• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

ilişkimiz resmiyette ama bu konuyu konuştuk karşılıklı benden ne beklediğini,evliliğimizin neden bittiğini, bu sonuca nasıl geldiğimizi vs samimi bir şekilde onu dinledim daha çok neden işin buraya geldiğini merak ediyordum açıkcası..şu asamada çok şey bitmiş olabilir ama anne baba olduğumuzu unutmadan ona göre hareket edicez kendi alanlarımıza saygılı bir şekilde sonrası ne olur bilmiyorum.

Cok merak ettim, aciklamasi neydi? Ne bekliyormus sizden? Nasil devam etmeye karar verdiniz....ev arkadasi olarak mi yoksa baya baya kari koca gibi mi?
Benim ex beni o anlamda aldatmadi ama bana göre her türlü yalan bir aldatmadir.
Empati yapiyorum ve evet cocuk olunca insan hemen koparip atamiyor ama inan bana kendini simdi belki bi sekil kandirabiliyorsun ama bunu kabul edip devam etmek seni cürütecek ve sonra cok pisman olucaksin.
Umarim cok senelerin gecmez cesaretini toplamak icin, cünkü gittikce özgüvenin ve gururun körelecek....Hakkinizda hayirlisi olsun

Ben kendime guveniyorum canim ama olse donwcek biri degil babasina minneti yok sokaklarda kalir perosan olir ama.geri adam atmaz o kadinla evlenir mi evkenir valla sasirmam yani bu benden birsey eksiltmiyor bana gore. Ayrica canim ben o yola girebilirim hic belli olmaz ancak aldatilmak.o kadar aci ki ben yeni yasamadim bu olayi o kadar zayifladim ki herkes noldu sana diyor ve emziren bir kadinim ben... biraz daha zamana ihtiyacim var
O kadınla evlenmesin diye paçasına yapıştınız siz de...

Kuvvetli olmak
Diğer kadını sevip öpemesin diye o evde kalmaya devam etmek mi
Ya da ev aldım araba aldım sefasını sürmeden bırakmamak mı
Çok garip fikirleriniz var

Kuvvetli olmak
Bende aldatılmalarda çok bir mecburiyet yoksa(hastalık, sevgi vb) .. Egerki adamda da çok pişmanlık yoksa boşanması taraftarıyım..Ha boşanır boşanmaz kendi tercihidir, diğer kadını sevip öpmesin diye aldatılan kadına bu şekilde yazmanız can acıtıcı bir ifade, diğer kadınıda kullanıp çöp gibi atmış oluyor işte, bu diğer kadınlarda akıllı olsunlarda evli adamların koynuna girmesin namusuyla onuruyla yaşasın o halde...konu sahibi tabiki kendini düşündürecek maddi ve manevi gayet normall

Kuvvetli olmak
diğer kadını sevip öpmesin diye değil giden gitti sefa dediğiniz ev araba mı keşke evim arabam olmasaydı ama iki tane çocuğumla aldatılmadan normal bir evlilik yaşaydım fikirlerim garip değil hayat acımasız ve ben karar vermek için zaman tanıyorum kendime öpen öper giden gider nasıl tutabilirim?? ben daha yeni doğum yaptım ve öncesinde hiçbirşey yokken hayatımın şokunu yaşadım keşke niyetim kadını öpmesin diye olabilseydi o kadar kendimi düşünseydim yada ona zarar vermeyi

Ben daha dün aldatıldığımı öğrenen biri olarak sizi anlamaya çalışıyorum şu an. Tabii evli değildim ben. Şu an için yaptığınızı mantığa bürümeye çalışıyorsunuz bu çok normal. Ancak maddi gücünüz varsa manevi destek olarak çocuklarınız size yeter kendi ailenize de ihtiyacınız yok. Sizi bu yüzden reddedecek bir aileyi ben olsam düşünmezdim hiç. Onlardan gelecek destek Allahtan gelsin.

Evi ve arabayı aldatıldığınız için tazminat olarak da alabilirsiniz, güzel de bir nafaka alırdınız. Bir de bunları düşünün derim. Ondan daha iyisini de bulursunuz.

diğer kadını sevip öpmesin diye değil giden gitti sefa dediğiniz ev araba mı keşke evim arabam olmasaydı ama iki tane çocuğumla aldatılmadan normal bir evlilik yaşaydım fikirlerim garip değil hayat acımasız ve ben karar vermek için zaman tanıyorum kendime öpen öper giden gider nasıl tutabilirim?? ben daha yeni doğum yaptım ve öncesinde hiçbirşey yokken hayatımın şokunu yaşadım keşke niyetim kadını öpmesin diye olabilseydi o kadar kendimi düşünseydim yada ona zarar vermeyi
ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.fevri karar verme.belki 3 ay sonra boşanmak isticeksin ama en azından düşün ne yapacağına ne edeceğine.insanlar ne kadar güzel söylüyor evi arabayı alır çeker giderdim diye.o iş o kadar kolay değil.durumunu önce bir anla sonrasına bakarsın.kalmakta zor gitmekte zor zaten.ama anında çekip giderdim diyenler bana garip geliyor.üstelik yeni doğum yapmışsın...

