aldatilanlar listesinde bende varim artik.

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Iyi geceler hanimlar. 8 aylık evliyim. Cuma gunu esimin yanina isyerine gittim. Telefonunu istemistim internet icon yukari katta sarjda dedi. Sonra annem falan geldi siz yukari kata gecin bende gelcem sessiz orda otururuz yemek yeriz dedi. Ciktim yukariya killandim durumdan baktım sarjda telefon falan yok. Ciktik eve geldik. Telefonunde twitter vardi girdim bi baktim ki... çıplak kadinlari paylasmis ve uygunsuz seyler yazmis altina hep kendi profilinde paylasmis. Dusa girdik ciktik telefonu elimdeydi ne kurcaliyosun telefonumu dedi yoo dedim aldi bi baktim twitter i silmis. Meger isyerinde twitter a giriyor aksam eve gelmeden siliyor uygulama yi. Hic ses cikarmadim. Gayet iyi davraniyordu. Sahte hesap actim profil fotografi olarak ciplak bi kadin resmi koydum ve onun gibi +18 seyler yazdim ve hemen sabah dukkana gittigi gibi mesaj atti. Ben burda burda oturuyorum dedim. Bulusalim falan diye. Bugun de disariya cikcaktim biliyordu. Hemen yazdi twitter dan bulusalim sonra eve gideriz diye. Bi baktim beni ariyor sen anahtari yukari kata birak ben eve gelcem sonra dedi niye dedim isim var dedi bende beklerim seni daha cikmiyorum dedim yok yok sen git benim ne zaman geleceğim belli degil dedi. Eltimi çağırdı m boyle boyle diye. Anneme gittim. Eltim aradi sonrasında xx geliyo mus gelio eve esyalarini toparlasin o demis gel bize hemen dedi. Ciktim annemin haberi yok bu olanlardan kendisi kanser hastasi. Eltime geldim benim karaktersiz geldi indim asagiya topla esyalarini defol git dedi butun elbise dolabini boşaltım mutfaga girdim ekmek bicagini aldim karaktersiz ve kaynim kollarimdan tutmaya basladi elimden aldilar gittim makas aldim. Gecen hafta esime supriz yemek hazirlamistim giydigim kiyafeti makasla kestim ustune firlattim yaziklar olsun sana nankor kopek adi dedim. Baya saydirdim. Kayinpederim aradi cik yukariya been gelene kadar beklr diye. Karaktersizin yengeside anneme demis aksama dicleye gidelim bende anahtar yok eve giremiyorum zaten kayinpederime soyledim orda durun inmeyin dedi neyse annem geldi geri gitti ben gelmem oraya diye. Sonra herkes gitti. Sonra kayinpeder im ilk noldu neden anlasamiyonuz dedi benim bi sucum yok baba acayim gostereyim dedim actim yazdıklarını gosterdim beni evden yollayip kariyi eve atacakmis dedim yok yapmaz dedi baba bunu yapan onu da yapar dedim yok erkek 2 konusrsa kadin 1konuscak bilmem ne konustu gitti.karaktersizin babaannesi de kayinpederime bagirdi sen elalemin cocuguna terbiye vereceği ne kendi cocuguna terbiye ver diye. Simdi esim yok nerde bilmiyorum kesin disardadir bende eltimdeyim anneme de biseh diyemiyorum kanser uzulmesin diye napacam ben kizlar nolur akil verin
Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin.

Buraya o kadar cok bosanin yazmaya basladim ki, inanin cok uzuluyorum...
Fakat internet ortaminda tanistigi kisiyi eve atmaya calisan bir esim olsaydi, direkt bosardim...
Sinirim iyice gecip, sakinlesince de anneme gider, canini sikacak hicbir sey olmadigini, boyle olmasi gerektigini soyler, yaninda kalirdim...
Umarim en iyisi ne ise ona karar verirsiniz, ama mantikli olan kusura bakmayin ama bu sapik heriften uzak durmak...

