Aynen. ..benim eşimin yaptığı iş yerini arayan bi kadın ağlanıp sızlanıyor. ..ve iş yerindeki tüm erkeklerle birlikte aynı kadınla eşimde konuşuyor. ...kadun intihar edicem deyip duruyomuş benimkide apma etme deyio akıl veriyomuş...ki kendine yetmez aklı....çıldırdım işin özü bu değil resmen kadınla konulmak eşimin hoşuna gitti...piskolog bile dedi yaptığınız hoşunuza gitmiş ve çok düşüncesizce....bu yaptığı şey benim için aldatma...hemde ağır...kimine gmre hafiftir ama aldatma işte...eşime sorsak aldatmadı beni. ..o kadına duygusal hiçbişi hissrtmedi...görmedi tanımaz bilmez. ...ama tanınadın biriyle nie muhatspsın bu sorunun cevabı yok. ...neler yaptım neler. ..dünyasını başına yıktım...hem kendisinin hem ailesinin. ..şu an diyorum ki iyiki böyle bi hata yapmıl çok acı çektim ama bakıyorum ki meyve vermeye başladı acılarım
eşinin gercekten hem egosunu tatmin etmiş olabilir bir düşüncesizlikle zararı gelmeyecegini umarak belkide saflına gelmiş olabilir bizim yakınımızda bir erkek dursa bile kıyamet koparıyolar bu erkek neden sana yakın mesefade durup sana bakıyor anıyomusun eski sevgilinmi yoksa sana asılıyormu belki adam öle bir niyette bile değildir ama bunları misli katını yapıp köseye çekilip ne var ne olmus diye söylenen ve övünen erkeklerden hakkaten düşününce migdem kalkar gibi oluyor karsının yanında bile onun kırılacagını ve onun kaldıramayacagını bile bile övünüp gazino pavyon gezen yedini ve nasıl eglendini anlatan erkeklik taslayan embesillere sinir oluyorum ve adam demiyorum o kadınların hiç mi hiç haysiyetini düşünmüyolar karılarına evde besledikleri bir nevi canlı gibi davranıp işlerine gelince yataga girmek olarak görüp ev işlerini yapan sus dedimi susmasi gereken canı sıkıldında dövülecek küfredilecek ve onun kesin laflarını harfiyen dinlenmesi gereken bir varlık olarak görüyorlar Allah tan benim evliliğimde mutluyum ama cevremde böle insanlar gördükce içim parçanıyor inanın kadınlar cocuklarına söz geciremedikleri için baban gelsin diye tehtit ediyorlar cok normaldir bakıyolarki babaları annelerini aşalıyor onun lafı takmasamda olur diye düşünüyolar ben cok gördüm annesi küfürlü konusan saygısızlık yapan yazık günah ve bunların hepsini hakkikaten cevremde tanık olmasam yazmam hepsinden uzaklaştık şükür
En iyisini yapmışsınız ki erkekler maalesef etraflarından etkilenmeye müsayit yaratıklar...kötülerden uzaklaşmak en güzeli maalesef işte bir musibet bin nasihat a bedel oluyo canımmm rabbim kötülerden sakınsın
eşinizin konuştuğu kadına neden küfür ettiniz onu anlamadım kadın evli olduğunu biliyor muydu sanki?
ahlaksız terbiyesiz karaktersiz olan sizin eşiniz kadının dünyadan haberi yok
aslında biraz da siz itmişsiniz buna neden bu kadar rahat bıraktınız ki
yapılan büyük bi ayıp size ama ikinizde de hata var kabul edin...
nedir bu yabancı nefreti türk kadınlarında anlamıyorum
biz türk kadınları çok mu mükemmeliz dört dörtlük müyüz
bence önce aynada kendimize bi bakalım
birini parmağımızla işaret ederken önce ellerimizin temiz olup olmadığına bakalım
ha bu arada buda tecrübeyle sabittir hani siz baya tecrübeliymişsiniz ya rus kadınları için...
" iki rus o...su için muhteşem hayatımızı mahvettin" dedi "kına yak" dedi "Öldüğünü duysam kapına gelmem" dedi "Sen gece yarısı beni hırsız gibi kapının önüne koydun ya ben sana yapacağımı biliyorum" dedi.
bu erkekler ne istiyor, yutalım, görmezlikten gelelim, sağır olalım ve hep verici olalım.yooook öyle dünya
hakkınızda hayırlısı olsunBundan bir buçuk yıl önce kötü bir aldatılma deneyimi yaşadım,
İlk tepkilerim çok net ve kesindi. Eşimi evden gönderdim ve yaklaşık olarak 8 ay hiç görmedim. Boşanma davası açtım ancak her duruşmada eşim boşanmak istemediğini, hata işlediğini, sanal konuşma dışında asla aldatmaya yönelik bir eylemi olmadığını, kesinlikle bunu tekrar etmediğini ve etmeyeceğini, aile birliğini sürdürmek adına her türlü yardım almaya hazır olduğunu söyleyince hâkim bizleri aile danışmanlıklarına yönlendirdi.
Şunu da söylemeliyim, ne benim ailem ne onun ailesi asla yıkıcı olmadı, hep yapıcı davranmaya çalıştırlar ama kırgınlık ve kızgınlıklarımın geçmesi çok zordu.
