- 29 Mayıs 2017
- 77
- 49
- 18
- Konu Sahibi seyirdefterim
-
Paranız varsa bir dedektif tutun takip etsin.Yada biryerlere ses kayıt cihazı yerleştirin.
Boşanma sırasında kullanılabilirmi bilmiyorum ama işin aslını öğrenmek için yasal olması çok ta önemli değil bence.bunlar yasal değil ama yanlış mı biliyorum?
Boşanma sırasında kullanılabilirmi bilmiyorum ama işin aslını öğrenmek için yasal olması çok ta önemli değil bence.
Boşanma sırasında kullanılabilirmi bilmiyorum ama işin aslını öğrenmek için yasal olması çok ta önemli değil bence.
Kullanmaya mecbur değil ki onları şimdilik sadece emin olmak için yapsın diyorum sonrasında başka yollardan delil bulur zatenBoşanmada delil istiyor,bildiğim kadarıyla ses kaydı yasal bile değil,kendisine dava da açılabilir.
Eşim izin vermiyor ne zaman çıkacak olsam ben sizi götürürum diyor engel oluyor ve çocuğun iyiliğini istiyorum kisvesine bürünüyor. Amacı evet beni pasifize etmek. Özgüveni yüksek kadınlar konusunda haklısınız ama esim beni yıllarca öyle işledi ki baktım ki bende özgüven mozguven sifirlanmis. Her yönden perişan etti beni. Çok doluyumKüçük bebek tek başınıza dışarı çıkmanıza nasıl engel oluyor
Koyun arabasına, kanguruya çıkın.
Eşiniz olmadan evden çıkamamanız hem de 1 çocukla?
Olaya 1-0 yenik başlıyorsunuz.
Konu ile alakasız ama erkekler özgüveni yüksek kadınları seviyor. Pasif, sindirilmiş, ezik kadınları değil.
Boşanmak, delil toplamak ciddi işler. Avukat olmadan başlamayın. Gidin adam gibi bir avukat tutun.
Yani mahkemeye basvirdugmda mahkeme eşimin telefon kayıtlarını almamı sağlar miEger simdi hareket etmezsen bir daha hic bosayamazsin ve unutmazsin da bu rehabetten kurtul ve avukat tut bir an once o sana yol gostersin zaten telefon konusma msj kayitlari mahkemeye sunulur konum vs akilli telefonlar en iyi dedektif
Böyle hadsiz hadsiz konuşuyorsun. Eziksin ondan aldatıldın der gibi. Başına gelmez inşallahKüçük bebek tek başınıza dışarı çıkmanıza nasıl engel oluyor
Koyun arabasına, kanguruya çıkın.
Eşiniz olmadan evden çıkamamanız hem de 1 çocukla?
Olaya 1-0 yenik başlıyorsunuz.
Konu ile alakasız ama erkekler özgüveni yüksek kadınları seviyor. Pasif, sindirilmiş, ezik kadınları değil.
Boşanmak, delil toplamak ciddi işler. Avukat olmadan başlamayın. Gidin adam gibi bir avukat tutun.
Arkadaşlar delillere ihtiyacım var evet ama yasal olmayan yollardan da fikirlere acigim bu işin her ayrıntısını bilmek istiyorum. Delil arz etse de etmese de. Yıllarca nasıl kandirildimbilmek istiyorum
Acitsin umurumda değil. Herşeyi bileyim ki nefret edeyim ondan.Yasal olmayan deliller ne işinize yarayacak?
Sizi daha çok acıtacak
Zaten biliyorsunuz aldatıldığınızı? Öyle değil mi?
Resmi yollardan bulacağınız deliller yeterli olacaktır.
Ama önce avukatla görüşün.
Minareyi çalan kılıfını hazırlıyor çünkü.
Çift telefon kullandığını duyduğum çok adam var.
Böyle hadsiz hadsiz konuşuyorsun. Eziksin ondan aldatıldın der gibi. Başına gelmez inşallah
Acitsin umurumda değil. Herşeyi bileyim ki nefret edeyim ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?