- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
bu nasıl bi yüzsüzlüktür yaa bu cümleyle annenimi eziyo bak paran yok diye yoksa kendi eşekliğinimi dillendiriyo
Aldatan , pskolojik ve fiziksel şiddet uygulayan erkek neden eşini boşansınki arkadaşlarında yazdığı gibi evde yemeğini hazırlayan , ütüsünü yapan , çocuklarına tek başına bakıp büyüten kadını, dışarıda yetersiz kişiliğnden dolayı yaşadığı sorunları yansıtabileceği ona karşılık vermeyecek bir kadını , affedersiniz ama dışarıda cinsellik yaşayacağı bir kadın bulamadığı zaman en azından evde kendi ihtiyacını giderebileceğiz bir kadını,kendi dışarıda arkadaşlarıyla başka kadınlarla paraları harcarken gezip hayatnı yaşarken evde karın tokluğuna yaşayan bir kadını neden erkek müsvetteleri boşasınki
bu durumda olması gereken aslında kadının işinin olması ve eşinden ayrılması ama bütün bu sorunlara katlanan kadınlarınde ekonomik bir güvenceleri olmuyor bir nevi tüm bu yapılanlara katlanmak zorunda kalıyorlar
benim çevremde bile bu tarz olaylar yaşamış bir çok kadın var aralarında eşini aldatan başka erkekler kaçan kadınlar bile var , aklını kaçırmış olanda var,sesini çıkarmadan bu hayata katlanmaya çalışanda var
eee o zaman bu noktada bu kadınlar ne yapmalı kızlar asıl bu noktayı konuşmak gerekiyor bence
bu haltları yiyen erkeklerin çoğu boşanmaz.. istisnalar hariç.başınımı ağrıtsın. nafakaydı,yok malların bölüşümüydü,yok mahkemelerle uğraşmakmı. Adamın işine gelirmi bu... dursun bir kenarda der.
ha aklıma geldi hem çok gülmüş hemde çok kızmıştım. Ali Ağaoğlu bir röportajında şunudemişti seneler önce niye boşanmıyorsunuz demişlerdi. bir sürü genç kızla görüşüyorsunuz. o benim emniyet sbobum.boşanırsam o kızlar başımın etini yer. evlenelim diye..ama şimdi evli olunca bunu söyleyemiyorlar. evli adama evlenelim diyemiyorlar. adamda taktiğe bakın. çok zekice:)
aman yanlış anlamayın takdir değil. sadece zekayı kötüye kullanmak diyeyim:)
kadınlar öncelikle kaçarak evlenme ailesine sırt çevirme işini bırakmalı bu ilerde mutlaka başına kakılıyo ve gidecek yeri yok gözüyle bakılıyo çalışmıyosa, burdan yola çıkarak kesinlikle çalışmalılar, anneliği zaaf olarak görmemeliler, işte çocuğum var gidemem dişi kuşum yuvamı bırakamam edebiyatından vazgeçmeliler, evlilik ve içinde gelişen herşey ortaktır, çocuk bu ortaklığın doruk noktasıdır yani sadece anneye ait değildir, özetle kadınlık annelik içinde eriyip gitmemeli, her zaman kırmızı çizgiler olmalı çantada kekliğim mesajı verilmemeli
bu haltları yiyen erkeklerin çoğu boşanmaz.. istisnalar hariç.başınımı ağrıtsın. nafakaydı,yok malların bölüşümüydü,yok mahkemelerle uğraşmakmı. Adamın işine gelirmi bu... dursun bir kenarda der.
ha aklıma geldi hem çok gülmüş hemde çok kızmıştım. Ali Ağaoğlu bir röportajında şunudemişti seneler önce niye boşanmıyorsunuz demişlerdi. bir sürü genç kızla görüşüyorsunuz. o benim emniyet sbobum.boşanırsam o kızlar başımın etini yer. evlenelim diye..ama şimdi evli olunca bunu söyleyemiyorlar. evli adama evlenelim diyemiyorlar. adamda taktiğe bakın. çok zekice:)
aman yanlış anlamayın takdir değil. sadece zekayı kötüye kullanmak diyeyim:)
kadınlar öncelikle kaçarak evlenme ailesine sırt çevirme işini bırakmalı bu ilerde mutlaka başına kakılıyo ve gidecek yeri yok gözüyle bakılıyo çalışmıyosa, burdan yola çıkarak kesinlikle çalışmalılar, anneliği zaaf olarak görmemeliler, işte çocuğum var gidemem dişi kuşum yuvamı bırakamam edebiyatından vazgeçmeliler, evlilik ve içinde gelişen herşey ortaktır, çocuk bu ortaklığın doruk noktasıdır yani sadece anneye ait değildir, özetle kadınlık annelik içinde eriyip gitmemeli, her zaman kırmızı çizgiler olmalı çantada kekliğim mesajı verilmemeli
Bizim durumu biliyorsunuz zaten. Dava aşamasında zaten. Türlü türlü haltı yiyen ex kocam hala peşimde. İnsan düşünüyor; "o kadar haltı yediysen beni gözden cıkarmışsındır, e cıkarmadıysan niye onları yaptın, yaptıysan neden benimle olmak istiyorsun?". Düzeni bozuldu, hayatının altı üstüne geldi, evde onun yolunu bekleyen bir salak da yok artık, ben de olsam benden boşanmak istemezdim :)
Ex kayınvalidem 3 evlilik yapmış, 3 ünü de boşamış. Cumartesi beni aradı. Önce yapma etme evliliğine yazık etme dedi, sonra "sen zaten ne kadınlık yaptın, cebinde para altında araba gezip tozdun, kocanla ilgilenmedin, sen öyle yaparsan başkası gelir kapar işte, bütün suçu kendinde ara, erkeğin elinin kiri, dönüp dolaşıp geleceği yer senin yanındı, kendin kaybettin dedi :) Bunu söyleyen bir kadın yahu, bir kadın aldatılmış başka bir kadına nasıl bunu söyler? İşin içinde oğlun olsa bile kadınlık içgüdüleri buna nasıl izin verir ben anlamadım!
