Eşinin aldattığını öğrenmeden önce de mükemmel bir evlilik yaşadığını anlatmışsın.şimdi yine mükemmeli yaşadığını anlatıyorsun.yani sen mükemmeli yaşadığını düşünüyorsun ama bellik eşin memnun değilmiş,yeterince sevmiyormuş ve aldatmış.şimdi de SEN herşeyin değiştiğini düşünüyorsun,peki ya eşin ? Eşin için herşey mükemmel mi? Mükemmel olsa sadık kalmaz mıydı? Belliki adama yetmiyor bu mükemmel hayat.ilk mesajınızı okuyunca ne güzel keşke tüm kadınlar böyle güçlü olsa demiştim,ama sen mesajınızda sanki kendi kendinizi teselli eder gibisiniz.inş çok mutlu olursunuz.tabiki kimse bilemez ama bir aldatanın ikinciyi denemediğini hiç duymadım.hakkınızda hayırlısı
Size katılmıyorum, bu olayı gördüğümde hiç birşey olmalış gibi davranmış olsaydım, ya da o gece kavga edip aynı evde yaşamaya devam etmiş olsaydım, bu dediğinizde haklısınız.
Ancak ben bu 1,5 yıl boyunca bir erkeğin savaşını izledim, kızgınlık ve kırgınlıklarımın geçmesi için kendime zaman tanıdım, ancak ondan sonra bu evliliğin benim için ne ifade ettiğini sorguladım. Tüm bu olanlar içerisinde "hadi geri gel kocacım" demedim.
Ben dört dörtlük değilim. Hatta buradaki bayanların dediklerini okuyunca aslında bu olay öncesinde ne kadar gözü kapalı güvendiğimi fark ettim. Ben değiştim o değişti. Hiç bir şeyin eskisi gibi olayacağı çok aşikar. Aldığım riskle birlikte kendimi iyi hissettiğim yer burası diye düşünüyorum
Size katılmıyorum, bu olayı gördüğümde hiç birşey olmalış gibi davranmış olsaydım, ya da o gece kavga edip aynı evde yaşamaya devam etmiş olsaydım, bu dediğinizde haklısınız.
Ancak ben bu 1,5 yıl boyunca bir erkeğin savaşını izledim, kızgınlık ve kırgınlıklarımın geçmesi için kendime zaman tanıdım, ancak ondan sonra bu evliliğin benim için ne ifade ettiğini sorguladım. Tüm bu olanlar içerisinde "hadi geri gel kocacım" demedim.
Ben dört dörtlük değilim. Hatta buradaki bayanların dediklerini okuyunca aslında bu olay öncesinde ne kadar gözü kapalı güvendiğimi fark ettim. Ben değiştim o değişti. Hiç bir şeyin eskisi gibi olayacağı çok aşikar. Aldığım riskle birlikte kendimi iyi hissettiğim yer burası diye düşünüyorum
sonuca bakarım ben. bunları yaptınız ama yine döndünüz mü evet.
adam aldatmışmı
bu değişirmi, hayır.
evlilikte bana göre 2 önemli olmaması gereken şey vardır. şiddet ve aldatma. onlardan biri olmuşmu evet.
kısaca ,seçiminiz bu.
ben yaptığınıza yanlış derim,başkası doğru.
hayat sizin elbette. tekrar mutluluklar
ha bir ek,siz yakalamasaydınız,bu devam edecekmiydi
drepsi76
arkadaşım herkes iyi kötü yorum yapıyor burda
bence konunuzu kapattırın.. bilgilendirmişsiniz teşekkürler
burdakileri okudukça üzüleceksiniz kırgınlıklarınız belki gün yüzüne çıkacak
aklınız karışacak.. boşverin..
verdiğiniz karar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
çocuğunuzla eşinizle mutluluklar :)
drepsi76
arkadaşım herkes iyi kötü yorum yapıyor burda
bence konunuzu kapattırın.. bilgilendirmişsiniz teşekkürler
burdakileri okudukça üzüleceksiniz kırgınlıklarınız belki gün yüzüne çıkacak
aklınız karışacak.. boşverin..
verdiğiniz karar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
çocuğunuzla eşinizle mutluluklar :)
İnsanları silmeyi, her şeyi yıkıp geçmeyi meziyet sanmayalım. Güçlü olmak yıkmak mıdır? yapmak mıdır? Konu sahibi 10 yıllık evli çokta mutluymuş.!! bu olay yaşanana kadar. Bence eşiniz bu şansı hak ediyordu. Ben hayatta insanların boşluk anları olduğuna inanırım Hatalar bizim için, kimse dört dörtlük değil... Burada yazıldığı gibi kolay yaşanmıyor hiç birşey...!! Ortada bir yuva, dünyalar tatlısı bir çocuk ve aileler var... Ne kadar bencil düşünüyor bazılarımız.. Sil onu, bitir onu, ben olsam affetmezdim, yapan bir daha yapar, Bunu kimse bilemez, belki bir daha yapacak.. yada hiç yapmayacak... Hiç kimse kusura bakmasın 10 yıldır aynı yastığa baş koyduğum adama bende bu şansı verirdim. Mutluluklar dilerim.. drepsi76