Iyi geceler hanimlar. 8 aylık evliyim. Cuma gunu esimin yanina isyerine gittim. Telefonunu istemistim internet icon yukari katta sarjda dedi. Sonra annem falan geldi siz yukari kata gecin bende gelcem sessiz orda otururuz yemek yeriz dedi. Ciktim yukariya killandim durumdan baktım sarjda telefon falan yok. Ciktik eve geldik. Telefonunde twitter vardi girdim bi baktim ki... çıplak kadinlari paylasmis ve uygunsuz seyler yazmis altina hep kendi profilinde paylasmis. Dusa girdik ciktik telefonu elimdeydi ne kurcaliyosun telefonumu dedi yoo dedim aldi bi baktim twitter i silmis. Meger isyerinde twitter a giriyor aksam eve gelmeden siliyor uygulama yi. Hic ses cikarmadim. Gayet iyi davraniyordu. Sahte hesap actim profil fotografi olarak ciplak bi kadin resmi koydum ve onun gibi +18 seyler yazdim ve hemen sabah dukkana gittigi gibi mesaj atti. Ben burda burda oturuyorum dedim. Bulusalim falan diye. Bugun de disariya cikcaktim biliyordu. Hemen yazdi twitter dan bulusalim sonra eve gideriz diye. Bi baktim beni ariyor sen anahtari yukari kata birak ben eve gelcem sonra dedi niye dedim isim var dedi bende beklerim seni daha cikmiyorum dedim yok yok sen git benim ne zaman geleceğim belli degil dedi. Eltimi çağırdı m boyle boyle diye. Anneme gittim. Eltim aradi sonrasında xx geliyo mus gelio eve esyalarini toparlasin o demis gel bize hemen dedi. Ciktim annemin haberi yok bu olanlardan kendisi kanser hastasi. Eltime geldim benim karaktersiz geldi indim asagiya topla esyalarini defol git dedi butun elbise dolabini boşaltım mutfaga girdim ekmek bicagini aldim karaktersiz ve kaynim kollarimdan tutmaya basladi elimden aldilar gittim makas aldim. Gecen hafta esime supriz yemek hazirlamistim giydigim kiyafeti makasla kestim ustune firlattim yaziklar olsun sana nankor kopek adi dedim. Baya saydirdim. Kayinpederim aradi cik yukariya been gelene kadar beklr diye. Karaktersizin yengeside anneme demis aksama dicleye gidelim bende anahtar yok eve giremiyorum zaten kayinpederime soyledim orda durun inmeyin dedi neyse annem geldi geri gitti ben gelmem oraya diye. Sonra herkes gitti. Sonra kayinpeder im ilk noldu neden anlasamiyonuz dedi benim bi sucum yok baba acayim gostereyim dedim actim yazdıklarını gosterdim beni evden yollayip kariyi eve atacakmis dedim yok yapmaz dedi baba bunu yapan onu da yapar dedim yok erkek 2 konusrsa kadin 1konuscak bilmem ne konustu gitti.karaktersizin babaannesi de kayinpederime bagirdi sen elalemin cocuguna terbiye vereceği ne kendi cocuguna terbiye ver diye. Simdi esim yok nerde bilmiyorum kesin disardadir bende eltimdeyim anneme de biseh diyemiyorum kanser uzulmesin diye napacam ben kizlar nolur akil verin

yapılcak belli çalışmıyorsan bir işe gr yeni b ir hayata başla

Çocuğunuz yok sanırım. Eğer böyleyse, hemen yarın arkanıza bile bakmadan boşanın derim. Bunu demek kolay diyeceksiniz.
Ben de ilk eşim tarafından 2.5 yıllık evliyken aldatıldım ve bunu nerdeyse sizin gibi öğrendim; internet hesabından... En yakın arkadaşlarıma bile asılıyormuş ki, aklımın ucundan dahi geçmezdi.
Hemen o gün kararımı verdim ve evden ayrıldım, üç ay kafamı dinleyip sonra da boşanma davası açtım. Daha sonra eski eşimin ruhen hasta olduğu ve bu yaptıklarının önüne geçilmesinin pek mümkün olmadığı anlaşıldı...Düşündüğünüzde siz de, aldatılmak dışında onda başka sorunlar olduğunu göreceksiniz muhtemelen. Çünkü netten tanıştığı ne idüğü belirsiz bir kadını evine getirecek derecede şuursuz bir adam sağlıklı olamaz. Kadın aids, hepatit gibi kötü hastalıklar taşısa, size bulaştırsa eşiniz, ilerde siz hamile kalsanız, yaşanacak acıları düşünebiliyor musunuz? Ev adresini kim olduğu belirsiz bir kimseye göstermesi bunların yanında masum kalıyor hatta.