Benim kardeşim bunu karısına yapsa annem önce oğlunun ağzına tükürür.
Bizim durumu biliyorsunuz zaten. Dava aşamasında zaten. Türlü türlü haltı yiyen ex kocam hala peşimde. İnsan düşünüyor; "o kadar haltı yediysen beni gözden cıkarmışsındır, e cıkarmadıysan niye onları yaptın, yaptıysan neden benimle olmak istiyorsun?". Düzeni bozuldu, hayatının altı üstüne geldi, evde onun yolunu bekleyen bir salak da yok artık, ben de olsam benden boşanmak istemezdim :)
Ex kayınvalidem 3 evlilik yapmış, 3 ünü de boşamış. Cumartesi beni aradı. Önce yapma etme evliliğine yazık etme dedi, sonra "sen zaten ne kadınlık yaptın, cebinde para altında araba gezip tozdun, kocanla ilgilenmedin, sen öyle yaparsan başkası gelir kapar işte, bütün suçu kendinde ara, erkeğin elinin kiri, dönüp dolaşıp geleceği yer senin yanındı, kendin kaybettin dedi :) Bunu söyleyen bir kadın yahu, bir kadın aldatılmış başka bir kadına nasıl bunu söyler? İşin içinde oğlun olsa bile kadınlık içgüdüleri buna nasıl izin verir ben anlamadım!
oda bana erkeklik yapmadı. başkalarına baktı. bende o zaman onun yaptığınımı yapsaydım deseydiniz sizde..o zaman benide biri kapardı merak etmeyin ama ben onurluyum ve mertim. oğlunuz gibi şerefimi 2 paralık etmem..
diyeceksiniz bu kayınvalide müsvettesine. yine sinirlendim ya..nefrret ediyotrum bu tarz kadıncıklardan
aman bırak babası da edepsizdi zaten, armut dibine düşmüş işte, anne ayrı terane baba ayrı terane oğullarıda zurna
Aynaya bakmıyormu bu kadın acaba !? 3 kocanla ilgilenemedin ben 1 ile ilgilenemedim ne olmuş deseydin sonra cazgırın teki derler niye cazgır kimse sormaz ki.
Canım köşeye skışan kişiliksiz bir kadın olduğu için sana bunları söylemiş , senin eşine sevgini , saygını bizler bile buradan şahit olduk bence sen eşine karşı dörtdörtlik bir eş olduğun için eşin senin gölgende ezildi ve yanlışa düştü
çünkü kendisi kişilksiz değer bilmeyen bir anne tarafından yetiştirilmiş bir erkek
Bütün bunları söylemeyi benim edebim engelliyor. Ben ne yaparsam yapayım namusuma laf getirdimedim nasılsa. Kuyrukları sıkışınca neler söyledikleri cok fazla umrumda değil, bir gece uykusuna maloldu bana işte :)
O ana babanın kumaşından o oğul cok bile olmuş diyordum zaten. Allah acısın ve ıslah etsin onları.
ELMAYRACIM,
bu söz sana ait :)
canım benim işte senin çok bilen sevgili ex k.validen oğlunun ağzına tükürmediği için oğlu şimdi bu hallerde..eğer onu adam gibi yetiştirebilmiş olsaydı ergenler gibi heyecan peşinde koşmazdı sevgili yavrucuğu..
bence fazla konuşmasın sebep-sonuç ilişkisi diyoruz biz buna!
adını hatırlamıyorum biri söylemişti bunuBizim durumu biliyorsunuz zaten. Dava aşamasında zaten. Türlü türlü haltı yiyen ex kocam hala peşimde. İnsan düşünüyor; "o kadar haltı yediysen beni gözden cıkarmışsındır, e cıkarmadıysan niye onları yaptın, yaptıysan neden benimle olmak istiyorsun?". Düzeni bozuldu, hayatının altı üstüne geldi, evde onun yolunu bekleyen bir salak da yok artık, ben de olsam benden boşanmak istemezdim :)
hayır bu erkekler zaten genelde elini aldatan kuma getiren döven evine bakmayan yani aslında eşini sevmeyen eşini istemeyen erkeklerkadın boşanıyoda kurtulabiliyomu sanki ya
hergün 3. sayfada eski sevgilisi, ya da boşandığı kocası tarafından öldürülen kadınlar var
bayağıda ağır hazım sorunları var bu adamların herhalde
yooBütün bunları söylemeyi benim edebim engelliyor. Ben ne yaparsam yapayım namusuma laf getirdimedim nasılsa. Kuyrukları sıkışınca neler söyledikleri cok fazla umrumda değil, bir gece uykusuna maloldu bana işte :)
O ana babanın kumaşından o oğul cok bile olmuş diyordum zaten. Allah acısın ve ıslah etsin onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?