Aldatıldığım kadınla evlenen kocam

Bunlar ağır travmalar kabullenmek atlatmak falan..
Kendi önünüze bakın eskiyi kurcalamayin
Onlar hayatini yaşıyor..

Ben olsam maddi manevi tazminat davası açardım.
Uğraşır dururdum. Huzur dirlik bırakmazdım. O fiziksel şiddet gösterdiyse ben psikolojik şiddet gösterir yargı çerçevesinde dünyayı dar ederdim. En büyük delilimde boşandığınız hafta evlenmesi zaten. Biz kadınlar iddet müddeti beklerken o paşam aynı ay evlenememeli!!! Evlenebiliyosada bana manevi tazminat ödemeli psikolojimi bozduğu için. Aldığım parayıda gözlerine soka soka yerdim herhalde.
Sinir oldum eski eşinize. Evet çok kişi yazmış ama kocam demeyin artık o insan müsvettesine. Bundan başlayın yeni hayatınıza.

Hangi parası. yok ki ikimizin maaşını topladıgı halde idare edemezdi parayı

Herif hem culsuz, hem dayakci, hem 2 kadin kicina tekmeyi vurmus. Su tiple evlendigine gore kiz genc ve saf. Guzel diye kiskanma, aci aksine kiza gencligi guzelligi ziyan olacak. Seni doven adam bunu dovmeyecek mi sence?2 kez bosanmis adamla evlenmek icin cildirmis olmak gerek.

Onlara bakmayı bırakıp sadece kendine odaklan. Güzellik ve gençlik hepsi geçici şeyler. Akıl ve asalet kalıcı olan. Ayrıca şuan gördüğün mutluluk kareleri sadece fotoğraflarda sonsuza kadar öyle kalacak. Bugünün yarını da var. Zamanında sen de aynı adamla aynı mutlu kareleri verdin ama gelinen nokta bu. Kendine güven ve sen de etrafına göz gezdirmeye başla. Hayat geçmişin hayaletlerine hırslanacak ve orada yaşayacak kadar uzun değil. Öğüt vermiyorum yanlış anlama. Yaşın benden büyük. Hiç evlilik yapmadım ama ciddi bi ilişkim oldu. Yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım. Konuşmak istersen yazabilirsin.

Kagit ustunde de olsa hala evliyken bunu yapmasi kanunen uygun değil saniyorum ama belli ki sevgisi bitmiş gitmiş coktan, napicaksin zaten oyle adami.
Siz de diyorsunuz 2 sene sürdü boşanmamiz diye, bu iki senede oturup davayi mi beklicek.
Siz ayni evde yaşiyorken bu kadinla birlikteyse o farkli.
Eger kanunen bunun için tazminat alabiliyorsaniz tabiki alın.

Yok hayır bu kıskanclık değil onda olan şansın birazının bende olmasını dilerdim sadece

Yok hayır bu kıskanclık değil onda olan şansın birazının bende olmasını dilerdim sadece

Ablacim bunun neresi sans, ayni adamla sen de evlenmissin iste sanki cok istedin de evlenemedin mi o ayiyla ... adam bir rezil. 1 yila kalmaz bu kizi da dover merak etme. 23yasinda gencecik bir kizin, 2 kez bosanmis bir herifin 3.esi olmasinin neresi sans basbayagi akilsizlik?? Sacmalik yani. Aadm zengin mi dedik ona da yok dedin, para pul da yok kiz bos yere kazigi yemis yani

Son düzenleme:

Ya ben seni yerim aklin yolu bir seker. Ama konu sahibi sanirim adamdaki sansi kast ediyor yoksa 22 yasinda vara vara boyle bir hanzoya varan yeni gelinin de bahtini kiskanmiyordur eminim... Ben de bazen bu ulkede beynini (serefsizlik yapmak haric) kullanmadan yasayip giden, hic hak etmedikleri yerlere gelen karisinin parasini yiyen ustune her turlu hizmetinden yararlanan ustune cani sikilinca daha da gencini daha da gozu acilmamisini sak diye bulan okuz oglu okuzlerin bahtini kiskaniyorum. Okuz dedim de okuzler gayet sakin tatlis hayvanlar aslinda bunlar kimil zararlisi filan.

Evi terk ettim diye eve birini atsın. Tamam

Evi terk etmenin sözlük anlamı ben bu evden gidiyorum, evliliğimiz benim için bitti demektir. Siz blöf yaptıysanız elinizde patlamış. Bu durumda da eve birini sizin söyleminizle atabilir evet çünkü siz zaten tek taraflı fiili olarak bu evliliği bitirmişsiniz. Resmiyete dökülmemiş sadece

Hukukta bile dava sonuclanana kadar evlilik birliği devam eder diyor ablacım sen ne diyorsun ya.

Evet. Bunca kötü anıdan sonra biraz da benim şansım gülse. Bana değer veren biriyle yoluma devam etsem mesela. Yoksa kız güzelmiş gençmiş dayak mı yemiş mutlu mu olmus orası ile ilgilenmiyorum.

Yaşadığımız hissettiğimiz her şeyin en hayırlısı olduğuna inanıyorum.
Şuan bunun doğru olduğunu düşünmeniz inanmanız imkansız olabilir.
Ama hayat size güzel nimetler sunacak. Acınızı yaşayın lakin geçmişinize , geçip gidenlerinize saplanmayın.

Amin inşallah çok teşekkürler

Hukukta bile dava sonuclanana kadar evlilik birliği devam eder diyor ablacım sen ne diyorsun ya.

Nerden ablanız oluyorum pardon? İlk mesajımda resmi olarak evliliğiniz devam etse de fiili olarak bitmiş yazıyor. Hukuktan örnek vermeniz saçma o yüzden zaten aksini söylemedim. Biraz sakin olun

Siz geçenlerde çok aşığım dememiş miydiniz. Aradığım aşkı buldu buldum diyordunuz. Ayrıldınız mı
Konunuza istinaden zaten biten bitmiş gitmiş. Kurtulmuşsunuz işte. Çokta takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…