- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
gelecekte evlilik diye bi kurum kalmayacak. Anne ve cocuklari aile unitesi olacak.
Neden aldatan erkege bu kadar ofkelisiniz? Dogasi geregi davrandigi icin mi?
Ben erkeklere " sopalik, dayaklik" gibi siddet yakistiran kadinlara hayret ediyorum. Cogunuz siddet goruyorsunuz ama erkege olan siddet mesru mu?
Esinden dayak yiyen bir yakinim vardi, adamin kollari mosmor darp izleriyle kapli ydi. Sirrini kimseye soyleyemeden vefat etti :'-(
O yuzden
Kadinlara oldugu kadar erkeklere karsi siddeti son derece onur kirici ve insanlik disi buluyorum.
Ben de anlamıyorum ya terapiste gittik benim çapsız beni aldatmaya teşebbüs edince terapist te aynısını söylediBirazdan aldatmayan erkek yokturcular gelir.
Benimki aldatmıyor. Aldatırsa bir daha yüzümü göremez. Şimdilik tek yapabileceğim bu. Keşke elden bişey gelse. Ama sorunlu olan kendini düzeltmeli. Elin adamını kadınını bu yaştan sonra biz düzeltemeyiz.
Niye böyle söylüyorsunuz konu sahibi çok haklı erkeklerin hissiyatını fıtratını biz bilemiyoruz kadınlarınkini ise hemcinsimiz olduğu için anlayabiliyoruz bu kadar duygusal enpati kurabilen duyarlı varlıklar olan biz kadınlar familyasından nasıl böyle pislikler çıkabiliyo onu anlamıyoruzAldatmada bütün süçu kadına yıkan zihniyetler... sizi aldatan kocanız.. ilişki yaşadığı kadın değil. Size vefa etmeyen kocanız. Size verdiği yeminden dönen kocanız.. neden tanimadiginiz kadına saydırıyorsunuz.. anlamanız gerekeb ilk sey sizi kimin aldattigidir.. kocanız aldatiyor. O kadin değil. Hakaretleri o kadının üzerinden alıp kocanıza yapıştırıyorum.
Birazdan aldatmayan erkek yokturcular gelir.
Benimki aldatmıyor. Aldatırsa bir daha yüzümü göremez. Şimdilik tek yapabileceğim bu. Keşke elden bişey gelse. Ama sorunlu olan kendini düzeltmeli. Elin adamını kadınını bu yaştan sonra biz düzeltemeyiz.
İlla ki aldatmayan vardır bu denilen doğru mu yani bir de terapist mi demiş? Terapisti eşiniz mi ayarladı acaba bunu duyup da susun diye :)ALDATMAYAN ERKEK YOKTUR YAKALANMAYAN ERKEK VARDIR BABAN DA DAHİL
Cidimisn aldatmanin sanali yada somutu olamaz ki sonucata esiniz aldatiyor . Birde surekli aldarmasina ragmen usrune hamilesiniz bile bile ladea demisiniz yazik degil mi karninizdaki bebegeGeçmiş olsun gerçekten çok kötü bir durum Bende anlamıyorum bu erkekleri benim eşim beni canlı olarak aldatmadı ama sanal olarak nerdeyse hergün diyebilirim aynı evin içinde gözüme baka baka yapıyor ve hiç birşey yapmıyormus yaptıgı dogruymus gibi davranıyor çok sıkıldım artık alıp başımı gidesim var.
Erkeklerin geninde ne çok fazlaymis? Kız çocuklarına babalarından geçmiyor muymuş o gen?Arastirmislar zaten erkeklerin geninde cok fazlaymis.
Erkek genleri ve bayan genleri. Erkek genlerinden bahsediyoruz.Erkeklerin geninde ne çok fazlaymis? Kız çocuklarına babalarından geçmiyor muymuş o gen?saçma sapan aslı astarı olmayan, erkeği masum göstermek için yapılan haberler.
Bayan geni.Erkek genleri ve bayan genleri. Erkek genlerinden bahsediyoruz.
Motorsiklet sürecilerinin yeni başlayanlara bir sözü vardır.Birazdan aldatmayan erkek yokturcular gelir.
Hayır ben buldum terapistiİlla ki aldatmayan vardır bu denilen doğru mu yani bir de terapist mi demiş? Terapisti eşiniz mi ayarladı acaba bunu duyup da susun diye :)
İnanmayın o terapiste erkekse hemcinsini savunmuş kadınsa kendi aldatılmış kendini avutuyordur. Üzülmeyin de aldatan aldatmaya kalkan kendi aldanır :)Hayır ben buldum terapisti
Yarayı açan bulmalıydı oysa ama hep böyle atılganlıktan kaybediyorum nazlanıp yardım almak yerine hep yardım eden üstüne düşenden fazlasını üstlenen taraf oldum ödülümse hüsran hayal kırıklığı
Ya 3 gün oluyo duyalı. 2 tane çok yakın arkadaşım var birş evli iki çocuklu diğeri bekar 9 yıllık sevgilisi var. Evli olan arkadaş menleketine gidiyo 1 haftalığına diğer bekar olan da o gidince bunun kocasını arıyo mesaj atıyo seni daha yakın tanımak istiyorum diye. Bunlar mesajlaşıyolar adam karşılık veriyp neyse arkadaş gelince süreklı arayan servisci diye bir numara var ama kocasıda sürekli meşgule atmış bu şüphelenip numarayı kendi telefonuna kaydederken bi farkediyo bizim bekar olan arkadaş! ya şoklardayız kaç gündür nasıl yaşanır diye bunlar hergün karşılıklı ofislerde çalışıp görüşen insanlar. yani ben bile etkisinden çıkamadım kaç gündür. İşin trajıkomik tarafı bekar olanın sevgilisi evli olanı arayıp nolur duyulmasın biz evlenicez diyo ve apar topar söz yapıyolar. Şaştım kaldıö.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?