- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Teşekkürler:)))):) Gizlilik ihmali olduğunu için gözükmez. İstediğine bakabilirsin, videosunu izleyebilirsin. Sadece insta hikaye izleyenleri gözüküyor.
:):):):)Teşekkürler:))))
Eşimin iş için kullandığı adresi bakıyorum daha çok
Ama ona ne bakacam deyip bide yakalanırsam dedim:))
kızlar 9 senelik sevgilimin 5 senelik şüphelendiğim iş arkadaşı vardı kadın evliydi ama tavırları vs tuhaf bir kadın iş ortamında bile fazla cinsel aura yayıyordu o yüzden başından beri hoşlanmamıştım.
eski sevgilim beni aldatmış bu kadınla ve tahminimce uğruna beni terketti. ayrılmamızın üzerinden 4 ay geçti ve ben çok şükür kendimi toparladım baya mutlu ve huzurluyum şu anda. sosyal medyadan paylaşım yapmaya başladım. eskiden pek yapmazdım. bi baktım ki bu kadın bakmış geçen hafta (ismi görünüyor) meraktan kurcalarken herhalde yanlışlıkla oldu dedim geçtim. ama 2 gündür koyduğum her şeye bakıyor (ismi çıkıyor baktı diye)
isminin göründüğünü bilmediğini sanmıyorum çok uzun süredir sosyal medya kullanıyor. ayrıca fake (yalancı) bir hesapla beni takip ettiğine de eminim o hesapla da bakıyor (o hesaba eklediği kişiler hep onun gıcık olduğu kişiler) o hesabı varken açık açık kendi orjinal hesabıyla bakıp durması ne demek oluyor? gözüm üstünde mi demeye çalışıyor? benim kafam bu entrikalara hiç basmaz da bir tehdit midir bu?
öküz öldü ortaklık bitti sevgilimi aldı artık benden ne istiyor canımı mı istiyor anlamadım. ben bile onu takıntı yapmış durumda değilim şu an.
engelleyip de sen önemlisin imajı vermek istemiyorum. size sorum bu yaptığı ne demek oluyor ve ben ne yapmalıyım sizce?
kızlar 9 senelik sevgilimin 5 senelik şüphelendiğim iş arkadaşı vardı kadın evliydi ama tavırları vs tuhaf bir kadın iş ortamında bile fazla cinsel aura yayıyordu o yüzden başından beri hoşlanmamıştım.
eski sevgilim beni aldatmış bu kadınla ve tahminimce uğruna beni terketti. ayrılmamızın üzerinden 4 ay geçti ve ben çok şükür kendimi toparladım baya mutlu ve huzurluyum şu anda. sosyal medyadan paylaşım yapmaya başladım. eskiden pek yapmazdım. bi baktım ki bu kadın bakmış geçen hafta (ismi görünüyor) meraktan kurcalarken herhalde yanlışlıkla oldu dedim geçtim. ama 2 gündür koyduğum her şeye bakıyor (ismi çıkıyor baktı diye)
isminin göründüğünü bilmediğini sanmıyorum çok uzun süredir sosyal medya kullanıyor. ayrıca fake (yalancı) bir hesapla beni takip ettiğine de eminim o hesapla da bakıyor (o hesaba eklediği kişiler hep onun gıcık olduğu kişiler) o hesabı varken açık açık kendi orjinal hesabıyla bakıp durması ne demek oluyor? gözüm üstünde mi demeye çalışıyor? benim kafam bu entrikalara hiç basmaz da bir tehdit midir bu?
öküz öldü ortaklık bitti sevgilimi aldı artık benden ne istiyor canımı mı istiyor anlamadım. ben bile onu takıntı yapmış durumda değilim şu an.
engelleyip de sen önemlisin imajı vermek istemiyorum. size sorum bu yaptığı ne demek oluyor ve ben ne yapmalıyım sizce?
hayır hikayelerime bakıyor face değil.
İnstagramdır muhtemelenNe hikayesi ben anlamadım hangi sosyal ağdan bakiyor
Başa çıkamazsınız böyle ruh hastası insanlarla ya hesabınızı gizli yapacaksınız ya da gerçekten umrunuzda olmayacak Allah akıl fikir versin insanlara
Şimdi eski sevgilin evli bir kadınla mı birlikte?
Kadın hala daha evli mi ? Sevgiliyle tekrar barışmanızdan korkuyordur saplantı haline getirmiş sizi belli ki; sizde onu kendi profilinizle her yerden takip edin gıcık edin bence
Merak duygusu, içten içe sizi hala kıskanıyor ve eski sevgilinizin size döneceğinden korkuyor benceyok ayrıldı sanırım.
yoo takip etmiyorum öyle daha çok çatlayacak biliyorum :) umrumda bile değiiiil. isterse exle birlikte baksınlar çok da tınnn artık geçmiş ola. bende bitince ne o kadının bile önemi kalmadı.
sadece mevzuyu anlamadım bi tuhaf yani.
bakmis olabilir belki kadinin bakildigindan haberi bile yoktur aklima buda geldiişte fake hesaptan bakıyordu zaten şimdi orjinal hesabıyla açık açık bakıyor 2 gündür 5 6 resmime baktı. anlayamadım amacını.
Sizi kiskaniyor cunku o adamla 9 yil geciren sizsiniz o degil
Ayrica facebook sayfasi herkese acik olanlari da anlamiyorum kusura bakmayin neden sadece arkadaslara gorunur yapmiyorsunuz sayfanizi ?
Face diilmis ben yanlis anlamisimBu arada facede neye bakilan gozukuyo acaba hikaye yok fotoğraflarada bakildiginda karsi tarafa bilgi gitmez sadece inst hikayesinde bakanlar gozukmuyor mu ?
Merak duygusu, içten içe sizi hala kıskanıyor ve eski sevgilinizin size döneceğinden korkuyor bence
Sevgiliniz kadinin hesap şifresini biliyosa oda
bakmis olabilir belki kadinin bakildigindan haberi bile yoktur aklima buda geldi
Profiline "anca uzaktan mal mal bakarsın" yaz. Msj yerine ulaşır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?