Aldatıldığımı hissediyorum

Nedense ben eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdüğünü sanmıyorum...
1. falso msjda ''ayhan'da pınarla buluşucak''de cümlesi:44:
2. falso pınar evlerine geldiğinde telefonla arayan şahısın,
pınarın konu sahibinin evinde olduğuna inanamaması,ısrarla
hesiyle tek tek konuşma isteği:44:
Ama hepsinden falso olan;eşinizle pınarın aynı evde yalnız kalması.
Çok kıskanç biri değilimdir ya da şöyle söyleyim,yersiz ve aşırı kıskançlıklarım yoktur.
Ama eşimi tam anlamıyla tanımadığım,hiçbir şeyim olmayan bir kadınla aynı evde asla yalnız bırakmam.
Burda da siz hatalısınız.Tamam işe gidecek olabilirsiniz ama çözüm aranabilirdi bu durum için.
Ben olsam sabah 1 saat erken kalkar kahvaltı hazırlar''hadi bakalım hep beraber çıkalım''derdim.
Ama ben olsam o kız evimde kalamazdı o da ayrı
Günahlarını almayalım tabi ama gereksiz samimiyetler,alakasız ilişkiler olmuş.
Bir süre izleyin bakalım ama lütfen açık foyacı olmayın.
İzlediğinizi,kuşkulandığınızı belli etmeyin.
madem durumlar bu noktaya geldi,biraz da siz oynayın.
İçinizin rahat etmesi açısından.
''pınar'da ne iyi kızmış,çok sevdim çok samimi''diyebilirsiniz.
Eğer şüphelerinizde haklıysanız bu görüşünüz rahatlamalarını sağlayacaktır.
rahat davranan insan da hata yapar,açık verir.
Tabi bu en kötü ihtimaller üzerine fikirlerimiz.
Dilerim böyle bir durum yoktur da siz gereksiz kuruntu yapmışsınızdır.
Ama sonuç ne olursa olsun eşinize bu tür nahoş ilişkilere olan yakınlığının,evli bir erkeğe yakışmadığını.
İlişkinizin selameti açısından arkadaşlıklarına biraz mesafe koymasını söyleyin.Rica da değil,direkt üstüne basa basa vurgulayın.
Ama önce emin olun...

geri kafalı değisin canım aynen öyle

pınar denilen bayanın sizin eşinize abi değil amca demesi bile bunların arasında hiçbirsey yok anlamına gelmez ki...
bakın sizlere kısaca yakın bir aile dostumuzun basına gelenleri anlatayım

'' seda ve semih birbirlerini cok severek evlenmislerdi aradan 2 3 sene gectikten sonra semih sedanın herseyinden sikayet eder olmustu.
konusmalarından, halinden tavrından resmen rahatsız oluyordu.ikisininde ortak bir baska bayan arkadası vardı.semih bu diğer bayan ile aynı iş yerinde calısıyordu
bir sure sonrasında semih sabahları erken kalkıp işe giderken o bayanıda alıp oyle gitmeye baslamıs , semih ve seda arasında sorun kavga tartısma oldugunda seda hep butun derdini sıkıntısını o ortak arkadaslarına anlatmıs o bayanda semihe abi tarzında kelimeler kullanıyordu... en sonunda aile dostumuzun kızı seda aldatıldıgından suphelenmeye baslıyor semihe sordugunda ise aldatmadıgını inanmazsa bunu o kadınada sorabilecegini soyluyor. seda da dost sandıgı o kadına gidip derdini sıkıntısını anlatıyor aralarındaki sorunları neden tartısıp durdugunu kadın yemin ediyor semihin sedayı aldatmadıgına aynı is yerinde calıstıklarından herseyi gordugunu ve anormal hiçbirseyin olmadıgını soyluyor.bir sure sonrasında seda bilgisayarda semihin ileti gecmisine rastlıyor okudugunda gorduklerine inanamıyor cunku eşi yani semih en yakın ortak arkadasları o diğer kadın ile birlikteymiş... sonrasında ise bosanıyorlar hersey ortaya cıkıyor elbette... simdi semih o diğer kadın ile evlenmis hatta cocugu bile olmus
bizim seda psikolojik olarak bitmiş durumdaydı daha yeni yeni toparlandı... ''

uzun lafın kısası bence sen biraz kendine hakim ol bu sekilde gidip kadını aratarak onu eve cagırarak daha cok içinize sokma...
eşine daha uyumlu daha içten sanki hiçbirseden suphelenmiyormus gibi davran adamın aklında boyle birsey olmasa bile bir sure sonrasında evdeki gurultu patırtıdan ve
asırı baskıdan sıkılıp pınara kacabilir... yani aklına sokma adamın hiçbirseyi...

