Aldatıldığımı hissediyorum

sözde eşimin bu mesajdan haberi bile yokmuş ben gösterince görmüş.. arkadaşı kızı ikna etmek için onun ismini kullanmış

okadar okudum ama kım kımın sevgılısı kım kıme ne yazmıs hasan nıye pınara ınanmamıs pınar esıne abı dıyor ama evlı adamlamı beraber ozaman ınanma pınara gızemle pınar otelemı gıdecekmıs evlı adaqmlarla beraber olmaya hasan nıye ınanmamıs pınarın sızde olmasına aykut nıye ayhanın facesınden yazmıs:44: sanırım uykumda geldı dalavereler donuyor esınız aldatmasa bıle cevresındekıler herhaltı yıyor onuda yoldan cıkarmazlar umarım sessız takıbe alın elvet yakında kokusu cıkar hayırlısı olsun pınar gızem otel hıc hosuma gıtmedı hasanla aykutuda gozum tutmadı karısını aldatan adamdan hersey beklenır

bu konudan etrafımdaki kimseye bahsedemiyorum en azından buradaki arkadaşlarla paylaşıyorum sağolsunlar fikirlerini söylüyorlar işe de yarıyor tabi farklı açılardan düşünmemi sağlıyorlar ya da benim düşünmek istemediklerimi dile getiriyorlar

sözde eşimin bu mesajdan haberi bile yokmuş ben gösterince görmüş.. arkadaşı kızı ikna etmek için onun ismini kullanmış

esin hakli olabilir simdi bilmeden gunahini almayalim en iyisi...zaten mesajda karisik esin arada kaynamis olabilir bilemedim...dedigim gibi INSALLAH YANLIS ANLASILMA OLMUSTUR...

haklısın canım durum çok karışık içinde olduğum halde ben bile çözemiyorum etrafımızda öyle kişiler varki Allah benim yuvamı onlardan ve onlar gibilerden korusun... bir süre sessiz kalıp izlemeye karar verdim bakalım ne olacak..

anladım: bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize

bir kadın sevgilisinin evine gelip sevgili değilmiş gibi davranabilirmi lütfen yardım edin kafam çok karışık

bu sorunuza cevap yazayım bir kadın sevgilisinin evine gider abide der hatta baba diyipte sevgilisi olduğunu duyduğum dahi oldu.
kıskançlık konusunda kim olsa o mesajı sorardı ve içine şüphe olurdu

bu sözü çok seviyorum ARKADAŞINI SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM.eşinin arkadaşları karılarınımı aldatıyo yazıları tam okumadım öyle ise eşin bugün değilse yarın şeytana uymaya niyetlenebilir.öyle insanla ne arkadaşlık kurarım nede eşime kurdururum

Wallaha ben kiyameti koparirdim benimkinin bayan arkasi yok erkekte gece gunduz calisiyorr.yine iyi sabretmissin bendayanamazdim salaklik kizda zaten ne isin var evli barkli insanin evinde.arkadaslkta isyernde kalmali bence

Çevrenizdekiler kurt olmuş gibi birsürü yalan uyduruyorlar, arkadaşların dediği gibi gayet sakin olun şüpelenmemiş gibi yapın .Nasıl olsa açık verecek gene arkadaşları çok kötü bi çevresi var onlardan bir an önce uzaklaşıp evliliğinizi kurtarın ,pınarı gözüm hiç tutmadı bekar bir kızın başkasının evinde rahatca uyumasınada aklım ermedi doğrusu,pınar tiyatroyu çok güzel oynuyo telefon konuşmasında arkadaşının pınarın sizin yanınıda olmasına inanmamış tele sizi istemiş yarındasırf sizi inandırmak için sevgilisiyle gelmeside yok araları bozuk rolü yapmalarıda tuhaf hiç de inandırıcı değil sanki sizi inandırmak için dolap çeviriyo gibime geliyo.Gözünüzü dört açın eşinize çokdikkat edin eşinize bunu belli etmeden yapın.Allah yardımcınız olsun arkadaşım.:96:

evet mesaj buydu ayhan benim eşim oluyor pınar ve derya kuzen eşim daha önce pınarın arkadaşının sevgilisi olduğunu söylemişt

Pınar...Gizem...bide Derya var...

.

Öf ne saçma is okurken öyle sinirlendim ki kusura bakma narin hatanin cogu sende eşini aldatan adamla senin esın neden arkadas hatta sevgilisiyle ne ısı olur o kızı niye davet ettirirsin ne yuzsuzmus nasil hiç samimiyetin olmadıgı ve suphelendigin bu insanı evinde uyutursun sabah esinle yalnız bırakırsın seni çok saf gormuş bunlar uzak dur eşini de uzak tut yoksa bu şüpheler öldürür seni

Son düzenleme:
evet mesaj buydu ayhan benim eşim oluyor pınar ve derya kuzen eşim daha önce pınarın arkadaşının sevgilisi olduğunu söylemişt

Pınar...Gizem...bide Derya var...

