Çok zor bir karar ama yaşadıklarınız yenilir yutulur şeyler değil malesef.Affedilecek seyler var afdedilemeyecek şeyler var adam yakalandıgı halde reddetti en başta yalan söyledi aldatmasını saymıyorum bile.Herşeyden önemlisi ben olsam bunu düşünürdüm bu adam bana rağmen evladıma rağmen bana yalan söyleyip pişkin pişkin birde üstüne beni aldatabiliyorsa dünyanın en pişman adamı olsun yalvarsın yakarsın pekte önemi yok diye düşünüyorum.Umarım oğlunuzun tedavisi hemen sonuçlanır sağlığına kavusur.Sizde bu pislik adamdan biran önce kurtulursunuz.Allah yardımcınız olsunBurada herşeyi çok açıklayamıyorum ama başlanmış bir tedavi süreci var ve burada ki hastane bizim için daha avantajlı.
Bana hiç bir zaman doğru düzgün eş olamadı zaten kendisi benim için hiç bir oluru yok, çocuğuna babalık yapabilir mi bilmiyorum. Bebek ile aralarına girmek istemiyorum ona karşı apayrı bir bağlılığı var ve bu bazen beni düşündürüyor, ama ben buna rağmen küçücük yavrumun hiç bir suçu yokken onu babasız bırakacağım düşüncelerime rağmen durumu hazmedemiyorum. Yapamam, devam edemem. Gitmek sandığımdan fazla yıkacak belki beni ama ben kalamayacağımı biliyorum bebeğim için bile..
Geçmiş olsun.Daha önce aldatılıyor muyum diye bir konu açmıştım herşey belliydi ama delilim yoktu. Şimdi elimde delilim resim herşey mevcut.
Hemen bir avukat tutacağım, bu konulara uzağım neler yapabilirim ?
Yeni doğmuş sağlık problemi olan bir yavrum var ayrıca.
Kadınada tazminat davası açacağım, süründürmek istiyorum lütfen bildiklerinizi yazın.
24 eylul 2004 tarihinde zina hükümet kararı ile suç olmaktan çıkarıldı.konularınızı hep takip ediyordum.Allah yardımcınız olsun kadına zina davası açabiliyorsunuz eşinize de maddi manevi tazminat davası ve nafaka davası açın
Bebeginiz sağlıkla büyüsün inş .ben çok uzulmustum sizin konunuza gerçekten ve o ahlaksız esinizle barıştinız diyede uzulmustum ha barisirsiniz barismazsiniz elbette sizin kararınız ama o adamda merhamet vicdan yoktu malesef .o yüzden doğru karar vermissiniz allah yolunuzu açık etsin bebeginizle mutlu bir hayatınız olur inş .esiniz ne yapıyor bu süreçte o kadınla birlikte demeyin lütfen .ve tüm. Maddi manevi haklarinizi alın kesinlikleHayır barışmadım, bir müddet aynı evi paylaştık bebeğin tedavi süreci için o sürede iyice hazmedemeyeceğimi anladım. Ailemin yanındayım bebeğimle yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz.
Tamam da kadın burda zina sebebiyle boşanma davası açıcak ve buda aldatılan eşe çok büyük bir avantaj sağlar.Ayrıca bir tazminat davası da açabilir.Adam zinadan yargılanamayacak sadece zinanın suç olmaktan çıkarılması bu demek iki ayrı davalar ve kavramlar karıştırmayalım.24 eylul 2004 tarihinde zina hükümet kararı ile suç olmaktan çıkarıldı.
Gayet serbest.
Rezilliği cektiginle kalıyorsun.
Bebeginiz sağlıkla büyüsün inş .ben çok uzulmustum sizin konunuza gerçekten ve o ahlaksız esinizle barıştinız diyede uzulmustum ha barisirsiniz barismazsiniz elbette sizin kararınız ama o adamda merhamet vicdan yoktu malesef .o yüzden doğru karar vermissiniz allah yolunuzu açık etsin bebeginizle mutlu bir hayatınız olur inş .esiniz ne yapıyor bu süreçte o kadınla birlikte demeyin lütfen .ve tüm. Maddi manevi haklarinizi alın kesinlikle
Hemen zina dolayısıyla boşanma davası aç. Maddi manevş tazminat davasını da ayrıca açabilirsin. Mal rejimi davasında zina çok işine yarayacak eşine düşen bazı paylar hakim tarafından düşük verilebilir veya hiç verilmemesine karar verilebilir.
Pislik tam hir pislik. Hakkınızda hayırlısı olsun .bütün maddi manevi haklarinizi alın muhakkak vakit kaybetmeden açın ama davayı 6 ay süresi var aldatmada diye biliyorum ben .tüm delilleri de mahkemeye sunun o zaman zaten baya bir tazminat alırsınızhayır kadına geri dönmek istemiş ama kadın kabul etmemiş, e bizimkinde metelik kalmadı malum napsın onu. bir yandan bana affet diye yalvarıp karşılık alamayınca ben bir kere hata yaptım sen fırsat bildin bahane ettin gibi suçlamalarla üste çıkmaya çalıştı.. şuan ne yapıyor bilmiyorum arada çocuğu görmek istiyor, yarın bununlada suçlar diye bazen resimlerini atıyorum susması için, ki çocuğunu özleyecek isteyecek adam bunları yapmazdı çok iyi biliyorum maksat sorun çıkartmak..
Teşekkürler böyle tavsiyelere ihtiyacım var..
MerhabaTamam da kadın burda zina sebebiyle boşanma davası açıcak ve buda aldatılan eşe çok büyük bir avantaj sağlar.Ayrıca bir tazminat davası da açabilir.Adam zinadan yargılanamayacak sadece zinanın suç olmaktan çıkarılması bu demek iki ayrı davalar ve kavramlar karıştırmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?