Aldatıldığımı düşünüyorum..Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Ona inanman içinmi bunu yapmışş ... :1shok:
Böylemi inandırılır bir kadın...
hadi gerçekten aldatmadı sadece bi oyundu desek bile iğrenççlikkk...
Hiç bi kadın bunun şakasını oyununu bile gururuna yediremez.psikolojisi kaldırmaz...
Güçlü olmalısın şu erkeklere bu kadar taviz vermeyelimm yaaa vallahi okudukçaa ben kafayııı yiyorumm burdaaaa

haklısın taviz tavizi getirecek..

Başlık şimdi ilgimi çekti...
Bu kadarına inanamıyorum arkadaşım aldatıldığını sadece düşünüyormusun nolur aç gözünü birazcık bu kadar güçsüz ezik olma ...Zaten çıkaracağı kadar çıkarmışş seni gözden... daha zorla yürütsen evliliğini ne anlamı olacak arkadaşımm nolur biraz akıllı ol...
Kızına bakarsın sen onu üzecek bişey yapmadınki vicdan azabı çekesin...
ınan çok daha mutlu olacaksınız kızında sende...

korkuyorum..güçsüzlük eziklik mi dersin bilemiyorum ama..benim bu adamla 12 senem geçti..şimdi bir kızım var..sadece ikimiz yani..yapabilirmiyim bilmiyorum?..böylede yapamıyorum bunuda görüyorum ama kolum kalkmıyor.kolay değil, içinde bulunduğum durum.getirilerini götürülerini iyi hesap etmem lazım...o yüzden bekliyorum..sineye çektiğimden değil..maddiyat boyutuda var işin..şimdi tek başına yetemem kızıma borcum vvar çünkü

o zaman arayalım kızı deseydenız...

ya aslında kızın msnını alıp yenı bir msn açıp kızı ekleyıp konuşsaydınız tabı kendınız olarak değil...

bu yenı msnım tarzında ...

ve sevgilin var mı diye sorabilseydınız o zaman gerçek cıkardı ortaya

ama msn konuşmaları bile yeterli bunu anlamak için (((((((

ooff cok zor bi durum aklım durdu.............................

cnm kızla yüz yüze bile görüşmüş.. sevgilim var demiş kız hatta.. :hulya: ahh ahh daha 20 yasında.. noluyor bu genç kızlara yaa.. allah hepsini ıslah etsin.. bekar erkeklere kıtlık girdi sanırım :hulya: biz de genciz ya evli barklı adamla ne işimiz olur hepsi abimizdir bize asılsalar bile kafalarına ayakkabımızı yerler.. :hulya:

bence mantığınızı kullanın. araba aldım borcum var demişsiniz satın arabanızı kapatın borcunuzu. bazen birşeyi başarmak için gözünü karartıp elini taşın altına koyabilmek gerekiyor.
eşiniz de bıkmış madem hem suçlu hem güçlü. çekmeyin onu. kızım için devam etmem lazım diye de düşünmeyin. böyle bir ortam psikolojisini daha çok bozar. bu adam ileri de yine aynı şeyi yapabilir.
kızı takip edip sevgilisine ulaşın. işi iyice büyütün. koca kafalı kızın ilişkiside sallantıya girsinde görsün.

ben kızın sevgilisi olduğuna inanmadım ama eğer varsa evet o da bilmeli.. belki çocuk evlenmeyi düşünüyor böyle kalitesiz bir kızla.. yazık değil mi o delikanlıya.. terbiyesiz ahlak fukarası insanlar.. allah hepsini ıslah etsin.. böyle hemcinslerimden utanıyorum..

sevgilisi var ve çok korkuyor onun öğrenmesinden..öldürür beni diyor..ama ulaşamadım..çok aradım aramaya devam ediyorum..kızın sevgilisi kızı aldatmış anladığım kadarıyla buda intikam aldı aklı sıra fakat ben erken öğrendim diye düşünüyorum..birbirlerine açılalı bir hafta olmuş gibi anlıyorum cümlelerden...olayın ,ilk anında akıllıca davranamadım..sessiz kalıp dahada açığa çıkarabilirdim ama yapamadım.sinir krizi geçirdim..gerçi gerçeği ne yapsam değiştirmeyecek buda ayrı bir konu ama şimdi düşününce farklı şeyler yapabilirdim diye aklıma geliyor.ama geçti.açık oynadım

onuda araştırdım ama arabayı alalı 3 ay oldu daha ..maalesef zarar etmeyeceğim bir fiyata gitmiyor.o zararı göğüsleyecek durum yok şuanda..kapanmıyor anlayacağın..offffffffffffff bilseydim girmezdim böyle bir şeye((

ne olduğunu bilmiyorum..ama sonları olmadığını ikiside yazmış...aklı beş karış havada işte..dilerim oda mutluluk yüzü görmez yaşadıklarımı yaşar((((((((

ne olduğunu bilmiyorum..ama sonları olmadığını ikiside yazmış...aklı beş karış havada işte..dilerim oda mutluluk yüzü görmez yaşadıklarımı yaşar((((((((

mutluluk yüzü göreceğini mi sanıyosun canım ? senin bu yaşadiğin sıkıntıların hesabını verecek ikisi de.. sen içini ferah tut.. sadece sakinleşmeye çaliş şuan için.. yaşananları sindirmeye çaliş.. sana hersey rüya gibi gelir.. uyanmak istersin.. şuan çok sıcak yaran bi soğusun.. ne yapacağina nasıl bir yol izleyeceğine öyle karar verirsin.. acele etme.. hele bi kafanı toparla şu yaşananları bi beynin algılasın ki şuan dediğim gibi her şey yalanmış gibi gelir insanın dengesi bozulur.. ondan sonra ben senin kendin ve kızın için en doğru kararı vereceğine inanıyorum.. senin başın dik olsun.. onlar utansın.. tabi o duyguya sahiplerse

Asos nasılsın bugün??

