Kusura bakmayin ama bastan sona olaylar cok karisik ve cirkin evli adamlar eslerini aldatiyo esiniz onlara yardim ve yataklik ediyo hatta siz bile bunlara göz yumuyosunuzyani ben esime ne kadar güvensemde bu tür cirkin insanlarla arkadas olmasini asla istemezdim sonra o kiz size geliyo arada garip bi sohbet var kim kimin sevgilisi belli degil ve o gece sizde uyuyo,sizde sabah esinizle kadini basbasa birakip ise gidiyosunuz diyelim ki siz herseyi yanlis anladiniz ve kizda esinizde masum o kizin yerinde ben olsam benim hakkimda bu tür seyler düsünen insanin evinde degil uyumayi daha ayak bile basmam.bence burdaki bazi arkadaslarin dedigi gibi esegin aklina karpuz kabugu düsürmekten korkmayin cünkü bunlar normal sohbetler degil.Benim kuzenimde esine ve en yakin arkadasina cok güveniyodu ama suan bosaniyolar sebebide sizinkine cok benzeyen bi olay yok arkadasimin sevgilisi yok o benim bacim bilmem ne.Ben evde kimse yokken k.pederimle bile ayni evde olmaktan rahatsizlik duyuyorum ki kesinlikle bi kotuluk olmaz ama bizim toplumumuzda bu böyledir yoksa benmi cok geri kafaliyim:44:bence süphelenmekte sonuna kadar haklisin ben olsam bende süphelenirdim
koltukta uyuyakalınca git diyemedim sabahta işe gitmek zorundaydm eşim benden çıkıyor o çıktığında kız gitmiş dedi ama bilmiyorum
normaldi eşimle abi diye konuşuyordu işte o sevgilisi dedikleri kişiyle ilgili konuşuyorlardı ama bir ara eşimi arkadaşı aradı oda pınar bizde oturuyoruz falan dedi arkadaşı telefona pınarı istedi oda aynı şekilde ayhanlardayım eşiyle oturuyoruz dedi arayan kişi beni istedi telefona inanmadığı için beni şüphelendiren biraz da bu konu oldu yani neden inanmadı pınar ve benim aynı yerde olduğuma . o gece kız bizde kaldı ve sabah ben işe gitmek zorundaydım ikisi evde yalnız kaldı
normaldi eşimle abi diye konuşuyordu işte o sevgilisi dedikleri kişiyle ilgili konuşuyorlardı ama bir ara eşimi arkadaşı aradı oda pınar bizde oturuyoruz falan dedi arkadaşı telefona pınarı istedi oda aynı şekilde ayhanlardayım eşiyle oturuyoruz dedi arayan kişi beni istedi telefona inanmadığı için beni şüphelendiren biraz da bu konu oldu yani neden inanmadı pınar ve benim aynı yerde olduğuma . o gece kız bizde kaldı ve sabah ben işe gitmek zorundaydım ikisi evde yalnız kaldı
Saka mi bu narincim. Hem cok kiskaniyorsun, hem o kizin evinizde kalmasina izin veriyorsun bide ustune onlari evde birakip ise gidiyorsun. :44:
sasirdiiimhani rahat ol kafana takma diyoz ama buda cok fazla olmus yahuu.
Saka mi bu narincim. Hem cok kiskaniyorsun, hem o kizin evinizde kalmasina izin veriyorsun bide ustune onlari evde birakip ise gidiyorsun. :44:
sasirdiiimhani rahat ol kafana takma diyoz ama buda cok fazla olmus yahuu.
Pınar'ın o evde uyumasına, sabah ikisinin yalnız kalmasına niye bu kadar takıldığınızı anlamadım. Ayhan'ın anahtarı vardır herhalde, eve ne zaman isteseler gelemezler mi? Tabii çevreden görülme riski yüksekse, eve eşinin de kabülüyle girmiş oluyor.
öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar daha önce böyle birşey yaşamadık yani hiçbir arkadaşının sevgilisi gelmiyordu daha doğru onaylamadığım için eşimde onlardan uzak duruyordu o akşam telefondaki arkadaşın inanmaması da bu yüzdenmiş yani benim o kızı eve kabul etmeyeceğimi düşündüğü için inanmamış neyse dün akşam bir gelişme daha yaşadık bu defa kız sevgilisiyle birlikte geldi bu sefer onların sevgili olduklarına inandım ama dediğiniz gibi yapmaya karar verdim bir süre eğer yine böyle bir şeyler karşılaşırsam (inşallah karşılaşmam) hemen eşime sormayacağım kesin emin olduğum zaman karışısına çıkacağım
ne rahat insanlar var ya... ilk kez gittiği evde koltukta uyuya kalabiliyor. ilk mesajınızda fazla kıskanç olduğunuzu düşünmüştüm ama ya eşiniz de siz de insanlarla gerektiği gibi mesafe koyamıyorsunuz; cıvıyor ilişkileriniz ya da şüphelerinizde haklısınız.
nasıl bir ortamda insan ilk kez gittiği evde uyuya kalır ki?
pınar denilen bayanın sizin eşinize abi değil amca demesi bile bunların arasında hiçbirsey yok anlamına gelmez ki...
bakın sizlere kısaca yakın bir aile dostumuzun basına gelenleri anlatayım
'' seda ve semih birbirlerini cok severek evlenmislerdi aradan 2 3 sene gectikten sonra semih sedanın herseyinden sikayet eder olmustu.
