Aldatılan kadın bilmeli mi ?

Tanımadığım bir insana söylemeye cesaret edemem tepkisini bilemem çünkü yatakta yakalasa benim kocamı ayartmışlardır diyecek kadın çok çünkü o yüzden o topa hiç girmem zaten alenen yapıyor adam siz bile duyduğunuza göre kadın bilmezden geliyordur bence

Yaş kaç olursa olsun zorlama tecavüzdür tacizdir suçtur. Böyle bişeye sessiz kalmayın lütfen..
Aynen öyle açık açık yazmak istemedim ama o tarafa doğru gidiyormuş mesele. Kız anlatırken buz kestim resmen. Ağlamamak için zor tuttum kendimi. Bende şehir dışında okudum,çalıştım. Bende olabilirdim o kızın yerinde. Yada kızın başına daha kötü bişey gelebilirdi. Düşünmek dahi istemiyorum. Kızın doğru söylediğine eminim bu arada iftira vs değil onu da belirteyim soran olursa diye

Kesinlikle çok haklısın. Hepimiz olabilir benimde kızım var.. Asla sessiz kalınmamalı biz sesimizi çıkarmadığımız için bu tecavüzler cinayetler.. Sesinizi çıkarmaktan korkmayın hak var hukuk var.

Kıza sosyal medya haricinde bir tacizi olmuş mu? Tek bir kızdan bahsetmediniz sanırım. Eğer yine de yaşı küçükse yine de suça girer. Bunu belgelemek lazım sonra da kızın ailesi vs ile gidip şikayet etmek lazım. Adam suçunu bastırmak isteyebilir ama böyle tipler bir şekilde kandırıp, korkutup küçük kızlara tecavüze kadar giden davranışlarda bulunabiliyor. Size kimse bir garanti sunmaz ama bir kaç kişiden şikayet bulursanız en azından adamın mahkûmiyeti biraz da garantilenir.

Adamın karısından önce, zorladığı ve zorlayacagi kızları düşünerek şikayet edilmeli bu adam. Şikayet olursa eside öğrenir zaten.
Kız korktuğunu açık açık söyledi. Arkaları sağlam maalesef. Benim korkmak için bişeyim olamaz aynı çevre bende de var ama kıza söyledim şikayet edeceksen arkandayım korkma diye. Ben başedemem onlarla dedi. Şikayet etmeye ikna edebileceğimi çok sanmıyorum. Elimden sadece bu gelir. Ama kıza da dokunmasınlar istiyorum. Çok kararsız kaldım cidden

Sosyal medyadan değil yaptığı taciz maalesef. Direk yanındayken yapmış. Ve kendini haklı görerek. Anlatabilsem keşke açık açık. Tecavüz yok. Oladabilirdi ama o kadar çirkinleşmiş. Mideniz bulanır anlatsam. Ne teklifler edilmiş kıza. Kız 23 yaşında adamın yaşı büyük ama. Zorlasa çocuğu olur o kız.

kadını bilmem de polisin haberi olmalı.

yani kız sizden yardım istemiş siz karısını bilgilendirme derdinde misiniz?
hakkında şikayet olunca öğrenir zaten.
tecavüzcüyü şikayet edin.
Hanımefendi kız benden o anlamda bi yardım istemedi. İnsanları yargılamaya ne meraklısınız valla. Tam bilmediğiniz olaylarda kalkıp boyunuzdan büyük yorumlar yapmayın. Kız şikayet etmek istemiyor. Açık açık anlatamıyorum ben rızkımızı hiçe sayıp,işyerimizin kapanma ihtimaline karşı kalkıp yürü şikayet edelim ben arkandayım senin dedim. 23 yaşındaki kızın kolundan tutup götüremem kimse k.bakmasın. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Şikayet eder etmez beni alakadar etmez artık. Eğer ederse hakkıdır arkasındayım. Ben saatlerce dinledim konuştum çünkü. Sizde çok biliyormuş gibi konuşmayın herşeyi. En azından karısı öğrensin bi şekilde cezasını çeksin istiyorum. Elini kolunu sallaya sallaya hiç bişey olmamış gibi gezmesin. Ben mi gidip şikayet edeyim adamı beni taciz etti diye ? Anlamadım yani derdinizi ?