eger seni pınarla yada bir baskası ile aldatıyorsa sende bilgisayarda telefonda her nerde olursa olsun buldugun herseyi biriktir içine at
elbet birgun patlayacaksın ozaman en azından haklı olarak konusursun asla paranoyak muamelesi görmezsin...
Allah yardımcın olsun insallah bizler ve sen yanılıyorsundur ve eşin insallah seni hiç aldatmıyordur

koltukta uyuyakalınca git diyemedim sabahta işe gitmek zorundaydm eşim benden çıkıyor o çıktığında kız gitmiş dedi ama bilmiyorum

ne münasebet ya,neden git diyemiyorsunuz?
Çok da güzel derim,o utanmadan sıkılmadan ilk kez geldiği
ve şaibeli bir duruma zemin hazırladığı inanların evinde rahat rahat uyuyabiliyorsa.
Önce bir güzel dürterim,''canım sen uyuyakaldın,daha fazla geç olmadan biz seni ayhan abinle evine bırakalım,
sorun olmasın evdekilerle aranda''derim de...
İşte size gelmesi bile çok absürd:44:

bence gözünüzü açın kurallarınızı koyun bu kadar geniş bir ortamda yapmıyorsa şaşarım zaten....

şüphelendiğiniz şeyin başınıza geldiğini öğrendiğinizde ne yaparsınız mesela

arkadaşım sen ne yaptın böyle nasıl bıraktın gittin eşini evde bi kızla gerçekten anlayamadım...
pınar yüzünden daha önce de tartıştık diyorsun üstüne bu mesajı görüp daha da şüpheleniyorsun ama o kızın sizin evde uyumasına izin veriyorsun...
ne rahatlık bu kardeşim ki senin evinde koltukta uyuyup kalabiliyor...
bak arkadaşım aralarında bi ilişki var yada yok bunu allah bilir ama ben sadece hissettiklerimi söylüyorum...
bence eşinle pınar arasında bi ilişki var çünkü pınar sizdeyken eşini arkadaşı arıyor evdeyiz pınarda var diyor... arkadaşı inanmıyor pınarı istiyor... pınarda inandıramayınca teli sana veriyorlar...
hayır bunda inanılamayacak ne var... demekki olması imkansız bi durum gerçekleşmiş...
yani eşin karısı ve sevgilisini biaraya getirmiş ki arkadaşı bukadar şokta ve inanmak istemiyor...
bence bu iş bu kadar açık... ayrıca sevgilisinin arkadaşının evinde insan okadar rahat edemez...
vakti geldimi kalkar gider... aynı şeyleri benim öğretmen arkadaşımda yaşadı...
aynı okulda görev yapıyorduk... karı-koca ikiside öğretmen...
adamın adı bekar öğretmen arkadaşlarımızdan biriyle anılmaya başlıyor...
tabi eşinin kulağına da gidiyor bu ama eşi inanmak istemiyor...
ayrıca bekar bayan arkadaşlada arası çok iyi... evine girip çıkıyor...
yatılı okulda görev yaptığımız için nöbet esnasında gece yarılarına kadar adam bekar arkadaşla sohbetler ediyor...
herkes ikisinin çok iyi anlaştığını ve dost olduklarını söylüyor...
evli bayan arkadaş nöbetçi olunca bekar arkadaşla sabaha kadar sohbet ediyorlar falan...
ve en sonunda eşi ve de hepimiz öğrendikki adamın 1 senedir bizim içimizde canımız dediğimiz bekar akadaşımızla ilişkisi varmış... yer gök inledi... hepimiz perişan olduk...
diyeceğim o ki erkekler okadar yüzsüz oluyor ki sevgilisini hiç utanmadan senin karşına çıkarmış olabilir...
ne diyeyim allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda gerçekleri öğrenir ve hakkında hayırlı olanı yaparsın...

Son düzenleme:
Sizin anlattığınız kadarıyla benim anladığım; eşinizin arkadaş ortamı baştan sona yanlış. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Siz eşini aldatan adamlarla eşinizin yakın münasebet kurmasında bir beis görmüyorsanız, şimdi pınarla olmazsa yarın ayşeyle fatmayla olur bundan eminim.

Evli erkekler bence arkadaş seçerken 10 kat daha dikkatli olmalı. Ben eşimin bazı mimli bekarlık arkadaşlarıyla bile görüşmesine huylanıyorum, siz ahlak konusunda eşini aldatmayı yakalanmadığı sürece sorun olarak görmeyen insanlarla evinizde ağırlayacak kadar samimi olmakla sorun görmüyorsunuz.

