• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildigim soylendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar korkmayin hemen ruyamda soylendi 🙄
Oncelikle hayirli sabahlar diyorum saat beş cunku. Hayatimda ilk defa biri net bir sekilde soyledi. Sehir sehir geziyoruz gorevimizden dolayi.cokta acmak istemiyorum bilginiz olsun bilgilerimi az cok anlarsiniz zaten.tayinciyiz cok cok uzakta eskiden kalan komsum ruyamda "akayasa bizim dondurmalar cok guzel herkes bayildi bak yegenimde diyorki o gelemedi ama ona kapim her zaman acik o herzaman gelebilirm eşinde geldi oda cok begendi saatlerce oturdu ama karşida bir kiz vardi madoda oyle bakistilarki oyle izlediki kizi saatlerce. Sordum o benim arkadasim dedi.somra kizlar ben uyandim az once. Suanki yasadigimiz yer bildiginiz köy gibi yani bir avm bile outlett olarak var sehirde o kadar diyimm. Ama esimin gorev yaptigi uere haritadan baktim 🙄 mado var calistigi yerin semtinde. Tabiki ruyalara itimat edip kendimi paralamayacagim ama bu hir isaretmidir ben asla boyle kocaci pesinden kosan kendini paralayan biri degilim aksine hep o yapicidir.evde hicbir sorunumuz yok cinsel veya genel olarakda hic sorun yok.ama genel olarak baliketli toplu kizlari begendigini bilirim ruyamda malesef kizin goruntusune kadar gordumm. (Bugune kadar hic aldatilmadim yada yakalanmadi.genel olarak saati asla şaşmaz hep eve gelir. İzin gunlerinde evden disari adim atmaz. Bakimli degildir ama eliyuzu duzgun.ve malesef uniformali. Simdi kizlar ben bu ruyanin pesine dusup adami inceleyeyimmi. Boyle salak degilimdir normalde ama birsey durtuyor. Telin sifresini bilmem oda benim bilmez aslada cozemem. (Bugune kadar yakaladigim hicbisey yok.) Varmi boyle basina gelen
Ay ben rüyamda neler neler görüyorum özellikle eşimin aldattığını görüyorum ve sinirli uyanıyorum şuan rüynın etkisindesin o yüzden boşver salla gitsin

Guncellemek ne kelime bilir kisi yorum yapsa bende isime gucume odaklansam vallahi. Suan icerde yatiyor agzini acmis aval aval.sinirden bi tane yapistirip gelesim var ya oyle sinirliyim
Dur kız sakin ol🤣 Belki sadece bir rüyadır daha hiçbir şey belli değil. Uyarıcı rüyalar varmış o yüzden dedim tetikte olun diye ama belki öyle değildir inşallah değildir yani

Mehmet emin kırgil var 200 liraya yorumluyor

Sifreyi senelerdir bilmiyorum bende ona vermiyorum gizlice bakayim dedim bu karda yurur belli etmez akilli. Ama izin gununde bile bu adami ben disari cikaramiyorum iki gun evde yatiyor hep e aksam isten cikiyor yarim saatte evde. Bunu boule kim kabul eder acaba dicemde ederler bence ya
Sende şifre vermiyormuşsun.Belki eşinde senden şüpheleniyordur.Nasıl olacak

canım erkekler aldatınca biraz aptal oluyor falso veriyor şüphe duyuyorsan çat kapı git sürpriz yap
Karakola surpriz yapamamki oldugu yer zaten tehlikeli bir yer. Bu adam asla falso vermez inanki yakalamadim ya ben cok salagim ya bu akilli. Ama nasil falso versin bunlar o kadar dava goruyorki illaki kendilerini garantiye aliyolardir.ben simdi buna bisey demeliyim ama ne. Baska turlu yakalayamam varsa. Ama soylesem en azindan yapacagi varsa yapmasami

Sende şifre vermiyormuşsun.Belki eşinde senden şüpheleniyordur.Nasıl olacak
Ben o vermedigi icin vermiyorum.ailesi arayacak olsa benden aradiklarinda telimi alip saatlerce oda oda dolasip gezebiliyor.demekki oyle suphesi yok.veya benim telefonum hep ortada sifre var ama aniden calsa aniden mesaj gelse yerimden sicramam oda ayni sekilde. Nisanliyken ikimizdede sifreler vardi sonra o sifre koymaya basladi bende oylemi oyle dedim bende koydum. Ama dedigim gibi oyle uluorta kacirmalar saklanmalar ragatsiz edici hareket ikimizdede olmadi

Dur kız sakin ol🤣 Belki sadece bir rüyadır daha hiçbir şey belli değil. Uyarıcı rüyalar varmış o yüzden dedim tetikte olun diye ama belki öyle değildir inşallah değildir yani

Mehmet emin kırgil var 200 liraya yorumluyor
Ya bunlardan sarlatan degilmi ya. Ruyamda beni uyaran abla daha samimi sanki😆 guldugume bakma inan odaya girmemek icin kendimi zor tutuyorum bir tane yuzune yokat atsam bayilsa keske. Sinirle kahvalti edecekmisin dedim yok askim benim diyor uykulu uykulu.sen madoda yemissindir yiyecegini diyecektim sustm ciktim

