Daha önce aldatılıyor muyum diye bir konu açmıştım herşey belliydi ama delilim yoktu. Şimdi elimde delilim resim herşey mevcut.
Hemen bir avukat tutacağım, bu konulara uzağım neler yapabilirim ?
Yeni doğmuş sağlık problemi olan bir yavrum var ayrıca.
Kadınada tazminat davası açacağım, süründürmek istiyorum lütfen bildiklerinizi yazın.
Aciliyormus sanirim bir arkadas aciklamisti.Degismis galiba.Kadına dava açılamıyomuş artık haberlerde vardı
Ama yine bi araştırın
konularınızı hep takip ediyordum.Allah yardımcınız olsun kadına zina davası açabiliyorsunuz eşinize de maddi manevi tazminat davası ve nafaka davası açınDaha önce aldatılıyor muyum diye bir konu açmıştım herşey belliydi ama delilim yoktu. Şimdi elimde delilim resim herşey mevcut.
Hemen bir avukat tutacağım, bu konulara uzağım neler yapabilirim ?
Yeni doğmuş sağlık problemi olan bir yavrum var ayrıca.
Kadınada tazminat davası açacağım, süründürmek istiyorum lütfen bildiklerinizi yazın.
Çok geçmiş olsun ... Allahından bulsun o adam bile diyemediğim de.. konunu hatırlıyorum arabada saç bile bulmuştun tesbihine kadar. Şuan kanıtladığına yine sevindim en azından kafanda netleşti olay yoksa insan aklını yitirecek gibi oluyor
Delillerin nasıl mahkemeye sunabileceğin deliller mi yoksa WhatsApp ekran görüntüsü falan mı? Yani özel hayat kısmına girecek şeylerse sanırım kabul etmiyor mahkeme.
Artık kabul ediliyor diye biliyorum haberlerde görmüştüm. Söz konusu mesaj vs. ise eşten gizli bir özel hayat söz konusu olmuyormuş haberlerde çıkmıştıÇok geçmiş olsun ... Allahından bulsun o adam bile diyemediğim de.. konunu hatırlıyorum arabada saç bile bulmuştun tesbihine kadar. Şuan kanıtladığına yine sevindim en azından kafanda netleşti olay yoksa insan aklını yitirecek gibi oluyor
Delillerin nasıl mahkemeye sunabileceğin deliller mi yoksa WhatsApp ekran görüntüsü falan mı? Yani özel hayat kısmına girecek şeylerse sanırım kabul etmiyor mahkeme.
Artık delil sayılıyor mesaj ve Whatsapp siz yine de bunları iyi saklayın. Daha 2 ay önce falan haberlerde görmüştümKadınla birlikte çekilmiş resimler ve whatsapp konuşması
Peki delilleri bulduğunuzu biliyor mu?
Birde nerde nasıl buldunuz?
Kadın evli olduğunu bilmiyor muymuş?Evet biliyor sevgilisi bizzat aradı ama bilmediğim için konuşmayı kayıt alamadık yani kimin aradığını bilmiyordum bende resimleri bana atmasını istedim attı. Kendiside itiraf etti konuşmalar var.
OhaEvet biliyor sevgilisi bizzat aradı ama bilmediğim için konuşmayı kayıt alamadık yani kimin aradığını bilmiyordum bende resimleri bana atmasını istedim attı. Kendiside itiraf etti konuşmalar var.
Kadın evli olduğunu bilmiyor muymuş?
Oha
Kadın niye aradı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?