Son gelişmeler nedir??

Eşin olacak o pişkin, pişmanlık filan göstermiyormu halaalsanaalsanasmile

koskoca 38 yaşında adam sana oyun mu oynamış, ergenlik çağındamı bu ayol, böyle oyun mu olur

huzur istiyorum demeside tuhaf, huzur istiyosan niye elektriğe işersin be adam

sendeki eksiklikleri gör istedim demekle ne kast etmiş, neymişki sendeki eksiklikler

yorumları okuyunca çok kötu oldum kendı başıma gelmiş gibi yha Allah kimseye yaşatmasınn boşan demesi de kolayy...maddi sıkıntılar,aile çevre baskısı kuşatıyor çevreni...bunlarla baş edebilecek gücün olmalı..ama şahsi görusum o benı aldatan ınsanla aynı evde maddi sıkıntım olup huzursuz olacagıma gderım bı kuru ekmekle çoucugumu buyuturum ama kafam rahat olur ve ondan ıntıkam almanın onu surundurmenın grurunu yasarımmm

Asos nasılsın bugün??

Son gelişmeler nedir??

Eşin olacak o pişkin, pişmanlık filan göstermiyormu halaalsanaalsanasmile

Canım günlerdir ilk defa iyiyim diyebilecek durumdayım sanki...Dün bayağı kıyamet koptu ..c.tesi gününden sinirlendirmişti beni ve ilk defa dün çok kararlı bir şekilde biz evde değiliz git evden eşyalarını toparla dedim.Geldiğimizde karşılaşmayalım.Yarında dilekçeyi vericem, zorluk yaşatma dedim.Şok oldu..Tabi eve bizden önce gelmedi ..Neyse uzatmayayım, kızımı anneme bıraktım.Eve geldim onunla konuşmak için, aynı saatlerde geldik daha doğrusu..Tartıştık bayağı.İkimizde boşanmakta hem fikir olduk...Sonra bir ara bana telefon geldi , telefonla konuştuktan sonra çağırdı beni.Gel bir anlaşma yapalım senle dedi.Bugün ilk günümüz olsun.Sıfırdan başlayalım..Sen nasıl biri olmamı istersen ben öyle biri olacağım dedi.Seni kaybetmekten korkuyorum...vs vs.Ama ilk defa pişmanlığını hissetttim ve ilk defa inandım ..Olayı yaşadığım günden bu yana; kızım için dur bakalım demeye çalıştım..Gerçi sadece kızıma bağlamamak lazım seviyorum maalesef( Ama içimde hep huzursuzluk vardı, şimdi ise o huzursuzluk yok.Son bir şansı 12 sene hak ediyor diye düşündüm.Kafam daha rahat, en azından bundan sonrasında yaşayacağım olumsuzluk sonrasında direkt olarak yapmam gerekeni biliyorum.Buda beni rahatlatıyor...Durumlar böyle işte..Atlatmaya çalışıcam...Kolay olmayacak...:çok üzgünüm:

Assos arkadaşım,

inan çok üzüldüm aldatılmandan daha çok kocanın ortaya attığı zırva bahaneyle seni haksız duruma düşürmeye çalışmasına üzüldüm. Ne oyunuymuş bu öyle oyun filan olmaz sakın inanma. Zaten inanmazsın da erkeklerin hep haklı olmak gibi bir özelliği olduğu için ailesine filan bahsetsen onlar aa evet oğlumuz sana şaka yapmış filan diyebilirler.
Bu erkek milletinin büyük bölümü yalan üretmek için yaratılmış ama zekaları yetersiz olduğundan öyle saçma yalanlar üretiyorlar ki. Yahu kim inanır buna.

Bir de üste çıkması yok mu. Üste çıkmasına izin verme. En azından çık o evden. Bak biliyorum çok zor bunlar şu an onsuz yaşayamam tek başıma çocuğuma filan bakamam diyorsun ama insan herşeye alışıyor. Herşeye alışıyor da işte aptal yerine koyulmaya alışamaz sanırım. Pişman bile değil, saygısı yok özür bile dilememiş lütfen kendini ezdirme ve adım kadar eminim yine yapacaktır aynı şeyi.

Bence ona iyi bir ders vermelisin artık zaten yapabileceği en kötü şeyi yapmış sana olsa ne olmasa ne hayatında. Allah hayırlısını versin hakkında.

Yaptığı sadece kendi yanlışının savunmasıydı...Beni suçlamak, tamamen psikolojik...Bendeki eksiklik ne olabilir doğumdaki kilolarımı veremedim, ona karşı utangacım sanırım halen..cilveli biri değilim yani(( yapım böyle bilmiyorum..Hani kendi gördüklerim bunlar başkada bişey olduğunu sanmıyorum çünkü çalışan bir bayanım hem çocuk hem ev hem o anca yetişiyorum..

Senin adına kimse karar veremez tabi ama bence çok kolay affetmişsin. Madem yelkenleri suya indirdi biraz daha süründürseydin. Neyse yine de kafanın rahatlamasına sevindim herşey gönlünce olur umarım.

yok canım benim, tamamen bahane tabii, sende bi eksiklik olduğunu düşünüyorsa oturur konuşur yetişkin gibi, onun ki suç bastırmaya çalışmak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…