Aldatılan var mı aramızda?

Canımız sağolsun diye diye canımız çıktı yıllardır:))ama 55 kiloya düşeceğim en azından darbe yersem sağlam devam edeyim yoluma:))

Canımız sağolsun diye diye canımız çıktı yıllardır:))ama 55 kiloya düşeceğim en azından darbe yersem sağlam devam edeyim yoluma:))

valla ya dimi ama canım çıktı benimde resmen .o kişi yüzünden.bende diyetteyim bu arada .yani yapmaya çalışıyorum 2-3 kilo fazlalığım var veremiyorum ya üşeniyorum spora gitmeye .

aldatmayan erkek var canımmmm
yok demeyin lütfen..kocama haksızlık ettirmemmm
eğer bir erkekte allah korkusu varsa ondan zarar gelmez
allaha şükürr kocama bu konuda sonsuz güvenimm var

aldatmayan erkek var canımmmm
yok demeyin lütfen..kocama haksızlık ettirmemmm
eğer bir erkekte allah korkusu varsa ondan zarar gelmez
allaha şükürr kocama bu konuda sonsuz güvenimm var

çok merak ediyorum tartışmak için söylemiyorum asla nasıl bir erkeğe yüzde yüz güveniyorsunuz ?
ben asla bir erkeğe yüzde yüz güvenmem de.

çok merak ediyorum tartışmak için söylemiyorum asla nasıl bir erkeğe yüzde yüz güveniyorsunuz ?
ben asla bir erkeğe yüzde yüz güvenmem de.

bu konuda çok güveniorum canım her imkanları var eşimin istese yapar ve bişi sölicemmm acaibinize gidicek ama :)) ben eşimin ilk sevdiği kızımm yanii ilk benimle çıktı herşeyi ikiizde birbirimizde yaşadıkk
mutlaka hoşlandığı kızlar olmuştur (benden öncesi için diorum ) anlatmıştıda zaten ama hoşlanmaktan öteye gitmediğini söyledi...
birde şöyle bişi var benim düşüncem
şimdi ben eşimden önce kimseyle çıkma mıkma yaşamadım ilk eşimi sevdim herşeyi onunla yaşadım
belki böyle olmasaydı bi kaç erkekle çıkmış mıkmış olsam onlardan bi darbe yesemm benimde kimseye güvenim kalmazdı ben böyle düşünüorum bunları yaşamadığım içinn eeşime çok güveniorum 3.5-4 seneden sonra evlendik şuan 8 yıllık evliyizzz

ben evliydim ve eşim mali müşavirdi... dünyanın en iyi adamı namazında orucunda Allah korkusu olan ve bir dediğimi iki etmeyen bir adamdı.... ve 3 yıl sonra tesadüfen öğrendim ne boynuzlar yemişim:)))çalıştığı bürosunda bir gün proje çizdiğim usb ye bir not yazmak için bilgisayarını açtım ne göreyim siberalem izmirnet facebook vs adam sıraya dizmiş:))başka bir tel hattı da çıktı ortaya..... benden size tavsiye asla güvenmeyin bir erkeğe..... ben babam annemi aldatır eşim aldatmaz diyordum ki neler geldi başıma. eşim sürekli yardım kampanyalarında yer alan dünyanın en iyi adamıydı ......ama aldatmak başka şey güzelim................güvenmeyinnnnnn

ben dünyanın en iyi adamıyım diyene bile güvenmem

kadına da güvenmem

iki cinste eşit uzaklıkta şeytana, bir anlık gaflete ve tavize bakar bu işler

Allah herkese iradeli insanlar nasip etsin....

Asla bilemezsiniz,ayrıca bir laf var eşler ve çocuklar övülmez!!..güvenmek güzel tabi,güvenmeden ilişki olmaz ama kimseye yüzde yüz güvenilmez..burda büyük konuşmanın anlamı yok..sizce aldatılanlar biliyor muydu aldatılacağını,ya da benim eşim sevgilim kesin aldatır beni diyen biri var mdır..

