Aldatılan hanimlar nasil geçerli delil topladiniz

Aldatildiginizi nasil ogrendiniz? Delil ne icin istiyorsunuz,aldatildiginiza emin olmak icin mi yoksa bosanma durumunda tazminat vs alabilmek icin mi? Eger tazminat icin delil istiyorsaniz,bir süre affetmis gibi davranin,esinizi affettiginize unuttugunuza ikna etmeye calisin,sonrasinda rahatlayacaktir muhtemelen,sizde birşeyler bulursunuz umarim.

Tek ebeveyn olmak zor mu? Bosaninca nasıl bir hayat bekleyecek beni çocuklar mutsuz oluyor mu

Tazminat için hem ona hem kadına dava açabilmek için.

Eşimin konuşmasını duydum kadınla.

Tek ebeveyn olmak zor mu? Bosaninca nasıl bir hayat bekleyecek beni çocuklar mutsuz oluyor mu

Tek ebeveyn olmanın zorlukları var elbette ama kolaylıkları daha fazla.
En başta çocukları istediğim gibi yetiştirebilmek!
Çocuklar çok daha mutlu oluyor. Dün gece alt kattan adamın bağırma sesleri geliyordu. Küçük kızım duydu. Eminim içinden ne kadar huzurlu bir hayatımız olduğunu geçirdi.

Ayrıca güçlü bir anneleri olduğu için hayata daha pozitif bakıyorlar, beni örnek alıyorlar çünkü.

Siz mutlu olursanız çocuğunuz da mutlu olur.
Keşke hiç bir kadın aldatılmayı kabullenmek zorunda kalmasa.

Tazminat için hem ona hem kadına dava açabilmek için.
Tam emin olmamakla birlikte,aldatilma durumunda kadina dava acamiyorsunuz diye biliyorum,avukat arkadaslar daha net bilgi verebilir bu durumda.Ayrica aldatildiginizi nasil ogrendiginizi sormustum,cevap vermemissiniz.Bir mesaj , görüntü vs ise o anda keske ekran görüntüsü alip kendi telefonunuza mail adresinize falan gonderseydiniz.

Yani mahkemeye basvirdugmda mahkeme eşimin telefon kayıtlarını almamı sağlar mi
Canim bu hangi davalarda incelnir bilmiuorum ama bosanma hakkinda bilgim yok agir suclarda olabilir telefon kayitlari incelenir ama eger avukatla gorusebilirsen bununla.ilgili bilgi al ve bekleme dava ac ama korkuyosundur sen ayni evin icindesin bebegin var ya bisey yaparsa korkulari vardir seni cok iyi anliyorum eger caresizsen gidecek yerin de yoksa devlete sigin bisey yap esin pasifize etmesini en derinden bilenlerdenim anladigim kadariyla esin evine de ilgili biri ayni zamanda ,yasadigi seyler tamamen cinsel.gibi geliyor bana senin hamil3lik donemin ve sonrasi aldatma aldatmadir bahanesi yok bebegine sutune yansitmamaya calis kuzum bak bakalim hissetmis gibi yapma Allah senin onune getiricek tum delilleri

Bosanmis anne baba nin cocuguyum hemde 5 yasina henuz girmistim.Guclu calisan bir anneye sahiptim suan emekli evini barkini almis bir kadin cok mutlu buyudum ben kavgasiz bir ortamda mutlu bi kadin ve mutlu bir cocuk bu sozumu unutma..hemde annem istanbulda tek.basina akrabasiz basetmis bir kadin fabrika da calisip 3 cocuk bakmis daha bana sakin yapamamdan bahsetmeyin

Lafım kişisel değil kendi yaramla ilgili, mutlu bir çocukmuşsun evet ama annen üvey baba getirseydi, kanının hiç ısınmadığı o zaman mutlu! Çocuk olmazdın.. Boşandık herşey süper oldu lay Lay lom değil yani.

Haha uvey babam da oldu :) hayatimi okumussun lakin uvey babam dunyanin en tonton babasiydi onu cok sevdim ama.vefat etti cok uzgunum keske yasasaydi o bana babalik yapti.Annem tekrar evlenmeyi sectiginde biz gayet olumlu karsiladik.bu bir sans arkadaslar karsimiza dogru kisi cikmayabilir ben tekrar evlenmezdim mesela bilmem simdi boyle dusundum

Ha sundan da bahsedeyim eger baba benim babam.gibi 30 sene aramaz sormaz ise gormez ise cocukta bi yara oluyor ama bosanirsin yine baba cocuk gorusur okul toplantilarina gider bu guzel diger turlu ne kdr mutlu bir cocuktuysam da bi o kadar da baba memleketi soruldugunda sessiz ...

Hayatını okumadım, ben kendimdsn örnek verdim.... Loto gibi üvey anne baba...
Aynen tam ondan bahsettim iste ,dilerim kadin ekonomik gucunu eline alablir ve soz hakkinin sadece erkegin elinde olmadigi bi yasam surer.Boyle bastirilmis bir kadin henuz markete bile bebegiyle gidemezken nasil yapacak bu kadar eylemi cok uzgunum adina dilerim ailesinden destek alir ailesiz biraz zor

Su olay nasil yapiliyor ya :)) ben yapmaya dahi cesaret edemem

Açık açık eşinize sormayı denediniz mi
Onun telefonunu alıp inceleme şansınız oluyor mu
Boşanmayı düşünmüyorsanız çok da pesine düşmeyin
Araştırıp ortaya çıkardıktan sonra boşanmayacaksanız iyice yüz-göz olursunuz aldatmaya da devam eder malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…