Ya bunlardan sarlatan degilmi ya. Ruyamda beni uyaran abla daha samimi sanki😆 guldugume bakma inan odaya girmemek icin kendimi zor tutuyorum bir tane yuzune yokat atsam bayilsa keske. Sinirle kahvalti edecekmisin dedim yok askim benim diyor uykulu uykulu.sen madoda yemissindir yiyecegini diyecektim sustm ciktim
Bilmiyorum ki Tv ye çıkıyordu🤣
Sakin kal lütfen. Tetikte ol dedim çünkü bazı rüyalarda insanları uyardıklarını duymuştum mesela haberlerde görmüştüm adama rüyasında hünnap ek diyorlar adam ekiyor borç içindeyken zengin oluyor burda okumuştum kadına şu şu zikirleri çek sureleri oku diyorlar okuyor mal mülk sahibi oluyor

İnşallah sizinki sadece rüyadır ya da başka bir Anlamı vardır emin olana kadar bir şey yapmayın ✋ 🤣

rüyalarımda hem onun beni aldattığını görmüşümdür hemde benim onu. ama çok şükür ki öyle bir durum yok hiç şüpheye düşmedim.Benim eşimde sarı saç sever mesela. dün saçlarımı sarıya boyattım ilk defa ağzından çok güzel olmuşsun lafı duydum. hiç aklıma gelmedi yoksa bu her sarışına bakıyo mu falan diye :)
kuruntu yapmayın

Sakin kal lütfen. Tetikte ol dedim çünkü bazı rüyalarda insanları uyardıklarını duymuştum mesela haberlerde görmüştüm adama rüyasında hünnap ek diyorlar adam ekiyor borç içindeyken zengin oluyor burda okumuştum kadına şu şu zikirleri çek sureleri oku diyorlar okuyor mal mülk sahibi oluyor

İnşallah sizinki sadece rüyadır ya da başka bir Anlamı vardır emin olana kadar bir şey yapmayın ✋ 🤣
Millete gelen ruyalara bak koseyi donuyor. Valla beklemedeyim napim

Millete gelen ruyalara bak koseyi donuyor.
Mado varsa üzgünüm 😒
Ya yok madoyla ilgisi yok ceplerine baktm hani fis falan varsa gercekten madoya ait.olay cikaracaktm tam emin olup. Bu sucuk yemis gece gorevde.ruyamda mado dedigi icin iskillendim

Kizlar korkmayin hemen ruyamda soylendi 🙄
Oncelikle hayirli sabahlar diyorum saat beş cunku. Hayatimda ilk defa biri net bir sekilde soyledi. Sehir sehir geziyoruz gorevimizden dolayi.cokta acmak istemiyorum bilginiz olsun bilgilerimi az cok anlarsiniz zaten.tayinciyiz cok cok uzakta eskiden kalan komsum ruyamda "akayasa bizim dondurmalar cok guzel herkes bayildi bak yegenimde diyorki o gelemedi ama ona kapim her zaman acik o herzaman gelebilirm eşinde geldi oda cok begendi saatlerce oturdu ama karşida bir kiz vardi madoda oyle bakistilarki oyle izlediki kizi saatlerce. Sordum o benim arkadasim dedi.somra kizlar ben uyandim az once. Suanki yasadigimiz yer bildiginiz köy gibi yani bir avm bile outlett olarak var sehirde o kadar diyimm. Ama esimin gorev yaptigi uere haritadan baktim 🙄 mado var calistigi yerin semtinde. Tabiki ruyalara itimat edip kendimi paralamayacagim ama bu hir isaretmidir ben asla boyle kocaci pesinden kosan kendini paralayan biri degilim aksine hep o yapicidir.evde hicbir sorunumuz yok cinsel veya genel olarakda hic sorun yok.ama genel olarak baliketli toplu kizlari begendigini bilirim ruyamda malesef kizin goruntusune kadar gordumm. (Bugune kadar hic aldatilmadim yada yakalanmadi.genel olarak saati asla şaşmaz hep eve gelir. İzin gunlerinde evden disari adim atmaz. Bakimli degildir ama eliyuzu duzgun.ve malesef uniformali. Simdi kizlar ben bu ruyanin pesine dusup adami inceleyeyimmi. Boyle salak degilimdir normalde ama birsey durtuyor. Telin sifresini bilmem oda benim bilmez aslada cozemem. (Bugune kadar yakaladigim hicbisey yok.) Varmi boyle basina gelen
nedense bahsettiğiniz yer bana Ağrı ilini anımsattı 😁 anılarım depreşti.
bence bilinç altınızın kurbani olmuşsunuz, belki o gün bir haber izlediniz belki bir şey okudunuz bilmiyorum bu kadar detaylı rüyalara anlam yüklemem ben genelde rüyada olduğunu anlayıp ruyasini istedigi gibi yonlendirebilen bir tip.olduğumdanmı bilmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X