- Konu Sahibi nefernefertiti
-
Tanımadığım bir insana söylemeye cesaret edemem tepkisini bilemem çünkü yatakta yakalasa benim kocamı ayartmışlardır diyecek kadın çok çünkü o yüzden o topa hiç girmem zaten alenen yapıyor adam siz bile duyduğunuza göre kadın bilmezden geliyordur benceHerkese merhaba konuyu uzun uzun anlatamayacağım ne yazık ki tanınmamak için çünkü herkesin başına gelebilecek bişey değil.
Sizlerden bi konuda fikir istiyorum. Yakınımızda bi adam var dışardan çok güvenilir,ailesine bağlı filan gözükür. Ama karısını sürekli aldatıyomuş. Ve iğrenç şekilde. Mide bulandırıcı fanteziler havada uçuşuyor. Kendinden yaşça küçük kızları bunları yapmaya zorluyomuş. Birinci ağızdan öğrendim bunu. Benden yardım istendi çünkü o kızlardan birinden. Çocukları var,eşi affeder mi bilmiyorum o kadar tanımıyorum. Ama bence daha önce yakalamıştır illaki . Beyefendi ben karımı hep aldatıyorum diyormuş çünkü.
Tek kafamı karıştıran çocukları. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum çünkü.
Sizce aldatılan kadının haberi olmalı mı ?
Söylemeli miyim ? Yoksa beni alakadar etmez mi ?
Çok arafta kaldım. Vicdanım rahat olsun istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Küçücük çocuk değil üniversite öğrencisi. Ama adam büyük. Arada rahat 15 20 yaş vardır
Aynen öyle açık açık yazmak istemedim ama o tarafa doğru gidiyormuş mesele. Kız anlatırken buz kestim resmen. Ağlamamak için zor tuttum kendimi. Bende şehir dışında okudum,çalıştım. Bende olabilirdim o kızın yerinde. Yada kızın başına daha kötü bişey gelebilirdi. Düşünmek dahi istemiyorum. Kızın doğru söylediğine eminim bu arada iftira vs değil onu da belirteyim soran olursa diyeYaş kaç olursa olsun zorlama tecavüzdür tacizdir suçtur. Böyle bişeye sessiz kalmayın lütfen..
Bende sanmıyorum valla eşinin bilmediğini. Şimdi kalkıp söylersem bana dokunmaz sıkar o biraz. Ama bana anlatan kızı taciz ederler mi ? Adam tahmin eder kimden bahsedildiğini. Kadında peşine düşerse o zaman kıza mı zarar gelir ? Arayıp kıza numaranı değiştir,sosyal medya hesaplarını kapat bi süre mi desem ?
Kız korktuğunu açık açık söyledi. Arkaları sağlam maalesef. Benim korkmak için bişeyim olamaz aynı çevre bende de var ama kıza söyledim şikayet edeceksen arkandayım korkma diye. Ben başedemem onlarla dedi. Şikayet etmeye ikna edebileceğimi çok sanmıyorum. Elimden sadece bu gelir. Ama kıza da dokunmasınlar istiyorum. Çok kararsız kaldım ciddenAdamın karısından önce, zorladığı ve zorlayacagi kızları düşünerek şikayet edilmeli bu adam. Şikayet olursa eside öğrenir zaten.
Sosyal medyadan değil yaptığı taciz maalesef. Direk yanındayken yapmış. Ve kendini haklı görerek. Anlatabilsem keşke açık açık. Tecavüz yok. Oladabilirdi ama o kadar çirkinleşmiş. Mideniz bulanır anlatsam. Ne teklifler edilmiş kıza. Kız 23 yaşında adamın yaşı büyük ama. Zorlasa çocuğu olur o kız.Kıza sosyal medya haricinde bir tacizi olmuş mu? Tek bir kızdan bahsetmediniz sanırım. Eğer yine de yaşı küçükse yine de suça girer. Bunu belgelemek lazım sonra da kızın ailesi vs ile gidip şikayet etmek lazım. Adam suçunu bastırmak isteyebilir ama böyle tipler bir şekilde kandırıp, korkutup küçük kızlara tecavüze kadar giden davranışlarda bulunabiliyor. Size kimse bir garanti sunmaz ama bir kaç kişiden şikayet bulursanız en azından adamın mahkûmiyeti biraz da garantilenir.
