- 15 Aralık 2009
- 8.958
- 21.443
- 873
Evli olduğunu biliyormuş boşanmasını bekliyormuş en son boşanmayınca eşine derim diye tehtit etmiş ve dedi.
Hem de öyle bir yapar ki.Kafın kadına bunu nasıl yapar yahu?
Ahh ah çok üzüldüm durumunuza. 2 yıl önce ben de aynı durumdaydım çok zor bir süreç atlattım. Öncelikle 6 ay dava açma hakkınız var aldatmada. Sonrasında açamıyorsunuz. O zaman araştırdığım kadarıyla aldatmada, sadakatsizlik ve zina davası açılıyor. Zina daha ağır bir suç olduğu için sağlam kanıtlar gerekiyor. Samimi şekilde fotoğraf, otel kayıtları gibi. Tel konuşmaları zina sayılmıyor sadakatsizlik sayılıyor. Zinayı kanıtlarsanız haklarınız çok , ortak malllardan men hakkınız bile var. Kadına da dava açarsınız, tazminat çıkmasa bile en azından mahkemelerde uğraşır. İyi bir avukat bulun boşanma davalarıyla ilgilenen. Allah kolaylık versin.
Evet yeterince samimi bir fotoğraf bence. Avukata da danıştığınızda sağlıklı bilgi verecektir .Eli kadının belinde fotoğrafı var bence iyi bir delil. Yeterli olur mu ?
Evet yeterince samimi bir fotoğraf bence. Avukata da danıştığınızda sağlıklı bilgi verecektir .
kadının pişkinliğine diyecek birşey bulamıyorum. Bir de sizi arıyor ve isteyince resim atıyor. Mağdure hanım.
Ben yapamadım, psikolojim kaldırmayacak diye anlaşmalı boşandım. Siz uğraşın yaptıklarını yanlarına kar bırakmayın lütfen.
Geliri iyiyse iyi bir nafaka isteyebilirsiniz. Onun dışında taşınır taşınmaz mal çocuk için istenebilir mi hiç bilmiyorum.Tanıdığım bir avukat var. Çocuk için neler talep edebilirim ?
Evli olduğunu biliyormuş boşanmasını bekliyormuş en son boşanmayınca eşine derim diye tehtit etmiş ve dedi.
Karaktersizler.. Pisliklerinde boğulurlar umarım... Bunları utanmadan nasıl anlatabildi acaba !Evli olduğunu biliyormuş boşanmasını bekliyormuş en son boşanmayınca eşine derim diye tehtit etmiş ve dedi.
Karaktersizler.. Pisliklerinde boğulurlar umarım... Bunları utanmadan nasıl anlatabildi acaba !
Aslinda o kadinin inadina surundurup bosamayacaksin kadin resmen suluk gibi yapismis arsizca sen onu birak diye neler yapiyor utanmaz arlanmaz. Insallah mahkemede en perisan hale getirirsin onlari cok sinirlendim....
Sanırım ben olsam hemen boşanmam.Dimi ne kadarda layıklarmış birbirlerine ben ayrılır ayrılmaz birlikte olurlar eminim :)
Sanırım ben olsam hemen boşanmam.
Arkadaşın dediği gibi yaparım.
Kadının ekmeğine yağ sürmek olur bu.
Ayrı yaşarım ama nikahımı vermem gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?