- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
- Konu Sahibi seyirdefterim
-
Aaa onu bilmiyodum nasıl bi işaret cıkıyo ki acaba ?Wp webi sen kendi telefonundan acinca karşıdakinin telefonunda yukarı ekranda cikiyor diye biliyorum. Yani adam çakalsa anlar, yada o bildirim gizlenebiliyor mu bilmiyorum. Bı arkadaşım çok başarılı bı şekilde kullanıyordu zamanında.
Uygulamanin baska bı telefonda aktif olduğuna dair wp web uygulama simgesi çıkıyor . O kötü işteAaa onu bilmiyodum nasıl bi işaret cıkıyo ki acaba ?
Hımmm tühhhUygulamanin baska bı telefonda aktif olduğuna dair wp web uygulama simgesi çıkıyor . O kötü işte
agzin bal yesin ne de dedin valla oyleÖyle der gibi değil. Öyle dedim
Okuyan da 5 çocukla evden çıkamıyor sanacak.
Bana göre 1 bebekle evinden çıkamayan kadın eziktir. Evden çıkmak için kocasının yanında olmasını bekleyen kadın sindirilmiş kadındır.
Aldatılmayı hak ediyorsun demedim. Hiç bir kadının (ya da insanın) aldatılmayı hak ettiğini ya da buna zemin hazırladığına inanmıyorum.
Ama bu yüzden aldatıldığını söyleyebilirim. Çünkü adamların stratejisi bu. Önce kadının kendine güvenini yok et, sonra da aldat. Buna ayak diremek gerekiyor.
Aldatılmak başıma gelmez inşallah dediğiniz gibi. Gelirse de benimle hiç bir ilgisi olmayacağını biliyorum, tek suçum karaktersiz bir adamı hayatıma almak olabilir.
Peki aldatıldığınızdan emin misiniz? Nasıl öğrendinizAcitsin umurumda değil. Herşeyi bileyim ki nefret edeyim ondan.
Evden kısa süreli cikabilirim tabi ki ama takip edemem kucagimdaçocukla. Telefonunda da şifre var.önce bi evden cıkmayı ögren. Sonra gerisi gelir. Takip eteden hiç bir şey ögrenemezsin. Telefonunu karıştır. O dusa girince telefona bak. İnt den dökümlerine bak. Hangi operötürden görüşüyosa internetten o nun sayfasına gir kocnın telefona şifre gelir onla giriş yap. Sonra herşeyi görürsün. Al telefon numarasını tüm sosyal aglardan arattır kimmiş ögren. Sonrası çorap sökügü gbi gelir.
Baktın bunları yapamıyorsun al karşına konuş. Kimse kimseyi ezemez. Sesini cıkarki anlasın neyin ne oldugunu.
Telde konuşurken dinledimPeki aldatıldığınızdan emin misiniz? Nasıl öğrendiniz
Siz evdeyken ve konuşulanları duyma ihtimaliniz varken hiç çekinmeden,Telde konuşurken dinledim
O zaman alacaksın karsına sen hop hayırdır kimi kimle aldatıyosun. Yapıyosan sonuclarına katlanacaksın diyip resti cekeceksin. Yok öyle armut piş agzıma düş. Ben 10 yıllık kocamı baypaslı halimle takip ettim. Ceplerini karıstır. Alışveriş fişlerine bak. Kredi kartı ekstrelerine bak. İç çamaşırlarına bak. Saçlarına bak temizmi kirlimi dagınıkmı. Maaşını ne yapıyo. Arabanız varsa koltuk aralarına bak. Yattıgı odaya telefonunu koy ses kaydı yap. Kocan evdeyken komsuna git. Telefonu bırak görmice biyere ses kaydı yap. DenenmiştirEvden kısa süreli cikabilirim tabi ki ama takip edemem kucagimdaçocukla. Telefonunda da şifre var.
Kadına dava açamazsın o kaldırılmış aldatılan ve boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum kadının tlf ve eşinizin tlf numarasını verdiğinizde mahkeme hts kaydı istiyormuş, tabi tanık en güzel delil. Avukat tutamıyorsan devlet sana barodan avukat veriyor başvurduğunda çalışmıyorsan eğer. Güçlü olmayı dene. Ondan nefret etmen için seni aldatması yeter.Eşimin konuşmasını duydum kadınla.
Hay agziniza saglik...Birde konu sahibinin agzından cımbızla laf alıyoruz. Seni şüphelendiren şeyler neler. Ne duydunda işkillendin.
kiminle aldatıldığını öğrenmek hiç hoş değil çünkü bunu öğrenince daha beter canın yanacak..açık açık eşinizle konuşsanız diyorum aldatıldığımı öğrendim demişsin belki de yoktur böyle bi durum iftira yanlış anlaşılmada olabilir kiiii inşallah öyledir..Arkadaşlar eşimin beni aldattığını öğrendim ve benim bildiğimi de tahmin ediyor ben onun açığını yakalamaya çalışıyorum o da acık vermemeye çalışıyor.
Ne gibi seyler delil olur bosanmada onu öğrenmek istiyorum.
Küçük bebeğim var ve esim olmadan dışarı çıkamıyorum pek. O yuzden bir avukatla görüşme şansım zayıf hem de şu an çalışmıyorum avukat tutamam.
Bilgisi olanlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Nasıl hareket etmeliyim?
Moralim çok bozuk ve her an herşeyi bırakıp gitmek istiyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum delil toplamak icin ve ne zamandır aldatildigimi kiminle aldatildigimi bilmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?