Polisi devreye sokun. Kız korkmasın devlet korur onu bir kız cocugu annesi olarak soyluyorum derhal polise gıdın boyle sapık itler aramızda mi dolasacak yapmayın ya. Karısı bilse mi diye soracagınıza o kıza ne olur onu bir dusunun

Ne desem bilemedim. Koz için ne kadar kötü bir durum!!
Kızın kesinlikle korunması gerekiyor, bir taraftan diğer kızları da düşünüyorsun. Nasıl korkutulmuştur Allah bilir!! Başka bir ülke olsa belki daha kolay karar verilirdi ama... Deşsen mutlaka daha önceki kurbanları da bulunur. Herhalde yanındaki asistanlara, sekreterlere veya stajyerlere bunları yapıyor.
İşin kötüsü kanıt yok denilir eğer kız ses kaydı veya mesajlardan ekran görüntüsü almadıysa. Of !!

Kızcağızı şikayete zorlamanın da bir anlamı yok.
Geçenlerde Ankara’da bir profesör yanında çalışan veterinere ilaçla tecavüz etmişti, kızcağız ispat edene kadar...

ilk mesajınızda bunlar yazıyor mu?
kızın şikayet etmek istemediği? ve hatta 23 yaşında olduğu?
ufak çocuk zannettik ki sadece bende değil.
müneccim falan zannettiniz beni galiba..
ne yazdıysanız ona yorum yaptım.

O kıZ dediğiniz ? Yani valla kıza söyleyeceğimi söyledim kalkıp yalvaramam şikayet et lütfen nolur diye. Bana kalsa kızın korkmasına gerek yok zaten artık o kendini nasıl tanıtmışsa. Yada sonrasında mı korkuttu bilmiyorum. Ama kız inanılmaz korkmuş. Benim için 5 para etmez bi adam ne korkulacak tarafı var ne başka bişeyi. Ama gel de kıza anlat. Ben onlarla baş edemem zaten okulum bitiyo gitcem ben diyor ben napayım yani ?

Yorumlara cevap verdim gayet hepsini yazdım. Başta bu kadar bile anlatmak yoktu aklımda zaten. Açık açık anlatamayacağımı yazdım. Bunun sebebi kadına hepsini açık açık anlatmak istemem çünkü. Bütün detaylarını. Kıza elimden gelen herşeyi yaptım buna emin olabilirsiniz. Kız hakkında keşke dediğim hiç bişey yok mesajlarım bile duruyor hala gönderirim isterseniz. Benim derdim şu an kız değil ben kalkıp artık daha fazlasını yapamam. Haddim değil o kadarı. Tekliflerimi yaptım. Dinledim. Konuştum. O adam bi bok değil niye korkuyorsun dedim. Vicdanım rahat istemedi bişey. Bana anlatmak isteme sebebi çok farklı. İş yeri alakalı bi konu olduğu için beni doğru tanıyın lütfen diye anlattı. Bu kadar detay verebilirim. Karısı bilsin. Eğer biraz gururu varsa o adam da yaptıklarım yanıma kaldı diye gezemesin. Göğsünü gere gere geziyo çünkü. En azından belki bi daha yapmaya bi tarafı yemez ne bileyim

Siz kizi sikayetci olmaya ikna edin bence.
Denerim. Zaten söylersem eğer karısı kızın peşine düşer gibi geliyor. Mutlaka o kızı öncesinde haberdar etmem lazım. Bunun için aramam lazım zaten. O sıra tepkisine bakarım tekrar mutlaka.

Size bu olaylari anlatan kizin savciliga gidip sikayet etmesi ve uzaklastirma karari cikartmasi lazim korluyorsa. Boylece adam 50 metreden fazla kiza yaklasamaz.
Adamin esine soylemek yerine kizin sikayetci olmasi ve bunun uzerine savciligin devreye girmesiyle esi de herseyi ogrenmis olacaktir zaten. Siz soylerseniz inanmayabilir ya da muhtemelen adam iftira deyip esini kandirabilir.

Durumu bildiginizi adama belli edin. Tekrari olursa polise gideceginizi soyleyin belki korkar

23 yaşında olduğunu öğrenince fikrim değişti zaten.
ilk yazdığınızdan cidden 12/13 yaşında kızlardan bahsediyorsunuz sandım.
kendisi şikayet edebilir. istemiyorsa da kendi tercihi.
inşallah çalışmaya devam etmiyordur orada.

Bİlmeli de
Üçüncü kişilerin bildiği şeyi karısı da zaten biliyordur siz merak etmeyin.
Söylerseniz bile elinizde kanıtlarla gidin de sonradan mutluluğumuzu kıskandı olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…