aldatilanlar listesinde bende varim artik.

Bayanlar sizin dışınızda kımse eleştirmedi ya anlamadım ben sızı neyın tepkisi bu ?? Eşimin annesi dahi herkes iyi yaptın burunları surtsun diyor sız bna neler yazıyorsunuz ya?? Sucum ıntıkam almak mı? Eğer o arkadaş benım tanıdığım olmasa umrumda dahı olmaz dı ınsan hıc bırsey demezse şunları der galıba ezgı ıle aranız bozuk yapma yanlış bırsey yınede sen bılırsın falan.. Pekı ben bu mesajı görmeseydım ne olcaktı??? Hersey kaldığı yerden devam .. Gelıp benım sofamda yemek yıeyecek nısanlısıyla bız destek verıcez evlılıklerıne oda bana kazık atsın öylemi??? Umrumda değil zaten suçu yoksa kendını kanıtlar bırsey olmaz. Aynı şekılde eşimde içleri bukadar rahat olduğuna gore çok halt karıstırdıkları yok gibi. Ama uğrasacaklar sürünecekler ispat edecekler önce kocana kız diyorsunuz arkadaslar iyimisiniz?? Tabıkı kızdım hala öyle :20: Bizim nikahımıza sahitlik edecek sonra kocamın pe..venkliğini yapacak öylemi_?? Sonrada ezginin en yakın arkadası olacak:20: Oylemı.. Yok öyle.

valla diyil üniversiteden arkadaşım erkek kardeşim olsa eşimin mesaj attığı önce kocama kızarım adam zamparaysa arkadaş napsın iyiki benim arkadaşım diyilsin ezgi

tek suçlu arkadaşı yani ceza az olmuş memuriyetin yanması yetmez bence bu adam idamla yargılanmalı sizde kocanla mutlu nesut yaşarsınız artık

bayanlar sizin dışınızda kımse eleştirmedi ya anlamadım ben sızı neyın tepkisi bu ?? Eşimin annesi dahi herkes iyi yaptın burunları surtsun diyor sız bna neler yazıyorsunuz ya?? Sucum ıntıkam almak mı? Eğer o arkadaş benım tanıdığım olmasa umrumda dahı olmaz dı ınsan hıc bırsey demezse şunları der galıba ezgı ıle aranız bozuk yapma yanlış bırsey yınede sen bılırsın falan.. Pekı ben bu mesajı görmeseydım ne olcaktı??? Hersey kaldığı yerden devam .. Gelıp benım sofamda yemek yıeyecek nısanlısıyla bız destek verıcez evlılıklerıne oda bana kazık atsın öylemi??? Umrumda değil zaten suçu yoksa kendını kanıtlar bırsey olmaz. Aynı şekılde eşimde içleri bukadar rahat olduğuna gore çok halt karıstırdıkları yok gibi. Ama uğrasacaklar sürünecekler ispat edecekler önce kocana kız diyorsunuz arkadaslar iyimisiniz?? Tabıkı kızdım hala öyle :20: Bizim nikahımıza sahitlik edecek sonra kocamın pe..venkliğini yapacak öylemi_?? Sonrada ezginin en yakın arkadası olacak oylemı.. Yok öyle.

benımde tek dıyeceğim şey , bazen ahirete bırakmamakta fayda var, haksızlıkları elinden gelen bırsey varsa kesın cezasını. eşiminde yıkımı ve kaybı oldu yınede bana kzımadı ve hala affetmemı beklıyor.. Bukadar:47:

Iyi aksamlar hanimlar kac gundur girmeye firsat olmadi anca yazabiliyorum. Kayinpederim sanki oglu hic suclu değil mis gibi konustu konustu gitti evine. Kayinpederim x le konusmus fakat ne konusmus bilmiyorum suan. Tek bildigim sey var esimden nefret ediyorum. Anneme anlatamadim olayı nasil anlatacam bilmiyorum. Kemoterapi ye gidip geliyoruz nasil anlatmaya baslayacam bilmiyorum icim icimi yiyor

eşinin ailesinin gözünde olay kapanmış çoktan. sen ne yapmayı düşünüyosun şimdi? kocanın yaptığı affedilir bişey değil. öfkenin geçmesini bekliyorlar, istiyorlar ki zaman geçsin olay kendiliğinden kapansın, senin de sesin çıkmasın. ne yapacaksın?

