Aldatılan hanimlar nasil geçerli delil topladiniz

Allahım güldürdün beni :))
Bebekle çıkamıomuş çünkü eşi izin vermiomuş...Deli olup gidicez forum konularında

Aldatıldığından emin olup adama nasıl belli etmeden durabiliyorsunuz ben buna takıldım şüphesi bile kahreder saklanamaz duygular

Arkadaşım, sen başka birinin yaptığı kötülük ile sakın yargılama kendini, o onların vicdansızlığı... gül gobo eşini bebeğibi yuvasını aldatan insandan hayır mı gelir! Imkanların kısıtlı olabilir, ama elbet bir çaresi vardır. Çevrende yardım ksteyebileceğin bir dost bir arkadaş var mı? Telefona yüklenen programlar oluyor tabi sifresi açiksa? Ya da bir cesaret takibe başlayacaksın ona ben evdeyim diyerek... çok zor bir durum... gerçekten şans diliyorum, keşke sana yardım edebilseydik.

küfür felan ederse eğer, hemen foto alın, telefonuna bakın msj. mail geçmiş felan, mutlaka bi açık verecektir..
bu gibi olaylarda en önemlisi şahitti canım..hakim mutlaka şahiti dinler. hele bide onun tandıklarından bi kişi olursa..

eğer evde konuşurken duyduysanız yine konuşacaktır.
muhtemelen evdeyken arada da olsa banyoda falan konuşuyordur.
ses kayıt cihazı yerleştirin konuşması muhtemel yerlere ve arabanıza.
bu gibi ispatlar içib kendi hanenizde ve kendi aracınızda olması suç olmuyordu diye biliyorum.

kadına dava açamazsınız. o eskidendi maalesef.
en fazla kendi davanızın sonuçlanmasını bekleyip rezil edersiniz sosyal cevresine.

siz ailenizden, bir arkadaşınızdan destek alıp iyi bir avukat bularak işe başlayın.
böyle kulaktan dolma çok bir yere varılmaz.

Nasıl öğrendin aldatıldığını?

Kısa kısa cvplar veriyorsunuz. Anlamadım ben bu işi. Evet küçük çocukla eşinizi takip edemezsiniz. Ama eve gelince o uyuduğunda telefonuna bakabilirsiniz şifresini bilmiyorsanız da peşinde kısa süreli dolaşarak temizlik yapıyormuş gibi görebilirsiniz. Diyelim ki göremediniz. Evde konuşmuş zaten konuştuğu odaya görmeden telefonu saklayıp ses kaydı alabilirsiniz.

şu konuyu başından itibaren neden ve sonuçlarıyla birlikte adamakıllı anlatsanız da daha iyi çözümler sunsak size

Bebeği büyütsün, okutsun evlendirsin belki ozaman eşi çıkmasına izin verirse boşanır, ne diyelim.
Siz nasıl anlayissiz ve dar görüşlü insanlarsiniz anlayamıyorum sizi. Dalga geçme haddini nasıl buluyorsunuz kendinizde bilip bilmeden. Bebegimin bağışıklık sistemiyle ilgili rahatsızlıkları var ve hemen hasta oluyor en ufak bir değişiklikte. Ben bazen çok bunaldigimda alıp çıkıyorum ve her seferinde bebeğim hasta oldu ben de çok pişman oldum. Adam da nereye istersem götürüyor bizi zaten ve herşeye çok dikkat eder çok iyi bakar bebeğe bütün önlemleri alır benim aklıma gelmeyen şeyleri bile akıl eder. O yüzden ben de ister istemez evden tek basima çıkmaktan imtina ediyorum. Hayret edilecek insanlarsiniz vesselam.

Aldatıldığından emin olup adama nasıl belli etmeden durabiliyorsunuz ben buna takıldım şüphesi bile kahreder saklanamaz duygular
Zaten saklayamiyirum cok fazla. Dedim ya anladigmi o da sezinliyor. Ölüp ölüp diriliyorum ama dayanmak zorundayım. O gün geldiğinde hepsinin hesabını soracağım düşüncesi beni biraz sakinleştiriyor

Zaten saklayamiyirum cok fazla. Dedim ya anladigmi o da sezinliyor. Ölüp ölüp diriliyorum ama dayanmak zorundayım. O gün geldiğinde hepsinin hesabını soracağım düşüncesi beni biraz sakinleştiriyor
Delili ne için istiyorsun velayet için mi boşanmayı kabul etmez mi

şu konuyu başından itibaren neden ve sonuçlarıyla birlikte adamakıllı anlatsanız da daha iyi çözümler sunsak size
Gizli gizli yazıyorum burayı takip ettiğimi biliyor esim o yüzden herşeyi yazamıyorum. Elimde teli her gördüğünde bakmak istiyor saklayinca biseyler cevirdigimi anlayacak onun açığını yakalayabilmem için benden suphelenmesini istemiyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur. Bildiğiniz bisey varsa yazın arkadaşlar bor de sizin ahret suallerinizle vakit kaybettirmeyin bana Allah rızası için ya...

Eşim teli parmak iziyle açıyor. Telefonuna bakmam imkansız maalesef. Yani çok çok düşük bi ihtimal. Ses kaydi olayini yapmaya calosiyorjm ama henuz basarili olamadim. Zaten bebekten dolayı uykusuzum heralde ben uyurken yapıyor genelde.

Tazminat davası açacağım nesi varsa alacağım. Kadına da acacagim

Kadına dava açamazsanız. Yargıtay 2015 yılında aldatılan eşin 3.kişiye dava açamayacağına karar verdi. Benim anlamadığım tek başınıza evden çıkmaktan imtina ediyorsunuz da tek başınıza ayrı bir eve çıkmanız yeni bir hayat kurmanız gerekebilir bu durumda onu nasıl yapacaksınız? Eğer gerçekten boşanmayı göze alabiliyorsanız bu işin peşine düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…