Aldatılan kadın bilmeli mi ?

Kesinlikle polise gitmelisin.Kadin da bilmeli.vebali buyuk bu isin....olmadi kendini gizle.....farkli bir yolla duyur..ama mutlaka soyleeee

Yahu kaç kere okudum gene anlamadım.Bu adam kendinden küçük kızlara zorla şantajla vb bir şekilde birlikte mi oluyor yoksa kız kendi rızasıyla birlikte olup sonradan pişman olup ayrılmak mı istiyor?Birisi lütfen cevaplayabilir mi?

Adam o kızların üzerinde otorite sahibi biri mi? Üniversite öğrencisi dediniz kız için, adam da akademisyen mi? Not için kızlara cinsel yönde baskı uygulayan görevini otoritesini kötüye kullanan ilk kişi de olmayacak son da. Bizim bölümümüzde bunu seve seve yapan kızlar da vardı öğretmenlerine aşık olduğunu sanarak. Bir şantaj zorlama durumu varsa ne olursa olsun sağlam kanıtlarla polise gidilmeli. Karşılıklı rıza ile oluyorsa iki taraf da reşit olduğu için yapacak bir şey yok. Bu durumda karışmamalısınız.

Bence tek yol kızın ailesini durumdan haberdar etmek. 23 yaşında bir genç kadın, korkmuş tamam. Karısına söylemekte de tereddüt ediyorsunuz ki bence de edin. Kız korkudan birşey yapamayacaksa ailesi gerekeni yapar. Sizin yapabileceğiniz tek şey bu bence, başka bir yol göremedim.

Kızı ikna edin şikayet etmesi için, eşi ne yapabilir ki bahsettiğiniz tarzda bir adama?
Belki biliyor,duydu affetti yada hissediyor ama yüzleşmek istemiyor.

Siz sakamisiniz hanimefendi ortada aldatmanin odesinde cinse taciz belkide tecavuz var.Bu aldatmadanda daha igrenc bir suc.Suan sizin coktan polisi aramis adami iceri tiktirmis olmaniz lazimdi.Kizin basi neden belaya girsin giricek olan adam.Esten once polise gidin.

Magdur edilen Kiwi bile kabul etmezken karisina
Ne sekikde anlaticaksiniz.
Ayrica bir kadin aptal degilse ihaneti herzaman hisseder hatta bilir zaten.

Ya yapacaginiz sey belli neyi dusunuyosunuz.polise durumu oldugu gibi anlatin onlar zaten geregini yapacaktir.eside duyucak ve o kizlarda kurtulmus olucaklar siz asil neyin pesindesiniz neyi bekliyosunuz

Karısı biliyordur bence. Ben o kızlara üzüldüm. Adam neyiniz oluyor bilmiyorum ama belki onu birisi ağır bir şekilde uyarmalı, sizin karısına söylemeniz pek etkili olmaz gibime geliyor kadın zaten biliyordur kocasının ne mal olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…