Son düzenleme:
her imkanı var istese yapar diyorsun ya güzelim bizler de tesadüfen öğrendik aldatıldığımız ve mahkemede biel alayarak reddetti adam:))eşin sana senden başkasını sevmedim ilk sen diyormuş ya güzelim her erkek hayatındaki kadına bunları der:))))))ne diyecekti başkasını sevdim ama neyse şimdi sen varsın mı diyecek....... unutma eğer bir kadın kafasına koyarsa istediği adamı elde eder ve sakın büyük konuşma.......benim de lisede ilk çıktığım ve evlendiğim herşeyi ilk yaşadığım adamdı eski eşim....... hatta nişanlıyken aileler arası sorun çıktı 15 gün yazlığımızın önünde araba içinde ağlaya sızlaya bana yalvardı yakardı evlenmek için.... neyse benden tüm kadınları uyarması aptal olmayın gözünüzü dört açın hatta sekiz açın sekiz:)

seninkide yere bakan yürek yakanmış yanii:))
amann amannn allahım sen koru yarabbm ben böyle güveniorum güveniorum diorum diorummm sonra bi bakmışsınız konu açmışım
eşim beni aldattı die amann amann allah korusun

birbirinizin ikisyseniz tamam çok bağlıdır sana zaten .allah bozmasın canım ne güzel.

canım benim saf yerine koyduğunun farkındayım..ama bir elin beş parmağıda bir değil sende bunu unutma ve insanlar karşısındakinin ddüşüncelerini önemserlerse gerçekten anlıya biliyor bizim aramızdaki bağı benim size anlatmam mümkün değil..ne desem boş olur...

Valla tatlım ben de bir gün başıma birşey gelse şim kesin intihar eder o kadar bana bağlı ve bana aşık diyordum:))))))Allah korusun umarım sizler yaşamazsınız ama oluyor işte bazen:))ben ilk öğrendiğimde bir hafta dilim tutuldu reflekslerim yok oldu dondum... acıdan değil korkunç şaşkınlıktan donmuştum..... şükür sonra atlattım gerçi hala yalvarıyor yakarıyor da sen koş elaleme siberaleme diyorum:)))))))))defolsun pislik

aldatılmayan var mı diyecektin sanırım .... heheheheee benim kocam yapmazcılar :))) valla işimiz gereği bir çok firma sahibini tanıyorum hacı da var hoca da var aralarında hem karılarını tanıyorum hem sevgililerini hatunlarda kör sağar dilsizi oynuyorlar.... enim öyle dertlerim yok sevgilim yok çünkü :))) aldatmayan adam var mıdır acaba yaa ... içinde ALlah korkusu olması lazım ama işte bir garip bu devrin insanı, ayırt etmek çok zor.....

seni allah kurtarmış canımmm daha kötü sonuçlarada gidebilirdi ne mutluku hemen iletişimini kesip atmışsın...allah iyilerle karşılaştırsınn inşalalhhhh

Güzelim hayatta herşey dengeler değişebiliyor....... sana çok aşık olan soğuyabiliyor yada karşısına öyle biri çıkıyor ki gözü dünyayı görmüyor..... hepimiz yaşamışışızdır ölürüm vazgeçmem dediğimiz bazı şeyle r yıllar sonra anlamsız hale geliyor. yani şunu bil ben dünyada ruh beden ve kalp eşim dediğim adamdan bunları yaşadım......... senin yaşamaman yaşamayacağına anlamına gelmez yada belki de ölene dek muhteşem ilişkiniz sürer ki dilerir ömür boyu daiim olsun........ ama ben ölümüne eşime güvenirim diyen kadınlar bana çok saf geliyor........ hayatta kendinden başka kimseye güvenme........ en azından körü körüne güvenme uyanık ol......... belki eşin çok iyi sadık kalacaktır o da senin şansın olur.... inşallah da öyle olur...:)

ay adama bak ya yuhh diyorum ne oyuncuymuş bu herif .aman aman allah korusun bizi böylelerinden.

Psikolojimi bozuyor buradaki konular bazen
Ben bütün erkeklerin aldatacağına inanmıyorum.
Kİm aldatır kim aldatmaz tabi belli olmaz bir bakarsın hiç beklemediğin bir adam aldatır.
Zannetmiyorum aldatıldığımı ama hiç bir insana %100 güvenilmemekle beraber sürekli aldatır mı düşüncesiyle de yaşanmaz.
Elbet aldatırsa bir şekilde çıkar karşımıza ..

valla ben bile güvenmiyorum kendime bende aldatıcam banane ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…