- Konu Sahibi diclem3555
Iyi geceler hanimlar. 8 aylık evliyim. Cuma gunu esimin yanina isyerine gittim. Telefonunu istemistim internet icon yukari katta sarjda dedi. Sonra annem falan geldi siz yukari kata gecin bende gelcem sessiz orda otururuz yemek yeriz dedi. Ciktim yukariya killandim durumdan baktım sarjda telefon falan yok. Ciktik eve geldik. Telefonunde twitter vardi girdim bi baktim ki... çıplak kadinlari paylasmis ve uygunsuz seyler yazmis altina hep kendi profilinde paylasmis. Dusa girdik ciktik telefonu elimdeydi ne kurcaliyosun telefonumu dedi yoo dedim aldi bi baktim twitter i silmis. Meger isyerinde twitter a giriyor aksam eve gelmeden siliyor uygulama yi. Hic ses cikarmadim. Gayet iyi davraniyordu. Sahte hesap actim profil fotografi olarak ciplak bi kadin resmi koydum ve onun gibi +18 seyler yazdim ve hemen sabah dukkana gittigi gibi mesaj atti. Ben burda burda oturuyorum dedim. Bulusalim falan diye. Bugun de disariya cikcaktim biliyordu. Hemen yazdi twitter dan bulusalim sonra eve gideriz diye. Bi baktim beni ariyor sen anahtari yukari kata birak ben eve gelcem sonra dedi niye dedim isim var dedi bende beklerim seni daha cikmiyorum dedim yok yok sen git benim ne zaman geleceğim belli degil dedi. Eltimi çağırdı m boyle boyle diye. Anneme gittim. Eltim aradi sonrasında xx geliyo mus gelio eve esyalarini toparlasin o demis gel bize hemen dedi. Ciktim annemin haberi yok bu olanlardan kendisi kanser hastasi. Eltime geldim benim karaktersiz geldi indim asagiya topla esyalarini defol git dedi butun elbise dolabini boşaltım mutfaga girdim ekmek bicagini aldim karaktersiz ve kaynim kollarimdan tutmaya basladi elimden aldilar gittim makas aldim. Gecen hafta esime supriz yemek hazirlamistim giydigim kiyafeti makasla kestim ustune firlattim yaziklar olsun sana nankor kopek adi dedim. Baya saydirdim. Kayinpederim aradi cik yukariya been gelene kadar beklr diye. Karaktersizin yengeside anneme demis aksama dicleye gidelim bende anahtar yok eve giremiyorum zaten kayinpederime soyledim orda durun inmeyin dedi neyse annem geldi geri gitti ben gelmem oraya diye. Sonra herkes gitti. Sonra kayinpeder im ilk noldu neden anlasamiyonuz dedi benim bi sucum yok baba acayim gostereyim dedim actim yazdıklarını gosterdim beni evden yollayip kariyi eve atacakmis dedim yok yapmaz dedi baba bunu yapan onu da yapar dedim yok erkek 2 konusrsa kadin 1konuscak bilmem ne konustu gitti.karaktersizin babaannesi de kayinpederime bagirdi sen elalemin cocuguna terbiye vereceği ne kendi cocuguna terbiye ver diye. Simdi esim yok nerde bilmiyorum kesin disardadir bende eltimdeyim anneme de biseh diyemiyorum kanser uzulmesin diye napacam ben kizlar nolur akil verin
Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin.
Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin.