- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Belki oda goruyodur disari belli etmiyodur cok var iyle kadinEvet gercekten cok ağır ben iki aylık evliyken şiddet gördüm onunla iki yıl sevgili olmasına üstelikte benimle evliyken.. kaldıramıyorum
Hangi parası. yok ki ikimizin maaşını topladıgı halde idare edemezdi parayı
Yok hayır bu kıskanclık değil onda olan şansın birazının bende olmasını dilerdim sadeceHerif hem culsuz, hem dayakci, hem 2 kadin kicina tekmeyi vurmus. Su tiple evlendigine gore kiz genc ve saf. Guzel diye kiskanma, aci aksine kiza gencligi guzelligi ziyan olacak. Seni doven adam bunu dovmeyecek mi sence?2 kez bosanmis adamla evlenmek icin cildirmis olmak gerek.
Yok hayır bu kıskanclık değil onda olan şansın birazının bende olmasını dilerdim sadece
Ablacim bunun neresi sans, ayni adamla sen de evlenmissin iste sanki cok istedin de evlenemedin mi o ayiyla ... adam bir rezil. 1 yila kalmaz bu kizi da dover merak etme. 23yasinda gencecik bir kizin, 2 kez bosanmis bir herifin 3.esi olmasinin neresi sans basbayagi akilsizlik?? Sacmalik yani. Aadm zengin mi dedik ona da yok dedin, para pul da yok kiz bos yere kazigi yemis yani
Evi terk ettim diye eve birini atsın. Tamam
Evi terk etmenin sözlük anlamı ben bu evden gidiyorum, evliliğimiz benim için bitti demektir. Siz blöf yaptıysanız elinizde patlamış. Bu durumda da eve birini sizin söyleminizle atabilir evet çünkü siz zaten tek taraflı fiili olarak bu evliliği bitirmişsiniz. Resmiyete dökülmemiş sadece
Ya ben seni yerim aklin yolu bir seker. Ama konu sahibi sanirim adamdaki sansi kast ediyor yoksa 22 yasinda vara vara boyle bir hanzoya varan yeni gelinin de bahtini kiskanmiyordur eminim... Ben de bazen bu ulkede beynini (serefsizlik yapmak haric) kullanmadan yasayip giden, hic hak etmedikleri yerlere gelen karisinin parasini yiyen ustune her turlu hizmetinden yararlanan ustune cani sikilinca daha da gencini daha da gozu acilmamisini sak diye bulan okuz oglu okuzlerin bahtini kiskaniyorum. Okuz dedim de okuzler gayet sakin tatlis hayvanlar aslinda bunlar kimil zararlisi filan.
Bir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da küçük. Önceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının küçük oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.
Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye güvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava açmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki önceden de tanısıyorlardı.
Bu aldatılma değil diyecekler için. Çantamı ve cüzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.
Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hiç yalnız kalmadı hiç yalnızlık çekmedi. Tamam ben çirkin değilim ama güzeller güzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği için bi süre mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının içine bakıyor tükürse yarabbi şükür diyor resmen. Çekişmeli dava sürecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.
3. Ye evlendi ben bir düğünden bezdim nişan nikah vs hepsini yapmış.
Çok adaletsiz gerçekten çok çok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Normalde banane evlensin derdim ama şuan bu gerçeklerle yüzleşmek çok koydu.
Birak ne halleri varsa görsünler inşallah karşına güzel bir insan çıkar unutursun bugünleri
Yaşadığımız hissettiğimiz her şeyin en hayırlısı olduğuna inanıyorum.
Şuan bunun doğru olduğunu düşünmeniz inanmanız imkansız olabilir.
Ama hayat size güzel nimetler sunacak. Acınızı yaşayın lakin geçmişinize , geçip gidenlerinize saplanmayın.
Nikin profilin sempatik enerjik bi tavrın tarafın olduğunu gösteriyor.Amin inşallahçok teşekkürler
Hukukta bile dava sonuclanana kadar evlilik birliği devam eder diyor ablacım sen ne diyorsun ya.
Siz geçenlerde çok aşığım dememiş miydiniz. Aradığım aşkı buldu buldum diyordunuz. Ayrıldınız mıBir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da küçük. Önceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının küçük oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.
Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye güvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava açmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki önceden de tanısıyorlardı.
Bu aldatılma değil diyecekler için. Çantamı ve cüzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.
Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hiç yalnız kalmadı hiç yalnızlık çekmedi. Tamam ben çirkin değilim ama güzeller güzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği için bi süre mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının içine bakıyor tükürse yarabbi şükür diyor resmen. Çekişmeli dava sürecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.
3. Ye evlendi ben bir düğünden bezdim nişan nikah vs hepsini yapmış.
Çok adaletsiz gerçekten çok çok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Normalde banane evlensin derdim ama şuan bu gerçeklerle yüzleşmek çok koydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?