Aldatıldığımı düşünüyorum..Ne yapacağımı bilmiyorum :(

evli erkeklerde gözü olan aşiftelere sinir oluyorum.:mymeka:

off sabahtır okuyorum okudukça üzülüyorum bi adamın bunu karısına ve kızına yapması nasıl kabul görür??

ben anlayamıyorum yaa gerçekten çocuğun var deyip katlan diyen insanlara! çok çok özür dilerim ama eğer ailen arkanda olsa bence bu kadar kolay kabul etmezdin.. tabiki suçun yok seni suçlamak için demiyorum sen elbette geleceğini en önemlisi de kızını da düşünüyorsun ama eşinin pişkinliği beni dehşete düşürdü!!

bu kadar saçma bahaneler hiç ama hiç inandırıcı değil hele hele o kadar olaydan sonra kaybetme korkusu olmadığı için söylediklerini hala bastırması affedilemez!!

ama görüyosun yaa bir kez seni ciiddi kararlı gördü ve yeniden dedi.. sen nasıl mutlu olacaksan o şekilde karar al güzelim tamam tekrar denemek istiyorsan dene ama önce git bi avukata bi sözleşme yap eşin seni aldatırsa donuna kadar alıcağına dair ve notere gidip imzayı attır eşine sonra tekrar deneyin.. bence artık uyandığını fark etsin o adamda!

o şırfıntıya gelince de ne olursa olsun git ailesini bul daha 20 yaşında bi çocuk yaa ne akla hizmet sen gidp evli bi adamla yazışıyosun ne bu samimiyet! ailesine anlat gerekirse sevgilisine ulaş takip ettir falan ve anlar bi daha yapacak cesareti olmasın.. neymiş eğer söylersen seni pişman edermiş neyle edecek pişman kocasını ayarttım mı diyecek kendi o...luğunu mu anlatacak millete!! ayy sinirlerim bozuldu yaa..

güzelim zaten sende hastaymışsın geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. sende üzme artık kendini.. kızınla kendini garantiye al (notere gidip eşine imzalatarak) ve sonra kendin için yaşa.. eşin için değil kendin için bakım yaptır güzel giyin daha yaşın 31 yaa denildiği gibi bu yaşta daha yeni evleniyorlar eşin de seni kaybedebileceği fikri uyansın hata yapma lüksü olmadığını bilsin..

ilgin için sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim.Kimseyi tanımıyorum burda ve ilk defa böyle bir şey paylaştım...ama inanaın çok iyi geldi..tekrar teşekkür herkese..

iklimmya bütün sözlerine kelimesi kelimesine harfi harfine katılıyorum canım sanada arkadaşom allah yardımcın olsun ama herzaman kalbi dinlemek ii sonuçlar vermiyo bazen mantıkla verilmiş kararlar daha sağlıklı sonuçlar verir

bu erkeklerdeki pişkinlik beni deli ediyor zaten yapacağını yapmış yok oyunmuşta kendini düzeltmen içindi yüzsüzlük başka bişe değil evli olduğunu bile bile beraber olan tüm kadınları kınıyorum .Hepimiz kadınız ama maalesef kadının en büyük düşmanı yine kadın sonuçta eşlerimiz bunu kadınla yapıyor kötükedihüso

haklısın..bende kınıyorum..ama işte cehalet..başka hiç bir şey değil..neyi düşünüp neye dayanıp böyle olaya kalkışırlar bilmem..ne kadar cahil kızlarımız var...Allahım sen akıl fikir ver, ıslah et onları..benneyaptımki

Asos, son durum nedir. Eşinin sana karşı tavırları nasıl???