Aldığımız danışmanlık sayesinde zamanla evliliğimin çok daha güçlü zeminlere oturttuğumu fark ettim. Eşimin tekrardan birlikte olmak için ilk zamanlarda göstermediği çabalar, ciddiyetimi gördüğünde panik duygusuna dönüştü, iletişime geçebilmek için her yolu denemeye ve etkin pişmanlık duymasına sebep oldu.
Sonuç olarak bu yılın başından beri tekrar birlikteyiz ve size şunu söylemeliyim ikinci baharımızı yaşıyoruz.
Aldatma olayının evliliğin kutsallığına ve sadakat inancıma ters olduğunu ve bunu bir daha yaşadığım takdirde geri dönülmez bir noktada olacağımı asla tolerans göstermeyeceğimi biliyor artık ve dünyadaki tek kadınmışım gibi davranıyor.
Konumu okuyan tüm arkadaşlarıma affına sığınarak bir nasihat vermek istiyorum: mutluluk kolay bulunmuyor.
Hatalı bir davranış karşısında tavrınızı net olarak gösterin, bu davranışa ilişkin olarak duygu ve düşüncelerinizi hissettirmelisiniz, eğer bu yaptıklarınız doğru algılanırsa ama buna rağmen eşiniz vurdumduymaz olmaya veya duygularınızı küçümsemeye devam ederse işte o zaman yolun sonuna gelmişsiniz demek ki. Ancak kaybetmek üzere olduğu değerlerin farkına varacak olursa ona, evliliğinize ve “aşkınıza” tekrar bir şans vermeyi düşünmelisiniz.
Bundan bir buçuk yıl önce kötü bir aldatılma deneyimi yaşadım,
İlk tepkilerim çok net ve kesindi. Eşimi evden gönderdim ve yaklaşık olarak 8 ay hiç görmedim. Boşanma davası açtım ancak her duruşmada eşim boşanmak istemediğini, hata işlediğini, sanal konuşma dışında asla aldatmaya yönelik bir eylemi olmadığını, kesinlikle bunu tekrar etmediğini ve etmeyeceğini, aile birliğini sürdürmek adına her türlü yardım almaya hazır olduğunu söyleyince hâkim bizleri aile danışmanlıklarına yönlendirdi.
Şunu da söylemeliyim, ne benim ailem ne onun ailesi asla yıkıcı olmadı, hep yapıcı davranmaya çalıştırlar ama kırgınlık ve kızgınlıklarımın geçmesi çok zordu.
Aldığımız danışmanlık sayesinde zamanla evliliğimin çok daha güçlü zeminlere oturttuğumu fark ettim. Eşimin tekrardan birlikte olmak için ilk zamanlarda göstermediği çabalar, ciddiyetimi gördüğünde panik duygusuna dönüştü, iletişime geçebilmek için her yolu denemeye ve etkin pişmanlık duymasına sebep oldu.
Sonuç olarak bu yılın başından beri tekrar birlikteyiz ve size şunu söylemeliyim ikinci baharımızı yaşıyoruz.
Aldatma olayının evliliğin kutsallığına ve sadakat inancıma ters olduğunu ve bunu bir daha yaşadığım takdirde geri dönülmez bir noktada olacağımı asla tolerans göstermeyeceğimi biliyor artık ve dünyadaki tek kadınmışım gibi davranıyor.
Konumu okuyan tüm arkadaşlarıma affına sığınarak bir nasihat vermek istiyorum: mutluluk kolay bulunmuyor.
Hatalı bir davranış karşısında tavrınızı net olarak gösterin, bu davranışa ilişkin olarak duygu ve düşüncelerinizi hissettirmelisiniz, eğer bu yaptıklarınız doğru algılanırsa ama buna rağmen eşiniz vurdumduymaz olmaya veya duygularınızı küçümsemeye devam ederse işte o zaman yolun sonuna gelmişsiniz demek ki. Ancak kaybetmek üzere olduğu değerlerin farkına varacak olursa ona, evliliğinize ve “aşkınıza” tekrar bir şans vermeyi düşünmelisiniz.
OOOO bunu unutmak bir kere imkansız, aklı başında hiç bir kadın bunu unutmaz, tüm bu olanlar aklınızın bir köşesinde kalır. Kocamaaaaan bir risk alıyorum aslında hayatıma, bir kere yapan tekrar yapabilir, hiç yapmayan yapabilir, bir kere yapan bir daha hiç yapamayabilir. bunun asla net bir şekilde bilemezsinMerakımdan soruyorum : Bu hataya bir kez düşen eşinizin ikinci kez düşmeyeğine nasıl inandınız ? Sizi buna inandırmak için çok çok iyi bir eş modeli olması yeterli mi geldi ? Başka bir kadın ile konuşabilmek için sizden yardım alma cüretini gösterdiğini unutmak için 8 ay yeterli miydi ? Üslubunuz hoşuma gittiğinden yazmak istedim , lütfen yanlış anlamayın..
Tekrar şans verdiyseniz demekki gerçekten büyük çaba sarfetmiş .. Sanalda kalmasa bu aldatma olayı eminim ne yaparsa yapsın affetmezdiniz ama eşiniz çok şanslı ki daha en başında yakaladınıx onu ve hayatının hatasını yapmasına engel oldunuz.. Umarım bir daha asla böyle bir salaklık yapmaz .. Çok iyi bir ders verdiğinizi düşünüyorum..Bundan bir buçuk yıl önce kötü bir aldatılma deneyimi yaşadım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?