Aldatılan hanimlar nasil geçerli delil topladiniz

önce bi evden cıkmayı ögren. Sonra gerisi gelir. Takip eteden hiç bir şey ögrenemezsin. Telefonunu karıştır. O dusa girince telefona bak. İnt den dökümlerine bak. Hangi operötürden görüşüyosa internetten o nun sayfasına gir kocnın telefona şifre gelir onla giriş yap. Sonra herşeyi görürsün. Al telefon numarasını tüm sosyal aglardan arattır kimmiş ögren. Sonrası çorap sökügü gbi gelir.
Baktın bunları yapamıyorsun al karşına konuş. Kimse kimseyi ezemez. Sesini cıkarki anlasın neyin ne oldugunu.

Aaa onu bilmiyodum nasıl bi işaret cıkıyo ki acaba ?

agzin bal yesin ne de dedin valla oyle

Evden kısa süreli cikabilirim tabi ki ama takip edemem kucagimdaçocukla. Telefonunda da şifre var.

Boşanmada kararlı iseniz bulunduğunuz ilin barosuna başvurun size evrak listesi verecekler, getirdiğiniz evraklara göre avukat verilip verilmeyeceğini değerlendirirler. Şartlarınız uygun ise avukat görevlendirilir. Siz aldatildiginizdan eminseniz avukat gereken yardımı size yapacaktır.

Burdaki kadınların son mahkeme kararlarından değişen şeylerden haberleri bile yok...Emsal kararlar var artık eşlerden birinin diğerinin telefonuna bakarak elde ettiği kanıtlar olsun diğer kanıtlar olsun ses kaydı vs dahil delil olarak kabul ediliyor...Kocam olmadan cıkamıyorum ne demek o da saçma geldi

Evden kısa süreli cikabilirim tabi ki ama takip edemem kucagimdaçocukla. Telefonunda da şifre var.
O zaman alacaksın karsına sen hop hayırdır kimi kimle aldatıyosun. Yapıyosan sonuclarına katlanacaksın diyip resti cekeceksin. Yok öyle armut piş agzıma düş. Ben 10 yıllık kocamı baypaslı halimle takip ettim. Ceplerini karıstır. Alışveriş fişlerine bak. Kredi kartı ekstrelerine bak. İç çamaşırlarına bak. Saçlarına bak temizmi kirlimi dagınıkmı. Maaşını ne yapıyo. Arabanız varsa koltuk aralarına bak. Yattıgı odaya telefonunu koy ses kaydı yap. Kocan evdeyken komsuna git. Telefonu bırak görmice biyere ses kaydı yap. Denenmiştir elimden bir şey gelmiyor deme.

Eşimin konuşmasını duydum kadınla.
Kadına dava açamazsın o kaldırılmış aldatılan ve boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum kadının tlf ve eşinizin tlf numarasını verdiğinizde mahkeme hts kaydı istiyormuş, tabi tanık en güzel delil. Avukat tutamıyorsan devlet sana barodan avukat veriyor başvurduğunda çalışmıyorsan eğer. Güçlü olmayı dene. Ondan nefret etmen için seni aldatması yeter.

kiminle aldatıldığını öğrenmek hiç hoş değil çünkü bunu öğrenince daha beter canın yanacak..açık açık eşinizle konuşsanız diyorum aldatıldığımı öğrendim demişsin belki de yoktur böyle bi durum iftira yanlış anlaşılmada olabilir kiiii inşallah öyledir..

Eşin olmadan bebekle sokağa çıkamiyorsunuz ama boşanmayı düşünüyorsunuz?
Bence siz boşanamazsınız.
Boşuna delil toplayıpda canınızı yakmayın
3 maymunu oynamaya devam edin

Bebekle dışarı çıkamiyorum ne ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…