canım aile dostunuz dediğinizi de işin içine katmış olabilirler sonuçta daha yakınlardır onlar
bak şöyle bişi olsa bi anlık hoşlandım gaflete düştüm anlamadığım şeyler yaptım kendime de yakıştıramıyorum çok pişmanım seni seviyorum bu ilişki için elimden geleni yapıcam sana kendimi affettiricem dese. devam et derim çocuğun için
ama adam bana inanmasını öğrenceksin diyo bir de yaa delirdim bu lafına bu nası bi pişkinliktir yani bi nevi buna devam etceğine senin de sineye çekmeyi öğrenceğini söylüyor arkadaşım kim katlanır buna??
bu olay bütün kadınları çok yaralar ama bil ki bi çocuk anne babasıyla olmaktansa sevgisiz huzursuz bi ortamda olmamayı tercih ederdi. yani bir de üstelik huzur ver diyor he? bu ne pişkinliktir ağzım açık kaldı. kızla görüşme bir daha ama kız senin hayatını nası mahvedicekmiş merak ettim? daha ne yapabilir? kocanı mı boşattırcak? valla ben olsam hem o kocayı boşardım hem de kızın sevgilisine gösterirdim onun ne mal olduğunu. hoş bence bi sevgili yok ortalıkta.
bu arada allah yardımcın olsun canım gerçekten dualarım seninle sen güçlü dur yavrun için babası olmasa da sen lazımsın ona

Bu aptallığı haricinde başka bir hatası yoksa bir şans daha verin bence ama ona şans verdiğinizi hemen söylemeyin , siz işinizi bilen birisiniz bence , burnundan fitil fitil gelsin önce ki bir daha böyle saçmalık yapamasın.
Süründürün , sonra da kızım için sana son şans diyin.. Bir daha böyle bişey yaparsa tehtid edin direk :)
Belli ki pişman olmuş , bir anlık bi beğenilme hissiyle hareket etmiş birçok erkek gibi.

Seks de bir anlık beğenmeyle olur erkeklere göre.
O halde beğenilme içgüdüsüyle bu erkekler önüne gelenle yatarsa ne olacak..
Bence beğenilmek için antin kuntine gerek yoktur,beğenen kendi çapında beğenir,özel bir çaba hele de spesifik bir karaktere yönelilk bir çaba adamın belinde sopa kırdırmayı gerektiren dokuz kusurlu hareketten biridirkaydirigubbakcemile
Bu arada ben ayrılsın ya da süründürsün diyemem ama yok kardeşim yok,beğenilmeyiversin danalar...

Bu erkeklerin spermlerini saçma isteği de fazla oldu artık,
Otursunlar totolarının üzerine,bu duyduğum kaçıncı msn muhabbeti yahu...

ne kadar saçma ne kadar mantıksız açıklamalar yapmış kocan cnm.kusura

bakma ama çok çok çok çok sinirlendim şuan yemin ederim.38 yaşındaki adam eşini karşısına alıp

konuşmak,bazı eksiklikler varsa da bu şekilde tamamlamak varken ne kadar mantıksız bir yol seçmiş.gerçi yol seçmiş demiyorum.çünkü bu bi bahane bence.kusura bakma ya gerçekten bunları

söylemek bile güç,üzücü.ayrıca 20 yaşındaki bir kız ile konuşmak....ne demek bu ya.cnm çok üzgünüm

kırıcı olduysam.affına sığınarak yazıyorum bunları

Eğer boşanmayacaksanız, aile çevresine fazla duyurmayın bu olayı..
Eşinizi rezil edemezsiniz kimseye, o zaten rezil..
En fazla siz "zavallı" olursunuz, size acır insanlar, hatta kimisi de suçlu görür.. Her şekilde sinirleriniz daha da yıpranır. :gitme:

Belki birgün siz unutursunuz, ama akrabalar-bazı arkadaşlar her fırsatta hatırlatırlar. İnanın hayatınız hiç kolay olmaz. Hayattaysa kendi anneniz dışında kimseye anlatmayın, güvenmeyin kimseye..benneyaptımki

Ne yazıkki, aldatılmış olmaktan kadınlar utanmak durumunda kalıyor bu toplumda..
Kadın dünyasını en iyi anlaması gereken KK' da bile.. İnanın yeri geliyor aldatılan kadına öyle bir "zavallı" ve "onursuz" muamelesi çekiliyorki.. "Ah evet, ben seni anlayamam.. Çünkü ben olsam direkt şutlardım, senin gibi geniş değilim.." tarzında..:umursamaz:

Benim ablam sadece k.pederine anlatmıştı, eşinin ihanetini.. Çünkü boşanıyorlardı ve ablam k.pederini çok sever. Onunla paylaşmak istemişti, önceden bilsin istemişti.

