Aldatılan var mı aramızda?

Allahın bir armağanı olduğunu söyleyip karısının elini,ayağını,herşeyini öpen bir koca:))vay be neler varmış neler:)))))

siz galiba güncel yaşamı takip etmiyorsunuz polis okulundan biri varsa
yada çıktığı olan anlatsın

bende aldatıldım yaklaşık 3 ay önce.
hayat bana kimseye körü körüne güvenmemeyi öğretti.
fena kazık yedim ama tecrübe işte.

:))

siz galiba güncel yaşamı takip etmiyorsunuz polis okulundan biri varsa
yada çıktığı olan anlatsın

ya işte dedim ya. bizim karşı komşu var recep amca kendisi polis okulundan değil "polis meksek yüksek okulu"ndan mezun 30 yıllık bir polistir. ama bizim recep amca senin kocan gibi sarışın renkli gözlü değil ( esmer renkli gözlü. ay moralim bozuldu recep amcada niye senin kocandaki hava yok .

ah recep amca ahh

Son düzenleme:

ne yazıkki çok haklısın parası varsa bitti ağzınla kuş tutsanda elde tutamazsın adam istemese bile kadınlar yoldan çıkarıyor bu sebeple aldatılmak şarttır
bende aldatılma anımı anlatayım üniversitede çok yakışıklı ve zengin bir erkek arkadaşım vardı bu arada belirteyim benim aileminde ekonomik durumu baya iyiydi o dönemde neyse kendisi benden hoşlanmış teklif etti çıkmaya başladık kızlar inanmayacaksınız ama en yakın arkadaşım ev arkadaşım hatta kuzenim bile çocuğa aşık oldular dayak bile yemişliğim vardır baktımki afedersiniz ama karı kız adamın peşini bırakmıyor gözümle bişe görmedim ama içimde hep huzursuz gezmektense lanet ettim en sonunda ben ayrıldım sonrasında en yakın arkadaşımla sırf beni gıcık etmek için mezuniyet baloma kadar gelmişlerdi kesin biz çıkarken bana boynuzuda takmışlardır gerçi bu kız benim daha önceden hoşlandığım çıkmak üzere olduğumuz bir erkeklede takılmıştı neyse üzerinden baya süre geçti hep içimde acaba beni sırtımdan vuran en yakın arkadaşımlamı evlenmişlerdir düşüncesi geçiyordu 3 sene önce bir şekilde öğrendimki bu kızı senelerce kullanmış tekmeyi basmış kendinden 9 yaş küçük fıstık gibi bir kızla evlenmiş işte o andan beri içim çok rahat ilahi adalet yerini buldu inşallah karısıyla çok mutlu olurlar diyorum

''ya işte dedim ya. bizim karşı komşu var recep amca kendisi polis okulundan değil "polis meksek yüksek okulu"ndan mezun 30 yıllık bir polistir. ama bizim sarışın renkli gözlü değil ( esmer renkli gözlü. ay moralim bozuldu recep amcada niye senin kocandaki hava yok .

ah recep amca ahh''

ay cok güldüm napacaksın canım kapıkule'den sonra recep amcalar var :)))onu da sen düşünme recep amca düşünsün :)))

Son düzenleme:
valla arkadaslar aldatilmayan kadin yok bence,daha gecen gece uyandim saat gecenin 2 uyku tutmadi cama ciktim oyle bakiniyom nede goreyim kocam baska bi kadinin elini opuyor tabiiii ben deliye dondum.Bu arada kocam dgece calisiyor ben onu iste biliyom o nerde allah bilir neyse boyle iste...aldatilmayan kadin yooookkk!!!

nasıl yani yaa :26:

bi kopukluk var bu senaryoda ama tam çözemedim:44:

kocanız, sizi aldattığı kadının elini öpmek için gecenin 2sinde tamda sizin evin önüne pencerenin altınamı getirmeyi uygun görmüş :44:

aldattigi kadin karsiki binada oturuyor,ustelik genc bi kiz.Zor durumdayim yani aklim cok karisik kotuyum.

bence kaşınma benim eşimde hava var demedim hava yok dedim !

ayrıca senin 30 yıllık recep amcan la benim eşim in yaşı bir değil
senle muhatap olmayacağım okumayı öğrende gel

ee peki siz ne yaptınız ?

kavga...kimsemde yok benim yanimda anne baba gidecegim yer yok yani arkadasimda kaliyorum kavga ettigimizden beri konusmuyoruz o aradi ama ben acmadim teli.ya bilmiyorum ne yapacagimi kafam cok karisik,boyle bisey beklemiyodum hic kocamdan ama hayat insana hersey ogretiyor,hersey bu kadar basit olamaz ben yapsam o...spu damgasi yeriz o yapinca bisey olmuyor,kadin erkek farki iste

6 yıllık bı ılişkım vardı.daha önce bırınden hoşlanmış ama reddedılmış.sınıf arkadasına... neyse sonra bırbrmıze asık olduk.o kızla gorsmesını ıstemedım sadece... tek ıstedığım buydu. kıskançlık falan yapmazdım hıç.. bı gun face de yazısmalarını gordum o an bıttı... aldatmısmıydı hla bılmyorum.. sonuçta o kaybetti.. ben de şu an hayatımın aşkını buldum demekkı herseyde bır hayır var...

kafanızın karışmasına gerek yok aslında, herşey ortada, kendi gözlerinizle görmüşsünüz siz onu işte bilirken o karşı dairedeki genç kızın evinde ve elini öpüyor ssz

çalışıyormusunuz ? ekonomik özgürlüğünüz varmı ?

ya ne kadar güzel hayırlı olsun umarım bende bulurum..:2:

evet calisiyorum bende bi magzada satis gorevlisiyim,hersey ortada biz bebek dusunuyoduk yani bilmiyorum allah iyikide vermemis,ayrilik olursa cocuga yazik olurdu kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…