• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

benim açımda yok
Ayni şeyleri yine hatirlaticak istet istemez yeni bir hayata adim atamayacaksiniz eskide takili kalicaksiniz ve bu en cok sizi yipraticak dolayli yoldan sizin moral bozuklugunuz cocuklari da etkiler evet şu an icin eski esinizin evliliginiz önlediniz hayati sizle kalmaya devam etti ama sizin icinde ayni sey gecerli .. Bence bu sekilde kendibizi sınırlamayin size bunca aciyi yaşatan biri icin degmez

Ben size hak verdim aslinda.coşkun sabah in da eşi boşandilar şuan ama öncesinde ayni evde yasamaya devam ettiler.ve şuan ayni evdeler yine.

Evet düzeninizi bozmak istememis olabilirsiniz.bundan normal ne var ki ortada.

Ayrica bosaninca cokta guzel şeyler beklemeyebilir sizi

Herkesin yaşam tarzi ve cevresi farkli ..sizin icin en dogru karari yine siz verebilirsiniz

Ayni şeyleri yine hatirlaticak istet istemez yeni bir hayata adim atamayacaksiniz eskide takili kalicaksiniz ve bu en cok sizi yipraticak dolayli yoldan sizin moral bozuklugunuz cocuklari da etkiler evet şu an icin eski esinizin evliliginiz önlediniz hayati sizle kalmaya devam etti ama sizin icinde ayni sey gecerli .. Bence bu sekilde kendibizi sınırlamayin size bunca aciyi yaşatan biri icin degmez
değmez canım farkındayım aldastmanın a sı b si olmuyor evet bu zamana kadar iyiydi ama resmen adam egosu için iyiymiş benden başkası olmadığı için bulur bulmaz karakterini gösterdi ben bunu asla unutmayacağım zaten ona göre de şekilleniyorum ama inanın grur derken şavasmak istemiyorum birde bu adam yüzünden. bu yoldan eskiye takılıp kalmam için bu adamdan birşeyler beklemem gerekir yada içimde sevgim olması gerekir diyeceksiniz bitti mi bitti ama bir anda değil bu sürece gelene kadar birşeyler geçirdik

Ben size hak verdim aslinda.coşkun sabah in da eşi boşandilar şuan ama öncesinde ayni evde yasamaya devam ettiler.ve şuan ayni evdeler yine.

Evet düzeninizi bozmak istememis olabilirsiniz.bundan normal ne var ki ortada.

Ayrica bosaninca cokta guzel şeyler beklemeyebilir sizi

Herkesin yaşam tarzi ve cevresi farkli ..sizin icin en dogru karari yine siz verebilirsiniz
aynen güzel şeyler beklemeyebilir çünkü iki tane minicik yavru herşeyi ile benim elime bakıyor ben onlar içinde kaybolucam neden bu sorumluluğu tek başıma alayım biraz büyütelim sonra gerekşyorsa genede ayrılmak o hayatına bakar ben hatatıma ama o ben sıkıldım oynamıyorum diyince oynanmayacak oyun değil ki bu onun tribine kalsın

bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil, evli olan içinde evli olmk önemli değil yanlış anlaşılmasın genellemiyorum karakteri bozuk olanlar için ... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok (annem babam bu durumun sorumlusu beni görüyor ayrılırsam evlatlıktan reddecek o derece) tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....(not düşmek istiyorum yanlış anlaşıldığı için, ben sadece zaman diyorum.... ayrılmadım beni alkışlayın demiyorum ama grursuz da değilim aldatılıp ayrılmayan kadınların çoğu kocasını sevdiği için ayrılmamazlık yapmıyor seviyor olsa kalamaz zaten benimde niyetim bu olayı yutmak değil adamı alkışlayıp gel beni bir daha aldat demek de değil ayrıca bir kez o zinciri kıran yapar gibi de geliyor kendimi kandırmıyorum sevseydi yapmazdı ama bende onu sevmiyorum artık ilişkimiz farklı boyutta zamanı gelince eğer gene de bitmesi gerekiyorsa bitecek ben anneyim, o baba ve de burdan ayrılmayın sonucuna da varmayınız bunu yapmadığım halde... eğer ki çocuklarınız büyükse, 1 taneyse, anne babanız destekse o adamla 1 dk daha geçirmeyin derim manevi desteğe ihtiyacınız yoksa kısaca )
İnsanın "gelecekte mutlu olma ihtimalini" kendi kendinin elinden alması ne acı!

