- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
aldatan kocanın suçu vardır bencede . diğer kadından kime ne ki . hem kötü niyetli insanlar hep vardır olucaktır da ... adamların çoğu evli olduğunu bile saklıyor başlarda ....diğer kadını düşünmek onu suçlamak sadece piskolojik olarak rahatlatır sizi .. suç kocanızdadır asıl . kadına herşeyi yapıp rezil edip sonra kocayla barışıp amanda benim kocamı kızlar kandırıyor . bilmem neler evli adamların peşine düşüyor demek bana zavallıca geliyor kimse kusura bakmasın . neden başkasının kocası bakmıyorda seninki aldatıyor bir düşünceksin . ama tabi diğer kadını suçlamak daha kolay işimize geliyor .... çünkü bizim eşlerimiz masum kanatsız birer melek ...
Evet bende artık kervandayım.
10 yaşında bir oğlum var. ve Cuma gününe kadar sahip olduğum herşey için şükreden bir kadındım. Biliyor musunuz dua sonuda Rabbimden dilek dileyecek bişey bulamazdım, elim ayağım tutuyordu, çocuğum ve ailem sağlıklıydı, başımın üstünde bir çatı, geçinecek kadar paramız, çok seviyordum ve çok seviliyordum.
Psikologum yaptığım iş sebebiyle ve karakter olarak empatı yapmayı,anlayışlı olmayı,hoşgörülü olmayı hep destek olmayı kendime kader etmiştim. Eşim evlendiğimiz ilk günden bu yana eşe dosta ne kadar şanslı olduğunu haykıran bir adamdı. Aktif bir cinsel hayatımız ve birbirimizin ihtiyaçlarına cevap verebilen bir çifttik.İşi sebebiyle yurtiçi ve yurtdışı seyahatlarına çıkan eşime asla zorluk çıkarmadım, en son Alanya da idi 10 günlüğüne, kısa bir rotasyondu, beni aradığında konuşurduk ve geri aramazdım."Akşam diskolara gidiyorum, dediğinde "Git aşkım eğlen " diyordum.
Biliyor musunuz evliliğim boyunca bana ismimle hitap etmedi hep "aşkım" "hayatım" "bebeğim" en kötüsü "canım" derdi.
Biz kavga bile edemezdik, bazen takılırdık "Çok monoton bir çiftiz hep mi hır gür olmaz" derdik. Bana "Sen çok iyisin ondan" derdi
Neyse Alanya dönüşü Rusça öğrenmek istediğini, "bana öğretir misin" dedi. Ben biliyorum ama çok üzerine düşmedim bu isteğinin, zaten o da kitap aldığını nöbetçi olduğu günlerde okuduğunu,eve gelince de pratik yapıyorduk.
Gelelim malum 04. Ekim gününe,sabah eve gelmiş bana mesaj atmıştı, işten çıktım uyuyacam diye. Bende öğleden sonrasını izin alıp uyuyan sevgili kocamın koynuna gireyim diye sürpriz yapmaya karar verdim. Eve girdiğimde "eski" kocamı bilgisayarın başında buldum camera açıktı ve bir bayan rusça konuşuyordu.Duyduğum sadece "bilgisayardaki adam" sözcüğüydü. Evliliğim boyunca kapı açıldığında evde olan ayağa fırlardı,geleni kucaklardı, bunu bende o da büyük şehvetle yapardık. O gün kalkmadı panikli bir halde bilgisayarı kapatmaya çalıştı, ayakkabılarımı ve üstümü çıkardım hala ayağa kalkmamıştı. İçeri lavaboya geçtim.Çıktığımda "Aşkım ne oldu" dedi. Sen anlat dedim. "Hani rusça öğreniyorum ya bir siteye üye oldum türkçe öğrenmek isteyen ruslar ile rusça öğrenmek isteyen türkler karşılıklı konuşuyor" dedi. "Ne zamandır üyesin bu siteye" dedim "1 haftadır" dedi. "Neden haberim yok" dedim, "Söyleyecektim" dedi. gözlerinin içine baktım ve "Sakın beni yanıltma,sakın beni kandırma beni kırma dedim". "Hayır asla seni ve çocuğumuzun kıymetini biliyorum için rahat olsun" dedi. Konuyu kapattım. Nedense?
Aynı akşam yemekli misafirlerimiz vardı, yemeğin sonuna doğru işten acil çağırıldı, ve gitti. işe gittikten sonra bana mesajlar atıyordu. "Aşkım sen benim herşeyimsin,ben sana yanlış yapmam" diye.
