hiçbirşey bitmedi.
Kendine dön.
Kazanan sen olacaksın ilahi bir mahkeme var inan.
Seninde bir hayatın isteklerin var.kendine çalış sen iyi olmassan çocuklara da bir faydan olmaz. Hayatın da çar çırak olup gider.
Bak kendine hayatına.
Aslında biliyor musun o kadın da seninle ilgileniyor ama sen şu anda zayıfsın. Seni hırslandırıp belki motive eder.Kendine bak neşeli ol.ennn güzel intikam

Geçmiş olsun canım, ama bir sonuç alabileceğini sanmıyorum maalesef.
Çocukların ile ilgilen enerjini onlara harca, artik eskilerden uzaklaşmaya bak, tek çare bu.

keske onu
bosanırken yapsaydın cnm suan ıspatlayabılecek mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…