.

isimleri değiştirerek yazdığım için karışıklık olmuş orada:) derya yok aslında...

bu sorunuza cevap yazayım bir kadın sevgilisinin evine gider abide der hatta baba diyipte sevgilisi olduğunu duyduğum dahi oldu.
kıskançlık konusunda kim olsa o mesajı sorardı ve içine şüphe olurdu

gerçekten böyle kadınlar olabilir mi ya

hepsinin yalan olabilme ihtimalini düşününce bile çıldıracak gibi oluyorum umarım öyle değildir dediğiniz gibi bir süre şüphelenmemiş gibi yapacağım mutlaka bir açık verir

gerçekten böyle kadınlar olabilir mi ya

malesefki var canım şu evli erkeklerle uğraşan kadınları elime verecekler yermisin yemezmisin diyip saçlarını başlarını yolacağım.dünyada bekar kalmamış giibi evlilere saldırıyolar yahu

anlamıyorum ne bekliyorlar evli erkeklerden.. başka birinin mutsuzluğunun üstüne mutluluk olurmu.. eşini onunla aldatan adama insan ne kadar güvenebilir

anlamıyorum ne bekliyorlar evli erkeklerden.. başka birinin mutsuzluğunun üstüne mutluluk olurmu.. eşini onunla aldatan adama insan ne kadar güvenebilir

İnsanlar yalan dolan çevirerek kendi menfaatlerini yaparlar,belkide dünya işlerinde de başarılı olabilir, ama Allah onların yaptıklarını bilmiyor mu?kimi kandırıyorlar kendilerini tabiki.Bu tip insanlar dini duyguları, inançları zayıf olan kimselerdir.Allah ıslah etsin böyle kişiler hiç değişmezler can çıkar huy çıkmaz derler .Kadınalara zaafı olan erkekler bu huylarını ölsede bırakmazlar. En güzeli bu tip insanlardan uzak durmak. Siz içinizi ferah tutun Allaha dua edin , karamsar olmayın hep iyi düşünün Allah yardımcınız olacaktır,

Milliyet
Dördüncü Bakış
Cengiz HORTOĞLU
Eşimle 7 yıldır evliyiz. Bu evlilikten 6 yaşında bir oğlumuz var.

Son zamanlarda, eşimin bana karşı tavırlarında bazı farklılıklar gözlemledim.

Ama buna rağmen, onun beni aldatacağı asla aklıma gelmezdi.

Bundan 15 gün kadar önce bir komşumuz beni aradı. ‘Eşimi, evimizden yürüyerek 10 dakikalık uzaklıkta bir caddede bir arabaya binerken gördüğünü,’ söyledi.

Bunun üzerine ben de eşimi takip etmeye karar verdim.

İşe gider gibi yapıp, evden ayrıldıktan sonra iki arkadaşımla birlikte üç gün süreyle daha önce arabaya bindiği caddeye yakın bir yerde saatlerce bekledik.

Üçüncü gün, eşim öğle saatlerine doğru aynı caddede onu bekleyen bir arabaya bindi. Arabaya binerken çok tedirgindi.

Biz de arkadaşımın arabasıyla onları izledik. Daha sonrasını anlatmak istemiyorum.

Beni aldattığını hem o gün, hem de başkalarından içim yanarak öğrendim. Bunu ona söylediğimde ağlayarak inkar etti.

Günlerden beri gözüme uyku girmiyor. Acı çekiyorum. Bir yanda 6 yaşında oğlum, diğer yanda bu yaşadığım dram.

İnanın çaresizlik ve öfke çindeyim. Kafam karmakarışık. İkisinin de hapis yatmasını istiyorum. Bana bir akıl verin.”

Değerli okurum, aldatılmak hem kadın hem de erkek için çok zordur.

İşte size önerilerim:

*Aldatmadan sonra o evliliği sürdürmek çok kolay değil. Çünkü güven ve sadakat evliliğin temelidir.

*Bence eşinizden anlaşmalı olarak boşanmanız en doğru çözüm gibi görünüyor. Çocuğunuz açısından bu daha doğru olacaktır.

*Anlaşmalı olarak boşanmanız mümkün olmazsa, maddi ve manevi tazminat talepli olarak, zinadan dolayı boşanma davası açmanız gerekiyor.

*Anlattığınız gerekçeleri ileri sürerek boşanma davanızla birlikte çocuğunuzun velayetini talep edin.

*Türk Medeni Kanunun 236/2 maddesi aldatan eşe çok ağır bir yaptırım getiriyor. Bu maddeden yararlanabilirsiniz.

(Zina veya hayata kast nedeniyle boşanma hâlinde hâkim, kusurlu eşin artık değerdeki pay oranının hakkaniyete uygun olarak azaltılmasına veya kaldırılmasına karar verebilir.)

*Ayrıca Bu süreci atlatabilmek için bir uzmandan psikolojik yardım almanızda yarar olduğunu düşünüyorum.

*Zina Türk Ceza Kanununda suç olmaktan çıktığı için ceza davası açamazsınız. Yalnızca birlikte olduğu kişi sizinle evli olduğunu bilerek eşinizle birlikte olduysa ona karşı da manevi tazminat davası açabilirsiniz.

Değerli okurlarım, yazdığınız mailleriniz için çok teşekkür ediyorum. Cevaplarımın gecikmesinden dolayı da çok özür diliyorum.

Sağlıklı ve mutlu kalın

Cengiz Hortoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…