benımde tek dıyeceğim şey , bazen ahirete bırakmamakta fayda var, haksızlıkları elinden gelen bırsey varsa kesın cezasını. eşiminde yıkımı ve kaybı oldu yınede bana kzımadı ve hala affetmemı beklıyor.. Bukadar:47:

bazı şeyler ahirete kalmaz ama senin arkadaşına yaptığının hesabı ahirete kalacak. bunu bil :47:

bayanlar sizin dışınızda kımse eleştirmedi ya anlamadım ben sızı neyın tepkisi bu ?? Eşimin annesi dahi herkes iyi yaptın burunları surtsun diyor sız bna neler yazıyorsunuz ya?? Sucum ıntıkam almak mı? Eğer o arkadaş benım tanıdığım olmasa umrumda dahı olmaz dı ınsan hıc bırsey demezse şunları der galıba ezgı ıle aranız bozuk yapma yanlış bırsey yınede sen bılırsın falan.. Pekı ben bu mesajı görmeseydım ne olcaktı??? Hersey kaldığı yerden devam .. Gelıp benım sofamda yemek yıeyecek nısanlısıyla bız destek verıcez evlılıklerıne oda bana kazık atsın öylemi??? Umrumda değil zaten suçu yoksa kendını kanıtlar bırsey olmaz. Aynı şekılde eşimde içleri bukadar rahat olduğuna gore çok halt karıstırdıkları yok gibi. Ama uğrasacaklar sürünecekler ispat edecekler önce kocana kız diyorsunuz arkadaslar iyimisiniz?? Tabıkı kızdım hala öyle :20: Bizim nikahımıza sahitlik edecek sonra kocamın pe..venkliğini yapacak öylemi_?? Sonrada ezginin en yakın arkadası olacak oylemı.. Yok öyle.
evet belki haklısın ama benim tepkim seni senin yatağında aldatmaya kalkan eşini affetmeyi düşünmene belki arkadaşın suçlu ama sen yılanı koynunda besliyorsun bunu nasıl görmezsin:53::53::53::53::53:

kızmaya haKKI YOK HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

evet belki haklısın ama benim tepkim seni senin yatağında aldatmaya kalkan eşini affetmeyi düşünmene belki arkadaşın suçlu ama sen yılanı koynunda besliyorsun bunu nasıl görmezsin:53::53::53::53::53:

Kızmaya hakkı yok hem suçlu hem güçlü

hayır ya ne kendı yatağım yok öyle bırsey daha neler.. Arkadasının evı ıcın dıyor, kocama sans verdım sadece onunda burnu surtuyor affetsemde sürünsün bırazcık öyle

Bayanlar sizin dışınızda kımse eleştirmedi ya anlamadım ben sızı neyın tepkisi bu ?? Eşimin annesi dahi herkes iyi yaptın burunları surtsun diyor sız bna neler yazıyorsunuz ya?? Sucum ıntıkam almak mı? Eğer o arkadaş benım tanıdığım olmasa umrumda dahı olmaz dı ınsan hıc bırsey demezse şunları der galıba ezgı ıle aranız bozuk yapma yanlış bırsey yınede sen bılırsın falan.. Pekı ben bu mesajı görmeseydım ne olcaktı??? Hersey kaldığı yerden devam .. Gelıp benım sofamda yemek yıeyecek nısanlısıyla bız destek verıcez evlılıklerıne oda bana kazık atsın öylemi??? Umrumda değil zaten suçu yoksa kendını kanıtlar bırsey olmaz. Aynı şekılde eşimde içleri bukadar rahat olduğuna gore çok halt karıstırdıkları yok gibi. Ama uğrasacaklar sürünecekler ispat edecekler önce kocana kız diyorsunuz arkadaslar iyimisiniz?? Tabıkı kızdım hala öyle :20: Bizim nikahımıza sahitlik edecek sonra kocamın pe..venkliğini yapacak öylemi_?? Sonrada ezginin en yakın arkadası olacak:20: Oylemı.. Yok öyle.

