- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Sizi kiskaniyor cunku o adamla 9 yil geciren sizsiniz o degil
Ayrica facebook sayfasi herkese acik olanlari da anlamiyorum kusura bakmayin neden sadece arkadaslara gorunur yapmiyorsunuz sayfanizi ?
Teşekkürler:)Face, instagram, twitter profiline baktığınız kişiler / izlediğiniz videolar da kimin izlediği çıkmaz. Sadece instagram hikayenizi kimler izlemiş onu görürsünüz.
Kadın evli ve sizin eski sevgilinizle beraber öyle mi?
Kesinlikle. Ayrıca ilk açtığınız konulara göre ruh haliniz gerçekten iyileşmiş, çok iyi duruyorsunuz, çok sevindim. Daha da mutlu olursunuz umarım.
Bence hiçbir şey yapma, engelleme de bırak senin mutluluğunu görüp kudursun.evet. bu arada kocasıyla ayrıldı. sanırım kocasından ayrılınca benimkini de ayırttı kıskançlığından. belki adam bunları yakalamış bile olabilir. hoş ben ex in tek olduğunu sanmıyorum o kadın hocalarla bile takılıyordu bence.
Bence hiçbir şey yapma, engelleme de bırak senin mutluluğunu görüp kudursun.
Siz baya baya ailecek görüşüyodunuz e o zaman kafanı dönüp bakmayacağın kişiyi kafana niye takıyosun boşver baksın baksın dursunöğrenmiş ne demek kadın beni tanıyordu kocasıyla birlikte aynı masada dördümüzün oturmuşluğu bile var.
değil mesaj ölüyor olsa kafamı çevirip bakmam.
Bence de bir şey yapmaya gerek yok eğer sizi etkileyecek bir rahatsızlık oluşturmuyorsa. Belki kendi de terk edilmiştir :) mutlu ve hayatı güzel kadın olarak yaşamaya devam edin, kazanan sizsiniz zaten.
Siz baya baya ailecek görüşüyodunuz e o zaman kafanı dönüp bakmayacağın kişiyi kafana niye takıyosun boşver baksın baksın dursun
Yani bilemedim...
Fake hesaptan kendisi bakıyordur, onun hesabından da eski sevgiliniz bakıyor olabilir.
Ya göründüğünün farkında değildir, ya da güya kadın seni kıskanıyor, seni ona anlatıyorum' imajı vermek için yapıyordur, bir nevi dönmek için zemin hazırlıyor olabilir...
O da bir şey mi benimki (beni aldattığı kız) beni bırakma yanımda ol diyor bana :)
Ne baktın canım? diye bi sor bakalım. Ne diycek merak ettim.
Sizin konunuzu okumuştum az önceO da bir şey mi benimki (beni aldattığı kız) beni bırakma yanımda ol diyor bana :)
aldattığı kız bilmiyorsa olabilir de biliyorsa konuşmayın bence.
Hiç sormayın..Sizin konunuzu okumuştum az önce
Ne bela bişey
Olmadı evleninde nikah şahidiniz olayım deyin bari!!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?