Annem boşanmak için evi terk ettiğinde ben 19 kardeşlerim 17 12 8 yaşlarındalardı, hiçbirimizde de travma falan olmadı. Süreç doğru yönetilirse travma falan olmaz.

Ha benim küçüklüğümden beri evdeki kavgalar yüzünden oluşmuş birçok travmam vardı mesela. Keşke ben küçükken boşansalardı, bizim de psikolojimizin içine etmeselerdi.
Bunu bilemezsiniz ki ama...bizim çok mutlu bir ailemiz vardı bir anda değişti her şey mesela.aynı olaya farklı tepkiler gösterebiliriz hepimiz farklı insanlarız.ben genelleme yaptım travma yaşanır derken çünkü bu gerçekten çocukların ve eşlerin hayatında bir dönüm noktası.hı siz yaşamadıysanız ya da yaşamayanlar çok normal karşılayanlar süreci çok rahat atlatanlar varsa ne kadar güzel..keşke bizde öyle yapabilseydik.ama inanın bu süreci yönetmekle ilgili bir durum değildi..

Bunu bilemezsiniz ki ama...bizim çok mutlu bir ailemiz vardı bir anda değişti her şey mesela.aynı olaya farklı tepkiler gösterebiliriz hepimiz farklı insanlarız.ben genelleme yaptım travma yaşanır derken çünkü bu gerçekten çocukların ve eşlerin hayatında bir dönüm noktası.hı siz yaşamadıysanız ya da yaşamayanlar çok normal karşılayanlar süreci çok rahat atlatanlar varsa ne kadar güzel..keşke bizde öyle yapabilseydik.ama inanın bu süreci yönetmekle ilgili bir durum değildi..
Psikologlar çocuklar açısından ne kadar erken yaşta boşanma olursa, o kadar az etkilenme olduğunu söylüyor.
Boş atıp, dolu tutulacak mesele değil bu konular. Sizin ya da başka bir üyenin görüşleri, genellemeleri de pek mühim değil. Önemli olan psikologların ne dediği. Cidden çocuk düşünülerek yapılacaksa bu boşanmalar ne kadar erken o kadar iyi demektir çocuk açısından.
Ama konu sahibi çocukları değil, sadece kendini düşündüğü için bu konu aslında onu pek de ilgilendirmiyordur. Tek başına sorumluluk almaktan korkuyor, gücü yok o kadar sadece ve bir de kocasını o kadına kaptırmak istemiyor, cidden eş olarak görmese o kadına gidişini düşünmezdi; ama olay o kadar net ki dışardan bakılınca, tüm olay bundan ibaret.
Oysaki buradaki herkes, "boşanınca babalık yapmayacak kadar babalığı olmayan insan, boşanmasanız da babalık yapmaz, burada bir mantık hatası var." diyor. Mantıklı söylenen hiçbir şeye cevap yok konu sahibinden; çünkü konu çocuklar değil.
Afaki bir tartışma bu ve yanlış bilgilerle insanları dolduruyorsunuz, konu cidden çocuklar olsa yine neyse de değil.

Son düzenleme:
herkesin kendi hayatı , kendi tercihi.. kadın bu şekilde yaşamaktan mutluluk duyuyorsa bunu acı bir şekilde eleştirmek, yermek, kınamak bize düşmez, kimseye düşmez.. kadın bunu tercih etmiş ve tercihlerinin de arkasında bence gerçekten de güçlü bir kadın.. kararlarınızın herzaman mutluluk getirmesi dileklerimle..