bazı insanlar yalnızca polemik için konu açıyor veya başkalarının konularına dalıyor
affetmişsin bitmiş gitmiş ne yazarsın buralara daha
eşini niye açığa aldırmadın? özlem de yazmış burda paran kesilecekti değil mi?
herifi affettin nasılsa parasız adamı napcan bari arkadaşından hırsımı çıkarayım
kul hakkına kesinlikle girdin bence de git eşini alıdır açığa
yiyiyorsa:20:

bazı insanlar yalnızca polemik için konu açıyor veya başkalarının konularına dalıyor
affetmişsin bitmiş gitmiş ne yazarsın buralara daha
eşini niye açığa aldırmadın? özlem de yazmış burda paran kesilecekti değil mi?
Herifi affettin nasılsa parasız adamı napcan bari arkadaşından hırsımı çıkarayım
kul hakkına kesinlikle girdin bence de git eşini alıdır açığa
yiyiyorsa:20:

bende memurum onun parasını dusunecek kadar muhtac değilim çok şükür. Bu 1. 2. Ise henuz acığa alınma gıbı bırsey yok ama beklemede konu benım tekrar bır evrak var onu ımzalamama bağlı . Eğer sikayetımı gerı cekersem sadece o gerızekalı arkdasımın annesı uzulmesın dıye yapacağım okadar. Benım neler yapabıleceğimi gördüler buda yeterli.

ben kibledim artık.
hala başkasının konusunda başkasının konusu var:ssz:

bende memurum onun parasını dusunecek kadar muhtac değilim çok şükür. Bu 1. 2. Ise henuz acığa alınma gıbı bırsey yok ama beklemede konu benım tekrar bır evrak var onu ımzalamama bağlı . Eğer sikayetımı gerı cekersem sadece o gerızekalı arkdasımın annesı uzulmesın dıye yapacağım okadar. Benım neler yapabıleceğimi gördüler buda yeterli.

kim gördü senin neler yapabileceğini?
eşin mi gördü eşine bişeyleri göstermek için arkadaşı mı yakmaya çalışıyorsun?
belki bişeyler gördüler ama o adama oldu olan yine senin kocacığına değil...

yaaa ben cvp alsaydım ne olmuş :35:

yani cevap alabilmeniz için hangi konu sahibine sordugunuzu belirtmeniz gerekiyor
çünkü bu konunun içine başkası konu açmış
ben hala anlamadım kim konu sahibine cevap atmıs kim diğer konuya cevap atmış

forum gayet büyük neden herkes kendi konusunu açmıyor o da ayrı bir mevzu:ssz:

çok haklsın. dün noluyor dedim. konular iyice birbirine girmişti çünkü.
bu konuyu açanada saygısızlık oluyor bir yerde.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696503
diğer konu burada.

Son düzenleme:
siz peki ? Nasıl davrandınız ne yaptınız[/QUOTBeni nişanlıyken aldatmış evlenince fiilen aldatmadı ama ondanda bir türlü kopamıyordu yani onu arıyordu..Önce affetttim sonra tekrar kızın olduğu mekana gitti bile isteyerek gitti.. dediğim gibi evlendikten sonra fiilen aldatmadı ama aldatacağaı alenen belliydi bende boşadım gitti...

