Aldatılan kadın bilmeli mi ?

nefernefertiti

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
514
834
103
Herkese merhaba konuyu uzun uzun anlatamayacağım ne yazık ki tanınmamak için çünkü herkesin başına gelebilecek bişey değil.
Sizlerden bi konuda fikir istiyorum. Yakınımızda bi adam var dışardan çok güvenilir,ailesine bağlı filan gözükür. Ama karısını sürekli aldatıyomuş. Ve iğrenç şekilde. Mide bulandırıcı fanteziler havada uçuşuyor. Kendinden yaşça küçük kızları bunları yapmaya zorluyomuş. Birinci ağızdan öğrendim bunu. Benden yardım istendi çünkü o kızlardan birinden. Çocukları var,eşi affeder mi bilmiyorum o kadar tanımıyorum. Ama bence daha önce yakalamıştır illaki . Beyefendi ben karımı hep aldatıyorum diyormuş çünkü.
Tek kafamı karıştıran çocukları. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum çünkü.
Sizce aldatılan kadının haberi olmalı mı ?
Söylemeli miyim ? Yoksa beni alakadar etmez mi ?
Çok arafta kaldım. Vicdanım rahat olsun istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
* Kızın yaşı 23 hanımlar. Adamın yaşı büyük. Her şekilde iğrenç ama küçük çocuk sananlar olmuş öyle değil. Adamla kızın arasında 15-20 yaş var ama neredeyse.
*Şikayet etsin diyenler için;kız şikayet etmek istemedi. Adam bi şekilde korkutmuş galiba. Baş edemem ben o insanlarla dedi. Defalarca teklif ettim arkandayım diye. Bu sebeple tek istediğim kadın bilmeli mi? Bilirse ve kocasına bi tepki verirse en azından içim biraz soğur. Göğsünü gere gere gezemez belki. Yapacağım elimden gelen başka bişey yok çünkü.

Son düzenleme:
Tabiki kadın bilmeli burada aldatılmaktan ziyade ortada bir suç ta var gibi görünüyor kendinden yaşca küçük kızlar derken ne kadar küçük mesela inşallah pedefoli değildir? Ben olsam karisi da dahil eget durumdan eminsen cümle aleme rezil ederdim o pislik herifi
Aa şimdi farkettin zorluyor kızları demissiniz böyle birseye susulurmu yahu?

kadını bilmem de polisin haberi olmalı.

Kendinden yaşça küçük kızları bunları yapmaya zorluyomuş. Birinci ağızdan öğrendim bunu. Benden yardım istendi çünkü o kızlardan birinden.

yani kız sizden yardım istemiş siz karısını bilgilendirme derdinde misiniz?
hakkında şikayet olunca öğrenir zaten.
tecavüzcüyü şikayet edin.

Empati yapıyorum o kadın ben olsam bilmek isterdim bnce bilmeli..

Kız korkuyo adamdan. Saatlerce konuştum şikayet edeceksen arkandayım dedim,çevresinin gücünden korkuyor. Söylersem kızın başının yanmasından da korkuyorum. Böyle kaldım günlerdir düşünüyorum ne yapsam diye. Zarar veremez gibi geliyor aslında ama eminde olamıyorum

Belki anlatmayarak o çocukların vebaline gireceksiniz
Pedofili ahlaksız bir adam herşeyi yapar
Annenin bunu bilmesinde fayda var
Bu sadakatsizlikten öte bir durum

Kızlar telefon ve mesajları kayıt etsinler bir an önce ve şikayet edilmeli bu adam. Eşinin bilmediğini sanmıyorum.

Kadini gectim bunu polis bilmeli, bu cocuklarin aileleri bilmeli.
Kucucuk cocuklari istismar eden bi insanimsi var ortada, ortaligi ayaga kaldirmaniz lazim.
Küçücük çocuk değil üniversite öğrencisi. Ama adam büyük. Arada rahat 15 20 yaş vardır

Olmasın bırak. Ben vaktinde uyardım birini suçlu ben çıktım herkes ne hali varsa görsün bazılarına iyilik yaranmıyor. Hassas konular bunlar başınız yanar

Çok zor bi durum ya

Kızlar telefon ve mesajları kayıt etsinler bir an önce ve şikayet edilmeli bu adam. Eşinin bilmediğini sanmıyorum.
Bende sanmıyorum valla eşinin bilmediğini. Şimdi kalkıp söylersem bana dokunmaz sıkar o biraz. Ama bana anlatan kızı taciz ederler mi ? Adam tahmin eder kimden bahsedildiğini. Kadında peşine düşerse o zaman kıza mı zarar gelir ? Arayıp kıza numaranı değiştir,sosyal medya hesaplarını kapat bi süre mi desem ?

Kizin ailesi de bilmeli bu durumda. Adam polise şikayet edilmeli söyleyin korkmasın hiç bir halt edemez adi aşağılık şerefsiz herif..kizin bası niye yansın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…