Ben boşandıktan sonra çok zor yıllar geçirdim, kimseye güvenemiyordum ama yıllar sonra karşıma eşim çıktı. Çok şükür benim hassasiyetlerime, yaşadıklarıma saygı duyan bir insandı. Şimdi bi oğlum var, yakında bir de kızım olacak inşallah. Mutluyum. Her düşündüğümde iyi ki boşanmışım diyorum, henüz bir an bile "acaba mı" demedim... Şimdi mutlu ailesi varken bunu demek kolay, ama ben boşanıp yalnız mutsuz ve korkuyorken bile "acaba mı" demedim.
Şimdi bunu kabullenirseniz ilerde daha üzücü olaylar yaşayacağınız aşikar. Affederseniz eskisinden on kat dikkatli olacağından; ikinci vukuatının ortaya çıkması yıllar sonrasında hamileliğinizi ya da çocuklu olup elinizin kolunuzun biraz daha bağlı oldugu bır donemı bulabılır...

kv kp eltiyle aynı binada oturuyosunuz sanırım buna rağmen twitterde konuştuğu hiç görmediği bi kadını evemi getircekti :53:

bir türlü anlamıyorum daha 8 aylık evlisin ne işin var senin elalemin pislik kadınlarıyla :S sapkınlıktan başka bişey değil bu. eşiniz demeye dilim varmıyor ama eşinizde ruhsal problemler var. hangi akla mantığa sığar elin kadınını eve getirmek...belki daha önce de siz yokken eve getirdi başka kadınları.sizin evinizde,sizin yatağınızda...Allahım ne kadar zor bi durum...Allah yardımcınız olsun.

bikaç güne sinirinde geçer eşim değil arkadaşı yazmış bla bla demeye başlarsın kk klişesi bu o yüzden boşan falan demicem için rahatlasın: 8 aylık evlilikte olur mu öyle şey kesin arkadaşı yazmıştır şaka yapmışlardır eşine vs vs vs....

Çok üzüldüm ve sinirlendim kendi evine kadın getirmek nasıl bir cesarettir anlamıyorum.aniden çıkıp gelsen ne olucaktı acaba göze alabiliyormuş demekki bunları.rabbim en doğru kararı vermende yardımcı olsun sana.

hic tanımadıgı bir kadını eve atmaya calısan adamdan cocuk yapmazsın umarım

arkadasımın basına gelen olay:
cocuk okuldan kacip eve gidiyor bi bakıyor ki babası eve kadın almıs
cocuk bu manzarayla karsılasıyor

aynı sey senin basına da gelebilir

esinin karakterinden süphe ettim
bosanmak daha hayırlı gibi

sonucta evlilik temellerinden biri 'sadakat' tir
Sadakat kuralını cigneyen zaten yuvasını yıkmıs demektir

Son düzenleme:
daha 8 aylık evlisiniz çok üzüldüm durumunuza,
bundan önceki konunuzu da okudum,eşiniz çekilir gibi değil.
inşallah kendinizde doğru kararı verirsiniz,hakkınızda hayırlısı.
Rabbim annenize de bol şifa versin inşallah.

Annenizin duymasını istemiyorsunuz ve haklısınız.
Neden ortalığı ayağa kaldırdınız.
Boşanamayacağınıza göre bilmezden gelmeliydiniz.
Şimdi nasılsa yapıyorum bu kadın da burda diye daha da arsızlaşacak

8 aylık evlisin bu tip bir adamla ömür geçmez, hayatın boyunca soru işareti olacak kafanda.
Ayrıca bu aldatmayı eşin değil de sen yapmış olsaydın sağ bırakılmazdın.
Yapılanın ne kadar ağır olduğunu anlaman için söylüyorum.

