Kizlar simdi bu uyandi ben sinirliydim ne oldu katil ördegim yine sinirlisin dedi cunku adamin hicbirsey umrunda degil. Ayyy yoksa ruyamda sevgilimin ismini soyledimde onami kizdin dedi gulere. Hala isin dalgasindasin dimi dedim. Calistigin noktada kadinlari niye izliyosun hic utanmiyomusun orda olabilicegim seni gorebilicegim hicmi aklina gelmedi dedim bak sakin oralara gelme manyakmisin cok tehlikeli yerler oralar guvenligin icin senin taninmaman lazim nezaman seni aldimda gorev yerlerime goturdum sen manyakmisin dedi. Her zmaan guvende olmalisin dedi yuru git ya karaktersizligine boylemi cozum urettin dedim kahvaltiyi hazirlarmisin dedi yemek bolumunde guzel yerlere gitmissinidr sana vermislerdir yallah onlar hazirlasin dedim. Adama kahkahalar atiyor sen manyaksin diyor benim o taraklarda gozum yok benim hayatim kaymis is guc sikintilar var sen diyosun aldatiyosun dedi.sen su cocugu bir dogur delirmeden dedi guldu gitti. Yine diyorum kizlar ben arastiracak olsam bulamam. Arkasindan takip edeyim desem adami surekli baska noktalara veriyolar ani baskin bile yapamam. Telefonunda sifre var. Adli vakalara gittiginde ozel bilgiler oluyor ben cok merakliyim dillendirmiyim meslekten olmasin diye huyumu biliyor watsapina baktirmiyor. İnstgramda hep unlu guzelleri takip ediyor ama bunu takip eden hep ailemiz.hicbir kadin buna tenezul edipte takip bile etmemis

ruyalara deli gibi anlam yukleyen biri degilim ilk defa boyle ruya gordugum icin sasirdim. Kaldi bu konu boyle. Allah korusun birgun aldatilsam bu adamdan asla laf alamam he cikarken sunuda dedi aldatirsam birgun snaa soylersem affedermisin dedi salakmiyim ben niye affedeyim dedim ee bende salakmiyim sana soyleyeyim affetmeyeceksen dedi. Gidersin dedi guldu gitti