Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sen icin demedim ztn cnm ama biz kadinlarda bi karsidaki kadini suclama huyu var gibi.. hakkinda hayirlisi olsunben bunu biliyorum kadının bana sadakat sözü de yoktu benim kocam tutacaktı kendini kadının yaptığı kendi karaktersizliği beni ilgilendirmez
O baskaYa derse ki git seni ve çocukları istemiyorum derse o zaman ne yapacaksın
![]()
Ama geçmişte kalmış onun size olan duyguları.paçasına yapışmak mı evlenriken onun benim paça yapıştığı gibi mi şimdi bunları yaşatıyor
Tamam ama benim ve cocuklarimin hayati evcilik oyununundan ibaret degil ben sikildim oynamiyorum degil yani keske bu kadar kolay olsaAma geçmişte kalmış onun size olan duyguları.
Ben şunu merak ediyorum. Başkasına bakmış gönlünden geçirebilmiş hatta belki fiziksel bişeyler yaşamış bi adamı nasıl içiniz alıyor ya aynı sofraya oturuyorsunuz aynı yatağa giriyorsunuz? Çok mu kutsalsınız? Ben karısını aldatan arkadasımı sildim hayatımdan. Arkadaslık etmeyi içim almadı yani aynı evde onun soyadını taşımak ağır birşey değil mi?Tamam ama benim ve cocuklarimin hayati evcilik oyununundan ibaret degil ben sikildim oynamiyorum degil yani keske bu kadar kolay olsa
peki seks ??? hadi o erkek elinin kiri (!) dışarıda hallediyor belli zaten. Peki siz yani fiziksel ihtiyaclarınızile ilgili ne yapmayı planlıyorsunuz? Yani siz başkasına yan gözle baksanız o adam sizi kurşuna dizer. Ama rahibe gibi bi hayat mı var önünüzde? yoksa bir kaç aya sakinlerim duruma bakarız mı diyorsunuz? Bu konu beni çok rahatsız ediyor şahsen. Çünkü bu kolay yolu seçmek. Güçlü olmakla alakası yok. Mide meselesi sadece. Genç kadınlara kötü örnek bence bu. ERkeklere hayat ne güzel ya her yaptıkları yanına kar kalıyor. Biz de evde mini intikamlar alıp oooh ne güzel laf soktum ona çektiriyorum deyip ego patlaması yaşıyoruz.ben kafama göre takılıyorum bazen çocukları ona verip odaya çekiliyorum oda arada konuşmaya çalışıyor arada kafasına göre takılıyor konuşunca da gayet normal ses tonunda normal konuşuyoruz birlikte genelde hesap lama, yiyip içeceğimiz ve çocuklar konusunda konuşuyoruz ve aşırı kibarız yapar mısın,eder misin, lütfen çok kullanıyoruz.
Ahh o kadınlarımızAdam rahat edemesin diye kendi hayatını feda eden bir kadın... Adam gününü gün etmeye devam ederken kadın onu cezalandırdığını sanmaya devam edecek. Kadının hayatı boş yere yitip gidecek. Daha da bir şey demiyorum.