Aldatıldığım kadınla evlenen kocam

Senin adaletin oyle guzel isleyecekki. Belki cok mutlu olacaklar bak oladabilir. Ama ben hic sanmiyorum o kasr yas farkina illa patlayacak bir gun. Onu gectim o Kiz o guzelligile o maymundan illaki birgun bezecek. Varan 1 diyelimm yadada sen oyle birini bulacaksinki gittigine sukredeceksin. Gordugum hikayeler hep bu tarz sonuclandi. Boyle sonuclarla. O yuzden canini sikma ve sabret. Dua et. spoa git yoga yap guzelles. Kauforlere git spalara git. Kendine yeni hesap ac. Guzel resimler at herkese acik yap. Muge anliyida cok izleyebilirsin cok akilli kadin b3n onu dinledigimde hic hata yapmiyorum

Ben de kendimi iki yıldır böyle teselli ediyorum. Çalısıyorum geziyorum tatile gidiyorum ama yapayalnızım

Üzülmeyin lütfen Hakkınızda Hayırlısı olsun

Sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım ama benim elim güçlüydü her şeyi ben aldım ama mutlu muyum hayır.metres de 23 yaşında adam 45 kadın botoks takma kalça silikon takma saç vs. Ben çirkin miyim hayır ama asla 23 yasındaki gibi de olamam çok baktım resimlerine yakınlaştırdım inceledim tam bir afet zaten daha önce de bir iş adamının metresiymiş annesi ile ortak çalışıyor öle bir pislikler yani. Şimdi şu ölen kızların bazılarına bakıyorum da aynı sistem.ya da ben bunları yaşadığım için öle düşünüyorum
Yani benim durum biraz babil dizisindeki kudret hanım. Napcaz bilmem dua edelim birbirimize allah var ve benim öcümü alacak diyorum

Ben de kendimi iki yıldır böyle teselli ediyorum. Çalısıyorum geziyorum tatile gidiyorum ama yapayalnızım
Cok gorduk ortak hesap acipta opucuklu selfieler atani. Kocisimmmm surprizz yapmiss diyipte geceden kocasinin umugunu sıkıp bana surpriz yap cicek gonder faceye instgrama atacahim diyeni inanma bacim sen o ortak hesaplara. Ben bu ilata uraz kaygilaroglu ve melis isitenden sonra bir defa daha inandim. Melisin o gozlerimi kanatan cokk seviyorumm resimlerini siirlerini gordukten tam bir gun sonra ayrildik demelerindem sonra benim.o sosyla mecralra inancim kalmadi onum gibi niceleri var. Sahteler. Insallah seninkide onlardan biri olacak

Çok zor evet aynısı benimde başımda var sevgililer şuanda 6 aylık bebeğim var 5 yaşındada oğlum ona rağmen kuzen gibi gördüğü kızla sevgililer evliyken benim sosyal medya hesabı kullanmama izin vermemesi ikisinin ortak hesabı varmış düşünün bendeki aptallığı

Okdar sinir oluyorumki biz kadinlar hayal kirikligimizi senelerce ustumuzden atip biriyle evlenmeyi birak sevgili olamiyorz.
Erkekler bi kac aya hatta bi kac gune hemen bulup evlenebiliyo.
Sanirim ceken taraf, uzulen taraf korkuyo biriyle olmakdan.
Bi erkek yuzunden hayata negatif bakip guzelligini gencligini curuten okdar cok kadin varki...
Cok agir ya, Rabbim onun yanina birakmicak emin ol.

Mutsuz olsun demem ama benim bu kadar çekmeme sıkıntı yasamama iki yıl parasızdım yeni toparladım.
Buna karşılık ne yalnızlık çekti ne vicdan azabı ne parasızlık çok adaletsiz geliyor iki tarafın yasadıklarına bakınca

Evet gercekten cok ağır ben iki aylık evliyken şiddet gördüm onunla iki yıl sevgili olmasına üstelikte benimle evliyken.. kaldıramıyorum

Evet gercekten cok ağır ben iki aylık evliyken şiddet gördüm onunla iki yıl sevgili olmasına üstelikte benimle evliyken.. kaldıramıyorum
Nekadr oldu ayrilali.
Bence takip etme onlari yaralarin iyilesmez. Baktin yapamiyosn engelle acip bakmamak icin.
Allah yarina birakirda yanina birakmaz kimsenin yaptigini, icini ferah tut.
Benimde uzuldum uzerimden atamadigim cok durum var ama yasiyorz iste ve yasadigimiz sureci bari kendimize zehir etmeyelim. Onlar mutluysa biz daha mutlu olalim

bence adaleti illa ki eski eşinizin mutsuzluğunda aramayın.
evet size kötü davranmış, incitmiş haklısınız. ancak bazen karşısındakini aldatmış biri bir sonrakine kör kütük aşık olabilip kafasını dişi sineğe bile uzatmayabiliyor.
veya partnerine şiddet uygulamış biri bir sonraki için neredeyse canını feda ediyor.
gerçekten bu yeni eşi ile herşey yolunda gidebilir.
siz artık o adama kocam dememekle işe başlayın. ve kendi hayatınıza odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…