- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
O nasıl oluyor af buyur? Boşanmadan evlilik gerçekleştiriliyor ben mi geri kaldım...dava açmadan bulduğu kızla evlendi.
siz evi terk ettiğinzde hala evliymişsiniz, nikahınız devam ederken nasıl başka biriyle evlenebildi? imam nikahı mı yaptılar sadece?
bence dava açın,aldatıldığınızı ispat edin. daha boşanmamışken eve başka bir kadın getirdiğini vb. ispat edin ve tazminat alın.
aldatıldığınızı ispat edebileceğiniz başka bir kanıtınız yok mu?Hayır çekişmeli süreçte sevgili oldular süreç bitince evlendiler. Mesajları sundum ama sosyal medya mesajları bi işe yaramadı
Yaramaz tabii, hele kişisel hesabıysa delil niteliği de taşımaz. Şayet ortak hesap olsa durum değişirdiHayır çekişmeli süreçte sevgili oldular süreç bitince evlendiler. Mesajları sundum ama sosyal medya mesajları bi işe yaramadı
aldatıldığınızı ispat edebileceğiniz başka bir kanıtınız yok mu?
avukat arkadaşlar var forumda ,onlar daha iyi bilir. sosyal medya delil sayılmıyor muymuş ki?
bu kötü olmuş :/ neden ki? sonuçta ortada bir sadakatsızlik yok mu?Yaramaz tabii, hele kişisel hesabıysa delil niteliği de taşımaz. Şayet ortak hesap olsa durum değişirdi
nafaka,tazminat vb alabildiniz mi?Boşandık süreç çoktan bitti
1 yıl içinde alabilirsiniz maddi manevi tazminat.Kedilipatili boşandıktan sonra evli olduğu dönemde aldatıldığını ispat ederse tekrardan dava açılıp tazminat vb alınabiliyor mu ?
aaa bu iyi haber!1 yıl içinde alabilirsiniz maddi manevi tazminat.
Senin eşyalarınla mi evlendiler??Bir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da küçük. Önceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının küçük oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.
Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye güvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava açmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki önceden de tanısıyorlardı.
Bu aldatılma değil diyecekler için. Çantamı ve cüzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.
Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hiç yalnız kalmadı hiç yalnızlık çekmedi. Tamam ben çirkin değilim ama güzeller güzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği için bi süre mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının içine bakıyor tükürse yarabbi şükür diyor resmen. Çekişmeli dava sürecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.
3. Ye evlendi ben bir düğünden bezdim nişan nikah vs hepsini yapmış.
Çok adaletsiz gerçekten çok çok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Normalde banane evlensin derdim ama şuan bu gerçeklerle yüzleşmek çok koydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?