- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Bence o fake hesapla sizi takip edip ordan edindiği izlenimleri sizin exe anlatıyor , anladığım kadarıyla ilişkisindeki en önemli besin sizsiniz..O gece dans görüntunüzu görünce sizin bir sevgiliniz olduğunu iddia etti bunu da instgramda görüldüğünü vs anlattı.Sizin ex de merak edip bunun inst. girip baktı ve bakmayada devam ediyor bence
kadının hesabından eski sevgiliniz bakıyor olabilir mi ?
kızlar eski bi arkadaşım aynı işyerinde çalışmaya başladı o kadınla.
kendimi tutamadım o arkadaşıma olayları anlatan mesaj attım. dilim de baya sertti. o arkadaşım beni takipten çıkarmışsitemkar bi mesaj atıp ben de her yerden sildim onu.
sanırım bakıp durması beni tetikledi biraz umursar oldum yine konu da açınca biraz etkilendim ama öyle yapmamalıyım.
kendime de o eski arkadaşıma da çok sinir oldum. insanları da anlamıyorum... yani işine yarıyorsa o kişi ister aldatsın ister ne haltlar yesin umrunda bile değil.
toplum böyle olursa tabi ki aldatanların ahlaksızların yanına kar kalır. çünkü hiç zarar görmüyorlar.
insanlardan nefret ediyorum. moralim bozuldu
Ggirlboss ben biseye takıldım kusura bakma çok konu dışı ama merak ettim mazur gör:) ....Kadin iş ortamında bile cinsel aura yayiyordu o yüzden hoşlanmadım demişsin..Bir kadin nasıl cinsel aura yayar? Ne yapıyordu yani herkese yeşil ışık mı gosteriyordu? Anlayamadım aciklarmisin.bu arada onlari kafana ttakma artık..inan kafana takmana değecek insanlar değiller.Ben ayrıca onların ilişkilerinin yuruyecegini hiç sanmıyorum.kızlar 9 senelik sevgilimin 5 senelik şüphelendiğim iş arkadaşı vardı kadın evliydi ama tavırları vs tuhaf bir kadın iş ortamında bile fazla cinsel aura yayıyordu o yüzden başından beri hoşlanmamıştım.
eski sevgilim beni aldatmış bu kadınla ve tahminimce uğruna beni terketti. ayrılmamızın üzerinden 4 ay geçti ve ben çok şükür kendimi toparladım baya mutlu ve huzurluyum şu anda. sosyal medyadan paylaşım yapmaya başladım. eskiden pek yapmazdım. bi baktım ki bu kadın bakmış geçen hafta (ismi görünüyor) meraktan kurcalarken herhalde yanlışlıkla oldu dedim geçtim. ama 2 gündür koyduğum her şeye bakıyor (ismi çıkıyor baktı diye)
isminin göründüğünü bilmediğini sanmıyorum çok uzun süredir sosyal medya kullanıyor. ayrıca fake (yalancı) bir hesapla beni takip ettiğine de eminim o hesapla da bakıyor (o hesaba eklediği kişiler hep onun gıcık olduğu kişiler) o hesabı varken açık açık kendi orjinal hesabıyla bakıp durması ne demek oluyor? gözüm üstünde mi demeye çalışıyor? benim kafam bu entrikalara hiç basmaz da bir tehdit midir bu?
öküz öldü ortaklık bitti sevgilimi aldı artık benden ne istiyor canımı mı istiyor anlamadım. ben bile onu takıntı yapmış durumda değilim şu an.
engelleyip de sen önemlisin imajı vermek istemiyorum. size sorum bu yaptığı ne demek oluyor ve ben ne yapmalıyım sizce?
Ggirlboss ben biseye takıldım kusura bakma çok konu dışı ama merak ettim mazur gör:) ....Kadin iş ortamında bile cinsel aura yayiyordu o yüzden hoşlanmadım demişsin..Bir kadin nasıl cinsel aura yayar? Ne yapıyordu yani herkese yeşil ışık mı gosteriyordu? Anlayamadım aciklarmisin.bu arada onlari kafana ttakma artık..inan kafana takmana değecek insanlar değiller.Ben ayrıca onların ilişkilerinin yuruyecegini hiç sanmıyorum.