Uyuyamadım kızlar kalktım ve bilgisayarı kurcaladım. Bilgisayarın geçmişinde google translatede türkçe olarak yazılmış, tercümesi rusça yapılmış olan neler neler vardı. "Dün gece bizi düşündüm", "seni arzuluyorum","seni seviyorum", "ama sen beni üzdün" "benden utanma" v.b.
Ölüyordum sanki,boğazım düğümlendi nefes alamadım. tüm net şifrelerimizi biliyorduk, skype ye girdim ve bahsettiği rus arkadaşlarını gördüm, gündüz konuştuğu kadın aniden kapatmasından sonra "Sevgilim nerde kaldın" üzgün suratlar falan vardı.
Ama en can alıcı nokta gece bana mesaj çekerken diğer konuştuğu kadına "Nerdesin sevgilim" yazmıştı rusça.
Onu affettiğim öğleden sonra dan sadece 5 saat sonra bunu yazmıştı.
Aradım kavga ettik, "Abartıyorsun, mümkün mü sevmem gönlüme almam, ben o cümleleri öğrenmek için tercüme ediyordum, geyik yaptık" dedi. Sonra sonra hayatımın hatasıydı,pişmanım ayakları...
Dün gece oğlumuzu kayınvalideme gönderdim "eski" kocamın eşyalarını topladım eve çağırdım eşyanı al defol dedim. "Saçmalama" deyip durdu, "Saygısızlığı ve sadakatsızlığı kendime kader edemem" dedim. tüm eşyasını alıp arabadan aradığında " iki rus o...su için muhteşem hayatımızı mahvettin" dedi "kına yak" dedi "Öldüğünü duysam kapına gelmem" dedi "Sen gece yarısı beni hırsız gibi kapının önüne koydun ya ben sana yapacağımı biliyorum" dedi.
bu erkekler ne istiyor, yutalım, görmezlikten gelelim, sağır olalım ve hep verici olalım.yooook öyle dünya
Kötü olmuş.. Eşiiz belli ki sadece cinsel amaçlı konuşmuş o ruslarla.Bence başkasına kalpten bağlanmasından çok daha iyi bi durum bu buna şükret bikere.Onun acısı çok başka çünkü.İyi yapmışın kapı önüne koymakla ama özür dilemek yerine hala çirkeflik yapıyormuş şuna bak yaa utanmaz!! Özür dilese falan bn yufka yüreklym biraz yumuşarm ama haketmiş eşin kapı önüne konulmayı
10 yaşında bir oğlum var. ve Cuma gününe kadar sahip olduğum herşey için şükreden bir kadındım. Biliyor musunuz dua sonuda Rabbimden dilek dileyecek bişey bulamazdım, elim ayağım tutuyordu, çocuğum ve ailem sağlıklıydı, başımın üstünde bir çatı, geçinecek kadar paramız, çok seviyordum ve çok seviliyordum.
Psikologum yaptığım iş sebebiyle ve karakter olarak empatı yapmayı,anlayışlı olmayı,hoşgörülü olmayı hep destek olmayı kendime kader etmiştim. Eşim evlendiğimiz ilk günden bu yana eşe dosta ne kadar şanslı olduğunu haykıran bir adamdı. Aktif bir cinsel hayatımız ve birbirimizin ihtiyaçlarına cevap verebilen bir çifttik.İşi sebebiyle yurtiçi ve yurtdışı seyahatlarına çıkan eşime asla zorluk çıkarmadım, en son Alanya da idi 10 günlüğüne, kısa bir rotasyondu, beni aradığında konuşurduk ve geri aramazdım."Akşam diskolara gidiyorum, dediğinde "Git aşkım eğlen " diyordum.
Biliyor musunuz evliliğim boyunca bana ismimle hitap etmedi hep "aşkım" "hayatım" "bebeğim" en kötüsü "canım" derdi.
Biz kavga bile edemezdik, bazen takılırdık "Çok monoton bir çiftiz hep mi hır gür olmaz" derdik. Bana "Sen çok iyisin ondan" derdi
Neyse Alanya dönüşü Rusça öğrenmek istediğini, "bana öğretir misin" dedi. Ben biliyorum ama çok üzerine düşmedim bu isteğinin, zaten o da kitap aldığını nöbetçi olduğu günlerde okuduğunu,eve gelince de pratik yapıyorduk.
