- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Senin adaletin oyle guzel isleyecekki. Belki cok mutlu olacaklar bak oladabilir. Ama ben hic sanmiyorum o kasr yas farkina illa patlayacak bir gun. Onu gectim o Kiz o guzelligile o maymundan illaki birgun bezecek. Varan 1 diyelimm yadada sen oyle birini bulacaksinki gittigine sukredeceksin. Gordugum hikayeler hep bu tarz sonuclandi. Boyle sonuclarla. O yuzden canini sikma ve sabret. Dua et. spoa git yoga yap guzelles. Kauforlere git spalara git. Kendine yeni hesap ac. Guzel resimler at herkese acik yap. Muge anliyida cok izleyebilirsin cok akilli kadin b3n onu dinledigimde hic hata yapmiyorumBir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da küçük. Önceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının küçük oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.
Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye güvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava açmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki önceden de tanısıyorlardı.
Bu aldatılma değil diyecekler için. Çantamı ve cüzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.
Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hiç yalnız kalmadı hiç yalnızlık çekmedi. Tamam ben çirkin değilim ama güzeller güzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği için bi süre mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının içine bakıyor tükürse yarabbi şükür diyor resmen. Çekişmeli dava sürecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.
3. Ye evlendi ben bir düğünden bezdim nişan nikah vs hepsini yapmış.
Çok adaletsiz gerçekten çok çok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Normalde banane evlensin derdim ama şuan bu gerçeklerle yüzleşmek çok koydu.
Siz evi terk edip gitmişsiniz. Resmi olarak evliliğiniz devam etse de fiili olarak bitmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.
1 yıl içinde alabilirsiniz maddi manevi tazminat.
Senin adaletin oyle guzel isleyecekki. Belki cok mutlu olacaklar bak oladabilir. Ama ben hic sanmiyorum o kasr yas farkina illa patlayacak bir gun. Onu gectim o Kiz o guzelligile o maymundan illaki birgun bezecek. Varan 1 diyelimm yadada sen oyle birini bulacaksinki gittigine sukredeceksin. Gordugum hikayeler hep bu tarz sonuclandi. Boyle sonuclarla. O yuzden canini sikma ve sabret. Dua et. spoa git yoga yap guzelles. Kauforlere git spalara git. Kendine yeni hesap ac. Guzel resimler at herkese acik yap. Muge anliyida cok izleyebilirsin cok akilli kadin b3n onu dinledigimde hic hata yapmiyorum
Üzülmeyin lütfen Hakkınızda Hayırlısı olsunBir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da küçük. Önceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının küçük oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.
Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye güvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava açmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki önceden de tanısıyorlardı.
Bu aldatılma değil diyecekler için. Çantamı ve cüzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.
Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hiç yalnız kalmadı hiç yalnızlık çekmedi. Tamam ben çirkin değilim ama güzeller güzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği için bi süre mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının içine bakıyor tükürse yarabbi şükür diyor resmen. Çekişmeli dava sürecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.
Çok adaletsiz gerçekten çok çok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Adam baskası ile evlenmıs senin kocan degıl.
Gecmısa bakarak yasamak yıpratıcı degıl mı?
Cok gorduk ortak hesap acipta opucuklu selfieler atani. Kocisimmmm surprizz yapmiss diyipte geceden kocasinin umugunu sıkıp bana surpriz yap cicek gonder faceye instgrama atacahim diyeniBen de kendimi iki yıldır böyle teselli ediyorum. Çalısıyorum geziyorum tatile gidiyorum ama yapayalnızım
Çok zor evet aynısı benimde başımda var sevgililer şuanda 6 aylık bebeğim var 5 yaşındada oğlum ona rağmen kuzen gibi gördüğü kızla sevgililer evliyken benim sosyal medya hesabı kullanmama izin vermemesi ikisinin ortak hesabı varmış düşünün bendeki aptallığıBir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Hangi parası. yok ki ikimizin maaşını topladıgı halde idare edemezdi parayıKocam diyosunuz demeyin o herife. Parayla kandiriyodur milleti başka kim niye baksin
Cok gorduk ortak hesap acipta opucuklu selfieler atani. Kocisimmmm surprizz yapmiss diyipte geceden kocasinin umugunu sıkıp bana surpriz yap cicek gonder faceye instgrama atacahim diyeniinanma bacim sen o ortak hesaplara. Ben bu ilata uraz kaygilaroglu ve melis isitenden sonra bir defa daha inandim. Melisin o gozlerimi kanatan cokk seviyorumm resimlerini siirlerini gordukten tam bir gun sonra ayrildik demelerindem sonra benim.o sosyla mecralra inancim kalmadi onum gibi niceleri var. Sahteler. Insallah seninkide onlardan biri olacak
Okdar sinir oluyorumki biz kadinlar hayal kirikligimizi senelerce ustumuzden atip biriyle evlenmeyi birak sevgili olamiyorz.
Erkekler bi kac aya hatta bi kac gune hemen bulup evlenebiliyo.
Sanirim ceken taraf, uzulen taraf korkuyo biriyle olmakdan.
Bi erkek yuzunden hayata negatif bakip guzelligini gencligini curuten okdar cok kadin varki...
Cok agir ya, Rabbim onun yanina birakmicak emin ol.
Nekadr oldu ayrilali.Evet gercekten cok ağır ben iki aylık evliyken şiddet gördüm onunla iki yıl sevgili olmasına üstelikte benimle evliyken.. kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?