aldatıldığım kadın beni sosyal medyada gözetliyor?!

olabilir valla. hangi erkekle oturup bi kahve bile içsem şimdi sevgilim olucak o demi :) geçen bi arkadaşımla kahve içtik dertleştik masayı çekip koymuştum onu da sevgilim sanmışlardır allah bilir :)

komik yani her şekilde manasız. kendi yoluma bakacağım. burayı bile bulup takip ediyor olabilirler korkuyorum artık :) ex bilirdi kk da takıldığımı acaba burayı okuduğundan mı egosu bu kadar şişti ya

bak sinir oldum gene gece gece

bence meraktan çünkü insan sevgilisinin/eşinin eski kızarkadaşlarını merak eder nasıl biriydi die bence fazla anlam yüklemeyin E esmergizmo

Yaptığınız arkadaşınıza tuhaf gelmiştir bence. Düşünüyorum bir yerde çalışmaya başlıyorum, birden mesaj geliyor. İşe yeni başlamışım, kimseyi tanımıyorum. "O şöyle böyle, bana böyle yaptı etti" diye. Çok tuhaf karşılarım. Ben kimim de bana anlatılıyor diye düşünürüm ve olayların ortasında yer almak istemem. Dilim de sertti diyorsunuz. Kimse bu tarz bilgileri talep etmeden öğrenmek istemez bence. İş arkadaşlarımın özel hayatından bana ne. Sanki o kadın kötü onunla görüşme der gibi olmuş. Sizin canınızı yaktı diye o insanın tüm çevresi ona yüz çevirmez ki. Bu kişi etik değerlerden yoksun da olsa onun görüşülüp görüşülmeyecek biri olduğuna insanlar karar verir, siz değil. Bu nedenle insanlar kötü değil bence sizin karışmanız kötü olmuş.

Bu konuyla da bu kadar fazla içli dışlı olmayın, birkaç ay önceki halinize döneceksiniz. Rahatsız oluyorsanız hesabınızı kitleyin, kapatın ya da. Şu an yaptığınız paylaşımlardan önemli bence ruh haliniz. Zor atlattınız zaten, neden başa dönesiniz ki?

Bence fazla takiyosun.. bi olay uzerinde bu kadar cok durursan takinti yapabiliyosun...cok rahatsiz oluyosan kadini engelle gitsin..

Ggirlboss ben biseye takıldım kusura bakma çok konu dışı ama merak ettim mazur gör:) ....Kadin iş ortamında bile cinsel aura yayiyordu o yüzden hoşlanmadım demişsin..Bir kadin nasıl cinsel aura yayar? Ne yapıyordu yani herkese yeşil ışık mı gosteriyordu? Anlayamadım aciklarmisin.bu arada onlari kafana ttakma artık..inan kafana takmana değecek insanlar değiller.Ben ayrıca onların ilişkilerinin yuruyecegini hiç sanmıyorum.

ciddi bi hal olur ya iş yerinde insanda bunda yoktu

ses tonu abartı bir şekilde yatak odası ses tonu gibi duruşu tavrı makyajı çok tuhaf mesela mavi iş kıyafeti üstünde sallantılı takılar taşırarak sürülmüş rujlar akmış kopkoyu göz kalemi sanki düğüne gider gibi ama prezentabl değil bozuk bir makyaj akmış dağılmış sanki makyajla uyuyup yataktan kalkmış gibi sürekli. herkese karşı erkeklere özellikle fingirdeklik bol bol tensel temas etme erkeklerle erkek yaşlı amirlerle vs yani duruş ve tavırları çok ekstrem nası anlatabilirim bilmiyorum. varoş bir hali vardı müzikhol kadınları gibi.

yani ben tavırlarından bile anlamıştım sağlam pabuç olmadığını. ama insanlar göremiyor heralde seveni çok anlamıyorum.

evet yanlış yaptım

dediğin gibi... herkesi kendim gibi sanıyorum. ben bazı şeylere çok önem veririm yalan ve ihanet olan biriyle samimi arkadaş olmam herkesi öyle zannediyorum.

bu arkadaşım da yeni nişanlı. içimden diledim inş kendi gözünle görürsün diye. insanlar hakkındaki önyargı mı denir artık hep haklı çıkıyorum. o yüzden içim rahat.

o arkadaşım kadına söyler mi sence?

evet haklısın takılmayacağım. gene bakmış zaten. bi yandan da iyi oluyor kendi hayatımı ne zaman salsam bak girlboss su uyur düşman uyumaz hadi işine bak demiş oluyorum.