Gelelim malum 04. Ekim gününe,sabah eve gelmiş bana mesaj atmıştı, işten çıktım uyuyacam diye. Bende öğleden sonrasını izin alıp uyuyan sevgili kocamın koynuna gireyim diye sürpriz yapmaya karar verdim. Eve girdiğimde "eski" kocamı bilgisayarın başında buldum camera açıktı ve bir bayan rusça konuşuyordu.Duyduğum sadece "bilgisayardaki adam" sözcüğüydü. Evliliğim boyunca kapı açıldığında evde olan ayağa fırlardı,geleni kucaklardı, bunu bende o da büyük şehvetle yapardık. O gün kalkmadı panikli bir halde bilgisayarı kapatmaya çalıştı, ayakkabılarımı ve üstümü çıkardım hala ayağa kalkmamıştı. İçeri lavaboya geçtim.Çıktığımda "Aşkım ne oldu" dedi. Sen anlat dedim. "Hani rusça öğreniyorum ya bir siteye üye oldum türkçe öğrenmek isteyen ruslar ile rusça öğrenmek isteyen türkler karşılıklı konuşuyor" dedi. "Ne zamandır üyesin bu siteye" dedim "1 haftadır" dedi. "Neden haberim yok" dedim, "Söyleyecektim" dedi. gözlerinin içine baktım ve "Sakın beni yanıltma,sakın beni kandırma beni kırma dedim". "Hayır asla seni ve çocuğumuzun kıymetini biliyorum için rahat olsun" dedi. Konuyu kapattım. Nedense?
Aynı akşam yemekli misafirlerimiz vardı, yemeğin sonuna doğru işten acil çağırıldı, ve gitti. işe gittikten sonra bana mesajlar atıyordu. "Aşkım sen benim herşeyimsin,ben sana yanlış yapmam" diye.
Uyuyamadım kızlar kalktım ve bilgisayarı kurcaladım. Bilgisayarın geçmişinde google translatede türkçe olarak yazılmış, tercümesi rusça yapılmış olan neler neler vardı. "Dün gece bizi düşündüm", "seni arzuluyorum","seni seviyorum", "ama sen beni üzdün" "benden utanma" v.b.
Ölüyordum sanki,boğazım düğümlendi nefes alamadım. tüm net şifrelerimizi biliyorduk, skype ye girdim ve bahsettiği rus arkadaşlarını gördüm, gündüz konuştuğu kadın aniden kapatmasından sonra "Sevgilim nerde kaldın" üzgün suratlar falan vardı.
Ama en can alıcı nokta gece bana mesaj çekerken diğer konuştuğu kadına "Nerdesin sevgilim" yazmıştı rusça.
Aradım kavga ettik, "Abartıyorsun, mümkün mü sevmem gönlüme almam, ben o cümleleri öğrenmek için tercüme ediyordum, geyik yaptık" dedi. Sonra sonra hayatımın hatasıydı,pişmanım ayakları...
Dün gece oğlumuzu kayınvalideme gönderdim "eski" kocamın eşyalarını topladım eve çağırdım eşyanı al defol dedim. "Saçmalama" deyip durdu, "Saygısızlığı ve sadakatsızlığı kendime kader edemem" dedim. tüm eşyasını alıp arabadan aradığında " iki rus o...su için muhteşem hayatımızı mahvettin" dedi "kına yak" dedi "Öldüğünü duysam kapına gelmem" dedi "Sen gece yarısı beni hırsız gibi kapının önüne koydun ya ben sana yapacağımı biliyorum" dedi.
