aldatıldığım kadın beni sosyal medyada gözetliyor?!

Acikcasi bana sapiklik gibi geliyor boyle takip edilmek, beni rahatsiz ettigi icin fake hesaplari ve tanimadiklarimi cikarttim listemden, gelen istekleri de kabul etmiyorum. Yarin obur gun bi iliskiniz olsa ona da dadanir, hic gerek yok resimlerinizi gormeye. Ismini gormek bile rahatsiz eder beni bu durumdan sonra, engellemek yerine hesabinizi gizleyin herkes goremesin resimleri kotu niyetli insan cok, burnuma hic iyi kokular gelmiyor bu kadinla ilgili. Belli ki takinti yapmis sizi.
 

bi süre ilişki düşünmüyorum.

o yüzden şu an kendimi kollamam gereken bir şey yok.

kötü niyetli insan çok ama onlardan gizlenerek kaçılmıyor. senelerdir kendimi sakındım böylelerinden yine geldiler zarar verdiler bana. artık kartlarımı açık oynuyorum.

kadının takıntı yaptığı belli de. hani çok uzak ve alakasızız şu an. bişey yapamaz bana.
 
valla evet ben de senelerdir yoktum bikaç aydır varım kimin ne halt olduğunu çok net anlıyorsun boşuna kasmışım uzak durmakla. insan sarrafı olmak için çok rahat kullanılıyor sosyal medya.
Benim yok çünkü çok fazla zaman aldığını düşünüyorum, buara whatsapptan paylaşım yapıyorum sadece,whatsapp kişilerimden 150 sinin 90ı engelli, fakat bir durum attığımda saat farketmiyo, anında 50 kişi bakmış oluyo..Bazen diyorum bu millet hiçmi uyumuyo hayatımız sosyal medya olmuş..
 

haklısın çok zaman alıyor. ama hayat sosyal medya olmş mecbur kaldım resmen. bu sayede bi çok eski arkadaşımla geri kaynaştım hatta. sadece nette de kalmıyor gündelik hayatı etkiliyor baya. whatsappa koymuyorum çünkü rehberim silindi benim :) kimse yok listemde nerdeyse.
 
Kendi poison ivy modunda takıldığı için, sizi de öyle Zannediyordur, sevgilisini kıskandığından bakıyordur. Böyle neşeli, flörtöz barışma, aşk şarkılarıyla hikaye atın, kendinize çiçek gönderip fotosunu sosyal medyaya atın. Kendi kendine paranoya yapıp kudursun. Olmadı mesaj atın seviyorsan konuş bence, öyle uzaktan gözetlemekle olmuyor diye.
 

kesinlikle!

sanıyor ki hırs yapıp adamı geri almak için savaşıcam :)) ben ilk ayrıldığımızda barışmak istiyordum aldatıldığımı bilmiyordum çok üzülmüştüm ex in de burnu kalkmıştı iyice o yüzden. olayları öğrenince bir kez konuştum ve bir daha iletişim bile kurmadım onla. sanırım ben savaşmayınca zevkli olmuyor ex ile takılmak ona :))

zaten gezicem ama kimle gezdiğimi belli etmeyeceğim hepsi kudursun :)
 
yani saçma geliyor artık kıskanması. iş işten geçti çünkü.

takmıyorum zaten gülüp geçiyorum da :) saçma geldi hiç duymamıştım böyle bişi.
Kk da bile bununla ilgili konular acildi defalarca
Kocasinin eski sevgilisini kiskanan tonla kadin var , bana gore de sacma ama var boyle kadinlar
Bosver
 
Kk da bile bununla ilgili konular acildi defalarca
Kocasinin eski sevgilisini kiskanan tonla kadin var , bana gore de sacma ama var boyle kadinlar
Bosver

hadi ya dikkat etmemişim. yani kıskanır insan da geçer gider yani bu kadar takıntı takip olması garip geldi aslında. bir de hani biz sevgiliyken bile adamla görüşen birinin ayrılınca kıskanması tuhaf geldi sanırım. madem o kadar geniş mezheplisin bu neyin kıskançlığı yani?
 
Valla onu bende bilemiyorum hic kiskanmadim bugune kadar cok sacma
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…