konusmalarından, halinden tavrından resmen rahatsız oluyordu.ikisininde ortak bir baska bayan arkadası vardı.semih bu diğer bayan ile aynı iş yerinde calısıyordu
bir sure sonrasında semih sabahları erken kalkıp işe giderken o bayanıda alıp oyle gitmeye baslamıs , semih ve seda arasında sorun kavga tartısma oldugunda seda hep butun derdini sıkıntısını o ortak arkadaslarına anlatmıs o bayanda semihe abi tarzında kelimeler kullanıyordu... en sonunda aile dostumuzun kızı seda aldatıldıgından suphelenmeye baslıyor semihe sordugunda ise aldatmadıgını inanmazsa bunu o kadınada sorabilecegini soyluyor. seda da dost sandıgı o kadına gidip derdini sıkıntısını anlatıyor aralarındaki sorunları neden tartısıp durdugunu kadın yemin ediyor semihin sedayı aldatmadıgına aynı is yerinde calıstıklarından herseyi gordugunu ve anormal hiçbirseyin olmadıgını soyluyor.bir sure sonrasında seda bilgisayarda semihin ileti gecmisine rastlıyor okudugunda gorduklerine inanamıyor cunku eşi yani semih en yakın ortak arkadasları o diğer kadın ile birlikteymiş... sonrasında ise bosanıyorlar hersey ortaya cıkıyor elbette... simdi semih o diğer kadın ile evlenmis hatta cocugu bile olmus
bizim seda psikolojik olarak bitmiş durumdaydı daha yeni yeni toparlandı... ''
uzun lafın kısası bence sen biraz kendine hakim ol bu sekilde gidip kadını aratarak onu eve cagırarak daha cok içinize sokma...
eşine daha uyumlu daha içten sanki hiçbirseden suphelenmiyormus gibi davran adamın aklında boyle birsey olmasa bile bir sure sonrasında evdeki gurultu patırtıdan ve
asırı baskıdan sıkılıp pınara kacabilir... yani aklına sokma adamın hiçbirseyi...
eger seni pınarla yada bir baskası ile aldatıyorsa sende bilgisayarda telefonda her nerde olursa olsun buldugun herseyi biriktir içine at
elbet birgun patlayacaksın ozaman en azından haklı olarak konusursun asla paranoyak muamelesi görmezsin...
Allah yardımcın olsun insallah bizler ve sen yanılıyorsundur ve eşin insallah seni hiç aldatmıyordur
bence gözünüzü açın kurallarınızı koyun bu kadar geniş bir ortamda yapmıyorsa şaşarım zaten....
şüphelendiğiniz şeyin başınıza geldiğini öğrendiğinizde ne yaparsınız mesela
iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım arkadaşının yaşadığını Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok üzücü.. erkekler nasıl böyle olabiliyor kendilerine nasıl yakıştırabiliyorlar anlamıyorum hadi erkek neyse o kadnlara ne demeli.. evli bir erkekten ne beklerler..arkadaşım sen ne yaptın böyle nasıl bıraktın gittin eşini evde bi kızlagerçekten anlayamadım...
pınar yüzünden daha önce de tartıştık diyorsun üstüne bu mesajı görüp daha da şüpheleniyorsun ama o kızın sizin evde uyumasına izin veriyorsun...
ne rahatlık bu kardeşim ki senin evinde koltukta uyuyup kalabiliyor...
bak arkadaşım aralarında bi ilişki var yada yok bunu allah bilir ama ben sadece hissettiklerimi söylüyorum...
bence eşinle pınar arasında bi ilişki var çünkü pınar sizdeyken eşini arkadaşı arıyor evdeyiz pınarda var diyor... arkadaşı inanmıyor pınarı istiyor... pınarda inandıramayınca teli sana veriyorlar...
hayır bunda inanılamayacak ne var... demekki olması imkansız bi durum gerçekleşmiş...
yani eşin karısı ve sevgilisini biaraya getirmiş ki arkadaşı bukadar şokta ve inanmak istemiyor...
bence bu iş bu kadar açık... ayrıca sevgilisinin arkadaşının evinde insan okadar rahat edemez...
vakti geldimi kalkar gider... aynı şeyleri benim öğretmen arkadaşımda yaşadı...
aynı okulda görev yapıyorduk... karı-koca ikiside öğretmen...
adamın adı bekar öğretmen arkadaşlarımızdan biriyle anılmaya başlıyor...
tabi eşinin kulağına da gidiyor bu ama eşi inanmak istemiyor...
ayrıca bekar bayan arkadaşlada arası çok iyi... evine girip çıkıyor...
yatılı okulda görev yaptığımız için nöbet esnasında gece yarılarına kadar adam bekar arkadaşla sohbetler ediyor...
herkes ikisinin çok iyi anlaştığını ve dost olduklarını söylüyor...
evli bayan arkadaş nöbetçi olunca bekar arkadaşla sabaha kadar sohbet ediyorlar falan...
ve en sonunda eşi ve de hepimiz öğrendikki adamın 1 senedir bizim içimizde canımız dediğimiz bekar akadaşımızla ilişkisi varmış... yer gök inledi... hepimiz perişan olduk...
diyeceğim o ki erkekler okadar yüzsüz oluyor ki sevgilisini hiç utanmadan senin karşına çıkarmış olabilir...
ne diyeyim allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda gerçekleri öğrenir ve hakkında hayırlı olanı yaparsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?