Hanımefendi kız benden o anlamda bi yardım istemedi. İnsanları yargılamaya ne meraklısınız valla. Tam bilmediğiniz olaylarda kalkıp boyunuzdan büyük yorumlar yapmayın. Kız şikayet etmek istemiyor. Açık açık anlatamıyorum ben rızkımızı hiçe sayıp,işyerimizin kapanma ihtimaline karşı kalkıp yürü şikayet edelim ben arkandayım senin dedim. 23 yaşındaki kızın kolundan tutup götüremem kimse k.bakmasın. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Şikayet eder etmez beni alakadar etmez artık. Eğer ederse hakkıdır arkasındayım. Ben saatlerce dinledim konuştum çünkü. Sizde çok biliyormuş gibi konuşmayın herşeyi. En azından karısı öğrensin bi şekilde cezasını çeksin istiyorum. Elini kolunu sallaya sallaya hiç bişey olmamış gibi gezmesin. Ben mi gidip şikayet edeyim adamı beni taciz etti diye ? Anlamadım yani derdinizi ?kadını bilmem de polisin haberi olmalı.
yani kız sizden yardım istemiş siz karısını bilgilendirme derdinde misiniz?
hakkında şikayet olunca öğrenir zaten.
tecavüzcüyü şikayet edin.
Polisi devreye sokun. Kız korkmasın devlet korur onu bir kız cocugu annesi olarak soyluyorum derhal polise gıdın boyle sapık itler aramızda mi dolasacak yapmayın ya. Karısı bilse mi diye soracagınıza o kıza ne olur onu bir dusununKız korkuyo adamdan. Saatlerce konuştum şikayet edeceksen arkandayım dedim,çevresinin gücünden korkuyor. Söylersem kızın başının yanmasından da korkuyorum. Böyle kaldım günlerdir düşünüyorum ne yapsam diye. Zarar veremez gibi geliyor aslında ama eminde olamıyorum
Hanımefendi kız benden o anlamda bi yardım istemedi. İnsanları yargılamaya ne meraklısınız valla. Tam bilmediğiniz olaylarda kalkıp boyunuzdan büyük yorumlar yapmayın. Kız şikayet etmek istemiyor. Açık açık anlatamıyorum ben rızkımızı hiçe sayıp,işyerimizin kapanma ihtimaline karşı kalkıp yürü şikayet edelim ben arkandayım senin dedim. 23 yaşındaki kızın kolundan tutup götüremem kimse k.bakmasın. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Şikayet eder etmez beni alakadar etmez artık. Eğer ederse hakkıdır arkasındayım. Ben saatlerce dinledim konuştum çünkü. Sizde çok biliyormuş gibi konuşmayın herşeyi. En azından karısı öğrensin bi şekilde cezasını çeksin istiyorum. Elini kolunu sallaya sallaya hiç bişey olmamış gibi gezmesin. Ben mi gidip şikayet edeyim adamı beni taciz etti diye ? Anlamadım yani derdinizi ?
