Aldatıldığımı ispatladım.

Ahh ah çok üzüldüm durumunuza. 2 yıl önce ben de aynı durumdaydım çok zor bir süreç atlattım. Öncelikle 6 ay dava açma hakkınız var aldatmada. Sonrasında açamıyorsunuz. O zaman araştırdığım kadarıyla aldatmada, sadakatsizlik ve zina davası açılıyor. Zina daha ağır bir suç olduğu için sağlam kanıtlar gerekiyor. Samimi şekilde fotoğraf, otel kayıtları gibi. Tel konuşmaları zina sayılmıyor sadakatsizlik sayılıyor. Zinayı kanıtlarsanız haklarınız çok , ortak malllardan men hakkınız bile var. Kadına da dava açarsınız, tazminat çıkmasa bile en azından mahkemelerde uğraşır. İyi bir avukat bulun boşanma davalarıyla ilgilenen. Allah kolaylık versin.

Eli kadının belinde fotoğrafı var bence iyi bir delil. Yeterli olur mu ?

Eli kadının belinde fotoğrafı var bence iyi bir delil. Yeterli olur mu ?
Evet yeterince samimi bir fotoğraf bence. Avukata da danıştığınızda sağlıklı bilgi verecektir .
kadının pişkinliğine diyecek birşey bulamıyorum. Bir de sizi arıyor ve isteyince resim atıyor. Mağdure hanım.
Ben yapamadım, psikolojim kaldırmayacak diye anlaşmalı boşandım. Siz uğraşın yaptıklarını yanlarına kar bırakmayın lütfen.

Tanıdığım bir avukat var. Çocuk için neler talep edebilirim ?

Aslinda o kadinin inadina surundurup bosamayacaksin kadin resmen suluk gibi yapismis arsizca sen onu birak diye neler yapiyor utanmaz arlanmaz. Insallah mahkemede en perisan hale getirirsin onlari cok sinirlendim....

Rezil herif.Ben çocuğunu bile göstermezdim böyle pislik birine bundan sonra.
Allah yardimciniz olsun.Bu sürecte güçlü durup sağsalim atlatirsiniz umarim.

Evli olduğunu biliyormuş boşanmasını bekliyormuş en son boşanmayınca eşine derim diye tehtit etmiş ve dedi.

Yuh utanmaz arlanmaz pislikler..
Davayı çekişmeli olacak şekilde aç bence.. Evlenemesin daha çok kudursun..
Sessiz sedasız çıkma hayatlarından..

Eski konunuzu hatırlıyorum. İnş bu sefer aileniz destek olur ve geri dönmek zorunda kalmazsınız o adama. Çok üzüldüm nasıl da inkar edip sizi haksız çıkarmaya çalışmıştı. Allah yardımcınız olsun inş yenş hayatınız güzel ve kolay olur.

Allah yuva yıkan tüm kadınların mutlu olmasına izin vermesin. Aldatmada ben bi avukata sormuştum süresi yok demişti ama bilemiyorum. Geçmiş olsun

Toparlandık demiştin, çok üzüldüm şu an, Allah yardımcın olsun. Bebeğinin önemli bi sıkıntısı yok umarım?

Aslinda o kadinin inadina surundurup bosamayacaksin kadin resmen suluk gibi yapismis arsizca sen onu birak diye neler yapiyor utanmaz arlanmaz. Insallah mahkemede en perisan hale getirirsin onlari cok sinirlendim....

Dimi ne kadarda layıklarmış birbirlerine ben ayrılır ayrılmaz birlikte olurlar eminim :)
Sanırım ben olsam hemen boşanmam.
Arkadaşın dediği gibi yaparım.
Kadının ekmeğine yağ sürmek olur bu.
Ayrı yaşarım ama nikahımı vermem gibi geliyor.

Konularınızı takip ediyordum hamile halinizle size neler yaşattı.
Şuan bebeğiniz ve kendi ruh sağlığınız için fazla uzatmadan boşanın gitsin.
Allah tan bulsunlar onlarda belalarını...

Yaaa nedense konuyu erkek arkadaşım evli çıktı konusuyla ilişkilendirdim bir an kadının araması,fotoğraf göndermesi filan.Kadının kim olduğunu biliyormusunuz?yani eşinin evli olduğunu bildiğini kim söyledi?eşine söylerim tehditi yaptığı filan eşinin söylemleri gibi geldi bana.Yaşadığınız çok zor umarım kendiniz ve bebeğiniz için en doğru olan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…