Yaptığınız arkadaşınıza tuhaf gelmiştir bence. Düşünüyorum bir yerde çalışmaya başlıyorum, birden mesaj geliyor. İşe yeni başlamışım, kimseyi tanımıyorum. "O şöyle böyle, bana böyle yaptı etti" diye. Çok tuhaf karşılarım. Ben kimim de bana anlatılıyor diye düşünürüm ve olayların ortasında yer almak istemem. Dilim de sertti diyorsunuz. Kimse bu tarz bilgileri talep etmeden öğrenmek istemez bence. İş arkadaşlarımın özel hayatından bana ne. Sanki o kadın kötü onunla görüşme der gibi olmuş. Sizin canınızı yaktı diye o insanın tüm çevresi ona yüz çevirmez ki. Bu kişi etik değerlerden yoksun da olsa onun görüşülüp görüşülmeyecek biri olduğuna insanlar karar verir, siz değil. Bu nedenle insanlar kötü değil bence sizin karışmanız kötü olmuş.
Bu konuyla da bu kadar fazla içli dışlı olmayın, birkaç ay önceki halinize döneceksiniz. Rahatsız oluyorsanız hesabınızı kitleyin, kapatın ya da. Şu an yaptığınız paylaşımlardan önemli bence ruh haliniz. Zor atlattınız zaten, neden başa dönesiniz ki?
bence meraktan çünkü insan sevgilisinin/eşinin eski kızarkadaşlarını merak eder nasıl biriydi die bence fazla anlam yüklemeyin E esmergizmo
Acaba senin ex e bak hayatını yaşıyor falan diye gösteriyomudur ki.bi ara gece dışarı çıkmıştım bi erkek arkadaşımla dans videomuzu koymuştum ilk o gece bakmış. onu görünce bak başka erkeklerle takıldığını biliyorum falan gibisinden mi baktı yoksa benim özgürlüğümü mü kıskandı ne dedim kendi kendime...
sonra uzun süre sesi çıkmadı. bikaç foto koydum tabi fake hesabıyla hikayeyi falan takip ediyor farkındayım. ama 3 gündür ne koysam baktı tuhaf.
o fake hesapla da dikkatimi çekti kaçta koyarsam koyayım 1 saat içinde bakmış oluyor çok tuhaf değil mi? gece gündüz sabah akşam fark etmiyor hiç mi uyumuyor bu anlamadım.
Niye çıkarmış kı onun tarafındamı demek oluyor.kızlar eski bi arkadaşım aynı işyerinde çalışmaya başladı o kadınla.
kendimi tutamadım o arkadaşıma olayları anlatan mesaj attım. dilim de baya sertti. o arkadaşım beni takipten çıkarmışsitemkar bi mesaj atıp ben de her yerden sildim onu.
sanırım bakıp durması beni tetikledi biraz umursar oldum yine konu da açınca biraz etkilendim ama öyle yapmamalıyım.
kendime de o eski arkadaşıma da çok sinir oldum. insanları da anlamıyorum... yani işine yarıyorsa o kişi ister aldatsın ister ne haltlar yesin umrunda bile değil.
toplum böyle olursa tabi ki aldatanların ahlaksızların yanına kar kalır. çünkü hiç zarar görmüyorlar.
insanlardan nefret ediyorum. moralim bozuldu
:) Teşekkür ederim zahmet Edip yazmışsın..Çok güzel ifade etmişsin daha iyi anladım sağol.fakat şimdi daha çok şaşırdım sevgilinizin bu kadınla ne işi olabilir.nasil kapılmış çok enteresan.ciddi bi hal olur ya iş yerinde insanda bunda yoktu
ses tonu abartı bir şekilde yatak odası ses tonu gibi duruşu tavrı makyajı çok tuhaf mesela mavi iş kıyafeti üstünde sallantılı takılar taşırarak sürülmüş rujlar akmış kopkoyu göz kalemi sanki düğüne gider gibi ama prezentabl değil bozuk bir makyaj akmış dağılmış sanki makyajla uyuyup yataktan kalkmış gibi sürekli. herkese karşı erkeklere özellikle fingirdeklik bol bol tensel temas etme erkeklerle erkek yaşlı amirlerle vs yani duruş ve tavırları çok ekstrem nası anlatabilirim bilmiyorum. varoş bir hali vardı müzikhol kadınları gibi.
yani ben tavırlarından bile anlamıştım sağlam pabuç olmadığını. ama insanlar göremiyor heralde seveni çok anlamıyorum.