Aileye bak ya komple evlere şenlik yapmazmış bir konuşcakmışsın o iki konuşcakmış penisi var diye üstün mü oluyo madem öyle biri susacaksa o sussun kafası bacağı arasında kalmış. Sen yapsan kimse arka çıkar mıydu sana şerefsizliğin cinsiyeti olmaz durumuna bak boşan

Bu kadar iğrenç boyuta gelmiş bir olay sonrasında hala neyapıcağını bilmemen barışma taraftarı olduğunu gösteriyor sanırım . . :ssz:

eski konularınızı hatırlıyorum, cinsel olarak soguktu, sizle hic oturmuyor sohbet etmiyordu, evde artık iki yabancı gibiyiz diyordunuz ve tum sorunların kaynagı maddi oldugunu dusunerek sabrediyordunuz.
cogu insan icin bunlar bile bosanma sebebi.

ustelik simdi afedersiniz ama pislikleri ortaya cıkıyor, size iki kelam etmeye usenirken baska kadınları eve atmaya calısması cok cirkin.
cocugunuz da yok, yerinizde olsam kararımı coktan vermis avukata gitmistim...

uzun bir flort donemi oldugunu da yazmıstınız, bu kadar birbirinizi tanımanıza ragmen boyle davranıyorsa, kusura bakmayın ama bu evlilikten beklenecek birsey kalmamıs gibi duruyor.

konularini hatirliyorum. Hep esim ..... bakiyor diye dertleniyordun. Herkes te sana, aman nolcak canim, ciplak kadin resmi ..... pakmayan erkek mi varmis diye. Hic bir zaman bu konularda polemige girmek istemedigimden oturu hic cevap yazmamistim. Ama simdi birde boyle konu acinca sen cok uzuldum ve yazmaya karar verirdim. Benim sahsi dusunceme gore artik evlenmis bir erkek hala ..... izleme istegi yada mustehcen fotolara bakma istegi hissediyorsa hergun hergun, o erkekgin sorunlari var demektir. Muhtemelen esin seks bagimlisi bir adam. Seks bagimliligi genelde piskolojik bir rahatsizlik. Cok fazla seks dusunmek, devamli beyni seksle alakali resim ve filmlerle hergun aktive etmek beyin kimyasini deyistirebiliyor, ve sonra boyle seks bagimlisi hale geliyorlar. Depresyon gibi bir sey. Bu erkek seksten baska birsey dusunemez hala gelebiliyor ve onune kim gelse yatiyor. Esinin eski aliskanliklarinin bunda bir etkisi olabilir. Esin eyer tedavi gormezse .....yla ilisigini kesecegini hic zannetmiyorum. Ve isin kotusu su an oldugu gibi birak .....yu seni deyisik deyisik kadinlarla da aldatacaktir. (esin kendinde sorun gormuyordur buna da eminim)

Muhtemelen ekonomik ozgurlugun yok, kayinpederinin de zihniyeti belli, zaten bizim oglumuzda sorun var demeye bile yanasacaklarini sanmam (en fazlasi oglan yapmis bir delilik derler ilerde seni cok aldatsa bile). Aileni de uzmek istemiyorsun. Isin zor canim. Senin yerinde olsam kesinlikle cocuk yapmazdim. Su an sartlarin zorsa, bosuna su an ayrilmazdim ama ayrilmanin planlarini yapardim. Oncelikle kendime bir is bulurdum, yada gider okula okur gene kendime sonra is bulurdum. Ve esinin duzelecegini hic zannetmiyorum ama, hadi belki duzelir diye sans verdin diyelim kalbinde, anladiginzaman iyice bu adamdan ne koy olur ne kasaba, basardim arka tarafina tekmeyi. Senin yeter ki isin olsun, kimler evlenmek ister.

Soguk kanli ol kendini dusun, esini de duzeltmek icin kendini parcalama.

Back
X