Psikologlar çocuklar açısından ne kadar erken yaşta boşanma olursa, o kadar az etkilenme olduğunu söylüyor.
Boş atıp, dolu tutulacak mesele değil bu konular. Sizin ya da başka bir üyenin görüşleri, genellemeleri de pek mühim değil. Önemli olan psikologların ne dediği. Cidden çocuk düşünülerek yapılacaksa bu boşanmalar ne kadar erken o kadar iyi demektir çocuk açısından.
Ama konu sahibi çocukları değil, sadece kendini düşündüğü için bu konu aslında onu pek de ilgilendirmiyordur. Tek başına sorumluluk almaktan korkuyor, gücü yok o kadar sadece ve bir de kocasını o kadına kaptırmak istemiyor, cidden eş olarak görmese o kadına gidişini düşünmezdi; ama olay o kadar net ki dışardan bakılınca, tüm olay bundan ibaret.
Oysaki buradaki herkes, "boşanınca babalık yapmayacak kadar babalığı olmayan insan, boşanmasanız da babalık yapmaz, burada bir mantık hatası var." diyor. Mantıklı söylenen hiçbir şeye cevap yok konu sahibinden; çünkü konu çocuklar değil.
Afaki bir tartışma bu ve yanlış bilgilerle insanları dolduruyorsunuz, konu cidden çocuklar olsa yine neyse de değil.
ben takip edemedim ettiklerime de genelde cevap verdim jewels. konu çocuklarım nasıl değil ??? kaptırrırsam değil ki derdim orda anlatmak istediğim o keyfine bakarken benim yorulacağım kimse kimsenin yaşantısını tam olarak bilmiyor aslında o yüzden bu yorumunuza beni anlamadığınızı düşünüyorum ben ayrıldıktan sonra o olmaz başkası olur ama babalık malesef annelik gibi değil boşanınca çocukları da ile biraz kopucak bunu anlatmaya çalıştım evdeyken büyüdüğünü görüyor gülücüklerine şahit oluyor yeni yaptığı hareketler hoşuna gidiyor ve bağlanıyor kastım buydu bu bağı oluşssun benimde kendimi toparlamam gerekiyor ben sonuna kadar arkasındayım ama becerebilir miyim bilmiyorum eğer biz bu farklı ilişkide çocuklara zarar vermeye başlarsak o zaman ayrılık olur baktım yapamıyorum çocuklarıma zarar vermektense ayrılmayı ter4cih ederim bu kendime verdiğim zamanda bunu görme zamanı

ben takip edemedim ettiklerime de genelde cevap verdim jewels. konu çocuklarım nasıl değil ??? kaptırrırsam değil ki derdim orda anlatmak istediğim o keyfine bakarken benim yorulacağım kimse kimsenin yaşantısını tam olarak bilmiyor aslında o yüzden bu yorumunuza beni anlamadığınızı düşünüyorum ben ayrıldıktan sonra o olmaz başkası olur ama babalık malesef annelik gibi değil boşanınca çocukları da ile biraz kopucak bunu anlatmaya çalıştım evdeyken büyüdüğünü görüyor gülücüklerine şahit oluyor yeni yaptığı hareketler hoşuna gidiyor ve bağlanıyor kastım buydu bu bağı oluşssun benimde kendimi toparlamam gerekiyor ben sonuna kadar arkasındayım ama becerebilir miyim bilmiyorum eğer biz bu farklı ilişkide çocuklara zarar vermeye başlarsak o zaman ayrılık olur baktım yapamıyorum çocuklarıma zarar vermektense ayrılmayı ter4cih ederim bu kendime verdiğim zamanda bunu görme zamanı
Size insanlar gayet açık bir biçimde diyor ki adamın yapısı ile ilgili çocuklarına karşı ilgisi. Bu adamın şu an çocuklarına karşı ilgisi varsa boşanınca da olur, boşanınca olmayacağını düşünüyorsan şu anda da ilgili bir baba değil demek ki. Yani boşanınca bu konuda bir şey değişmeyecek, boşanmak ya da boşanmamak bu konuda bir şey fark ettirmez. Boşanınca sorumluluklarını yerine getirmeyecekse şimdi de getirmez, onu buna mecbur kılan bir şey yok ortada. Babalık evlilik imzası olacak bir şey değil, tamamen içgüdüsel bir durum tıpkı annelik gibi. Bir adamın hamurunda yoksa ona bunu siz kazandıramazsınız, eğer varsa da sizle boşansa bile siz koparmaya çalışsanız dahi o adamı çocuklardan koparamazsınız. Şu anda yaptığınız şey sadece adamın sevgilisine gitmesine engel olmaya çalışmak; ama zaten imza ile engel olunulsaydı adam sizi aldatmazdı, o konuda da engel değilsiniz, sadece bunun farkına varamıyorsunuz.

