aldatıldığım kadın beni sosyal medyada gözetliyor?!

Sizi kiskaniyor cunku o adamla 9 yil geciren sizsiniz o degil

Ayrica facebook sayfasi herkese acik olanlari da anlamiyorum kusura bakmayin neden sadece arkadaslara gorunur yapmiyorsunuz sayfanizi ?

face değil. çünkü ona göre paylaşımlar yapıyorum çok ayrıntı vermeyeyim ama global paylaşımlar yapıyorum.

Kadın evli ve sizin eski sevgilinizle beraber öyle mi?

evet. bu arada kocasıyla ayrıldı. sanırım kocasından ayrılınca benimkini de ayırttı kıskançlığından. belki adam bunları yakalamış bile olabilir. hoş ben ex in tek olduğunu sanmıyorum o kadın hocalarla bile takılıyordu bence.

Kesinlikle. Ayrıca ilk açtığınız konulara göre ruh haliniz gerçekten iyileşmiş, çok iyi duruyorsunuz, çok sevindim. Daha da mutlu olursunuz umarım.

evet çok şükür çok zorlandım ama başardım kafamı yastığa koyunca aklıma gelmemesi onu düşünmemem bile bi başarı benim için. kendi hayatıma odaklandım tamamen öyle kurtuldum. teşekkür ederim <3

Bence hiçbir şey yapma, engelleme de bırak senin mutluluğunu görüp kudursun.

Bence de bir şey yapmaya gerek yok eğer sizi etkileyecek bir rahatsızlık oluşturmuyorsa. Belki kendi de terk edilmiştir :) mutlu ve hayatı güzel kadın olarak yaşamaya devam edin, kazanan sizsiniz zaten.

Bence hiçbir şey yapma, engelleme de bırak senin mutluluğunu görüp kudursun.

öyle yapıyorum. onlar kudursun diye mutlu değilim. içten mutluyum gerçekten sanırım ayırt ediliyor bu da. haftalardır ağlamıyorum yüzüm bile çökmüştü toparladı falan belli oluyordur halimden.

kendime acımayı bıraktım aslında ne kadar memnun olcağım şeyim varmış onu fark edince değişti insanların da bana tavrı.

öğrenmiş ne demek kadın beni tanıyordu kocasıyla birlikte aynı masada dördümüzün oturmuşluğu bile var.

değil mesaj ölüyor olsa kafamı çevirip bakmam.
Siz baya baya ailecek görüşüyodunuz e o zaman kafanı dönüp bakmayacağın kişiyi kafana niye takıyosun boşver baksın baksın dursun

Bence de bir şey yapmaya gerek yok eğer sizi etkileyecek bir rahatsızlık oluşturmuyorsa. Belki kendi de terk edilmiştir :) mutlu ve hayatı güzel kadın olarak yaşamaya devam edin, kazanan sizsiniz zaten.

ay öyle bişi olmuşsa çok gülerim :)

kafamda o kadar kabullendim ki beynimde evli üç çocuklu falanlar. öyle bişi olsa bile üzülmicek şekilde programladım kendimi.

Siz baya baya ailecek görüşüyodunuz e o zaman kafanı dönüp bakmayacağın kişiyi kafana niye takıyosun boşver baksın baksın dursun

ailecek değil ama iş ortamından dolayı bi araya geliyorduk genel olarak herkes tanıyordu ama ben kızın o tavırlarından hoşlanmadığım için hep uzak durdum ondan samimi olmamıştık :) yani ben öyle sanıyordum :)

Yani bilemedim...

Fake hesaptan kendisi bakıyordur, onun hesabından da eski sevgiliniz bakıyor olabilir.

Ya göründüğünün farkında değildir, ya da güya kadın seni kıskanıyor, seni ona anlatıyorum' imajı vermek için yapıyordur, bir nevi dönmek için zemin hazırlıyor olabilir...

bu benimde aklıma geldi tatildeyiz ya bir aradalarsa kızın telden bakıyodur gizlice dedim. ex bilmiyor olabilir bakınca ismin göründüğünü sosyal medya kullanmaz.

yani bu şekilde beni tanıyor kıskançlığın bende ters teptiğini bilir. hele senelerdir uğruna kavga ettiğimiz kadınla aldattıktan sonra nası dönebileceğini sancağını düşünmüyorum tanır beni çünkü.

ha şimdi ben imkansız olduğum için ona cazip gelmiş olabilir. kafasız olduğu için şaşırmam.

aldattığı kız bilmiyorsa olabilir de biliyorsa konuşmayın bence.

Biliyor biliyor, kendine getirmişim onu öyle diyor ben onunla o benimle aldatıldı. Az önce kendi çocuğunun resimlerini gönderdi bir maşallah çekmem gerekiyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…