Zararın neresinden dönülürse kardır derim ve ne yapıp edip o ortamdan kendinizi ve eşinizi uzak tutmaya çalışmanızı öneririm.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşllh.

pes yani bu ne rahatlık

Saka mi bu narincim. Hem cok kiskaniyorsun, hem o kizin evinizde kalmasina izin veriyorsun bide ustune onlari evde birakip ise gidiyorsun. :44:
sasirdiiim hani rahat ol kafana takma diyoz ama buda cok fazla olmus yahuu.
çok güldüm

ve anladım ki bir konu açılır açılmaz yorum yapmamalıyım ,
derdini anlatanın biraz daha olayı ayrıntılı anlatmasını beklemeliyim ,
bence seni o kızla aldatıyor olsa bu kadar rahat davranmazdı ikiside [tabii kişilik olarak nasıl insanlardır onuda bilemem ]böyle bir şüpheylede yaşanmazki ALLAH(c.c) kolaylık versin

Saka mi bu narincim. Hem cok kiskaniyorsun, hem o kizin evinizde kalmasina izin veriyorsun bide ustune onlari evde birakip ise gidiyorsun. :44:
sasirdiiim hani rahat ol kafana takma diyoz ama buda cok fazla olmus yahuu.

:):) yerinde olsam bende aynı şeyleri söylerdim galiba ama kız uyuyakaldı v o kadar bir kızki uyanıp gitsin diye hadi kalk yatak hazırlayayım yatarsın dedim uyandırdım ama hiç oralı olmadı..işe gitmeme gibi bir lüksüm yoktu biraz da eşime inanmak istedim galiba inandınmı diye sorsanız bilmiyorum:85:

Yani canim senDe bi acayipsin aldatiyor dusunuyosun kadinla basbasa birakip aldatacak ortam birakiyosun.onun sizde niye kaldi o ayri soru ben hayatta elalemi birak evde yatmayi birakmm babana bile guven olmaz bosuna dememisler

Yani canim senDe bi acayipsin aldatiyor dusunuyosun kadinla basbasa birakip aldatacak ortam birakiyosun.onun sizde niye kaldi o ayri soru ben hayatta elalemi birak evde yatmayi birakmm babana bile guven olmaz bosuna dememisler

Pınar'ın o evde uyumasına, sabah ikisinin yalnız kalmasına niye bu kadar takıldığınızı anlamadım. Ayhan'ın anahtarı vardır herhalde, eve ne zaman isteseler gelemezler mi? Tabii çevreden görülme riski yüksekse, eve eşinin de kabülüyle girmiş oluyor.

öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar daha önce böyle birşey yaşamadık yani hiçbir arkadaşının sevgilisi gelmiyordu daha doğru onaylamadığım için eşimde onlardan uzak duruyordu o akşam telefondaki arkadaşın inanmaması da bu yüzdenmiş yani benim o kızı eve kabul etmeyeceğimi düşündüğü için inanmamış neyse dün akşam bir gelişme daha yaşadık bu defa kız sevgilisiyle birlikte geldi bu sefer onların sevgili olduklarına inandım ama dediğiniz gibi yapmaya karar verdim bir süre eğer yine böyle bir şeyler karşılaşırsam (inşallah karşılaşmam) hemen eşime sormayacağım kesin emin olduğum zaman karışısına çıkacağım

evet bende aynı şeyi düşünüyorum ben gündüzleri evde yokum eşimde kendi işi olduğu için istediği zaman eve gelip gidebiliyor onu da yapabilirdi

gelişmelere sizin açınızdan sevindim ama evli oldğu halde sevgilisiyle evinize gelen bir adamı da evinize almayın. diğer aldatılan kadın da sizin bizim gibi bir kadın

ben zaten eşimin o tip arkadaşlarıyla aynı ortamda bulunmamaya dikkat ediyorum bir şekildde karşılaşsak da sadece merhaba merhaba.. şimdi o kızın eve gelmesnin ve bizde kalmasının sebebinin de benim kıskançlığım olduğunu söylüyor.. işte ben ona inanmamışım oda kızı arayınca kız yüz bulmuş çok rahat bir kızmış bizim gibi düşünmezmiş falan filan yani bunun suçlusu da ben oldum.

ben de eşimibu şekilde kıskanarak kendi elimle başkasına vermekten korkuyorum bu yüzden nasıl davranacağıma karar veremiyorum hiçbir şey yokkn ben de aynı bu şekilde düşünüyorum ama öyle bir şey görünce ya da şüphelenincede belli etmeden duramıyorum ister istemez blli ediyorum bundan sonra sizin dediğiniz gibi yapmaya karar verdim inşallah kendime hakim olabilirim

ilk zamanlarda yine böyle şüphelerim oluyordu kesinlikle bırakamam diye düşünüyordum ama şu an böyle bir şeyin var olduğunu düşünmek bile çok kötü.. hele hele bu kadar benim dibimde yapabiliyorsa o kızı benim evime kadar getirebiliyorsa o adamın hayatımda yeri yok diye düşünüyorum

iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım arkadaşının yaşadığını Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok üzücü.. erkekler nasıl böyle olabiliyor kendilerine nasıl yakıştırabiliyorlar anlamıyorum hadi erkek neyse o kadnlara ne demeli.. evli bir erkekten ne beklerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…