ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN...sukur ayrintili yazdin...
simdi demekki gizem pinarin o mesaj atan kisiyle olmasini istemediginden oyle yalan atmislardir e kizda otele gidince mecbur kabullenecek ama esin evli barkli adam o niye araya kaynamis onu anlamadimmm diecekkennn eeee o zaman mesaji esin atmis biz pinarla bulusuyoruz felan abowwwwww isler karisti simdiii
Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (23 üye ve 1 ziyaretçi)
mikrosoft,nili,giesele,gecee,mariposita,simayyyyyy,tweetysale,narin333,sampuan,serap_resat,ydk,tibettem,27yasemin,tatliyemek,bahar85,shewal,krstal,Imdevil,tiramisuu,zerzenil,zipzip,nurefsani,Dumaaam,
ya inanmıyorum yaaa ,nedense bayılıyoruz böle konulara :44:bari verilen fikirler bi işe yarıyormu narin333
her zamanki gibi tabiki açıklaması vardı eşim böyle konularda ustadır işi gereği biraz da doğrumu söylüyor yalanmı söylüyor çözemezsin hemen bir cevap bulur:)) evet dediki pınar o arkadaşıyla tartışmıiş o yüzden buluşmaya gelmezmiş ayhanı da abisi olarak gördüğü için onun ismini duyarsa gelirmiş buna benzer birşey söylemişti
sözde eşimin bu mesajdan haberi bile yokmuş ben gösterince görmüş.. arkadaşı kızı ikna etmek için onun ismini kullanmış
haklısın canım durum çok karışık içinde olduğum halde ben bile çözemiyorum etrafımızda öyle kişiler varki Allah benim yuvamı onlardan ve onlar gibilerden korusun... bir süre sessiz kalıp izlemeye karar verdim bakalım ne olacak..okadar okudum ama kım kımın sevgılısı kım kıme ne yazmıs hasan nıye pınara ınanmamıs pınar esıne abı dıyor ama evlı adamlamı beraber ozaman ınanma pınara gızemle pınar otelemı gıdecekmıs evlı adaqmlarla beraber olmaya hasan nıye ınanmamıs pınarın sızde olmasına aykut nıye ayhanın facesınden yazmıs:44: sanırım uykumda geldı dalavereler donuyor esınız aldatmasa bıle cevresındekıler herhaltı yıyor onuda yoldan cıkarmazlar umarım sessız takıbe alın elvet yakında kokusu cıkar hayırlısı olsun pınar gızem otel hıc hosuma gıtmedı hasanla aykutuda gozum tutmadı karısını aldatan adamdan hersey beklenır
bu konudan etrafımdaki kimseye bahsedemiyorum en azından buradaki arkadaşlarla paylaşıyorum sağolsunlar fikirlerini söylüyorlar işe de yarıyor tabi farklı açılardan düşünmemi sağlıyorlar ya da benim düşünmek istemediklerimi dile getiriyorlar
bir kadın sevgilisinin evine gelip sevgili değilmiş gibi davranabilirmi lütfen yardım edin kafam çok karışık
doğru söylüyorsun canım da zaten o gece eşime de kendime zehir ettim sorularımla.. kalksın gitsin desem bu sefer eşim başlıyor üzerime geliyorsun bunaltıyorsun çok kıskanıyorsun falan demeye.. sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayıp önce kızı göndermeyide düşündüm o gece düşünmekten uyuyamadım zaten ama diyorum ya nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum bu şekilde davrandığımda bu defa eşimle aramız bazen yoktan yere açılıyor
evet mesaj buydu ayhan benim eşim oluyor pınar ve derya kuzen eşim daha önce pınarın arkadaşının sevgilisi olduğunu söylemişt
Pınar...Gizem...bide Derya var...
.
bu sorunuza cevap yazayım bir kadın sevgilisinin evine gider abide der hatta baba diyipte sevgilisi olduğunu duyduğum dahi oldu.
kıskançlık konusunda kim olsa o mesajı sorardı ve içine şüphe olurdu
Çevrenizdekiler kurt olmuş gibi birsürü yalan uyduruyorlar, arkadaşların dediği gibi gayet sakin olun şüpelenmemiş gibi yapın .Nasıl olsa açık verecek gene arkadaşları çok kötü bi çevresi var onlardan bir an önce uzaklaşıp evliliğinizi kurtarın ,pınarı gözüm hiç tutmadı bekar bir kızın başkasının evinde rahatca uyumasınada aklım ermedi doğrusu,pınar tiyatroyu çok güzel oynuyo telefon konuşmasında arkadaşının pınarın sizin yanınıda olmasına inanmamış tele sizi istemiş yarındasırf sizi inandırmak için sevgilisiyle gelmeside yok araları bozuk rolü yapmalarıda tuhaf hiç de inandırıcı değil sanki sizi inandırmak için dolap çeviriyo gibime geliyo.Gözünüzü dört açın eşinize çokdikkat edin eşinize bunu belli etmeden yapın.Allah yardımcınız olsun arkadaşım.:96:
gerçekten böyle kadınlar olabilir mi ya
malesefki var canım şu evli erkeklerle uğraşan kadınları elime verecekler yermisin yemezmisin diyip saçlarını başlarını yolacağım.dünyada bekar kalmamış giibi evlilere saldırıyolar yahu
malesefki var canım şu evli erkeklerle uğraşan kadınları elime verecekler yermisin yemezmisin diyip saçlarını başlarını yolacağım.dünyada bekar kalmamış giibi evlilere saldırıyolar yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?