bu erkekler ne istiyor, yutalım, görmezlikten gelelim, sağır olalım ve hep verici olalım.yooook öyle dünya[/
Öncelikle merhaba. Bu sitede yeniyim. Sizin başınıza gelenın benzeri benim başıma geldi. 20 yaşındayım sevgilim 22 yaşında. Yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz. Sizin gibi çok kusursuz bir birlikteliğimiz yıllarımız oldu iki sevgiliden öte olduk her zaman. Denizcilik lisesinden mezun ve bu yıl gemilerde çalışmaya başladı. gemi rusya-ukrayna-türkiye çalışmaktaydı. Bende burda gün sayıyordum. Gittikten 6 ay sonra geliyor ama bazı sebepler dolayısıyla 4 ayın sonunda geldi. Geliceğinden haberim yoktu. süpriz yaptı,' bana guven bana ınan senı cok sevıyorum' cumlelerı havada uçusurken, evleneceğiz dedi. hediyeler, hesabıma para aktarmalar da cabası. neden yapıyosun bunu dıye sordugumda benim param varsa seninde olucaktı. Gelmesinin tam ıkıncı haftasında kaldıgı eve gıttım çok güzel saatler geçirdik. Ta ki telefonu skype girmedi. o da bilgisayardan gir aşkım dedi once sonra boşver ne gereği var dakıkalarımızı oraya mı harcıcaksın dedı. bende ıkı dakıka bakıyım nolucak dedım. açmamam konusunda ısrar edince o leptobu açtım. ınternettin geçmiş kısmına baktım. sürekli iki sitede yabancı kızların sayfalarına bakıldıgını gordum. erkek arkadasım once ınkar ettı ben bakmadım dıye sonra sayfanın uzerıne tıklayıp da 'burak türkoglu' sahte adla kendı fotograflarını koymuştu sıteye. sadece bir kıza ingilizce meraba yazdıgını gorebıldım. cünkü ' ne var üye olmuşsam ' diye bir cümle kurunca leptobu kafasına fırlattım o da geri cekilince yere düştü ve parçalandı leptop. sakin olamadım vurdum kırdım ağladım. ben hiç kimseyle beraber olmadım sözleri .. aldatmak değilmiş siteye üye olmak, zaten hiç buluşmamışlar. şu sözlerden sonra iyice kendimi kaybettim yüzü gözü kan içinde kalmış hiç bişeyin farkında değildim... sakinleştim sakinleştikçe eskiler aklıma geldi. rusyada diskoya gitmişti bi hayli yüksek para bırakmıştı tüm hesabı ödediğini söyledi bende inandım. zamanım yok diyodu gemide çok problem oldugunu soylerdi ama o sıtede kızlara ayırıcak vakti varmış. dünnyam başıma yıkıldı.. ve sonra mesajlar aramalar özürler geldi. tüm hesap bilgilerini hangi sitelere giriş yaptıgını hepsinin şifresini vericekmiş. bi hata yapmış, birine uymuş. hala beni seviyormuş sevmekten hiç vazgeçmemiş. benimle evlenicekmiş, çocuklarının benden olmasını istiyormuş. 6 yılda çok güzel günlerimiz olmus o güzel günlerin hatrına affedicekmişim onu çünkü daha çok güzel yıllarımız olucakmış.bugun dersimin bitimine geldi bunları söyledi çicek almış. istemiyorum çiçek falan dedim çiceklemi affettiriceksinn kendini onu yesende affetmem dedim. o çiçeği yedi yuttu sapına kadar.. hala komik oldugunu sanıyor :) 3 gündür kapımda sabahlıyor (az bile) .. evet evli değiliz... bu tecrübe benim için çok acı oldu. 3 gündür mahvolmş durumdayım. affedersem eger ki aldatmaya yeltenınce affettıgıne gore aldatıncada affeder dıye yeşil ısık yakmış olucam. gerçekten kafam çok karışık azıcık dertleşmek istedim sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.
merhaba öncelıkle gecmıs olsun.. bende sosoyolojı mezunuyum ama kendı ılıskımde beceremedım. sizin gbi rahat değildik kıskançlık ıkı tarafta vardı... bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy...(alkış tutuyor) Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm EŞİM nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum psikolojım bozuktu gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice bılıyorum.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.Oyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze bilmiyorum. ama okdara güzel şey yaşadık ki guzel bir ilişki güzel bir nişan dönemi guzel düğün hepsi istediğim gbı yaptı. birgun sadakatsızlığıyle sınanacağım hiç aklıma gelmezdi. bundan sonraki hayat bakalım bize neler gösterecek... gittiğimiz terapideki doktor henuz çok yenı olduğunuz için fırsata dönüştürülebilir diyor bu durum. iyileşebilir diyor.. 18:
insan inanın her şeyi affeder kızlar dayagı bile bazen alkolik bir kocayı mı bazen bunlar düzelince karsındaki ni insanın affedersin ama aldatmayı ihaneti kimse affedemez kocan pişman olsada sen göz yumsanda bogazın düğümlenir içinde kalbinin tam ortasında elinin bir başka insana dokundugunu ona olan hislerini ve karşı tarafa duydugu hazzı düşündükce affedemezsin göz yumarsın üstünü kapatırsın belki hersey iyi gibi gider ama affedemezzsinnnn
Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki...neler yaşadığını çok iyi tahmin edebiliyorum...ama inan zamanla daha iyi olacak herşey. ..tepkin çok yerinde...bidaha yeltenemez bunlar...ven bit yıldır getirdim burnundan dahada doymadım...
