- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ben bilmedigim icin sormustum ama cvp verilmemis.O hikayelere insta da ekli olmayan bakabiliyor mu?
İkisinide çıkarın hayatınızdanHiç sormayın..
Kendimi değil onu teselli ediyorum anlamadım hiçbir şey
Acikcasi bana sapiklik gibi geliyor boyle takip edilmek, beni rahatsiz ettigi icin fake hesaplari ve tanimadiklarimi cikarttim listemden, gelen istekleri de kabul etmiyorum. Yarin obur gun bi iliskiniz olsa ona da dadanir, hic gerek yok resimlerinizi gormeye. Ismini gormek bile rahatsiz eder beni bu durumdan sonra, engellemek yerine hesabinizi gizleyin herkes goremesin resimleri kotu niyetli insan cok, burnuma hic iyi kokular gelmiyor bu kadinla ilgili. Belli ki takinti yapmis sizi.
Bu sosyal medyada olmasa kim kimi nerden dikizlicek acaba..iyiki var :)
Benim yok çünkü çok fazla zaman aldığını düşünüyorum, buara whatsapptan paylaşım yapıyorum sadece,whatsapp kişilerimden 150 sinin 90ı engelli, fakat bir durum attığımda saat farketmiyo, anında 50 kişi bakmış oluyo..Bazen diyorum bu millet hiçmi uyumuyovalla evet ben de senelerdir yoktum bikaç aydır varım kimin ne halt olduğunu çok net anlıyorsun boşuna kasmışım uzak durmakla. insan sarrafı olmak için çok rahat kullanılıyor sosyal medya.
Benim yok çünkü çok fazla zaman aldığını düşünüyorum, buara whatsapptan paylaşım yapıyorum sadece,whatsapp kişilerimden 150 sinin 90ı engelli, fakat bir durum attığımda saat farketmiyo, anında 50 kişi bakmış oluyo..Bazen diyorum bu millet hiçmi uyumuyohayatımız sosyal medya olmuş..
Engelleme sakın. Engellersen umursadigini düşünür. Bakip bakip kudursun
face değil. çünkü ona göre paylaşımlar yapıyorum çok ayrıntı vermeyeyim ama global paylaşımlar yapıyorum.
Kendi poison ivy modunda takıldığı için, sizi de öyle Zannediyordur, sevgilisini kıskandığından bakıyordur. Böyle neşeli, flörtöz barışma, aşk şarkılarıyla hikaye atın, kendinize çiçek gönderip fotosunu sosyal medyaya atın. Kendi kendine paranoya yapıp kudursun. Olmadı mesaj atın seviyorsan konuş bence, öyle uzaktan gözetlemekle olmuyor diye.
Ok ben face sanmistim
Takmayin kafaniza kiskaniyor sizi cok bariz
Gormezden gelin
Kk da bile bununla ilgili konular acildi defalarcayani saçma geliyor artık kıskanması. iş işten geçti çünkü.
takmıyorum zaten gülüp geçiyorum da :) saçma geldi hiç duymamıştım böyle bişi.
Kk da bile bununla ilgili konular acildi defalarca
Kocasinin eski sevgilisini kiskanan tonla kadin var , bana gore de sacma ama var boyle kadinlar
Bosver
Valla onu bende bilemiyorum hic kiskanmadim bugune kadar cok sacmahadi ya dikkat etmemişim. yani kıskanır insan da geçer gider yani bu kadar takıntı takip olması garip geldi aslında. bir de hani biz sevgiliyken bile adamla görüşen birinin ayrılınca kıskanması tuhaf geldi sanırım. madem o kadar geniş mezheplisin bu neyin kıskançlığı yani?
:) Gizlilik ihmali olduğunu için gözükmez. İstediğine bakabilirsin, videosunu izleyebilirsin. Sadece insta hikaye izleyenleri gözüküyor.Teşekkürler:)
Bı an eyvah dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?