Doğru mu yaptı bilmiyorum, kızı için boşanmadı o da. Sonra birkaç yıl geçti üstünden, ailece bir tatile gitmişlerdi. Bir fotoğraflarını koymuş profiline, o tatile ait olan bir fotoğraf.. Eltisi hasetinden çatlamış, altına "aldatıldığını biliyorum" yazmış.. Kötü niyete bak.. kötükedihüso
Düşün ablamın halini..
K.peder gidip eltiye anlatmaz.. Ama karısına anlatmıştır, o da sevgili gelinine..:hulya:

Bir eltiden bu sözü duymak çok incitmişti ablamı.. Çok cahil bir kız eltisi, hem de çok.. Tatile gitmek, o fotoğrafı profile koymak o kadar ekstrem ve lüks bir durumki o kız için, bir insan bunu ancak kıskandırmak için yapar.. Böyle düşünüp intikam aldı işte kendince.. Oysa aldatılmak ablamın suçu değildi..

Aldatılmaya bakış açımız değişse, bir de boşanan ailelerin çocuklarına.. O zaman kadınlar daha cesur kararlar alabilecekler sanırım.. Biz ablamla aynı okuldaydık ve ne zaman herhangi bir yaramazlığımız olsa öğretmenler-veliler fısır fısır konuşurlardı. Tahmin ederdik ne dediklerini.. Sanki annesi-babası bir arada olan çocuklar hiç yaramazlık yapmazlardı..

Offf geçmiş günleri andım, nikotin molası gerek, içim sıkıştı..

aldatan bi adam kesinlikle affedilemez ne kadar çok severseniz sevin bir kere aldattığı zaman ve eğer siz affettiyseniz bu ona ikinciyi yapması için zemin hazırlamış oluyor nasıl olsa affeder diye bu benim düşüncem tabi hazmedip hazmedememe durumu ama tek söyleyeceğim şey aldatan adamdan bi halt olmaz koyun tekmeyi gitsin daha 31 yaşındasınız aynı şeyi ileridede yaşama durumunuz var bunu düşünerek kafayı yiyeceğinize yol verin ben olsam öyle yapardım

eşinizi şiddetle kınıyorummm hiçte affedilecek bir durum degil yane cok sinirlendim ama bebişinde varmış rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyim bitanemalsanaalsanasmile

Yaşadığın tabii ki kolay bir durum değil.Eğer maddi imkanların sana ve kızına yetecek gibiyse bence ayrılabilirsin,sağlıklı olur.Eğer çalışmııyorsan ama bi iş bulabilir çalışırım diyorsan yine diyorum ayrıl.İlk önce düzenin alt üst olmuş gibi gelir,zorluk yaşarsın biraz ama yeter ki kendinde o gücü bul.Sen bu davranışı hakedecek kadar değersiz misin bunu sor kendine.Aldatmak affedilir mi iyi mi olur kötü mü olur çok derinleşecek bi mevzu bu tabii ki.Ama karşındaki insanın tavrı da o kararda belirleyici olur az çok.Yani eşin sana evet bunu yaptım dese,yaptığının "HATA" olduğunu bildiğini ve kabul ettiğini,pişman olduğunu ve buna benzer bi açıklama yapsa affetmek bi seçenek olarak değerlendirilir ama o küstah bi şekilde ben seni denedim,yeter huzur ver gibi bi tavır koymuş,sinir bozucu bi durum bu.Çocuğun için endişe etme,kötü bir evlilikte büyüyeceğine anne-baba ayrı büyüsün daha iyi.Tabii bunlar benim kişisel fikirlerim sadece yardımcı olmak adına .İnşallah hakkında hayırlısı olur.Rahmetli anneannemin böyle durumlarda bi lafı varmış: baktın yarin yar değil,terkini vermek ar değil ...Kararın ne olursa olsun kendine güven,sağlam dur:içelim:

Asos, son durum nedir. Eşinin sana karşı tavırları nasıl???

