aldatıldığım kadın beni sosyal medyada gözetliyor?!

:) Gizlilik ihmali olduğunu için gözükmez. İstediğine bakabilirsin, videosunu izleyebilirsin. Sadece insta hikaye izleyenleri gözüküyor.
Teşekkürler:))))
Eşimin iş için kullandığı adresi bakıyorum daha çok
Ama ona ne bakacam deyip bide yakalanırsam dedim:))

Kadın hala daha evli mi ? Sevgiliyle tekrar barışmanızdan korkuyordur saplantı haline getirmiş sizi belli ki; sizde onu kendi profilinizle her yerden takip edin gıcık edin bence

Başa çıkamazsınız böyle ruh hastası insanlarla ya hesabınızı gizli yapacaksınız ya da gerçekten umrunuzda olmayacak Allah akıl fikir versin insanlara

engelle direkt, bak boş boşuna seni meşgul ediyor.

Başa çıkamazsınız böyle ruh hastası insanlarla ya hesabınızı gizli yapacaksınız ya da gerçekten umrunuzda olmayacak Allah akıl fikir versin insanlara

valla gerçekten bi tuhaf konuyu açtıktan sonra koyduğuma da baktı artık önemsememe kararı aldım. gözümde iyice küçüldü :))

sağolsun valla içimde kalan en ufak kırıntılar da böylece yok oldu :)

Kadın hala daha evli mi ? Sevgiliyle tekrar barışmanızdan korkuyordur saplantı haline getirmiş sizi belli ki; sizde onu kendi profilinizle her yerden takip edin gıcık edin bence

yok ayrıldı sanırım.

yoo takip etmiyorum öyle daha çok çatlayacak biliyorum :) umrumda bile değiiiil. isterse exle birlikte baksınlar çok da tınnn artık geçmiş ola. bende bitince ne o kadının bile önemi kalmadı.

sadece mevzuyu anlamadım bi tuhaf yani.

Merak duygusu, içten içe sizi hala kıskanıyor ve eski sevgilinizin size döneceğinden korkuyor bence

Sevgiliniz kadinin hesap şifresini biliyosa oda
işte fake hesaptan bakıyordu zaten şimdi orjinal hesabıyla açık açık bakıyor 2 gündür 5 6 resmime baktı. anlayamadım amacını.
bakmis olabilir belki kadinin bakildigindan haberi bile yoktur aklima buda geldi

Bu arada facede neye bakilan gozukuyo acaba hikaye yok fotoğraflarada bakildiginda karsi tarafa bilgi gitmez sadece inst hikayesinde bakanlar gozukmuyor mu ?
Sizi kiskaniyor cunku o adamla 9 yil geciren sizsiniz o degil

Ayrica facebook sayfasi herkese acik olanlari da anlamiyorum kusura bakmayin neden sadece arkadaslara gorunur yapmiyorsunuz sayfanizi ?

ya hiç engelleme boşveer. Takip etsin senin eski sevgilinden ayrıldıktan sonra da mutlu mesut yaşadığın hayatı fake hesaptan ne olacak. Bedavadan ego tatmini işte, benim hoşuma giderdi

Merak duygusu, içten içe sizi hala kıskanıyor ve eski sevgilinizin size döneceğinden korkuyor bence

iş durumumu halletsem ben istesem eski sevgilim bana döner zaten adım gibi eminim. son dönemde depresiflikten baya salmıştım kendimi bu süre içerisinde baya toparladım daha da devam edicem şu an o kadından 10 kat daha güzelim. rasyonel şeyler üzerine konuşuyorum. duygusal anlamda da çok depresif ve mutsuzdum exin varlığı beni mutsuz ediyormuş resmen bir kendime geldim eski ben gibi hissediyorum artık ki bu halimle herkesle anlaşır kendimi sevdiririm.

ha sorun ben artık ex i istemem.

Sevgiliniz kadinin hesap şifresini biliyosa oda

bakmis olabilir belki kadinin bakildigindan haberi bile yoktur aklima buda geldi

bunu düşündüm ama telden bakması lazım.

sanırım bi aradalar. bilmiyorum her koyduğuma bakıyor resmen tatilden sonra bu iş kesilirse ex in yaptığını anlamış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…