Aldatılan hanimlar nasil geçerli delil topladiniz

bir önceki mesajda eşimin telefonunda şifre var kurcalayamam dediniz şimdi de parmak iziyle açılıyor bakmam imkansız demişsiniz hangisi doğru? doğru tektir!
Yahu... Allahım.. . Ne yapmaya çalışıyorsunuz Allah aşkına... parmak işiyle açılan telefonda ayriyeten şifre olur. Şifreyi bilmiyorum. Esim de şifre girerek açmıyor telini parmak iziyle açıyor. Nedir bu yaptığınız ya... burda benim mesajlarimdan açık arayarak nereye ulaşmaya çalışıyorsunuz? Evet şimdiye kadar çok acil olmadıkça evden de çıkmadım ama bundan sonra cikamayacagim anlamına mi geliyor bu? Bosaninca tabi ki ailemden de destek alacağım ben de yeniden tıpkı bebeğim doğmadan önce olduğu gibi kendi işlerini kendim göreceğim. Yani küçük bebeği olan bir annenin mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayı tercih etmemesi neden bu kadar garip geliyor size? Üstelik bebeğimin bağışıkligi düşük ve hassas bir bünyesi var diyorum hala aynı teraneler.. arkadaşım konu sana saçma geldiyse yazmak zorunda değilsin benim ustume basarak kimse yükselmeye çalışmasın. Bu nedir ya... konu açtığına pişman oldum. Burda destek ararken sürekli savunma durumuna dusecegimidüşünmemiştim. Tamam ablacim siz haklısınız ne diyosaniz. En iyisini siz bilirsiniz. Eyvallah

Destek verenlere çok teşekkür ederim.
Hicbirseyi duzgun anlatmiyosunuz. Sora sora agzinizdan cimbizla laf almislar. Yardim istiyorsunuz ama yardim istediginiz insanlarin sorularina ahiret suali diyorsunuz. Bence tuhaf olan sizsiniz. Insanlar heralde yardim etmek icin soracak ogrenecek.
Ne deyim. Allah yardimciniz olsun. Darlanip burdaki insanlara degil de evdeki okuze patlasaniz cumbur cemaat rahat ederiz aslinda. Iyi forumlar...

Hangi parmagıyla açıyosa o parmagına bant yapıştır çek. Sonra bandı kendi parmagına yapıştır. Yapıştır derken parmak izi almadıgın tarafı. Bi kere denedik oluyomu diye. Olmuştu. Belki işe yarar.
Kocana içir uyku hapını 1 gecede yap yapıcanı. Adam seni uyutup işine bakıyo demek.

Nekadar düşünceli bir baba ve eş, gözlerim yaşardı.
Kimin görüşü dar olduğu kısmını tartışmayalım isterseniz.
Nasıl delil toplarım demişsiniz, fikirler geldikçe yok şu öyle, yok bu böyle bisürü bahane.
Ee ozaman evde bekleyin belki eşiniz birgün kendiliğinden itiraf eder. Biz ne yapalım başka?
Çocuğunuza geçmiş olsun.
Fakat bağışıklık evin içinde, hiç dışarıya çıkmadan, güçlenmez. Onuda belirtmiş olayım son olarak.

Ben bahane bulmuyorum bahane istesem konu açmam. Sizinle tartışmak istemiyorum. Sunulan fikirlerin çoğu zatenbgecersiz. Kimi diyor watsap web kimi diyor telefonda fatura dokumlerinw bak zaten adamın teline girebilsemherşeyi halledicem şimdi ben bahane mi bulmuş oluyorum. Küçük bebekle otobüslere binip şoför şu arabayı takip et mi diyeyim??? Pes yani... bazı arkadaşlar çok güzel fikirler paylaşmış onlarla biseyler yapmaya çalışacağım sizleri de kendi halinize bırakıyorum. Tekrar söylüyorum başınıza silah dayamadim konuma yazmak zorunda değilsiniz. Hadi güle güle

Ayrıca ben eşimin sadece bebeği düşünerek beni kisitldigina zaten inanmiyorum ama su surecte biraz toparlayaba kadar bebegimin iyiliği için hasta etmemeye çabalıyorum zateb şu noktadan sonra eşimin dediklerinin önemi yok ama biraz daha eskisi gibi davranicam en azından ona öyle gostericwm l

Telefonu elde edemediğiniz sürece hiçbirşey yapamazsınız ne yazıkki.
Burada bilen arkadaşlarımız vardır mutlaka programla yazışmalar ve konuşmalar takip edilebiliyor.
Ama önce eşinizin telefonunda bu işlemleri yapıp sonra da farketmemesini sağlamak önemli olan.
Takip ediyor olmanız uzun süre alacak iş onla bebekle uğraşamazsınız.
Mutlu aile fotoğrafları falan koyun eşinizle sosyal medyada hesabınızı da açın eşinizi etiketleyin fotoğraflarının altına yorumlar faşan yazın farkedilmeyi sağlayın belki diğer kadın görüp tahrik olur mesaj atar.

Delil toplamak kolay değil. Adamın telefonu şifreli.
Ben olsaydım eşime karşıma alıp, içimde kopan fırtınaları hiç belli etmeden sakin görünerek bir şekilde anlattırırdım. İnkar etmesine fırsat vermeden. Ben eşimi nasıl konuşturacağımı biliyorum. Siz de kesin bilirsiniz. İşte ondan sonra büyük fırtınalar kopardı mutlaka. Başka türlü öğrenmeniz zor görünüyor.

Aslında 1 defaya mahsus ses kaydı vs yasal.Evlilik birliği temelinden sarsılmıl ve ispatlanması güçse 1 defaya mahsus ses kaydı yapılabılıyor.

o zaman bu aklımız da bulunsun, aslında çok saçma aldatılıyorsam ben bunu nasıl ispat edeceğim? her şey yasak..

Gerçekten bazı arkadaslar yorum yapmak icin yorum yazıyor sanki. Kadının ufak cocugu var hatta sanırım bebek kucakta diye belirtmis yorumlarinda. Ayrica bağışıklık sistemi kötüymüş ve boyle insanlar var 2 si arkadasim biri kiz kardesim, kardesim yaz kış bogazindan çekti senelerce en son alternatif tipla iyi oldu bir tanesi de surekli neredeyse her hafta hasta boğazından. Grip de degil ki bu boğaz olayi da baska bisey
Yani boyle seyler ömürlük olabiliyor insallah cocugu iyileşir.
Konu bu degilde kadin calismiyorum avukat tutamam demis maddiyati yok zor olcak belliki bosanma olayi keske yapıcı yorum yazsaniz bende hic anlamiyorum bu telefon islerinden ama bir.cozumu olmalı illa
Ne.kadar zor bir durum tahmin edemiyor musunuz ben cok üzüldüm ayni yastiga bas koydugu ayni evi paylaştığı terbiyesiz adam onu ayni ev icinde aldatacak kadar .. devamini yazmicam banlanmak.istemiyorum ama empati yapsaniz ne zor bi durum..kadin takip etse nasil olur bende onu düşünüyorum mesela cocugu buyuk 8 9 yasinda biri olsa isi daha kolaydı aslında cocuk komsuya giderdi ve ya bi arkadasina annesini tanidigi vs sorunda çıkmazdı benim aklima en cok yatan takip edip fotograflamak gibi seyler ama nasil olur cok üzüldüm konuya beynim durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…