Aldatıldığımı hissediyorum

hasan nerdesin pınarla buluşacağız tuzlaya otele gideceği gizemi ara ayhanla buluşacakmış de sende al gel..
adam burda hasan diye birine mesaj atmis...
pinarla bulusacagiz die gizemi ara ayhanla bulusacakmis de...
gizem galiba mesaj atan kisinin esi...
ve hasan isimli kisinin gizemi yani esini arayip ayhanla bulusacakmis gibi soylemesini istiyor...
sende al gel derken yani sevgilini al gel anlaminda galiba...
mesaji atan kisi hasan adli kisinin gizem yani esini arayip sanki sizin esinizle bulusacakmis gibi davranmasini istemis...
ama aslinda pinar isimli kisiyle otele gidecek...
bu mesajdan bunlari cikardimmm...

yani kisaca esinizin gunahi yok bence sadece ismi gecmis...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şekilde evine kadın sokma böyle şeyı hiç sevmem ben ailemde sokmazdı zaten babamda getirmez ne erkek arkadaş ne bayan falan anca akraba gelir dayım amcam ailesi falan anlattına göre karışık şeyler yaşıyorsunuz pınarla neden hala görüşmesine izin veriyorsunki hem eski sevgilisiymış hep ararmış diyorsun demekki bişey var ortada sen paranoyak falan değilsin bence olay başlamış olabilir ama önleyebilirisnde onla konuş ve o kadınla görüşmesini sen kes yoksa ben giderim de bakalım ne yapıcak kaybetmıyım diye bu tarz bir erkekse yapışma onurlu ol butun erkekler budur çünkü babam 64 yaşında ve antrepozda geçen annem cebinde gazteden kesilmiş manken resmi yakaladı bizde biliyoruz olayı ayıpladık keşke erkekler hep yalnız kalsa onlar en mutlu anlarında bile olayı mahfederler çünkü bak mahallede yenı evliler var adamın gözü hep geçen kızlarda bize bile bakıyor eşi kaç kez yakaladı kavga ettılermi bilmem dönüp dönüp bakar hep 1 yıl olmadı evlilikleri ve severek evlenmiş sözde bunlar kadını hiç hak etmiyor çok insanla çıktım ama yanlış bişey yapmadım namusumu korudum hep anladımki erkekelrin aklı hep aldatmak kızlık bile versen değmiyor be gülüm 16 lık alır 1 ay sonra sokağa bakarlar anlamak için yatmak şart değil yani kadınlarla evlenir yatara kalkar namuslarını alırlar aldatırlar kadın boşar yada sonra adı dula çıkar bizimki yıne kız oğlan kızla evlenmek ister dayımın dostu var mesela üvey dayım eşide doktor çıkmadığı bayan yok şu an 72 yaşında bide koca hakim eşine hep acıyorum en kanı bitlenmemişi bile karıya kıza balıklama dalar önce dinle anla ama dediklerimide hiç unutma derim aklında kalsın bunların pislikleri yani

Yani canim senDe bi acayipsin aldatiyor dusunuyosun kadinla basbasa birakip aldatacak ortam birakiyosun.onun sizde niye kaldi o ayri soru ben hayatta elalemi birak evde yatmayi birakmm babana bile guven olmaz bosuna dememisler
doğru söylüyorsun canım da zaten o gece eşime de kendime zehir ettim sorularımla.. kalksın gitsin desem bu sefer eşim başlıyor üzerime geliyorsun bunaltıyorsun çok kıskanıyorsun falan demeye.. sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayıp önce kızı göndermeyide düşündüm o gece düşünmekten uyuyamadım zaten ama diyorum ya nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum bu şekilde davrandığımda bu defa eşimle aramız bazen yoktan yere açılıyor

Son düzenleme:

arayan kisi hasan isimli kisimi pinarla sevgili ya kiskanmistir ondan sizide istemistir telefona ama kiz sizin evde nie kaldi onu anlamadim bak

bence hiç kafanı takma er yada geç herşey ortaya çıkar.çekirge misali bence azcık daha sabret.yani iyi bir izlemeci ol.olmadı zaten dava açınca herşey ortaya çıkar.yani seni aldatmışmı aldatmamışmı belli olur.yada kimden şüpheliniyorsan eşinin telefonundan bir mesaj at bakalım canım fıstığım napıyorsun die :)zarf at bakalım ozaman belli olur gibime geliyor.

