Aldatılan var mı aramızda?

ben de bunu demeye çalıştım zaten:) kandırılan kadınlar tabii ki vardır ama bir de bile bile lades diyenler var. iki taraf da suçlu oluyor bu tarafta

benim kocam asla ama asla aldatmaz büyük konuşmyorum
çünki bekar sarışın polis gözleri renkli hayatında bi kişiyle bile çıkmadı
ben arkdşmdı çok kzı ayarlamaya çalıştm ama çıkmadı !
Allah korkus olsun insanda birazda sevgi
gerçi aldatmak aileden gelen bişey benm kayınbabamda öyle çok sadık adam geçim derdinde
maddiyatları iyi olsaydı yaparmıydı bilmem ama adam geçim derdinde
dayısı polis eşimin izmirde wuuuuuuuuuuuu karısı depresyondan depresyona Allah korusun
2 anede 17 yle 11 yaşında evladı var

canım kocam ona Allah ın bir armağanı olduğumu söylüyor elimi ayağımı herşeyirmi öperek şükrediyor
bedne aynı şekilde ona biz arkdşken (kanka) bile yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi
ama benim eşim yamaz diye boş bırakmıyorum yolda bakan kızlara atlıyorum

ha eşim polis şimdiki polisleri herkes biliyor hava 15000
ama eşim üniforma giymemek polis olduğnu belli etmemek için elinden geleni yapıyor
canım kocam herşeyim yaa onudna derdi geçim çok şükür durumumuz iyi ama yinede tek derdi çabası
evi c ye oturunca tek yaptığı şey futbol oynamak

aldatılmadım...

yani yakalamadım, ve şüphelenmedim.

eşim tarafından çok sevildiğimi biliyorum, ama aldatılmanın ve aldatmanın sebebi olarak sevgisizliği de öne sürmüyorum.

eşim beni asla aldatmaz diye büyük laflarda söylemiyorum, hayatta herşey insanlar içindir, ona güveniyorum ama ihtimalleri de aklımdan çıkarmıyorum.

aldattığında ona sunacağım tek seçenek var zaten, oda "bensizlik".

eşime benimle mutlu bi hayat diliyorum

Şüphe de insanı kahrediyor paranoya yapıyorsun diyen bir adam herşeyi inkar ediyor yada ben mi kafayı yiyorum
benim şüphelerim boşa çıkmadı bi kadın şüpheleniyorsa var bişey diyorum paronoyaksın diyolar evet ben paronoyakım ama sonuçta o da ihanet eden taraf olarak kanıtladım...

Ne kadar övmüşsünüz böyle,bırakın da biraz da başkaları övsün..

Son düzenleme:
Ne kadar övmüşsünüz böyle,bırakın da biraz da başkaları övsün..

rabbim kötü günler göstermesin herşeye değer o
severek evlenmedim ağlay sızlaya evlendim ama
çok şükürrrrr
mozzarella çok güzel yazmış

rabbim kötü günler göstermesin herşeye değer o
severek evlenmedim ağlay sızlaya evlendim ama
çok şükürrrrr
mozzarella çok güzel yazmış

Tabiki bizde mutluluklar diliyoruz ama..dışarıdan bakıldığında kendi hayatını öven insanlar pek hoş görünmüyor sanki hava atıyor gibi,böyle düşündüğüm için kusura bakmayın..

Tabiki bizde mutluluklar diliyoruz ama..dışarıdan bakıldığında kendi hayatını öven insanlar pek hoş görünmüyor sanki hava atıyor gibi,böyle düşündüğüm için kusura bakmayın..

doğru öyle düşünmüş olabilirsin
ama ne biliyim kesinde konuşmadım sadece şükrettim

türk kadını geyiği benim kocam yapmaz .yapmayan da var elbette ama yapanlar çoğunlukta fırsatını bulan kaçırmaz.

18 yaşındayım şuana kadar 2 sevgilim oldu biri kısa süreliydi şuanki sevgilimle 1 buçuk sene oldu aldatıldığımı sanmıyorum güveniyorum bu konuda ama tabiki insanlar dengesiz kimseye tam anlamıyla güvenmemek lazım...

Bukadar duyduğumuz olaylardan sonra bide hçkmseye güvenmiyorum deyincede bide tavıra giriyolarya insanın çıldırası geliorr

erkek yada bayan istedikten sonra hepsi aldatır.erkekler irade bakımından daha zayıf evet ama burda iradeni kullanmak önemli.ne hocayla hacıyla ne kesin yapmaz demkle alakası yok.insanın nefsidir önemli olan..nefsini tutabildiğin,iradene sahip çıkabildiğin kadar kendini herşeyden korursun(bayan veya erkek)..

bildiğim kadarıyla aldatılmadım. ama bilmiyorum belki eskiden aldatılmışımdır ama yakalamadımm hhiç.şuan ki sevgilimin aldattığını düşünmüyorumm ama tabii erkeklerden korkulur çok güvenmemek lazım

Son düzenleme:
Evine,çocuklarına,bana son derece bağlı gibi duran eşim tarafından aldatıldım sonuç boşandım ...

Kendime mutluluklar diliyorum.:)

Eski erkek arkadaşım biz ayrıldıktan baya sonra birisiyle ilişkiye girdiğini söylemişti İçim yanmadı hiç ama ya daha yaşım küçüktü 16filandım ondan sanırım, aldatmak nedir cinsellik nedir pek fikrim yoktu açıkçası :) Söylemese de olurdu yani ayrılmışız sonuçta :)

şimdiki polislerde öyle bir hava yok eşinize özgü bu sanırım bizim karşı komşu var recep amca onun üniformasında kimse hava filan göremiyor

çok komiksiniz valla baya güldüm

Türkcenizi anlamakta sıkıntı cektim resmen

google translation'da çeviri yapıp buraya koymuşsun sanki:))) hiç bir şey anlamadım ben yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…