aldatıldığım kadın beni sosyal medyada gözetliyor?!

Ya benim anlamadığım bu kadın sizin hesabınızı takip mi ediyor da hikayenizi izleyebiliyor yoksa profiliniz açık mı?

Şayet rahatsızsanız kendisini engelleyin ya da hesabınızı gizliye alın. Hikaye ayarlarınızı da "takip ettiğim kişiler" yapın ohh missss. Çözüm bu kadar basit aslında.? Daha da izleyemez sizi.

Hayır ne yüzsüzmüş ya o da insan göze soka soka da takip etmez ki canım :/

profilim açık.

ama profil açık olsa bile ne bileyim insan öyle hikayesine bakmaz ki.

rahatsız değilim ama amacını anlamadım. kadının tarzı hiç ben gibi değil neyi neden yaptığını anlayamıyorum o yüzden bi yorum yapan çıkar belki dedim

Fiziksel bir zarardan bahsetmiyorum, resimleriniz alinmasi tanidiklariniz rahatsiz edilmesi, cevrenizdekileri ogrenmesi vs vs. Hayatinizda birini dusunmeseniz bile belli olmaz hic biseyden.

İçinde korku var takip ettikçe gerseyi kontrolunde sanıp rahatlıyor bence

Bir sey olsa görurum duyarım diyerek..

Güçlü bir kadınsın onları umursmayip kendi hayatına devam ederek en büyük intikamı alıyorsun o adam çok pişman olacak nasıl davraniyorsan aynen devam et

Kıskanıyor olabilir,
Hesabini gizli yaparsan bakamaz.
Ama sende kim bakıyor diye merak ediyorsun ki hesap açık :)

kızlar eski bi arkadaşım aynı işyerinde çalışmaya başladı o kadınla.

kendimi tutamadım o arkadaşıma olayları anlatan mesaj attım. dilim de baya sertti. o arkadaşım beni takipten çıkarmış sitemkar bi mesaj atıp ben de her yerden sildim onu.

sanırım bakıp durması beni tetikledi biraz umursar oldum yine konu da açınca biraz etkilendim ama öyle yapmamalıyım.

kendime de o eski arkadaşıma da çok sinir oldum. insanları da anlamıyorum... yani işine yarıyorsa o kişi ister aldatsın ister ne haltlar yesin umrunda bile değil.

toplum böyle olursa tabi ki aldatanların ahlaksızların yanına kar kalır. çünkü hiç zarar görmüyorlar.

insanlardan nefret ediyorum. moralim bozuldu

İçinde korku var takip ettikçe gerseyi kontrolunde sanıp rahatlıyor bence

Bir sey olsa görurum duyarım diyerek..

ama fake hesapla kontrol ediyor zaten açık hesabıyla neden yapıyor anlamadım.

ablam dedi ki senin psikolojini bozmak için yapıyorlar mutlu huzurlu olduğunu anladılar eski sevgilinle ortak yapıyorlardır dedi.

mantıklı geldi bana olabilir mi öyle bişi

Güçlü bir kadınsın onları umursmayip kendi hayatına devam ederek en büyük intikamı alıyorsun o adam çok pişman olacak nasıl davraniyorsan aynen devam et

öyle yapıyorum inanın bazen çok zorlanıyorum ama başka bir yol yok.

pişman olup olmamasının artık bi önemi yok ki.. olan oldu pişman olsa ne fark eder artık benim için bir değeri kalmadıktan sonra.

İnsan merak eder tabi sürekli bakıyorsa

bi ara gece dışarı çıkmıştım bi erkek arkadaşımla dans videomuzu koymuştum ilk o gece bakmış. onu görünce bak başka erkeklerle takıldığını biliyorum falan gibisinden mi baktı yoksa benim özgürlüğümü mü kıskandı ne dedim kendi kendime...

sonra uzun süre sesi çıkmadı. bikaç foto koydum tabi fake hesabıyla hikayeyi falan takip ediyor farkındayım. ama 3 gündür ne koysam baktı tuhaf.

o fake hesapla da dikkatimi çekti kaçta koyarsam koyayım 1 saat içinde bakmış oluyor çok tuhaf değil mi? gece gündüz sabah akşam fark etmiyor hiç mi uyumuyor bu anlamadım.

Bence o fake hesapla sizi takip edip ordan edindiği izlenimleri sizin exe anlatıyor , anladığım kadarıyla ilişkisindeki en önemli besin sizsiniz..O gece dans görüntunüzu görünce sizin bir sevgiliniz olduğunu iddia etti bunu da instgramda görüldüğünü vs anlattı.Sizin ex de merak edip bunun inst. girip baktı ve bakmayada devam ediyor bence

kadının hesabından eski sevgiliniz bakıyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…