Aldatıldığımı ispatladım.

Çok zor bir karar ama yaşadıklarınız yenilir yutulur şeyler değil malesef.Affedilecek seyler var afdedilemeyecek şeyler var adam yakalandıgı halde reddetti en başta yalan söyledi aldatmasını saymıyorum bile.Herşeyden önemlisi ben olsam bunu düşünürdüm bu adam bana rağmen evladıma rağmen bana yalan söyleyip pişkin pişkin birde üstüne beni aldatabiliyorsa dünyanın en pişman adamı olsun yalvarsın yakarsın pekte önemi yok diye düşünüyorum.Umarım oğlunuzun tedavisi hemen sonuçlanır sağlığına kavusur.Sizde bu pislik adamdan biran önce kurtulursunuz.Allah yardımcınız olsun

Aldatılmak kadar kötü bir şey yok. Imkanınız varsa boşanın. İnsanın psikolojisi altüst oluyor. Ben de yaşadım. Şimdi çok iyiyim. Kendime güvenim yeniden geldi. Bir defa dünyaya geliyoruz. Bunu yapmasına müsade etmeyin. İnsanın çok ağrina gidiyor. Tanıdığım bayan iyi bir avukat var. Isterseniz özelden yazarım. Kendinize bu haksızlığı yapmayın.

Merhaba sevgili U utopyali burda okuduğum konular içinde sen en uzulduklerim arasındaydın inş hayatın yolundadir mutlusundur umarım . Bebeğin iyileşti mi sen nasılsın ? Barıştın sanırım eşinle yuvanda huzuru yakalayabildin mi ? Hersey gönlünce olsun

Hayır barışmadım, bir müddet aynı evi paylaştık bebeğin tedavi süreci için o sürede iyice hazmedemeyeceğimi anladım. Ailemin yanındayım bebeğimle yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz.

Çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur

Geçmiş olsun.
Boşanırsınız ama kdina tazminat davası açamazsınız. Sevgili hükümetimiz zinayı suç olmaktan çıkardığından beri yapılamıyor

Hayır barışmadım, bir müddet aynı evi paylaştık bebeğin tedavi süreci için o sürede iyice hazmedemeyeceğimi anladım. Ailemin yanındayım bebeğimle yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz.
Bebeginiz sağlıkla büyüsün inş .ben çok uzulmustum sizin konunuza gerçekten ve o ahlaksız esinizle barıştinız diyede uzulmustum ha barisirsiniz barismazsiniz elbette sizin kararınız ama o adamda merhamet vicdan yoktu malesef .o yüzden doğru karar vermissiniz allah yolunuzu açık etsin bebeginizle mutlu bir hayatınız olur inş .esiniz ne yapıyor bu süreçte o kadınla birlikte demeyin lütfen .ve tüm. Maddi manevi haklarinizi alın kesinlikle

Hemen zina dolayısıyla boşanma davası aç. Maddi manevş tazminat davasını da ayrıca açabilirsin. Mal rejimi davasında zina çok işine yarayacak eşine düşen bazı paylar hakim tarafından düşük verilebilir veya hiç verilmemesine karar verilebilir.

24 eylul 2004 tarihinde zina hükümet kararı ile suç olmaktan çıkarıldı.
Gayet serbest.
Rezilliği cektiginle kalıyorsun.
Tamam da kadın burda zina sebebiyle boşanma davası açıcak ve buda aldatılan eşe çok büyük bir avantaj sağlar.Ayrıca bir tazminat davası da açabilir.Adam zinadan yargılanamayacak sadece zinanın suç olmaktan çıkarılması bu demek iki ayrı davalar ve kavramlar karıştırmayalım.

hayır kadına geri dönmek istemiş ama kadın kabul etmemiş, e bizimkinde metelik kalmadı malum napsın onu. bir yandan bana affet diye yalvarıp karşılık alamayınca ben bir kere hata yaptım sen fırsat bildin bahane ettin gibi suçlamalarla üste çıkmaya çalıştı.. şuan ne yapıyor bilmiyorum arada çocuğu görmek istiyor, yarın bununlada suçlar diye bazen resimlerini atıyorum susması için, ki çocuğunu özleyecek isteyecek adam bunları yapmazdı çok iyi biliyorum maksat sorun çıkartmak..

Teşekkürler böyle tavsiyelere ihtiyacım var..

Pislik tam hir pislik. Hakkınızda hayırlısı olsun .bütün maddi manevi haklarinizi alın muhakkak vakit kaybetmeden açın ama davayı 6 ay süresi var aldatmada diye biliyorum ben .tüm delilleri de mahkemeye sunun o zaman zaten baya bir tazminat alırsınız

Merhaba
Kadına da dava açmak istediği için yazdım
Evet eşinden tazminat alır ama kadının bir ilgisi yok . Bunu demek istedim

Iyı bir avukat tutun öncelikle. Avukat size yardimci olacaktır. Yasaları falan bilmiyorum bir dey diyemem ama kararlı olun derim.
Şimdiden gecmiş olsun Allah sabır versin çok zor bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…