Bence doğru olanı yapmışsınız hayatta mantık sorgusu yaparsak içinden çıkılmaz dimi o çocuklara paşa paşa bakacak sizde onunla aynı ortamda onunla duygusal bir şey paylasmadikca size karisamadikca iyice çekecek cezasını aldatsa Bile ilerisi olamayacak onun için çok olsa eve gelmez o zaman da bosverebilirseniz ne halt yerse yesin der geçersiniz yükünüz biraz ağır olacak elbet ama çocuklarınız babam nerde sorunlarıyla bogmasindansa bu yükler hafif olur bence zamanla alisirsiniz inşallah o pislik de pişman olup pesinizde sürüsün senelerce..
Çocuklarıniz anlayacak yaşa geldiğinde yapamıyorsaniz bu kadarı yeter deyip çekip gitme şansınız da var şahsen benim başıma gelse çocuklarımdan bi gün bile ayrı kalmamak için özellikle de küçük yaşta bir çok şeye katlanabilirdim.
Güçlü durmalı ve kendinden odun vermemelisin. Aglayacaksan gizli ağla sabahlara kadar bütün duyguların kuruyana kadar ama çocuklarına yazık etme onlar bu yokluğu büyüdüklerinde bu güvensizligi cekmesinler. .
Rabbim yardımcınız olsun..

Size insanlar gayet açık bir biçimde diyor ki adamın yapısı ile ilgili çocuklarına karşı ilgisi. Bu adamın şu an çocuklarına karşı ilgisi varsa boşanınca da olur, boşanınca olmayacağını düşünüyorsan şu anda da ilgili bir baba değil demek ki. Yani boşanınca bu konuda bir şey değişmeyecek, boşanmak ya da boşanmamak bu konuda bir şey fark ettirmez. Boşanınca sorumluluklarını yerine getirmeyecekse şimdi de getirmez, onu buna mecbur kılan bir şey yok ortada. Babalık evlilik imzası olacak bir şey değil, tamamen içgüdüsel bir durum tıpkı annelik gibi. Bir adamın hamurunda yoksa ona bunu siz kazandıramazsınız, eğer varsa da sizle boşansa bile siz koparmaya çalışsanız dahi o adamı çocuklardan koparamazsınız. Şu anda yaptığınız şey sadece adamın sevgilisine gitmesine engel olmaya çalışmak; ama zaten imza ile engel olunulsaydı adam sizi aldatmazdı, o konuda da engel değilsiniz, sadece bunun farkına varamıyorsunuz.
O zaman soyle soyliyim iyi be baba evet ama.cok da tahammullu mukemmel bir baba degik ayrilik asamasi gecirdik o surecte sadece buyuk cocugunun adini sayikladi minik olanla bag kurmamisti cunku simdi onlada kuruyor bu benim gordugum. Sevgilisine gitmeyi hala engelleyemem ki disariya cikiyor ise gidiyor vs nerden bilebilirim gitmedigini gorusmedigini bunada engel olamam acik soyliyim

Merhabalar,
Eger bosanmayacaksaniz onu tamamiyla affetmeniz ve sevmeniz gerekiyor. Affetmekte sorun yasiyorsaniz bunu esinizle konusun, kafaniza takilan seyleri aciga kavusturun, neden sizinle bu evlilikte kalmak istedigini, ve eger oyleyse neden aldattigini sorgulayin. Birlikte cift terapisine gidebilirsiniz. Eger bu olayi unutmaz ve esinize tam ilgi gosteremezseniz esiniz ilgiyi yine baskalarinda arayabilir. Evliligi bir arada tutan sevgi, cinsellik, iyi ve eglenceli vakit gecirmektir, cocuklar degil maalesef.

