Aldatılan var mı aramızda?

benimde başıma bişey geldi olaylar öyle sıraya dizildi ki aldatılmaktan başka bi açklama geçiremedim ve herşeyimizi paylaştıgımız yerdeydim yerimden bile kalkamadım şok oldum kendimden beklerdimde ondan beklemezdim aslında hep sana güvenmiyorum der dururdum ama öyle güveniyomuşumki yıkıldım resmen ama hala kendime değil ona konduramıyordum o ALDATMA olayını 1 yada 2 saat sonra toparladım kendimi kendi bilir dedim sonra bi yalvrmalar bi msjlar çoğunu okumadan sildim telefonlarını açmadım nerde olduğumu öğrenmş geldi dinlememe rağmen herşeyi tekrar tekrr anlattı çevremdek onu da beni de bebeklikden beri tanıyan insanlarda yok onun karakteri kaldırmaz ben kendimden beklerm ondan beklemem deyince dinledim hakkaten olaylar çok saçma ve üst üsteymiş çok kötü bi duygu insan napcanı şaşırıor :26::26:

Bende evlenmeden önce göz çapkınlığı çok vardı şimdi de mesela birini gördümmü çok yakışıklı maşallah der geçerim gene ama :)) Allah şeytana uydurmasın,kimse kimseyi kınamasın.Allah korkusu olmayınca insan herşeyi yapar.

benim yaşadıklarımı en iyi isen anlıyorsunduryaşamayan bilmez.... çok geçmiş olsun şekerim sana da

ay adama bak ya yuhh diyorum ne oyuncuymuş bu herif .aman aman allah korusun bizi böylelerinden.

Aminnnnnnn canım:))zaten bir erkek çok bağlı çok ilgili çok canım cicim modundaysa kaçacaksın arkana bakmadan böyle sahtekarlardan:))herkes yaşadığı darbeleri yazsın da uyanık olalım kızlar

canım ben bu düşüncelerimi tartışma amaçlı yazmadım (bak çetelik yapma) şaka bi yanaa
ben eşime güveniorum hepsi bu
ikimizde birbirimize o güveni verdik ve bu güven dahada sarsılmaz..
ben büyük konuşmuorummm kocama güvenmek büyük konuşmakmı oluyor...
herkezin düşüncesi kendine...ben güvenirim sen güvenmezsin ötekide sallamaz:)

Son düzenleme:

yaparmı yaparlar vallaa.. ummadıgın insanlar bile.. ne demişler parayla dinin kimde oldugu belli olmaz.. o yüzden kimseye ne çok güvenceksin nede çok deger verceksinn.

benimkide öyleydi nasıl güzel rol yapmış zaten bişeyler vardı hissediyodumda en son ögrendigimde şok oldum çok üstüne düşen sen mükemmelsin diyenlerden korkacaksın

Kızlar size daha beterini da yazayımmatematik öğretmeni arkadaşım var didem ismi.. dünyalar şekeridir. 2 yıl önce bir adamla tanıştı bankacı adam. süper ilişkileri aileler tanıştı falan herşey mükemmel...... düğün hazırlıkları başladı ev kiraladılar ve eşyalar alındı derken düğüne 3 gün kala adamın evli olduğu ortaya çıktı. kızı kandırmış sahte evraklarla ve düğün için eşyların çoğunu arkadaşım kamu da olduğu için onun üstüne almışlardı........ bir gün bir kamyon yanaştırıp evin içinden tüm eşyaları almış ve yok oldu yurt dışındaymış ve hala yok..... geride k alan borçlar,acılar,ve millete rezillik(beterin beteri var yaaaaaa

bu kadarına da pess yanii .. aldatmaktan beter sahtekarlıkk :s yazık geride kalana .. Allah ım sen koruu iyi niyetli insanlarla karşılaştır..

Kızlar izninizle sonra devam ederiz:))çok efkar bastı çıkıp bir yürüyüş yapacağım........ Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın herkes mutlu olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Offfff küfretmek istedim şimdi pislik şey Allah korusun hepimizi böyle şeylerden yaaa

Evet erkeklerin bir kısmı aldatıyor ama olaya bir de bu açıdan bakın: Kadınlarla aldatıyorlar. Yani aldattıkları kadınların hepsi bekar mı sanki? Bir de olayın bu yönü var. Ayıplayan, boyun devrilsin diyen bazı kadınlar daha sonra evli/nişanlı/sevgilisi olan bir erkekle beraber olmakta sakınca görmüyorlar. Ben en çok onlara şaşıyorum..

ya oratalıkta çok kadın var ama asıl olan adamın yapmaması yani.kadınlar var diye adam yapsın mı ne demek?iradesine sahip çıksın yapmasın .

ben aldatıldıgımı dusunmuyorum eskı sevgılım tarafından AMA aldatan erkek kadar onun aldattıgı kız da sucludur benım gozumde(tabi erkek benim sevgilim yok ayagina yatmadysa)
ve her erkek aldatabilir.hepsinde potansiyel vaar ve gercekten aldatilmaktan korkuyorum. Aldatan her turlu ceksin,yuzu hic gulmesin valla.

kızdan banane .benim sevgilim onu kabul ediyorsa beni düşünmüyor demektir .kız beni tanımıyor ki yani.belki sevgilim yok dedi ki öle demiştir kesinlikle .eminim.

bende aldatıldım fakar hala her erkek aldatır demiyorum.eğer öyleyse nasıl evleniriz nasıl güveniriz..aldatmasını kabul ediyoruz napalımmm kabullendik modunda burdaki çoğu insann

kızdan banane .benim sevgilim onu kabul ediyorsa beni düşünmüyor demektir .kız beni tanımıyor ki yani.belki sevgilim yok dedi ki öle demiştir kesinlikle .eminim.

ben kiz suclu erkek degil demedim ki :) ikisi de sucludur dedim, ha sevgilimi opucek miyim alnindan:) tabi kizi da benim gibi kandirmadiysa erkek tarafi. eger oyleyse tamamen erkek sucludur.
kizlarin masumiyetine de guvenmiyorum. niceleri var,sevgilisi olana,nisanlisi olana,evli olana sarkiyo ilgisini belli ediyor, bu durumda da yine tamamen kiz tarafi suclu degildr. kimse masum degil...

orası öle .bu arada nickin ne güzel ya jelibon çekti canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…