Çok doğru affedemiyosun düşündükçe çıldırıyosun ama onla olmakmı olmamakmı artı eksi meselesi
zaten genellikle biz bayanlar böle bir olay yaşadın mı ilk başta kendimizi sorgularız acaba bendemi eksiklik vardı acaba karsı bayan mı cok güzel di ne bilim artı yönlerimi vardı benden daha fazla falanda filanda sonra koca suclanır hak etmedim diye koca ya bunu edepsizlik yaparak zaten başından salmak isteyecek bir şey yok bu cok normal niye kuruntu yapıyosun gibisinden ya sessizliğe bürünür yadar karsısındakiyle adam akıllı konusmaya calısır ama sunu anlamazlar aldatmanın gercekten bir sebebi yoktur belki adam karsından gercekten umdunu bulamıyordu ozaman başkalarına direk yönelme yerine ayrıl diyorum ama buda bir muamma bu sefer adam onca seneye bakıyor yazık diyerek memnun olmadı eşide bırakamıyor eşin eksik yanları bile olsa konusulmadı için düzeltemiyor adamda başka yanlara yönelmeye başlıyor ama bu aldatanı gene haklı cıkarmaz sen konustunmu söledinmi memnun olmadını nelerden karsı taraf düzelmedi ayrıl yapamayınca aldatıyor aldılan kadınlarda süzgecinden gercirdiği o bütün can acıtan düşünceleri ya güçlü hissedip ya ben yapamam diyor yada yok buyu var iyi dur düzenini bozma yada düzelir umuduyla beyaz bir sayfa cekiyor ama malesef altında aldatma lekeleri cok siyah oldunda gene o beyaz sayfada gözüküp göze batıyor dayakta diyebilirsin yaaa cahilde akıllandı ve gercekten affede bilirsin içkide belki kumarda bile aldatmak cok zor hatta imkansız kimse dört dörtlük değildir ama eşler malesef bencillik edip kendilerine yönelik karsı tarafın dört dörtlük olmalarını beklerse ve gercekten evliliğin anlamını bilmiyorsa aldatmak kacınılmaz oluyor
Benim yaşadıklarımı anlatmışsın...bizim durum iş ortamından kaynaklandı....çok güzel muhteşem ötesi bi evliliğim vardı...çocuklaruım evim eşim muhteşemdik...artık hersey oturmuştu...eşimin grup değiştirmesi bi pisliğin peşine takılması...arkadaşlarının bir olup eşine kılıbık demeleri eşimin onlara uyması herkes yapınca eşimede yaptığı şeyin meşru gözükmesi. ...burnundan geldi ve ona çok iyi bi ders oldu...ona göre hayatının dersi oldu...şimdi hiçkimseyle görüşmüyo..hiçbir arkadaşı yok....olamazda....
eger akıllanmıssa ve gercekten bundan eminsen bir şans daha vermekle iyi yapmıssın tatlım Allah sizi mutlu mesut huzurlu bir hayat kılsın
bu erkekler ne istiyor, yutalım, görmezlikten gelelim, sağır olalım ve hep verici olalım.yooook öyle dünya
İnsan hiçbişiden emin olamıyor ne yazık ki ne işinden ne eşinden ne arkadaş ından ne çocuğundan....emin olmak gibi bi hata birdaha asls yapmam sanırım
aynen bende kocama bunu anlattımda ilk tedirgin olmustu ama oda sonra cevredeki gördükleri insanlardan arkadşlıkların nelere mal olacagını gördü ve hak verdi gercekten o yüzden ilk ailem dedi ve cok fazlada iş dısında kimseylede arkadaşlık kurmuyor bizimde aramızda bir kaç yanlıs anlamalar oldu aldatma değil ama bu bile benim ondan kopmama sogumama neden oldu bir dönem cok pişman oldu onun böle bir egilimde olmadını saflına denk geldiğini karsı tarafın böle bir düşüncede bile olmadını söledi cokkk ufak şeylerdi zaten ama benim tepkimin ve sabrımın ne kadar olacagını fark etmesini saglamıs oldu insan düşe kalka misali eğile büküle ögreniyoruz her şeyi her şeyde gercekten bir hayır olduna inanıyorum ben oda dediğim şey eger olurda böle bir durumla karsı karsıya gelirsem benden susmamı ve göz yummamı bekleme dedim onun içinde aynı şey gercekle bende böle bir gaflete düşersem sende yumma bizim cevremiz erkektir yapar diye diye evlatlarını büyütüyorlar kızlarda otur sus o erkektir yapar diyerek ögütlüyorlar iş bize gene bayanlara düşüyor bari biz evlatlarımızı bu zihniyette büyütmeyelim yapsalar bile bir hata oldunu bilsinler hiç değilse vebası boynumuzda kalmasın öle yaptım ne olmus gibi düşünmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?