- Konu Sahibi esmergizmo
yapacağın tek şey daha fazla sosyallik daha fazla paylaşım daha çok düşman patlatma canım kimseyi ne engelle ne de muhatap ol görmemezlikten gel .kızlar 9 senelik sevgilimin 5 senelik şüphelendiğim iş arkadaşı vardı kadın evliydi ama tavırları vs tuhaf bir kadın iş ortamında bile fazla cinsel aura yayıyordu o yüzden başından beri hoşlanmamıştım.
eski sevgilim beni aldatmış bu kadınla ve tahminimce uğruna beni terketti. ayrılmamızın üzerinden 4 ay geçti ve ben çok şükür kendimi toparladım baya mutlu ve huzurluyum şu anda. sosyal medyadan paylaşım yapmaya başladım. eskiden pek yapmazdım. bi baktım ki bu kadın bakmış geçen hafta (ismi görünüyor) meraktan kurcalarken herhalde yanlışlıkla oldu dedim geçtim. ama 2 gündür koyduğum her şeye bakıyor (ismi çıkıyor baktı diye)
isminin göründüğünü bilmediğini sanmıyorum çok uzun süredir sosyal medya kullanıyor. ayrıca fake (yalancı) bir hesapla beni takip ettiğine de eminim o hesapla da bakıyor (o hesaba eklediği kişiler hep onun gıcık olduğu kişiler) o hesabı varken açık açık kendi orjinal hesabıyla bakıp durması ne demek oluyor? gözüm üstünde mi demeye çalışıyor? benim kafam bu entrikalara hiç basmaz da bir tehdit midir bu?
öküz öldü ortaklık bitti sevgilimi aldı artık benden ne istiyor canımı mı istiyor anlamadım. ben bile onu takıntı yapmış durumda değilim şu an.
engelleyip de sen önemlisin imajı vermek istemiyorum. size sorum bu yaptığı ne demek oluyor ve ben ne yapmalıyım sizce?