Eger affetmeyip de evli kalirsaniz, sizi aldatmaycagindan ya da bosanmak istemeyeceginden emin olsaniz dahi cok mutsuz olursunuz. Eger bir kac yil daha evli kalip sonra bosanirsaniz yeni bir es bulma ihtimaliniz daha da azalir, cunku hem yas hem mutsuzluk sizi daha bitkin yapabilir ve sevilmemekten dolayi kendine guven problemleri gelebilir. Mesela tanidigim bir kadin var cok guzel, bosandiktan sonra sirf kendisini zamaninda aldatan kocasi yuzunden yasadigi sevilmeme korkusu sebebiyle dogal olamayip erkekleri kendisinden kaciriyordu. Ama diyorsaniz ki artik ben zaten kimseyle evlenemem, o zaman tamam, ama bence herkesin sevgiye, sevgiliye ihtiyaci oluyor. Yani, kocanizla omur boyu evli kalmayi dusunmuyorsaniz bence fazla vakit gecirmeden ayrilin, zor olacaksa cocuklardan birisini de kendisine verin bir sure, o da sorumluluk almali. Bu arada aileniz neden boyle bir durumda sizi sucluyor tam anlamadim. Onlarin yardimini almak istiyorsaniz, bir sure affetmis gibi evli kalmak belki de iyi bir fikir. bu surecte sizin bu iyiliginize ragmen kocanizin gundelik yaptigi yanlislari anlatip, zamanla ailenizi kendi tarafiniza cekebilirsiniz. O zaman bebegi babaya birakmaniz da gerekmez. Cok fazla secenek var, siz yasiyorsunuz, en iyi karari siz verebilirsiniz.

Bence doğru olanı yapmışsınız hayatta mantık sorgusu yaparsak içinden çıkılmaz dimi o çocuklara paşa paşa bakacak sizde onunla aynı ortamda onunla duygusal bir şey paylasmadikca size karisamadikca iyice çekecek cezasını aldatsa Bile ilerisi olamayacak onun için çok olsa eve gelmez o zaman da bosverebilirseniz ne halt yerse yesin der geçersiniz yükünüz biraz ağır olacak elbet ama çocuklarınız babam nerde sorunlarıyla bogmasindansa bu yükler hafif olur bence zamanla alisirsiniz inşallah o pislik de pişman olup pesinizde sürüsün senelerce..
Çocuklarıniz anlayacak yaşa geldiğinde yapamıyorsaniz bu kadarı yeter deyip çekip gitme şansınız da var şahsen benim başıma gelse çocuklarımdan bi gün bile ayrı kalmamak için özellikle de küçük yaşta bir çok şeye katlanabilirdim.
Güçlü durmalı ve kendinden odun vermemelisin. Aglayacaksan gizli ağla sabahlara kadar bütün duyguların kuruyana kadar ama çocuklarına yazık etme onlar bu yokluğu büyüdüklerinde bu güvensizligi cekmesinler. .
Rabbim yardımcınız olsun..
Cekip gitme sansim her zaman var o artik pisman da olmasin onemli degik yeterki rabbim benim icimi sogutsun ona karsi ben ona o bana karismiyor... ah o cocuklar var yaa eli kolu bagliyor

Şahsen güvensizliğin, sevgisizliğin olduğu ortamda yaşamayı da çocuk yetiştirmeyi de mantık çerçevesinde doğru bulmuyorum. Öyle bir adamla aynı havayı solumak dahi midemi bulandırır. Çocuklarımla ayrı ve huzurlu bir ortamda yaşamayı tercih ederim.

Merhabalar,
Eger bosanmayacaksaniz onu tamamiyla affetmeniz ve sevmeniz gerekiyor. Affetmekte sorun yasiyorsaniz bunu esinizle konusun, kafaniza takilan seyleri aciga kavusturun, neden sizinle bu evlilikte kalmak istedigini, ve eger oyleyse neden aldattigini sorgulayin. Birlikte cift terapisine gidebilirsiniz. Eger bu olayi unutmaz ve esinize tam ilgi gosteremezseniz esiniz ilgiyi yine baskalarinda arayabilir. Evliligi bir arada tutan sevgi, cinsellik, iyi ve eglenceli vakit gecirmektir, cocuklar degil maalesef.