(( durumlar dahada kötüye gitti..Buraya bakacak vakit ve kafayı bulamadım kendimde..artık sağlıklı değilim sinirlerim çok yıpranmış durumda.sakinleştiricilerle ayakatayım hep uyku hali ve de sürekli dinmeyen ağlamalar..

Şanslı olduğum konu ise işyerimde verilen destek sağolsun müdürümde dahil herkes çok anlayışlı oldu bu dönemde çünkü elimde olmayarak yansıttım onlarada..

Gelelim size anlatttıklarımdan sonra olanlara; şans verdim eşime onca kavga gürültüden sonra ama içim rahat değildi o kızla halen aynı yerde çalışıyor olmalarından son derece rahatsızdım.Bundan yaklaşık bir ay önce kadar eşime o kızın telini ver diye mesaj çektim,amacım kızı tehdit edip işten çıkartmaktı.Ama eşim ne var konuyu açıyosun deşiyosun bilmem ne senle olmucak bitsin git dilekçeni ver tarzı konuşmalar yaptı.Hiç cvp vermedim tmm dedim bitti.Madem bitti dedim kızı işyeirnden aradım.ve kız bana geciken cevabı verdi ağlayarak çok özür dilerim dedi.Bir hataydı ama oldu, sizi gördükten sonra vicdanım hiç rahat değil ne olur beni dövün ama buı vicdan azabından kurtuların filan.Kızla baya konuştum kustum içimdekileri.O sürekli ağladı.ve flash bir gerçek daha ben ben öğrendikten sonrada görüşüp görüşmediklerini sordum ağlayarak cvp verdi.Bunuda evt olarak anladım.O gece eşim eve gelmedi.Ben kıza zarar vermek için ailesine ulaşmaya çalıştım.Ablasını buldum face den mesaj attım.10 dk içinde cvp geldi görüşmek sitediğini bunları yüzyüze konuşmak istediğini söyledi.Halbuki msn yazışmalarında ablasının önünde yazıştıklarını biliyorum.Neyse eşime uçmuş mesajlaştığımız tehditler savurdu.KArdeşimle görüştüler tmm dendi boşanılacak...Ama gidip başvuru yapmadı.20 gün kadar evden ayrı kaldı.Bu süreçte kızım onunla hiç konuşmadı.Sadece bir hafta sonu aldı onu..Yavrucum öyle özlemişki içim parçalandı.Sonrasında eve geldi neden sordum buraya aitim dedi.Çocuğun yanında çok konuşma fırsatı bulamadım o anda.Sonrasında yalvardı yakardı kızımız için deneyelim dedi.ve kandırdı beni.sevgimin zaafiyetinden faydalandı.Elimden geleni kızım için yapmaya çalıştım.Bir yalan daha bulursam bu iş biter dedim.Ne bilmem gerekiyorsa anlat yada karşıma çıkmasın dedim kabul etti.Geçen hgaftaya kadar telefonuna bakmamıştım hiç.Sabah iş için hazırlanırken o uyuyordu telini aldım elime ve sürpriz..kızın mesajları duruyor..beynimden kaynar sular döküldü ve aşk mesajları.o sinirle kaldırdım onu aptallık ettim.Almadım telefonu daha diğer mesajları okumadım.(( Sinirle çok hatalı davrandım.elimde olmayarak.Gene yalan söylemiş.Bana ben öğrendiğim anda ilişkisini kestiğine dair yein etmişti.Mesajlar Mart ayının sonlarına aitti.yani benden sonra bir ay daha görüşülmüş.ve yavaş yavaş soğuttum kendimden gibi atalca bir yanıt verdi.Okuyorsunuz belkide bu kadın bunlara rağmen halen duruyormu diye sinirleniyorsunuzdur.ama nedenini bilmiyorum birşey yapmak için kolum kalkmıyor.Bir iki gün sonra mail şifresini istedim uydurma bir şifre verdi bana..bilmiyorum iptal ettim o yüzden giremiyorsundur dedi.Geçen cçtesi kayınpederimle konuşmak için hemde kayınvalidenin mezarına gitmek için onlara gittik.Kayınpederime anlattım.O gece mailine bakalım birlikte dedim.Sen giremiyosan ben nasıl gireyim dedi.Film izliyordu.Bir ara wc ye kalktı ben pcye oturunca internete bastım ve direk onun mail adresi açıldı. Yazarken bile başıma ağrılar girdi.Gene yalan....O ge ce apar topar evimize geldik gece 2 de..Geldikten sonrada olmuyor dedi.Sen karışltırmaktan vazgeçmiceksin.Geçmiş diyor.Anladığım kadarıyla onun için dünde geçmiş bugün görüşmüyosa dünün hesabını sormamam gerekiyor sanırım.Bir dizi saçmalık..Bense hergece sinir boşalması yaşıyorum ağlamaktan harap düştüm.Ama artık bitirme kararı aldım ve bugün dilekçemi hazırlattım.Bu gece ise dilekçeyi gösterip p.tesi vermeye gidceğim.artık azap bitiyor.Herşey çok zor ve kötü...12yıllık emeğim bitti gitti.Bu kadarına bu yüzden katlandım sanırım.ama çok zor...mafoldumben