Ben daha dün aldatıldığımı öğrenen biri olarak sizi anlamaya çalışıyorum şu an. Tabii evli değildim ben. Şu an için yaptığınızı mantığa bürümeye çalışıyorsunuz bu çok normal. Ancak maddi gücünüz varsa manevi destek olarak çocuklarınız size yeter kendi ailenize de ihtiyacınız yok. Sizi bu yüzden reddedecek bir aileyi ben olsam düşünmezdim hiç. Onlardan gelecek destek Allahtan gelsin.

Evi ve arabayı aldatıldığınız için tazminat olarak da alabilirsiniz, güzel de bir nafaka alırdınız. Bir de bunları düşünün derim. Ondan daha iyisini de bulursunuz.
Ev araba borcsuz olsa direk birc yabi hele arbaninki daha yeni onlar kalsa maddi olarak rahat ederdim arabaya da ihtiyacim var cunku cocuklu olunca

Esinle baska sorun yoksa Surundur derim. O 2. Kadinlarda emin olun kullanilip kenari atilanlardan oluyorlar. Zaten akil olsa karisini aldatan yarin senide aldaticaktir bunu bilirlerdi. Kac tane boyle yuva ustune yuva kuran varsa seneler sonra devram donuyor Berbat hayat yasamaya basliyorlar. Zina bedeli agir olan gunahtir. Sen temiz kal namusunla serefinle ,onlar emin ol kaybedicek olanlar. Bosanma zaten 2. Kadinin yapmak istedigi bu. Aldatmayan erkek yoktur firsat bulamayan vardir. Zaten herseyin var tek fark aksam eve gelen koca. Ev arkadasi gibi gor.

Cocuklar kac yasinda durumun farkindalar mi,yada esin korkucagi kimler var. Boyle kadinlari meydan dayagi atip rezil rusva ediceksin bir daha yapabilcekler mi bakalim. O kadinin ailesini ara herseyi anlat yada git apartmanina rezil et ne bilim biseyler yap,korksun senden

Bence ayrilin. Bunu daha yeni aldatilmis ve yari yolda birakilmis bir insan olarak yaziyorum. Ben de affetmeyi düsündüm, hatta devam edelim diye yalvaracak kadar cok seviyordum onu. Ama affettiginizde hicbir sey düzelmiyor. Aksine daha da cirkinlesecek. Bence cocuklariniza bunlari yasatmayin, sadece cocuklara degil kendinize de.

Adamın hiç mi suçu yok?
Adam zaten %100 suclu onun kabul Edebilir tarafi yok. Bakin dikkat ettiyseniz kocanizla hic birsey olmamis gibi devam edin demiyorum. Bakis acinizi degistirin diyorum. Boylece keske bir sans daha verseydim demek zorunda kalmicak o pismanligi yasamicak. Isler kotu gidersede kocaniz kendi bilir gitmek isteyen gitsin.

arkadaşlar ruh halim o kadar kötü ki yaşadığım inanın kolay değil çok zorlanıyorum lohusayken aldatılmak ben ayrılmıyor değilim ayrılamıyorum şuan zamana ihtiyacım var iki tane çocukla nasıl olur bir söyler misiniz bir tane kız evladım var etraf bu kadar bozukken ben kız çocuğu yanına üvey baba getiremem bakın ben bir insanım sevmek sevilmek istiyorum zaten ben artık hayat kuramıcam evet şuan bu adam beni sevmiyor ben de nefret ediyorum zaten hayat kuramayacaksam bir süre çocuklarım büyüyene kadar yükü birlikte sırtlanalım iki çocukla boşansam neler bekliyor beni deseniz bu kadar kolay mı hayat boşandım gittim gururum ya hani bu... tek başıma hangi gururu bu adamı tekrar tekrar arıcam ben. boşan diyen arkadaşlar lütfen o zaman bir yol gösterin bana diyin ki boşanınca şöyle iyi olacak ,çocuklarında sende çok mutlu olacaksın, şunlar seni bekliyor diyin yaa ben çok mu mutluyum bu durumdan. ben burdaki söylenen den fazlasını kendime söylüyorum kolayı seçmek eğer çocuklarımın rahatıysa evet kolay ama benim için bu durum kolay değil ben de gidip kendime hayat kurmak ve mutlu olmak istiyorum

Arkadaşım sen konunu kapatırsana, kimse sana neden diye sormadı soramaz ama sen açıklama yapıyorsun 40 sayfadır

Dah önce de yazdım bir karar verdin tamam bitti gitti kendini hırpalatma

Valla bu konularda hep beraber olan kadinlara saydiriliyo halbu ki adam masum sanki :) asil suclu o herif... kimse kocani elinden almadi yani.. gidesi varmis oluyo ama nedense kadin elinden alisi oluyo

Valla bu konularda hep beraber olan kadinlara saydiriliyo halbu ki adam masum sanki :) asil suclu o herif... kimse kocani elinden almadi yani.. gidesi varmis oluyo ama nedense kadin elinden alisi oluyo
ben bunu biliyorum kadının bana sadakat sözü de yoktu benim kocam tutacaktı kendini kadının yaptığı kendi karaktersizliği beni ilgilendirmez

Back
X