Eger affetmeyip de evli kalirsaniz, sizi aldatmaycagindan ya da bosanmak istemeyeceginden emin olsaniz dahi cok mutsuz olursunuz. Eger bir kac yil daha evli kalip sonra bosanirsaniz yeni bir es bulma ihtimaliniz daha da azalir, cunku hem yas hem mutsuzluk sizi daha bitkin yapabilir ve sevilmemekten dolayi kendine guven problemleri gelebilir. Mesela tanidigim bir kadin var cok guzel, bosandiktan sonra sirf kendisini zamaninda aldatan kocasi yuzunden yasadigi sevilmeme korkusu sebebiyle dogal olamayip erkekleri kendisinden kaciriyordu. Ama diyorsaniz ki artik ben zaten kimseyle evlenemem, o zaman tamam, ama bence herkesin sevgiye, sevgiliye ihtiyaci oluyor. Yani, kocanizla omur boyu evli kalmayi dusunmuyorsaniz bence fazla vakit gecirmeden ayrilin, zor olacaksa cocuklardan birisini de kendisine verin bir sure, o da sorumluluk almali. Bu arada aileniz neden boyle bir durumda sizi sucluyor tam anlamadim. Onlarin yardimini almak istiyorsaniz, bir sure affetmis gibi evli kalmak belki de iyi bir fikir. bu surecte sizin bu iyiliginize ragmen kocanizin gundelik yaptigi yanlislari anlatip, zamanla ailenizi kendi tarafiniza cekebilirsiniz. O zaman bebegi babaya birakmaniz da gerekmez. Cok fazla secenek var, siz yasiyorsunuz, en iyi karari siz verebilirsiniz.
Tekrat sevip affetmek doye birsey yok canim malesef buyuk olani anneden ayrilabilecek yasa getirip ayirabilirim ama buna bu fikre dayanamiyorum iste. Ailem neden bende suc buluyorlar meselesi benim baskin karakter olup esimin hep alttan almasi ve biriktirip patlamasi sonucu senin yuzunden oldu fikrinde olmalari oysaki aldatma karakter ile alakali imkani oldu aldatti yani vede bu adam bir kere aldatti ya dahasi olur yani guvenmiyorum. Su asamada aileme tamda dedigin gibi ben duxeldim ama duzelmiyor imaji veriyorum. Acikcasi samimi bir ortam yok evde yapmacik tavirlar kendimden yana sacma sapan bir hal. Aslinda br yerde dogru soyluyorsun ayrilacaksam ben bu adamdan daha niye 1 dk mi heba edeyim... ama benim kuzularim daha minocik simdi ayrilip gitsemde sevme sevilme olayina giremem ki bir kac yil.

Şahsen güvensizliğin, sevgisizliğin olduğu ortamda yaşamayı da çocuk yetiştirmeyi de mantık çerçevesinde doğru bulmuyorum. Öyle bir adamla aynı havayı solumak dahi midemi bulandırır. Çocuklarımla ayrı ve huzurlu bir ortamda yaşamayı tercih ederim.
Iste o ortam huzurlu olacak mi?? Ne bulanma yasadim ben de insanoglu baisna gelince bir sekil dayaniyor

Sizi aldatan adamla aynı evde huzur mu var diyorsunuz ?
Ne zamana kadar polyanna olmaya devam edeceksiniz merak ediyorum..
Hayir yok ama cocuklarim icin kastediyorum onlar icin var benim icin yok diger hayatta da onlar icin yok ya cocuklarim biraz buyusun istiyorum ben sadece ki kucuk bebekle babasi gorusmek istese bende olmak zorunda olucam ben bu adami hayatimdan cikarmak istiyirum ama yarim yamalak degil tamamiyle

Iste o ortam huzurlu olacak mi?? Ne bulanma yasadim ben de insanoglu baisna gelince bir sekil dayaniyor

O adamla her karşılaşmanızda nefretiniz büyüyecek, gerileceksiniz. Her ne kadar gerginliği çocuklarınıza lanse etmeseniz de onlar hissedecektir. Sizin için de çocuklarınız için de sağlıklı değil bu ortam. Hayata bir kere geldiniz. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Bence amacanız şu saatten sonra huzurlu ve keyifli bir hayat yaşamak olsun.

Back
X