Iyi geceler hanimlar. 8 aylık evliyim. Cuma gunu esimin yanina isyerine gittim. Telefonunu istemistim internet icon yukari katta sarjda dedi. Sonra annem falan geldi siz yukari kata gecin bende gelcem sessiz orda otururuz yemek yeriz dedi. Ciktim yukariya killandim durumdan baktım sarjda telefon falan yok. Ciktik eve geldik. Telefonunde twitter vardi girdim bi baktim ki... çıplak kadinlari paylasmis ve uygunsuz seyler yazmis altina hep kendi profilinde paylasmis. Dusa girdik ciktik telefonu elimdeydi ne kurcaliyosun telefonumu dedi yoo dedim aldi bi baktim twitter i silmis. Meger isyerinde twitter a giriyor aksam eve gelmeden siliyor uygulama yi. Hic ses cikarmadim. Gayet iyi davraniyordu. Sahte hesap actim profil fotografi olarak ciplak bi kadin resmi koydum ve onun gibi +18 seyler yazdim ve hemen sabah dukkana gittigi gibi mesaj atti. Ben burda burda oturuyorum dedim. Bulusalim falan diye. Bugun de disariya cikcaktim biliyordu. Hemen yazdi twitter dan bulusalim sonra eve gideriz diye. Bi baktim beni ariyor sen anahtari yukari kata birak ben eve gelcem sonra dedi niye dedim isim var dedi bende beklerim seni daha cikmiyorum dedim yok yok sen git benim ne zaman geleceğim belli degil dedi. Eltimi çağırdı m boyle boyle diye. Anneme gittim. Eltim aradi sonrasında xx geliyo mus gelio eve esyalarini toparlasin o demis gel bize hemen dedi. Ciktim annemin haberi yok bu olanlardan kendisi kanser hastasi. Eltime geldim benim karaktersiz geldi indim asagiya topla esyalarini defol git dedi butun elbise dolabini boşaltım mutfaga girdim ekmek bicagini aldim karaktersiz ve kaynim kollarimdan tutmaya basladi elimden aldilar gittim makas aldim. Gecen hafta esime supriz yemek hazirlamistim giydigim kiyafeti makasla kestim ustune firlattim yaziklar olsun sana nankor kopek adi dedim. Baya saydirdim. Kayinpederim aradi cik yukariya been gelene kadar beklr diye. Karaktersizin yengeside anneme demis aksama dicleye gidelim bende anahtar yok eve giremiyorum zaten kayinpederime soyledim orda durun inmeyin dedi neyse annem geldi geri gitti ben gelmem oraya diye. Sonra herkes gitti. Sonra kayinpeder im ilk noldu neden anlasamiyonuz dedi benim bi sucum yok baba acayim gostereyim dedim actim yazdıklarını gosterdim beni evden yollayip kariyi eve atacakmis dedim yok yapmaz dedi baba bunu yapan onu da yapar dedim yok erkek 2 konusrsa kadin 1konuscak bilmem ne konustu gitti.karaktersizin babaannesi de kayinpederime bagirdi sen elalemin cocuguna terbiye vereceği ne kendi cocuguna terbiye ver diye. Simdi esim yok nerde bilmiyorum kesin disardadir bende eltimdeyim anneme de biseh diyemiyorum kanser uzulmesin diye napacam ben kizlar nolur akil verin
Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin.

canım cok üzüldüm inan daha 8 aylık evliymişsin yaa yazık.ne yani ya o sen olmasaydın senle yattıgı yataga nasıl baskasını atabilir.bn aldatılma korkusu yüzünden paranoyak oldum artık. 4 yıllık evliyim böyle bişi yasamadım cok sükür, yaptı sandım ama ispatım yoktu eski is arkadasıyla görüsmelerinden yaptı sandım belkide yaptı hala emin olamaıyorum ama düsüncesi bile yıkıcı.bnm 2 bebegim var ve kanıtım yok ya yapmadıysa dedim yuvamı kanıtsız yıkamadım ne msj ne bişi vardı sadece haftada 1 kez 5 dk lık görüsmesi vardı hersey normaldi bensiz dısarı cıkmaz halde calıstıgı için eve saatli gelir yani mantıgıma uymadı yapabilecegi ama o 43 yasındaki kadından nefret ettin aramamasını söyledim onu da bitirttim.ve suan turkcell faturalı kullanıo self servisten döküman göstermio napcam bilmiom ya hala arıyorsa bu defa kesin aldatmıs derim cünki ne kıyametler koptu yeminlşer eti ve asla aramayacagını söyledi.kadınıda yanımda aradı bi daha görüsmeyelim dedi falan ama ondan sonra görüstüyse bunca seyden sonra acıklama bekleyemem napcam nasıl anlıcam aradııgnı bilmiom bu beni deli etmeye yetti.sen nasıl dayanıyorsun nasıl affadersin bilmiyorum sonucta senle yattıgı yataga birini getirmeyi düsünmesi psikolojikmen yıkar insanı allah yardımcın olsun.bnde cözüm bulurum insalah aramaz diye düşünüyorum ama ne bilim iişte ya birde arıyorsa diyorum

Back
X