Aldatıldığımı hissediyorum

paylaşımın ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım

ben bu davranıslarnın normal oldgunu dusunuyorumya bıde arkdsıda evlı sevglısı var nası bı drum ya kusura bakmada uzum uzume baka baka kararırmıs helekı erkekler bı dışi gordummu hemen yanaşırlar bence takıp et boş bırakma nede olsa erkek:82:

ooohooo erkekler yakalandılarmı direk inkar moduna geçerler bizzat şahidim ama aldatılmadım.bence eşin arkadaşlarından çok eetkilenmişe benziyor.ortada bir yalan dönüyor belli..otel falan valla takıldıgı arkadaş ortamı bile benim boşanmama sebep olurdu şahsen.allah kimsenin yaptığını gizli bırakmaz yavaş yavaş dökülür taşları burdada oldugu gibi..dayak paklar bunları dayak

en kötüsü de ne biliyomusunuz emin olamamak.. ya herşey çok açık ben görmek istemediğim için görmüyorum yada eşime herşeyi yanlış değerlendirip eşime haksızlık ediyorum bütün gün aynı şeyleri düşünüyorum acaba öyle mi böyle mi.. inşallah fazla uzun sürmez bu durum iyi yada kötü bir sonuca varır

evet canım 8 gün geçti ve neler yaşadım bilseniz.. salı akşamı eşimle bu konuyu konuşacaktım hatta önce mektup yazmayı falan düşündüm çünkü konuşmama izin vermiyor çoğu zaman.. bu ay reglmde gecikme olmuştu çok az oldu o gün eve gelirken test aldım fazla ümitli değildim ama ne olur ne olmaz diye aldım.. eve gelince önce testi yaptım pozitif çıktı hemen eşime söyledim falan.. herşeyi unuttum o mutlulukla.. o akşam tanıdığımız bir hastane var oraya gittik emin olmak için.. ultrasonda gördümki bebeğim 4 aylık.. ve ben hiçbirşey farketmedim biliyormusunuz her ay düzenli regl olduğum için hiç şüphelenmemiştim.. ama mutluluğm bir kaç dakika sürdü bebeğimin kalbi atmıyordu varlığını çok geç farkettiğim için kendime o kadar kızıyorumki şimdi nelerle uğraştım da kendime hiç dikkat etmedim şu an o bütün düğündüğüm şeyler eşimin msjları eşlerini aldatan arkadaşları o kadar önemsizki gözümde.. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın

canım bebegının kalbımı durmus bı anlık bıseydı demıo normale dondu sonra heralde?

sanırım bebegını kaybetmıssın canım cok uzuldum ya ay kıyamam ALLAH SABIR VERSIN KIMBILIR NASIL BIR ACIDIR ALLAH KIMSEYE YASATMASIN AMİN...

bulmanın mutluluğunu yaşayamadan kaybettim canım çok teşekkür ederim başka birinin başına gelmiş olsa inanmazdım 4 ay boyunca anlamamasına ama olabiliyormuş çok dikkat etmek lazım

ayyy canım ya çok üzüldüm ,nasibi yokmuş demekki kendini üzme gençsin sağlıklısın gene olur
ayrıca hayırlısı buymuş belkide böle düşün kendine iyi bak.

ayyy canım ya çok üzüldüm ,nasibi yokmuş demekki kendini üzme gençsin sağlıklısın gene olur
ayrıca hayırlısı buymuş belkide böle düşün kendine iyi bak.

evet canım veren de alan da Allah o herşeyin hayırlısını bilir bizim için de hayırlısı buymuş demekki

bu olaydaki gizem isimli bayan senmisin peki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…