Acaba senin ex e bak hayatını yaşıyor falan diye gösteriyomudur ki.

Niye çıkarmış kı onun tarafındamı demek oluyor.
Sessiz kalman en iyisiydi bence.

:) Teşekkür ederim zahmet Edip yazmışsın..Çok güzel ifade etmişsin daha iyi anladım sağol.fakat şimdi daha çok şaşırdım sevgilinizin bu kadınla ne işi olabilir.nasil kapılmış çok enteresan.

Girlboss o kızı bilgilendimwn itici olsa da seni arkadaşlıktan çıkarması filan çok manasız geldi.sen sonuçta o kişiyi samimi bulup içini dokmussun tamam hoş olmamış belki ama yinede senin yazdıklarına bu karşılığı vermeside çok nezaketsizce geldi bana.Daha duyarlı davranabilirdi.sonucta karşısında zor şeyler yaşamış bir arkadaşı var.

Arkadaşlığınız nasıl bir boyuttaydı bilmiyorum ki. Eğer zamanla samimi olurlarsa söyleyebilir. Aralarında uyuşmazlık olursa aleyhine kullanabilir bildiklerini belki. Pimi çekilmiş bomba gibi. Beş sene sonra bile söyleyebilir, her şey mümkün.

Niye çıkarmış kı onun tarafındamı demek oluyor.
Sessiz kalman en iyisiydi bence.

evet işte yanlış yaptım umarım başıma bi dert açılmaz.

kendimi dışarıya karşı tutuyorum da samimi gördüklerime döküveriyorum her şeyi. hiç ketum değilim ya. aptallık yapıyorum bazen sonra pişman oluyorum saflık resmen. çocuk gibiyim.

ben de ona sinirliyim zaten.

hani bu kadar bariz tehlikeli biriyle ben bekar bile olsam arama mesafe koyardım ki görüyorum bir çok erkek de öyle yapmış bu kıza. ama benimki resmen benim gibi yıllarını ona vermiş emeğiyle hayatını kurtarmış bir kızı uğruna harcadı. o kız gibi sürüsüyle bereket var ama benim gibi ona emek harcayanı bulamaz. o yüzden içim rahat.

bana da çok manasız geldi. bi de bunu yapan kız psikiyatr.

yani 2. bir şok da buna. hani insan psikolojisinden anlar genelde psikiyatrlar ve daha toleranslı oluyorlar, daha olgun oluyorlar. ama işte yani bilemiyorum.

cevap vermese bile bişi demezdim hani ayıp ettim kız da karışmak istemedi derdim ama arkadaşlıktan çıkarması benim için o kişiyi tamamen silmem demek.

ki dünya küçük bizde nerde kimle karşılaşcağın belli olmuyor, bir gün gelir de benle aynı yerde çalışırsa görürüm onun yüzünü.

Ay çok enteresan ya..psikiyatr olmasina daha çok şaşırdım.Çok ayıp ya hemen silmekte nedir.İnsanlar çok garip.

Ay çok enteresan ya..psikiyatr olmasina daha çok şaşırdım.Çok ayıp ya hemen silmekte nedir.İnsanlar çok garip.

sorma ya. bi cevap vermediği gibi. küfür gibi. inş o kız nişanlısını elinden alır da görürüm onu.

kızlar eski sevgilim de instagram açmış ve o kadını takip etmiş hemen zaten bi onu takip ediyor.

çok sinirim bozuldu.

bi yandan da beni haklı çıkardı. o arkadaşım da benim haklı olduğumu anlamıştır artık.

bunlar ikisi birlikte nası bi oyun içerisindeler anlamadım. 3 gündür kız hikayelerime bakıyor ardından ex hesap açıyor. resmen beni provake etmeye çalışıyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…