Girlboss o kızı bilgilendimwn itici olsa da seni arkadaşlıktan çıkarması filan çok manasız geldi.sen sonuçta o kişiyi samimi bulup içini dokmussun tamam hoş olmamış belki ama yinede senin yazdıklarına bu karşılığı vermeside çok nezaketsizce geldi bana.Daha duyarlı davranabilirdi.sonucta karşısında zor şeyler yaşamış bir arkadaşı var.evet yanlış yaptım
dediğin gibi... herkesi kendim gibi sanıyorum. ben bazı şeylere çok önem veririm yalan ve ihanet olan biriyle samimi arkadaş olmam herkesi öyle zannediyorum.
bu arkadaşım da yeni nişanlı. içimden diledim inş kendi gözünle görürsün diye. insanlar hakkındaki önyargı mı denir artık hep haklı çıkıyorum. o yüzden içim rahat.
o arkadaşım kadına söyler mi sence?
evet haklısın takılmayacağım. gene bakmış zaten. bi yandan da iyi oluyor kendi hayatımı ne zaman salsam bak girlboss su uyur düşman uyumaz hadi işine bak demiş oluyorum.
evet yanlış yaptım
dediğin gibi... herkesi kendim gibi sanıyorum. ben bazı şeylere çok önem veririm yalan ve ihanet olan biriyle samimi arkadaş olmam herkesi öyle zannediyorum.
bu arkadaşım da yeni nişanlı. içimden diledim inş kendi gözünle görürsün diye. insanlar hakkındaki önyargı mı denir artık hep haklı çıkıyorum. o yüzden içim rahat.
o arkadaşım kadına söyler mi sence?
evet haklısın takılmayacağım. gene bakmış zaten. bi yandan da iyi oluyor kendi hayatımı ne zaman salsam bak girlboss su uyur düşman uyumaz hadi işine bak demiş oluyorum.
Acaba senin ex e bak hayatını yaşıyor falan diye gösteriyomudur ki.
Niye çıkarmış kı onun tarafındamı demek oluyor.
Sessiz kalman en iyisiydi bence.
:) Teşekkür ederim zahmet Edip yazmışsın..Çok güzel ifade etmişsin daha iyi anladım sağol.fakat şimdi daha çok şaşırdım sevgilinizin bu kadınla ne işi olabilir.nasil kapılmış çok enteresan.
Girlboss o kızı bilgilendimwn itici olsa da seni arkadaşlıktan çıkarması filan çok manasız geldi.sen sonuçta o kişiyi samimi bulup içini dokmussun tamam hoş olmamış belki ama yinede senin yazdıklarına bu karşılığı vermeside çok nezaketsizce geldi bana.Daha duyarlı davranabilirdi.sonucta karşısında zor şeyler yaşamış bir arkadaşı var.
Ay çok enteresan ya..psikiyatr olmasina daha çok şaşırdım.Çok ayıp ya hemen silmekte nedir.İnsanlar çok garip.bana da çok manasız geldi. bi de bunu yapan kız psikiyatr.
yani 2. bir şok da buna. hani insan psikolojisinden anlar genelde psikiyatrlar ve daha toleranslı oluyorlar, daha olgun oluyorlar. ama işte yani bilemiyorum.
cevap vermese bile bişi demezdim hani ayıp ettim kız da karışmak istemedi derdim ama arkadaşlıktan çıkarması benim için o kişiyi tamamen silmem demek.
ki dünya küçük bizde nerde kimle karşılaşcağın belli olmuyor, bir gün gelir de benle aynı yerde çalışırsa görürüm onun yüzünü.
Ay çok enteresan ya..psikiyatr olmasina daha çok şaşırdım.Çok ayıp ya hemen silmekte nedir.İnsanlar çok garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?