Evt ben boşanmış bir aile çocuğu deildim ama babamı küçük yaşta kaybettim.Bunun ne kadar büyük bir boşluk olduğunu ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum..Kızım bunları yaşamasın istedim.Dayanabilirim sandım.Aslına bakarsan aşağıya yazdım olanlar olmasaydı eşim denilen adi çaba sarfetseydi belkide üstesinden gelebilirdim..görüyosunuz demi halen umut besliyorum..Haklısın çok aciz duruma düştüm..Aslında böyle biri değilimdir ama insan acıyor emeklerine çabasına çilesine..yaşananları anlatmak çok duygu katmıyor anlamanız çok zor allah kimseninde başına vermesin..Ama alternatifim kalmadı..ayrılıktan başka.onuda allaha havale ediyorum..hakkımı helal etmiyorum..Biliyorumki benden beter olacak ama..niye böyle oldu demektende alıkoyamıyorum kendimi.ben o kadar kötü değildim.bunları hak edecek kötülüğüm hiç olmadı.çirkinde değilim şükür..ama bitene neden sorulmuyor işte..çok acı çektim..burdaki arkadaşlardan direkt bitirirdim diye yorum yapanlara nasıl diyordum içimden.kolaymı öyle..ama yaşayan olmasın dilerimde olursada gereçkten bitmesi gerekiyormuş..öğrenilen anda..bu nu kesip atmak gerekiyormuş..çokda akıllı olmaya gerek yok.ben sinirle hareket etmim mantıklı davranayım dedim ama yıpranan tek ben oldum..olanda bana oldu...tek dileğim kızımın bunu en az zararla atlatması şimdi bundan sonrasını düşünüyorum.güçlü olmaya çalışıyorum..allahtan sabır diliyorum..:sinifsinif:

Böyle yazıları her okuyuşumda içim parçalanıyor.Yorum yapmak geliyor içimden ama söyleyecek söz bulamıyorum.
Allah binlerce kere yardımcın olsun asos55 ve hayatının bundan sonraki kısmı, istediğinden kat kat güzel geçsin inşallah.
Benim de babam annemi aldatmıştı, ki hala da aldatıyor. Bunu hepimiz biliyoruz annem kaç kere boşanmanın eşiğinen döndü.Dayanamadım ve en sonunda tavrımı koydum ve tam 6 aydır konuşmuyorum babamla.
Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle acıları...

yaşananlar çok acı ciddi.ama kararının arkasında dur ve kesinlikle dönme.yeni bir hayat zor ama inan bu şekilde yaşamak bin kat daha zor olurdu senin için.
bravo kararın için bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…