O kıZ dediğiniz ? Yani valla kıza söyleyeceğimi söyledim kalkıp yalvaramam şikayet et lütfen nolur diye. Bana kalsa kızın korkmasına gerek yok zaten artık o kendini nasıl tanıtmışsa. Yada sonrasında mı korkuttu bilmiyorum. Ama kız inanılmaz korkmuş. Benim için 5 para etmez bi adam ne korkulacak tarafı var ne başka bişeyi. Ama gel de kıza anlat. Ben onlarla baş edemem zaten okulum bitiyo gitcem ben diyor ben napayım yani ?Polisi devreye sokun. Kız korkmasın devlet korur onu bir kız cocugu annesi olarak soyluyorum derhal polise gıdın boyle sapık itler aramızda mi dolasacak yapmayın ya. Karısı bilse mi diye soracagınıza o kıza ne olur onu bir dusunun
Yorumlara cevap verdim gayet hepsini yazdım. Başta bu kadar bile anlatmak yoktu aklımda zaten. Açık açık anlatamayacağımı yazdım. Bunun sebebi kadına hepsini açık açık anlatmak istemem çünkü. Bütün detaylarını. Kıza elimden gelen herşeyi yaptım buna emin olabilirsiniz. Kız hakkında keşke dediğim hiç bişey yok mesajlarım bile duruyor hala gönderirim isterseniz. Benim derdim şu an kız değil ben kalkıp artık daha fazlasını yapamam. Haddim değil o kadarı. Tekliflerimi yaptım. Dinledim. Konuştum. O adam bi bok değil niye korkuyorsun dedim. Vicdanım rahat istemedi bişey. Bana anlatmak isteme sebebi çok farklı. İş yeri alakalı bi konu olduğu için beni doğru tanıyın lütfen diye anlattı. Bu kadar detay verebilirim. Karısı bilsin. Eğer biraz gururu varsa o adam da yaptıklarım yanıma kaldı diye gezemesin. Göğsünü gere gere geziyo çünkü. En azından belki bi daha yapmaya bi tarafı yemez ne bileyimilk mesajınızda bunlar yazıyor mu?
kızın şikayet etmek istemediği? ve hatta 23 yaşında olduğu?
ufak çocuk zannettik ki sadece bende değil.
müneccim falan zannettiniz beni galiba..
ne yazdıysanız ona yorum yaptım.
Denerim. Zaten söylersem eğer karısı kızın peşine düşer gibi geliyor. Mutlaka o kızı öncesinde haberdar etmem lazım. Bunun için aramam lazım zaten. O sıra tepkisine bakarım tekrar mutlaka.Siz kizi sikayetci olmaya ikna edin bence.
Durumu bildiginizi adama belli edin. Tekrari olursa polise gideceginizi soyleyin belki korkarO kıZ dediğiniz ? Yani valla kıza söyleyeceğimi söyledim kalkıp yalvaramam şikayet et lütfen nolur diye. Bana kalsa kızın korkmasına gerek yok zaten artık o kendini nasıl tanıtmışsa. Yada sonrasında mı korkuttu bilmiyorum. Ama kız inanılmaz korkmuş. Benim için 5 para etmez bi adam ne korkulacak tarafı var ne başka bişeyi. Ama gel de kıza anlat. Ben onlarla baş edemem zaten okulum bitiyo gitcem ben diyor ben napayım yani ?
Yorumlara cevap verdim gayet hepsini yazdım. Başta bu kadar bile anlatmak yoktu aklımda zaten. Açık açık anlatamayacağımı yazdım. Bunun sebebi kadına hepsini açık açık anlatmak istemem çünkü. Bütün detaylarını. Kıza elimden gelen herşeyi yaptım buna emin olabilirsiniz. Kız hakkında keşke dediğim hiç bişey yok mesajlarım bile duruyor hala gönderirim isterseniz. Benim derdim şu an kız değil ben kalkıp artık daha fazlasını yapamam. Haddim değil o kadarı. Tekliflerimi yaptım. Dinledim. Konuştum. O adam bi bok değil niye korkuyorsun dedim. Vicdanım rahat istemedi bişey. Bana anlatmak isteme sebebi çok farklı. İş yeri alakalı bi konu olduğu için beni doğru tanıyın lütfen diye anlattı. Bu kadar detay verebilirim. Karısı bilsin. Eğer biraz gururu varsa o adam da yaptıklarım yanıma kaldı diye gezemesin. Göğsünü gere gere geziyo çünkü. En azından belki bi daha yapmaya bi tarafı yemez ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?