Aldatıldığım kadınla evlenen kocam

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Bir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da küçük. Önceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının küçük oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.

Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye güvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava açmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki önceden de tanısıyorlardı.

Bu aldatılma değil diyecekler için. Çantamı ve cüzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.

Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hiç yalnız kalmadı hiç yalnızlık çekmedi. Tamam ben çirkin değilim ama güzeller güzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği için bi süre mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının içine bakıyor tükürse yarabbi şükür diyor resmen. Çekişmeli dava sürecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.

3. Ye evlendi ben bir düğünden bezdim nişan nikah vs hepsini yapmış.

Çok adaletsiz gerçekten çok çok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Normalde banane evlensin derdim ama şuan bu gerçeklerle yüzleşmek çok koydu.

Son düzenleme:

Hayır çekişmeli süreçte sevgili oldular süreç bitince evlendiler. Mesajları sundum ama sosyal medya mesajları bi işe yaramadı

Hayır çekişmeli süreçte sevgili oldular süreç bitince evlendiler. Mesajları sundum ama sosyal medya mesajları bi işe yaramadı
aldatıldığınızı ispat edebileceğiniz başka bir kanıtınız yok mu?
avukat arkadaşlar var forumda ,onlar daha iyi bilir. sosyal medya delil sayılmıyor muymuş ki?

Yaramaz tabii, hele kişisel hesabıysa delil niteliği de taşımaz. Şayet ortak hesap olsa durum değişirdi
bu kötü olmuş :/ neden ki? sonuçta ortada bir sadakatsızlik yok mu?
Boşandık süreç çoktan bitti
nafaka,tazminat vb alabildiniz mi?
eşyalarınızı alın o evden, size ait olan her şeyi. içim acıdı şu an . size sabır diliyorum

1 yıl içinde alabilirsiniz maddi manevi tazminat.
aaa bu iyi haber!
konu sahibi boşanalı ne kadar oldu acaba?
bakın ya aldatıldığınızı ispat edip yanına bırakmayın ''eski'' kocanızın, ya da diğer hanımların dediği gibi artık ''kocam'' demekten vazgeçip her şeyi unutup yolunuza bakın .. biliyorum zor olacak ama harekete geçmeniz lazım,hayatınızın kontrolünü elinize almanız lazım :)

Senin eşyalarınla mi evlendiler??

Kadinlar olarak hele de gencken asiri kolay manipule ediliyoruz. O kiz da daha gozu acilmamis, sizin eks de biseyler demistir kandirmistir. Erkekler Turkiye'de ozellikle o konuda acayip sansli, neden bilmiyorum. Bosandiklari gibi yenisini buluyorlar ve cocugun bile inanmayacagi sacma sapan yalanlarla goz boyamalarda iki dakikada ayarliyorlar, veya ben cevremde bu tarz vakalara cok sahit oldum su aralar, bilemedim. Kadinlar ise bir sure yalniz kalmak istiyor biraz kendini toparliyor filan. Genelledim biraz ama.

Bence "adalet bu mu, ben mutsuzum o mutlu, ben yalnizim o hemen evlendi" gibi dusunmek sizi daha fazla mutsuz edecek. Sartlar hicbir zaman mukemmel olayacak. Bugun korona olacak, yarin ekonomik kriz, ertesi gun yalniz olucaz ertesi gun eski serefsiz kocamiz citir kizla evlenecek. Cok klise bir tavsiye olacak ama bunlara takilmadan onune bakmak mutlu olmaya calismak ani yasamaya calismak lazim herhalde. Bir de yani her seyde bir hayir yok mudur, iyi oldu belki de hayatinizdan ciktigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…