- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.508
- 333
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ya benim anlamadığım bu kadın sizin hesabınızı takip mi ediyor da hikayenizi izleyebiliyor yoksa profiliniz açık mı?
Şayet rahatsızsanız kendisini engelleyin ya da hesabınızı gizliye alın. Hikaye ayarlarınızı da "takip ettiğim kişiler" yapın ohh missss. Çözüm bu kadar basit aslında.? Daha da izleyemez sizi.
Hayır ne yüzsüzmüş ya o da insan göze soka soka da takip etmez ki canım :/
bi süre ilişki düşünmüyorum.
o yüzden şu an kendimi kollamam gereken bir şey yok.
kötü niyetli insan çok ama onlardan gizlenerek kaçılmıyor. senelerdir kendimi sakındım böylelerinden yine geldiler zarar verdiler bana. artık kartlarımı açık oynuyorum.
kadının takıntı yaptığı belli de. hani çok uzak ve alakasızız şu an. bişey yapamaz bana.
bi süre ilişki düşünmüyorum.
o yüzden şu an kendimi kollamam gereken bir şey yok.
kötü niyetli insan çok ama onlardan gizlenerek kaçılmıyor. senelerdir kendimi sakındım böylelerinden yine geldiler zarar verdiler bana. artık kartlarımı açık oynuyorum.
kadının takıntı yaptığı belli de. hani çok uzak ve alakasızız şu an. bişey yapamaz bana.
Eğer profil kapalı profilse takip etmeyen göremez, herkese açıksa görebilirBen bilmedigim icin sormustum ama cvp verilmemis.
o kadar net olmak istemiyorum :) hem öyle yazarsam havalanır kendini dengim sanır.
İçinde korku var takip ettikçe gerseyi kontrolunde sanıp rahatlıyor bence
Bir sey olsa görurum duyarım diyerek..
Hi stalker yaz genelleme olsun
Kıskanıyor olabilir,
Hesabini gizli yaparsan bakamaz.
Ama sende kim bakıyor diye merak ediyorsun ki hesap açık :)
Güçlü bir kadınsın onları umursmayip kendi hayatına devam ederek en büyük intikamı alıyorsun o adam çok pişman olacak nasıl davraniyorsan aynen devam et
Göründügünü bile bile bakması saçma biraz :)merak ediyorum ama onları hiç düşünmemiştim bakar diye. ex in hesabı yok zaten kızın bakacağını da sanmıyordum.
Göründügünü bile bile bakması saçma biraz :)
İnsan merak eder tabi sürekli bakıyorsaevet
belki de böyle aklımda yer etmekti amaç başardı yani bak düşünüyorum neden diye
kendime sinir oldum şu an
İnsan merak eder tabi sürekli bakıyorsa
ama fake hesapla kontrol ediyor zaten açık hesabıyla neden yapıyor anlamadım.
ablam dedi ki senin psikolojini bozmak için yapıyorlar mutlu huzurlu olduğunu anladılar eski sevgilinle ortak yapıyorlardır dedi.
mantıklı geldi bana olabilir mi öyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?