arayan kisi hasan isimli kisimi pinarla sevgili ya kiskanmistir ondan sizide istemistir telefona ama kiz sizin evde nie kaldi onu anlamadim bak

teşekkür ederim canım tavsiyelerin için.. bir yeri yanlış anlamışsın düzelteyim.. eşimin eski sevgilisi değil yanında çalışan arkadaşının sevgilisiymiş daha öncede bir kaç kere adı geçmişti tartışmıştık ama ilk kez o akşam gördüm eğer aralarında bir şey varsa yani şüphelerimde haklıysam eşimi geçtim de bir kadın nasıl böyle birşeyi yapabilir hiçmi gururu yok bu insanların

bence sen pınardan değil de gizemden şüphelenmelisin pınar zaten arkadaşının sevgilisiymiş kuzenini de senin eşine ayarlamaya çalışmasınlar?zaten baksana kız gayet rahat evli adamla otellere gidiyo bir de senin eşini de o gizem denen kızla çağrıyolar

pinarla gizem kuzense gizem mesaj atanin karisi degil...
ama pinarla otele gittigini solemiyor...
ne karisikmis yahu...:44::44::44:

arayan kişi hani msj atmış ya hasan sende gizemi al gel diye o hasan.. yani kızın kuzeninin sevgilisi.. sözde bu arkadaşları daha önce sevgilileriyle bize gelmek istemiş eşimde benim istemediğimi söylemiş o yüzden o kızın bizde olduğuna inanmamışlar..

pinarla gizem kuzense gizem mesaj atanin karisi degil...
ama pinarla otele gittigini solemiyor...
ne karisikmis yahu...:44::44::44:
şöyle anlatayım pınar ve eşimin başka bir arkadaşı sevgili.. gizemle de hasan sevgili.. eşimin arkadaşı hasana mesaj atmış sende gizemi al gel otele gidelim diye ama mesajda eşimin ismi geçiyor ve onun facebookundan atılmış beni şüphelendiren de bu:44:

orda demis ya gizemi ara ayhanla bulusacak de niye pinarla bulustugunu soylemiyor al gel diyor...belliki bu mesaji esin atmamis yani pinarin sevgilisi atmis...atmisda nie boyle karisik yazmis insan daha ayrintili yazarkafamiz karisti ya

o akşam eşim onu arayınca efendim abi diye açmıştı telefonu o zaman biraz rahatladım ama ben artık düşüne düşüne o kadar ayrıntıya indimki buluttan nem kapıyorum:44:

esiniz bu mesaj icin aciklama yaptimi ne demek istedigi hakkinda...
cunku cok karisik yazilmis bi mesaj ben olayi cozemedim en iyisi konuyu sessiz takip edeyim...
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...INSALLAH SADECE BI YANLIS ANLASILMADIR...

orda demis ya gizemi ara ayhanla bulusacak de niye pinarla bulustugunu soylemiyor al gel diyor...belliki bu mesaji esin atmamis yani pinarin sevgilisi atmis...atmisda nie boyle karisik yazmis insan daha ayrintili yazarkafamiz karisti ya

beni de güldürdün canım ya :))) allah razı olsun :) mesajın başında diyorki biz pınarla buluşuyoruz otele gideceğiz... sende gizemi ara pınar ayhanla bulaşacakmış de ... diyor pınar sevgilisiyle buluşacaksa neden gizeme ayhanla buluşacakmış de diyor burası kafamı karıştırıyor

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN...sukur ayrintili yazdin...
simdi demekki gizem pinarin o mesaj atan kisiyle olmasini istemediginden oyle yalan atmislardir e kizda otele gidince mecbur kabullenecek ama esin evli barkli adam o niye araya kaynamis onu anlamadimmm diecekkennn eeee o zaman mesaji esin atmis biz pinarla bulusuyoruz felan abowwwwww isler karisti simdiii

esiniz bu mesaj icin aciklama yaptimi ne demek istedigi hakkinda...
cunku cok karisik yazilmis bi mesaj ben olayi cozemedim en iyisi konuyu sessiz takip edeyim...
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...INSALLAH SADECE BI YANLIS ANLASILMADIR...

her zamanki gibi tabiki açıklaması vardı eşim böyle konularda ustadır işi gereği biraz da doğrumu söylüyor yalanmı söylüyor çözemezsin hemen bir cevap bulur:)) evet dediki pınar o arkadaşıyla tartışmıiş o yüzden buluşmaya gelmezmiş ayhanı da abisi olarak gördüğü için onun ismini duyarsa gelirmiş buna benzer birşey söylemişti

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (23 üye ve 1 ziyaretçi)

mikrosoft,nili,giesele,gecee,mariposita,simayyyyyy,tweetysale,narin333,sampuan,serap_resat,ydk,tibettem,27yasemin,tatliyemek,bahar85,shewal,krstal,Imdevil,tiramisuu,zerzenil,zipzip,nurefsani,Dumaaam,

ya inanmıyorum yaaa ,nedense bayılıyoruz böle konulara :44:bari verilen fikirler bi işe yarıyormu narin333

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…