- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi seyirdefterim
-
Allahım güldürdün beni :))Eşin olmadan bebekle sokağa çıkamiyorsunuz ama boşanmayı düşünüyorsunuz?
Bence siz boşanamazsınız.
Boşuna delil toplayıpda canınızı yakmayın
3 maymunu oynamaya devam edin
Bebekle dışarı çıkamiyorum ne ya?
Bebeği büyütsün, okutsun evlendirsin belki ozaman eşi çıkmasına izin verirse boşanır, ne diyelim.Allahım güldürdün beni :))
Bebekle çıkamıomuş çünkü eşi izin vermiomuş...Deli olup gidicez forum konularında
Adam herkesi kendi gibi karakteri bozuk sanip izin vermiyorsa demek ki...Bebeği büyütsün, okutsun evlendirsin belki ozaman eşi çıkmasına izin verirse boşanır, ne diyelim.
Adam herkesi kendi gibi karakteri bozuk sanip izin vermiyorsa demek ki...
Aslında 1 defaya mahsus ses kaydı vs yasal.Evlilik birliği temelinden sarsılmıl ve ispatlanması güçse 1 defaya mahsus ses kaydı yapılabılıyor.bunlar yasal değil ama yanlış mı biliyorum?
Arkadaşlar eşimin beni aldattığını öğrendim ve benim bildiğimi de tahmin ediyor ben onun açığını yakalamaya çalışıyorum o da acık vermemeye çalışıyor.
Ne gibi seyler delil olur bosanmada onu öğrenmek istiyorum.
Küçük bebeğim var ve esim olmadan dışarı çıkamıyorum pek. O yuzden bir avukatla görüşme şansım zayıf hem de şu an çalışmıyorum avukat tutamam.
Bilgisi olanlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Nasıl hareket etmeliyim?
Moralim çok bozuk ve her an herşeyi bırakıp gitmek istiyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum delil toplamak icin ve ne zamandır aldatildigimi kiminle aldatildigimi bilmek istiyorum.
Siz nasıl anlayissiz ve dar görüşlü insanlarsiniz anlayamıyorum sizi. Dalga geçme haddini nasıl buluyorsunuz kendinizde bilip bilmeden. Bebegimin bağışıklık sistemiyle ilgili rahatsızlıkları var ve hemen hasta oluyor en ufak bir değişiklikte. Ben bazen çok bunaldigimda alıp çıkıyorum ve her seferinde bebeğim hasta oldu ben de çok pişman oldum. Adam da nereye istersem götürüyor bizi zaten ve herşeye çok dikkat eder çok iyi bakar bebeğe bütün önlemleri alır benim aklıma gelmeyen şeyleri bile akıl eder. O yüzden ben de ister istemez evden tek basima çıkmaktan imtina ediyorum. Hayret edilecek insanlarsiniz vesselam.Bebeği büyütsün, okutsun evlendirsin belki ozaman eşi çıkmasına izin verirse boşanır, ne diyelim.
Zaten saklayamiyirum cok fazla. Dedim ya anladigmi o da sezinliyor. Ölüp ölüp diriliyorum ama dayanmak zorundayım. O gün geldiğinde hepsinin hesabını soracağım düşüncesi beni biraz sakinleştiriyorAldatıldığından emin olup adama nasıl belli etmeden durabiliyorsunuz ben buna takıldım şüphesi bile kahreder saklanamaz duygular
Delili ne için istiyorsun velayet için mi boşanmayı kabul etmez miZaten saklayamiyirum cok fazla. Dedim ya anladigmi o da sezinliyor. Ölüp ölüp diriliyorum ama dayanmak zorundayım. O gün geldiğinde hepsinin hesabını soracağım düşüncesi beni biraz sakinleştiriyor
Gizli gizli yazıyorum burayı takip ettiğimi biliyor esim o yüzden herşeyi yazamıyorum. Elimde teli her gördüğünde bakmak istiyor saklayinca biseyler cevirdigimi anlayacak onun açığını yakalayabilmem için benden suphelenmesini istemiyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur. Bildiğiniz bisey varsa yazın arkadaşlar bor de sizin ahret suallerinizle vakit kaybettirmeyin bana Allah rızası için ya...şu konuyu başından itibaren neden ve sonuçlarıyla birlikte adamakıllı anlatsanız da daha iyi çözümler sunsak size
Tazminat davası açacağım nesi varsa alacağım. Kadına da acacagimDelili ne için istiyorsun velayet için mi boşanmayı kabul etmez mi
Eşim teli parmak iziyle açıyor. Telefonuna bakmam imkansız maalesef. Yani çok çok düşük bi ihtimal. Ses kaydi olayini yapmaya calosiyorjm ama henuz basarili olamadim. Zaten bebekten dolayı uykusuzum heralde ben uyurken yapıyor genelde.Kısa kısa cvplar veriyorsunuz. Anlamadım ben bu işi. Evet küçük çocukla eşinizi takip edemezsiniz. Ama eve gelince o uyuduğunda telefonuna bakabilirsiniz şifresini bilmiyorsanız da peşinde kısa süreli dolaşarak temizlik yapıyormuş gibi görebilirsiniz. Diyelim ki göremediniz. Evde konuşmuş zaten konuştuğu odaya görmeden telefonu saklayıp ses kaydı alabilirsiniz.
Tazminat davası açacağım nesi varsa alacağım. Kadına da acacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?