Aldatıldığımı düşünüyorum..Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Sonunda doğru kararı vermişsin arkadaşım kutlarım. Kararının arkasında dur çatır çatır boşan. Ben olsam o kızı bir güzel benzetirdim allah belasını versin 20 yaşında bir şırfıntı yüzünden yuvanız dağıldı allah kimsenin başına vermesin. Ah o kızı ve kocanı elime verseler, hele hele o kızı adi utanmaz, 3.5 yaşında bebeği olan adama askıntı olmak neymiş gösterirdim o....pu! Hiç mutlu olamasın inş. Çok sinirlendim. Yuva yıkanın yuvası olmazmış onunda olmucak olmasında inş.

Evli değilim ama evlensem , böyle bir şey olursa ne tepki veririm altından kalkabilirmiyim diye düşünerek karar verirdim evliliğe.. Çünkü gerçek hayat masallarda ki kadar güzel değil.. En doğrusu evlilikte aldatılırsam tek başına devam edebilmeliyimi akılda tutmak..

canım okurken içim parçalandı sana çocuğuna....dilerim ki Rabbimden bundan sonra çok mutlu ol.eşinde bulamadığın sevgiyi huzuru Rabbim sana ömür boyu versin.inş bundan sonra çoooooooook mutlu olursun canım.güzel Allah ım inş bundan sonra sanada yavrunada çok güzel hayırlı bi kader versin :Saruboceq:

Amin canım.Aminnn....ama biliyorumki benim yüzüm gülmeyecek..Allaha isyan etmek istemiyorum ama babasız büyüdüm ev geçindirdim bir sürü sıkıntı çektim ..evlendim peşimi bırakmadı sıkıntılar dua ediyorum inş.öbür tarafta mikafakım olur.başka güzel bir yan göremiyorum.allah kızımın bahtını açıketsin ona dua ediyorum..Bunada şükür ne diyelim.:sinifsinif:

Aman Allah'ım...
Bu ne iğrenç bir mahlukat.
Bari az şerefli olsaydı da evet seni aldatıyorum diyebilecek yüzü olsaydı...
Bu pislikten kurtulmanı diliyorum bir an önce.
Kızınla hayatında mutluluklar dilerim...
Allah yardımcın olsun...
:Saruboceq:

Güzelim herşeyin haıylrısını iste..insan neyle karşılacağını gerçekten bilemiyor.Evlilik bambaşka bir dünya..sürdürmek gerçekten zor hele bu devirde.Allahtan hayırlısını iste..ama kötü olacak diye düşünüp kendini olumsuzluğa itme.şans nice ii evlilikler var.benimki böyle oldu aklımın ucundan geçemzken..çünkü eşim herkes tarafından böyle birşeyi mümkün değil yapamaz olarak görülen biriydi düşün.Allah akıl fikir versin ..şimdiki genç kızlarda akılları beş karış havada..umarım herkes için iyi olur.bizim olayda en çok kuzuma üzülüyorum.o hak etmedi..bende etmedim ama o hiç etmediAllah sanada hayırlı kısmetler versin..

((( evt kararımın doğruluğunda çok eminim.baştan beri yapmam gereken buydu ama niye mutsuzum halen..öyle üzgünümki inanın yazmaya başladığımdan beri başım çatlıycak gibi ağrıyor..çok kötüyüm(gitme:

Amin..yüzlerce kez amin allah kimseye yaşatmasın..Çok zor anlatamayacağım kadar zor...sevdiğin adam senin yanında senin yatağında benim bildiğim birkaç ay kimbilir ne kadar süre bir başkasıyla, sana söylediği sözleri ona söylemiş..yazışmaları bir bir aklımda..herşey onları hatırlatıyor..diyecek söz yok..

bütün sayfaları, gelişmeleri tek tek, dikkatle okudum.
bütün samimiyetimle söylüyorum çok üzüldüm. hem de çok
içim cız etti.
daha sonra yazıcam sana.
yolun açık olsun canım...

belliydi böyle olacağı. Hakkında hayırlısı olsun Asos

Kocan olacak şerefsiz, birazcık insan olsaydı, birazcık haysiyetli olsaydı tamam yaptım bir hata der (o bile affedilemez bana göre) yuvasına kol kanat gererdi. Ama pisliklerine devam etmiş.

Dilerim rabbim yardımcın olsun. Bu bir dönüm noktası senin ve yavrun için.Güzel günleriniz olsun inşallah. O adamda gün yüzü görmesin, köpek gibi pişman olsun.

((((((görmücek biliyorum..Allahın adaleti çok büyüktür..benim içimi yaktığı gibi onuda yakacak..ikiside yaşadıklarımı yaşayacaklar..:gitme:

Uslubunuzdan doğru düzgün değerli bir insan olduğunuz kanısına vardım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, aynı yaşlardayız hemen hemen ama ben daha hiç evlenmedim , bir nevi gerçek hayata atılmadım diyebiliriz. Siz de öyle düşünün bence çok gençsiniz.. Çok şanslısınız bir kızınız var yalnız değilsiniz şimdi anlamasa bile ilerde mutlaka anlayacak herşeyi..

Umarım anlar beni..umarım bencil davrandığımı düşünmez..Çok korkuyorum aksini düşünürse( benim herşeyim kızım çünkü..

((((((görmücek biliyorum..Allahın adaleti çok büyüktür..benim içimi yaktığı gibi onuda yakacak..ikiside yaşadıklarımı yaşayacaklar..:gitme:

Senin yaşadıklarının kat be kat fazlasını yaşasınlar her ikiside.

Kolay değil, hatta çok zordur eminim, ama biran önce kurtul o adamdan ve geleceğe bak.:teselli:

Rabbım yardımcın olsun
o kız daha Çok Çekecek vıcdan azabını
beter olsun..
Sabır dılıyorum kardeŞım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…